Ma ubise nas ovi mulati,kinezi,arapi, crnci, sta su vec
Inace, ovo je Lion kup neki, za igrace do 15 godina...u prvoj tekmi smo dobili Newcastle 1-0.
Ova utakmica odlucuje o ulasku u finale..
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
2-2sarajlija89 je napisao/la:Smanjili smo na 1-2...
Ma ubise nas ovi mulati,kinezi,arapi, crnci, sta su vec![]()
Svega pomalo...Joj kako igraju jbt, fizicki spremni, a ona 10 i 13 (Hassan- dao nam 2 gola) odlicno igraju...
Inace, ovo je Lion kup neki, za igrace do 15 godina...u prvoj tekmi smo dobili Newcastle 1-0.
Ova utakmica odlucuje o ulasku u finale..
U vezi Parka da je nekoliko godina mlađi ne bi imao ništa protiv, ali ovako ipak je star, a nije freePuma je napisao/la:Evo sad citam kako ste bacili udicu na Ji sung Parka, i on bi trebao da djeluje po lijevoj, a Krasic po desnoj strani
ne znam, eto vi sami prosudite
i da, Juve je otkupio i drugu polovicu ugovora Almirona
Park ima jos godinu ugovora, pa zatojuventus 0244 je napisao/la:U vezi Parka da je nekoliko godina mlađi ne bi imao ništa protiv, ali ovako ipak je star, a nije freePuma je napisao/la:Evo sad citam kako ste bacili udicu na Ji sung Parka, i on bi trebao da djeluje po lijevoj, a Krasic po desnoj strani
ne znam, eto vi sami prosudite
i da, Juve je otkupio i drugu polovicu ugovora Almirona! Ma Juve povezuju svaki dan sa novim igračima
Za Almirona ide na pozajmicu u Sienu, ali nisam to pročitao da su otkupili drugu polovinu ugovora!
Fakat je ludnica što se tiče ovi pozajmica, polovični ugovora i toga !Puma je napisao/la:a u vezi Almirona
Juventus have been heavily involved in negotiations today, securing the remaining 50 per cent of midfielder Almiron from Bari.
otkupljen je pa je vjerovatno pozajmljen u Sienu, ma tesko je to pohvatat kod italijana
I ja sam to pročitao, po ovim natpisima ni oni ne znaju više šta hoće...SoloJuve26 je napisao/la:izgleda Vucinic sve blize a Bastos je rezerva
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.