Chicago Bulls

SaltCityAttack
Kontakt:

Re: Chicago Bulls

Post Postao/la SaltCityAttack » 24 jun 2011, 20:10

BIHfan je napisao/la:
SaltCityAttack je napisao/la:
BIHfan je napisao/la:Kakav je Malcolm Lee? Vidim i njeg smo draftovali.

sta si ti pratio sinoc?...pa trade smo njega u Minesotu :)...nas prvi i drugi picku su poslani u Minesotu
Pa na NBA.com pise da taj pick uopste nije trejdovan. :?
ma jasta je pa sta mislis da bi Minesota dala tek dako bolji pick od naseg :)..dali su za dva picka naravno :)..,,ma ne treba nam vise niko sto se tice tih rookia, jer ti iz druge runde bogami par njih ce mozda napraviti neku karijeru...hajmo sad barem T Mac i mogu biti zadovoljan i ako to nije ono sto se ocekivali, ali opet smo dosta jaci u odnosu na ovu vec proslu sezonu :)
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

BIHfan
Kontakt:

Post Postao/la BIHfan » 24 jun 2011, 20:50

[youtube][/youtube]

Hocemo da on produzi ugovor. :lol:
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 24 jun 2011, 21:00

zaradi on para kao maskota kroz citav u svoju karijeru :)...dobar je mislim ko covjek zaista puno impomaze, ali ebiga ja necu da zbog njega mi ne potpisemo nekog ko nam ipak moze pomoci.Tomasa treba ostaviti obavezno, jer nikad ne znas sta se moze desiti Boozeru, pa evo sad i Noahu i td
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

BIHfan
Kontakt:

Post Postao/la BIHfan » 24 jun 2011, 23:09

SaltCityAttack je napisao/la:zaradi on para kao maskota kroz citav u svoju karijeru :)...dobar je mislim ko covjek zaista puno impomaze, ali ebiga ja necu da zbog njega mi ne potpisemo nekog ko nam ipak moze pomoci.Tomasa treba ostaviti obavezno, jer nikad ne znas sta se moze desiti Boozeru, pa evo sad i Noahu i td
Ma ako ostane sta para damo njemu i nek ostane snama. :)
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM

Titova-Juga
Kontakt:

Post Postao/la Titova-Juga » 25 jun 2011, 01:45

Ne dati BIG SEXYA nikome pa ni za Richardsona ! :lol: :lol: :lol:
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.

- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !

Smrt nacionalizmu !!

Titova-Juga
Kontakt:

Post Postao/la Titova-Juga » 25 jun 2011, 11:43

- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.

Smrt nacionalizmu !!

Dylan Dog
Kontakt:

Post Postao/la Dylan Dog » 26 jun 2011, 04:13

Kako su ga samo cuvali :shock:
[youtube][/youtube]

Pitam se kako bi slavni Roseov ulaz pod kos prolazio pored ovakve odbrane :)
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif

Titova-Juga
Kontakt:

Post Postao/la Titova-Juga » 26 jun 2011, 11:12

Najjednostavnije rečeno.

G.O.A.T !

Smrt nacionalizmu !!

BIHfan
Kontakt:

Post Postao/la BIHfan » 26 jun 2011, 12:24

Dylan Dog je napisao/la:Kako su ga samo cuvali :shock:
[youtube][/youtube]

Pitam se kako bi slavni Roseov ulaz pod kos prolazio pored ovakve odbrane :)
A Jamesov pogotovo.
FK DELFIN NEUM

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 27 jun 2011, 00:37

Butler i Watson su danas bili na utakmici Chicago White Soxa, a Butler je takodjer izveo i first pitch :)...dobar momak prva liga odlicno prica i vidi se da ce se pravo uklopiti u ovu ekipu
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 28 jun 2011, 01:40

Mirotic ce biti nas Novitzki :) sala na stranu, ali mogao bi biti dobar u buducnosti...dobar je suter to sam mogao vodjeti, ali koliko ce napredovati u slijedecih ddvije godine u Realu vidjet cemo...taman kad Deng ode Mirotic ce uletiti u ekipu :)
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 28 jun 2011, 21:59

Momci samo da vam kazem da postoji mogucnost da narednu sezonu imate live ukljucenja na sve utkamice Bullsa :)...inace nas postojeci radio u Chicagu "Radio Nasa Rijec Chicago" http://www.radionasarijecchicago.com/ stekao je pravo da moze prisustvovati utakmicama koja se odrzavaju u Chicagu... prvu utakmicu gdje se stekao pravo prisustva preskoferenciji i samoj utkamici bice utkamica fudbalska utkamica izmedju Chicago Fire i Manchester Uniteda koja se igra 23 jula u Chicagu...s obzirom da su vlasnici ovog radija moj tetak i tetka, naravno i mene su uvrstili tu kao njihovog radnika koji ce prisustvovati utakmici :)...s obzirom da je zahtjev za tako nesto poslan prije nesto vise od mjesec dana danas je stigao pozitivan odgovor, a danas se takodjer poslao zahtjev kako bi prsustvovali i utkamicama Bullsa... nadam se da ce doci pozitivan odgovor u sto ne sumnjam, tako da bi slijedece sezone Bullse mogli pratiti u jos boljim uslovima :)...ko zna mozda se uspije napraviti i kakav interviju sa Rosom :)...ako nista sa Noahom bi mozda i mogli jer inace njegov limo vozac je jedan nas covjek iz Kladuse, tako da b i moglo se nesto srediti, a neko je napisao da je Omer Aik proeklom iz Bosne i dali je to istina?.. ako jeste onda bi mozda i sa Omerom moglo sta da se napravi :)
Zadnja izmjena: SaltCityAttack, dana/u 28 jun 2011, 22:29, ukupno mijenjano 1 put.
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

BIHfan
Kontakt:

Post Postao/la BIHfan » 28 jun 2011, 22:19

SaltCityAttack je napisao/la:Momci samo da vam kazem da postoji mogucnost da narednu sezonu imate live ukljucenja na sve utkamice Bullsa :)... inace danas sam preko sa prijateljom i tetkom odnosno preko njihovog radija "Radio nasa rijec Chicago" poslali zahtjev da kao novinari iz BiH prisustvujemo utkamicama Bullsa.... danas su nam odobrili za utakmicu Chicago Fire - Manchester United koja se igra 23 jula u Chicagu, tako da tu mozemo prisustvovati i pres koferenciji, tako da cu naravno tu biti necu to propustiti.

Ako bog da nadam se da ce se zavrsiti pozitivno sto se tice utkamica Bullsa :)...lijepota budes svaku tekmu pored Rosa :)
Kako mislis live ukljucenja? :)
Mislis ti ces nam snimat razne detalje sa United Centra i tako to?
To bi bilo odlicno, jaoo ma ne odlicno fenomenalno.
FK DELFIN NEUM

bimbrlica
Kontakt:

Post Postao/la bimbrlica » 28 jun 2011, 22:21

danas citam na nekom forumu da postoji sansa da howard dodje u bullse..sad ne znam koliko je to tacno??
necu se prestati kladiti dok milione ne dobijem xD

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 28 jun 2011, 22:32

BIHfan je napisao/la: Kako mislis live ukljucenja? :)
Mislis ti ces nam snimat razne detalje sa United Centra i tako to?
To bi bilo odlicno, jaoo ma ne odlicno fenomenalno.
hej ispravio sam svoj post objasnio sam malo bolje to kako bi moglo... pa kad snimim dole prije utkamice i to onda gore u tim prostorijama bi bio neko ko bi odmah ubacio na ovu strnicu sto bi mogli naravno vidjeti... ma samo ako bog da da dobijemo ovo pa oonda ce se sve isplanirat :)...nego bas sam pitao gore za Asika da li ti znas ?
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

Titova-Juga
Kontakt:

Post Postao/la Titova-Juga » 28 jun 2011, 22:34

bimbrlica je napisao/la:danas citam na nekom forumu da postoji sansa da howard dodje u bullse..sad ne znam koliko je to tacno??

Salt, odlicna vijest, a na sta se tacno misli kad kazes live ukljucenja : )

P.S Bullsi ne mogu Howarda dovest osim ako ne dadnu jos trojicu solidni igraca a to bi sigura znacilo Noah, Deng i jos neko ili pick sto nama nikako ne odgovara tako da toj prici ne vjerujem ni sekunde.

Smrt nacionalizmu !!

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 28 jun 2011, 22:35

bimbrlica je napisao/la:danas citam na nekom forumu da postoji sansa da howard dodje u bullse..sad ne znam koliko je to tacno??
ma Lakersi i Bullsi imaju najvise sanse sto se njega tice ...ako ne ostane u Orlandu ja vjerujem da ce njegova destinacija biti Lakersi ili Bullsi
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

bimbrlica
Kontakt:

Post Postao/la bimbrlica » 28 jun 2011, 22:37

Titova-Juga je napisao/la:

P.S Bullsi ne mogu Howarda dovest osim ako ne dadnu jos trojicu solidni igraca a to bi sigura znacilo Noah, Deng i jos neko ili pick sto nama nikako ne odgovara tako da toj prici ne vjerujem ni sekunde.
ali zamisli tu ofanzivnu snagu u pick'n'rollu,rose i howard bi bili nezaustavljivi...a odbrana bi vam isto dobila na kvaliteti..

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 28 jun 2011, 22:39

ma jarane ima sanse :)... sto ti mislis sto su nasi uzeli Butlera i ovog Mirotica?... pa zato sto ako budu morli trade Denga da dovedu Howarda, onda bi imali igraca koji bi mogli migrati njegovu poziciju i ujedno koji igra odbranu ... sve to ima svoje brate , jer dovesti fakticki dvojicu SF nije to samo tako bezveze...ma ja bi im dao Boozera i Noaha... samo enbi dao Gibsona uz recimo Noaha jer jedan nam treba ostati :)...ima Asik ima prvi pick Charlota slijedece sezone sto moze biti lotery naravno, a slijedece sezone ima jako dobrih igraca na draftu
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

bimbrlica
Kontakt:

Post Postao/la bimbrlica » 28 jun 2011, 22:47

SaltCityAttack je napisao/la:

ma jarane ima sanse :)... sto ti mislis sto su nasi uzeli Butlera i ovog Mirotica?... pa zato sto ako budu morli trade Denga da dovedu Howarda, onda bi imali igraca koji bi mogli migrati njegovu poziciju i ujedno koji igra odbranu ... sve to ima svoje brate , jer dovesti fakticki dvojicu SF nije to samo tako bezveze...ma ja bi im dao Boozera i Noaha... samo enbi dao Gibsona uz recimo Noaha jer jedan nam treba ostati :)...ima Asik ima prvi pick Charlota slijedece sezone sto moze biti lotery naravno, a slijedece sezone ima jako dobrih igraca na draftu
dovodjenje howarda je najbolji potez koji uprava moze povuci...kad bi njega doveli za boozera denga i par pickova napravili bi fenomenalan posao...napravili bi predobru okosnicu tima koje je mlada i to bi bio tim koji bi harao nba ligom u sljedecih par godina...

Odgovori

Natrag na “Chicago Bulls”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.