Ja imam dosta..(random order)
Ivo Karlovic
Andy Murray
Ivan Ljubicic
Andy Roddick
Volim isto John Isner i Jo Wilfreid-Tsonga..
+ Serve and volley igrace( Taylor Dent, Michael Llodra, Radek Stepanek i ostali)
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Ja sam Djokovica prvi put gled'o u Zagrebu (polufinale cini mi se) kada je izgubio od Ljubicica. Vec tada sam pretpostavlj'o da ce uci medju prvih 50ak igraca svijeta, al' nisam ni pomislio da ce nekada na njemu biti koeficijent 1.30 u mecu protiv FedereraBlue_He4rt je napisao/la:Đoković i Tsonga.Ne mislite da od skora navijam za Noleta,traje to jos od meca sa Monfilsom kada je nepoznati momak sa 18 godina slavio.Sjecam se jos da je mec bio prekinut vise puta zbog Đokovićevih zdravstvenih problema.
sjecam se meca kladio sam se na monfilsa dokovic skoro predao mec bas bas bio iscrpljen odlican mecBlue_He4rt je napisao/la:Đoković i Tsonga.Ne mislite da od skora navijam za Noleta,traje to jos od meca sa Monfilsom kada je nepoznati momak sa 18 godina slavio.Sjecam se jos da je mec bio prekinut vise puta zbog Đokovićevih zdravstvenih problema.
on je mogel napravit nevjerovatnu karijeru da mu se dalo. sječam se kad je ono odustal od tenisa, vozil relije, i onda se vrati i pobijedi nepobjedivog federeraLuis Antonio je napisao/la:David Nalbandian
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.