Jelavić i Modrić su igrali u BiH ligi....jacky09 je napisao/la:Kojih talenata? Koliko je to igrača u hrvatskoj reprezentaciji iz BiH, a da su igrali u Premier ligi BiH? Ne puno, ne znam ima li ih uopće.
Hajduk je ove godine igrao skupinu EL, nešto što Široki Brijeg može samo sanjati. Dokaz kakav je omjer snaga je što bi vaši najbolji igrači sigurno na prvi mig došli na Poljud, dok Vukušić, Sharbini itd. sigurno nebi u Široki.![]()
Ispada da je Široki jači od Splita, ali nije od Šibenika. Kontradiktorno? Ili je Željezničar tu negdje sa Hajdukom ali klasu ispod Belupa? Koje gluposti.Eto dobili ste drugu momčad Splita, nastavljate dobar niz jer ste dobili i treću momčad Hajduka..
NK Široki Brijeg
Re: NK Široki Brijeg
Pitao sam igrače koji su rođeni u BiH, a igrali su u Premier ligi. Eto Jelavić.. i to nije igrao seniorski nogomet, sa 17 godina je došao u Hajduk.Dabar je napisao/la:Jelavić i Modrić su igrali u BiH ligi....jacky09 je napisao/la:Kojih talenata? Koliko je to igrača u hrvatskoj reprezentaciji iz BiH, a da su igrali u Premier ligi BiH? Ne puno, ne znam ima li ih uopće.
Hajduk je ove godine igrao skupinu EL, nešto što Široki Brijeg može samo sanjati. Dokaz kakav je omjer snaga je što bi vaši najbolji igrači sigurno na prvi mig došli na Poljud, dok Vukušić, Sharbini itd. sigurno nebi u Široki.![]()
Ispada da je Široki jači od Splita, ali nije od Šibenika. Kontradiktorno? Ili je Željezničar tu negdje sa Hajdukom ali klasu ispod Belupa? Koje gluposti.Eto dobili ste drugu momčad Splita, nastavljate dobar niz jer ste dobili i treću momčad Hajduka..
...što je više lome to je volim jače...
- FK Sarajevo
- Kontakt:
Vi cete bez pojacanja igrati EL???
Mi smo divovi svako nam je plijen nas je cijeli svijet u bordo obojen
Jedna si jedina,moja domovina.
Jedna si jedina,BOSNA I HERCEGOVINA!!!
Jedna si jedina,moja domovina.
Jedna si jedina,BOSNA I HERCEGOVINA!!!
Izgleda da ocemo....ali u odnosu na susret od prošle godine s Olimpijom,jači smo za Džidića,Marciana,Zakarića.Ljubića,Serdarušića,neki su bili ozljeđeni,a neki došli na polusezoni,iako imamo love,vjer. se odlučilo šteditiFK Sarajevo je napisao/la:Vi cete bez pojacanja igrati EL???
- Megamon
- Kontakt:
Zar niste prodali Zakarica Dinamu ?
Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!
Tek dogodine će u Dinamo,prodali ga pa vratili na posudbu....Megamon je napisao/la:Zar niste prodali Zakarica Dinamu ?
- Megamon
- Kontakt:
Je l' ono on dos'o iz Kozare,za koliko ste ga prodali dinamu ?Dabar je napisao/la:Tek dogodine će u Dinamo,prodali ga pa vratili na posudbu....Megamon je napisao/la:Zar niste prodali Zakarica Dinamu ?
Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!
Aha iz Kozare...što se tiče prodaje Široki je već dobio 300.000 eura,a nakon što Zakarić pristupi Dinamu,Široki će dobit još 500.000,a bila je opcija ili to ili 20% od idućeg transfera,koliko znam naši su pristali na prvu opciju,iako znamo da Mamić zna dobro unovčiti igrače....Megamon je napisao/la:Je l' ono on dos'o iz Kozare,za koliko ste ga prodali dinamu ?Dabar je napisao/la:Tek dogodine će u Dinamo,prodali ga pa vratili na posudbu....Megamon je napisao/la:Zar niste prodali Zakarica Dinamu ?
Mario Stanić je igrao za Želju sve do rata, tj.do 92.god, znači do svoje 20-te godine, prošao sve mlađe kategorije i još igrao 3-4 godine za seniore(od 88-92god).jacky09 je napisao/la:Pitao sam igrače koji su rođeni u BiH, a igrali su u Premier ligi. Eto Jelavić.. i to nije igrao seniorski nogomet, sa 17 godina je došao u Hajduk.Dabar je napisao/la:Jelavić i Modrić su igrali u BiH ligi....jacky09 je napisao/la:Kojih talenata? Koliko je to igrača u hrvatskoj reprezentaciji iz BiH, a da su igrali u Premier ligi BiH? Ne puno, ne znam ima li ih uopće.
Jedino se još mogu sjetiti Borisa Živkovića ali nisam siguran da li je ikad igrao za seniore Sarajeva. za juniore znam da jest..
Uglavmo, da se vratim temi
ček, kolko sam uspio upratiti Baka nije trener Širokog?! Čemu razlaz?!
p.s. Vjerane, ni jedne
p.s. ja tek sad vidio da je jacky rekao u Premijer Ligi
"Stvarna veličina kluba ne mjeri se trenutnim rezultatima, trofejima ili novcem, nego time koliko ga ljudi doživljava kao svoj – kao nešto bitno u svojim životima"
I kazu HNL jaca od PLBiH

kud ne dobismo split il varazdin
Roger Federer the greatest of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!
Nije vas dosta slabašni Belupo napunio?Edin TM87 je napisao/la:I kazu HNL jaca od PLBiH![]()
Koga je slabasni Belupo napunio?jacky09 je napisao/la:Nije vas dosta slabašni Belupo napunio?Edin TM87 je napisao/la:I kazu HNL jaca od PLBiH![]()
- Megamon
- Kontakt:
Mislis napunili mi SlavenaEdin TM87 je napisao/la:Koga je slabasni Belupo napunio?jacky09 je napisao/la:Nije vas dosta slabašni Belupo napunio?Edin TM87 je napisao/la:I kazu HNL jaca od PLBiH![]()
http://www.fksinfo.com/galerija/categor ... 131875b585
To je poluliga, pazi ovoMegamon je napisao/la:
Mislis napunili mi Slavena![]()
Slaven - Sarajevo 0:2
Hajduk - Zeljo 0:0
Zeljo - Cibalia 4:1 (Cibalia bila 3. iza Hajduka i Dinama)
Siroki - Split 4:1 (Split bio za ledjima Hajduku)
Samo neki od rezultata, godinama deremo hrvate u prijateljskim, sjecam se prije nekoliko godina Rijeka - Celik 1:1, Celik ispad'o iz lige, a Rijeka se borila za titulu
lige su tu negdje,hnl je jaci za dinamo i mozda hajduk,Edin TM87 je napisao/la:To je poluliga, pazi ovoMegamon je napisao/la:
Mislis napunili mi Slavena![]()
Slaven - Sarajevo 0:2
Hajduk - Zeljo 0:0
Zeljo - Cibalia 4:1 (Cibalia bila 3. iza Hajduka i Dinama)
Siroki - Split 4:1 (Split bio za ledjima Hajduku)
Samo neki od rezultata, godinama deremo hrvate u prijateljskim, sjecam se prije nekoliko godina Rijeka - Celik 1:1, Celik ispad'o iz lige, a Rijeka se borila za titulu![]()
![]()
mada se nasa liga puno podcjenjiva....neopravdano
svi nasi klubovi u prijateljskim imaju dobre rezultate sa hnl klubovima
zrinjski-zagreb 0-0
zrinjski-osijek 1-1
zrinjski-dinamo 0-1
sibenik-zrinjski 1-1
rijeka ti se slabo kada borila za titulu,a sjecam se da su dobili BIH repku u prijateljskoj
Volim ZRINJSKI,volim MOSTAR,svaki kamen ovoga grada,nek se zna da u njemu vojska ULTRASA vlada
Prvak BiH- 2004/2005, 2008/2009, 2013/2014
Pobjednik Kupa BiH-2007/2008
http://youtu.be/eg6aEePF5B4
Prvak BiH- 2004/2005, 2008/2009, 2013/2014
Pobjednik Kupa BiH-2007/2008
http://youtu.be/eg6aEePF5B4
Wow, jeli to najveći rezultat bh klubova pošto Europu vide 2 dana i to je to?
Koga je nabio Slaven? Kako si navijač, šta ima.. to ti je bilo prije par mjeseci, ali da se podsjetiš:
Evo samo zadnjih godinu dana:
Belupo - Željezničar 3:0
Sarajevo - Belupo 0:2
Rijeka - Olimpik 2:1
Široki - Cibalia 1:3
Široki - Zagreb 1:3
Zrinjski - Zagreb 1:3
Zrinjski - Šibenik 0:1
Belupo 7., Rijeka 9., Cibalia 4., Zagreb 13. i Šibenik 12.
Ne znam o čemu pričamo kad je jedna Rijeka pobjedila bh reprezentaciju koja je 10 klasa iznad cijele Premier lige.
Koga je nabio Slaven? Kako si navijač, šta ima.. to ti je bilo prije par mjeseci, ali da se podsjetiš:
Evo samo zadnjih godinu dana:
Belupo - Željezničar 3:0
Sarajevo - Belupo 0:2
Rijeka - Olimpik 2:1
Široki - Cibalia 1:3
Široki - Zagreb 1:3
Zrinjski - Zagreb 1:3
Zrinjski - Šibenik 0:1
Belupo 7., Rijeka 9., Cibalia 4., Zagreb 13. i Šibenik 12.
Ne znam o čemu pričamo kad je jedna Rijeka pobjedila bh reprezentaciju koja je 10 klasa iznad cijele Premier lige.
- eliminator
- Kontakt:
svi nasi jaci klubovi bi bez problema bili u vrhu hnl-a
Bi možda ako bi igrali 30-tak puta sa Hrvatskim Dragovoljcem. Široki Brijeg i Borac bi se borili sa Splitom za 3. poziciju, ovo ostalo bi u najboljem slučaju bili u sredini negdje.eliminator je napisao/la:svi nasi jaci klubovi bi bez problema bili u vrhu hnl-a
-
samosarajvo
- Kontakt:
Smijem se,grohotom se smijem.jacky09 je napisao/la:Bi možda ako bi igrali 30-tak puta sa Hrvatskim Dragovoljcem. Široki Brijeg i Borac bi se borili sa Splitom za 3. poziciju, ovo ostalo bi u najboljem slučaju bili u sredini negdje.eliminator je napisao/la:svi nasi jaci klubovi bi bez problema bili u vrhu hnl-a
- eliminator
- Kontakt:
hahahahahhaha daj ba ne budi smijesan dinamo i hajduk bi jedino bili ispred pitanje je i za hajduk, ovi ostali klubovi su cisti prosjekjacky09 je napisao/la:Bi možda ako bi igrali 30-tak puta sa Hrvatskim Dragovoljcem. Široki Brijeg i Borac bi se borili sa Splitom za 3. poziciju, ovo ostalo bi u najboljem slučaju bili u sredini negdje.eliminator je napisao/la:svi nasi jaci klubovi bi bez problema bili u vrhu hnl-a
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.