Juventus FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma

Koga mislite da ćemo dobiti u 1/4 finalu?

Anketa je završila: 15 mar 2019, 07:26.

Barcelona
3
12%
Tottenham
2
8%
Porto
7
28%
Ajax
4
16%
United
5
20%
City
0
Nema glasova.
Liverpool
4
16%

Ukupno glasova: 25

sarajlija89
Kontakt:

Re: Juventus F.C.

Post Postao/la sarajlija89 » 24 jun 2011, 13:26

Smanjili smo na 1-2...

Ma ubise nas ovi mulati,kinezi,arapi, crnci, sta su vec :lol: :roll: Svega pomalo...Joj kako igraju jbt, fizicki spremni, a ona 10 i 13 (Hassan- dao nam 2 gola) odlicno igraju...

Inace, ovo je Lion kup neki, za igrace do 15 godina...u prvoj tekmi smo dobili Newcastle 1-0.

Ova utakmica odlucuje o ulasku u finale..
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI

★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

meskalin
Kontakt:

Post Postao/la meskalin » 24 jun 2011, 13:43

sarajlija89 je napisao/la:Smanjili smo na 1-2...

Ma ubise nas ovi mulati,kinezi,arapi, crnci, sta su vec :lol: :roll: Svega pomalo...Joj kako igraju jbt, fizicki spremni, a ona 10 i 13 (Hassan- dao nam 2 gola) odlicno igraju...

Inace, ovo je Lion kup neki, za igrace do 15 godina...u prvoj tekmi smo dobili Newcastle 1-0.

Ova utakmica odlucuje o ulasku u finale..
2-2 ;)

sarajlija89
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija89 » 24 jun 2011, 13:50

Gledam, nakon kornera nas stoper skocio i zabio...

Ako ostane 2-2, bice penali, a inace ovo je U-16 selekcija Singapura....

U drugom polufinalu igraju selekcija Singapura U-15 i Flamengo...

EDit: crveni za Tartagliu, naseg stopera koji je dao drugi gol...ali, 90. min je, tako da cemo gledat penale.
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 24 jun 2011, 14:11

pokradose nas hahaha

joj onaj stoper plavi visoki nam je sila, lik kao da unazad sprinta haha sto on vise ubrzava sve dalji od lopte :mrgreen:
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!

sarajlija89
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija89 » 24 jun 2011, 14:13

Zijanismo na penale...

hahah...ali su nas pokrali nevjerovatno. Fuli frajer penal u 4. seriji i vrati mu da ponovi cccc :roll: :mrgreen:

Nikom nije jasno sta i kako :roll:

Ma eto, jbg...ova djeca stvarno veze nemaju, od 10 penala, mozda 3 da su valjala, jbt ko da lopte nikad nisu udarili..kako onako lose i traljavo ccc.

anonymousHD
Kontakt:

Post Postao/la anonymousHD » 24 jun 2011, 14:19

Oni komentatori na Eurosportu su legende, jesam se ismio.. Deca Juventusa su oštećeni 100%, prvo onaj drugi žuti karton. Pa onaj lik iz penala nabi loptu 10 metara iznad gola, tek sudija mu vrača, ponovo da šuta. Niđe veze ba! Zašto? Sve je bilo regularno... :S

sarajlija89
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija89 » 24 jun 2011, 14:26

Ko ce znat, domacini pa mogu jbg...

Komentatori su budale 100%. Najjaci je golman, zovu ga Bucko ahha :lol: navijaju oni singapurski navijaci, kad i onaj budalas poce pjevat OOooo..ooooo...haha...

Ne znam mu ime, ali radi i na Areni onaj jedan, veliki navijac Liverpoola...

SoloJuve26
Kontakt:

Post Postao/la SoloJuve26 » 24 jun 2011, 15:16

Znaci zijanli djeca, steta al rano je govoriti da nevaljalu i sta ja znam. Mozda za koju godinu prorade pravo ;)

Ja kontam mozda bi bilo pametnije ostaviti danca sörensena da bude kao 4 stoper tako da netrebamo tude nista dovoditi? Znaci, Barzagli, Bonucci, Chiellini i Sörensen to bi moglo proci ove godine jer ovaj mali ima ipak sad izskustvo od prosle sezone, pa ako se sjecate kako je samo Etoa pokupio u svom dzepu. Tu bi se moglo usparati para.
Onda tek iducu sezone ako se plasiramo u LS.. onda mozemo dovesti koji provjereni stoper .
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

Puma
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Puma » 24 jun 2011, 23:56

Evo sad citam kako ste bacili udicu na Ji sung Parka, i on bi trebao da djeluje po lijevoj, a Krasic po desnoj strani

ne znam, eto vi sami prosudite

i da, Juve je otkupio i drugu polovicu ugovora Almirona
Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'

Padovan
Kontakt:

Post Postao/la Padovan » 25 jun 2011, 00:05

Nisam gledao uživo ovu tekmo malo gledao sažetak :D, ali onaj četvrti penal kad je sudac vratio, pa ono nema ni u Premijer Ligi BiH :mrgreen: !

Vidim danas se kako je najavljeno rješavala situacija sa igračima koji su na posudbama, i koji su u suvlasništvu sa drugim klubovima:

Raffaele Bianco - se vraća u Juventus, jer njegov zadnji klub Benevento Calcio u kojem je bio na pozajmici, objavio da neće otkupiti njegov ugovor! (vjerovatno ide u neki drugi klub na posudbu)

Matteo Trini - Takodjer klub u kojem je bio na posudbi (AC Lumezzane) ne računa više na njega! (Za njega već ima intresa iz Serie B, tako da će se i on sigurno negdje uglaviti :D)

Albin Ekdal - Nije još zvanično mi ponudili 1.3, a Bologna 1.1 pa će se više znati u narednim danima. (Ja bi vratio ovog momka, prodao Sissoka i da nam sredina terena izgleda ovako: (Melo, Pirlo, Marchisio, Piazenza, Ekdal, Pires). Ali postoji mogućnost da ćemo ga vratiti i onda ponovo slati na pozajmice ili možda čak i prodati!

Almiron - Ide u Sienu, pozajmica!

Paladino - Ostaje u Parmi i biće otkupljen!

Lanzafame - Ide u Palermo, pozajmica!
Zadnja izmjena: Padovan, dana/u 25 jun 2011, 00:24, ukupno mijenjano 1 put.

Padovan
Kontakt:

Post Postao/la Padovan » 25 jun 2011, 00:10

Puma je napisao/la:Evo sad citam kako ste bacili udicu na Ji sung Parka, i on bi trebao da djeluje po lijevoj, a Krasic po desnoj strani

U vezi Parka da je nekoliko godina mlađi ne bi imao ništa protiv, ali ovako ipak je star, a nije free :mrgreen: ! Ma Juve povezuju svaki dan sa novim igračima

Za Almirona ide na pozajmicu u Sienu, ali nisam to pročitao da su otkupili drugu polovinu ugovora!

Puma
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Puma » 25 jun 2011, 00:13

juventus 0244 je napisao/la:
Puma je napisao/la:Evo sad citam kako ste bacili udicu na Ji sung Parka, i on bi trebao da djeluje po lijevoj, a Krasic po desnoj strani

U vezi Parka da je nekoliko godina mlađi ne bi imao ništa protiv, ali ovako ipak je star, a nije free :mrgreen: ! Ma Juve povezuju svaki dan sa novim igračima

Za Almirona ide na pozajmicu u Sienu, ali nisam to pročitao da su otkupili drugu polovinu ugovora!
Park ima jos godinu ugovora, pa zato

a u vezi Almirona

Juventus have been heavily involved in negotiations today, securing the remaining 50 per cent of midfielder Almiron from Bari.

otkupljen je pa je vjerovatno pozajmljen u Sienu, ma tesko je to pohvatat kod italijana :D
Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'

Padovan
Kontakt:

Post Postao/la Padovan » 25 jun 2011, 00:18

Puma je napisao/la:a u vezi Almirona

Juventus have been heavily involved in negotiations today, securing the remaining 50 per cent of midfielder Almiron from Bari.

otkupljen je pa je vjerovatno pozajmljen u Sienu, ma tesko je to pohvatat kod italijana :D
Fakat je ludnica što se tiče ovi pozajmica, polovični ugovora i toga !

http://www.juvefans.info/portal/index.p ... Atransferi

Sad ovdje gledam kao Bari prošle godine kupio Almirona za 5 miliona, ko će tu biti pametan :D

JuveSissoko
Kontakt:

Post Postao/la JuveSissoko » 25 jun 2011, 09:45

interesovali smo se za Pastorea, Conte ga je odbio jer ne uklapa mu se u formaciju :mrgreen: , takodje je Antonio odbio i Inlera
gsol: According to these recent revelations, not only did Juventus win the title in 2005 without cheating but they did it without cheating against direct rivals who were cheating. HahaWOW we had a squad then.No wonder Juvitalia won the WC in 2006.

JuveSissoko
Kontakt:

Post Postao/la JuveSissoko » 25 jun 2011, 10:04

kupili smo Grandolfa iz Baria, 92' godiste, valjda veliki talent, et dao je 3 gola u 116 minuta za Bari

http://www.transfermarkt.de/de/francesc ... 38295.html
gsol: According to these recent revelations, not only did Juventus win the title in 2005 without cheating but they did it without cheating against direct rivals who were cheating. HahaWOW we had a squad then.No wonder Juvitalia won the WC in 2006.

SoloJuve26
Kontakt:

Post Postao/la SoloJuve26 » 25 jun 2011, 11:45

Pa kad cemo vise te kvalitetne igrace dovesti??

http://www.juvebalkan.com/portal/index. ... /3610.html

Ko je ovdje zaa Vidala umjesto Diaru ili inlera??

SoloJuve26
Kontakt:

Post Postao/la SoloJuve26 » 25 jun 2011, 12:01

izgleda Vucinic sve blize a Bastos je rezerva :x

Bianconeri1988
Kontakt:

Post Postao/la Bianconeri1988 » 25 jun 2011, 12:21

SoloJuve26 je napisao/la:izgleda Vucinic sve blize a Bastos je rezerva :x
I ja sam to pročitao, po ovim natpisima ni oni ne znaju više šta hoće...

Sve vrijeme pipu Aguero prioritet broj 1, sad odjednom izbor između Aguera i Higuaina...

Kad nam na kraju dođe neka tuka od igrača...
Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!

SoloJuve26
Kontakt:

Post Postao/la SoloJuve26 » 25 jun 2011, 13:11

http://www.football-italia.net/jun25c.html

Bas me znaima ko ce to biti, nadam se da nije Vucinic jedan od tog "top strike"

lfc.tz
Kontakt:

Post Postao/la lfc.tz » 25 jun 2011, 14:30

Pogledao sam zadnjih par stranica Juventusove teme i nigdje ni R od Raula Meirelesa,sam pretpostavljam da je masta Engleskih medija,nego ono sto me zanima da li je prenio tu vjest neki ozbiljniji Juventusov izvor,zanima me vase misljenje da li mislite da vam je on potreban u timu s obzirom koliko sam ja upratio vjesti doveli ste vec par veznjaka i imali Juventus potrebe za njegovo dovodenje?
"Liverpool was made for me and I was made for Liverpool." - Bill Shankly

Zaključano

Natrag na “Juventus FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []