AC Milan - Arhiva postova

Moderatori/ce: Monolog,ribery,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

meskalin
Kontakt:

Re: AC Milan

Post Postao/la meskalin » 24 jun 2011, 12:05

Warrick je napisao/la:
meskalin je napisao/la:90% Ganso je Milanov, pa nebi se uzalud trazilo mjesto non EU , a trenuto ga je zauto Taiwo, ali se ganja da on uzme francuski pasos, da bi oslobodio mjesto za Gansa :) kakav Cesc kakvi bakraci :/
Slazem se on je nas odavno..a ovoza ova non EU mjesta bice odobreno navodno sigurno,i to vrlo brzo i odmah poslije toga bi ovaj trebao na potpis ugovora kod nas....eh sad sta se sve moze desiti,svasta se pise ovih dana,ja bi licno volio njega i Hamsika...i spremni smo da sve razbijemo redom :D

evo citam na milannews izavio je prvo zeli dobiti Messia na svje.klub. prvenstvu, pa onda na zimu u Milan...ne znam koliko je to dobro, ali da dolazi definitivno je....bilo bi dobro kad bi do kraja mercata doveli recimo Hamsika i onda na zimu njega.... jaooo :)))
---------Ibra-------Pato-----
-------------Ganso---------
------Princ-----------Hamsik----
-------------Bommel----------
----Taiwo--Nestal--Silva---Abate--
tim koji se moze pohrvati s barcom i realom komotno :)

ahmad_tz
Kontakt:

Post Postao/la ahmad_tz » 24 jun 2011, 14:17

evo citam na milannews izavio je prvo zeli dobiti Messia na svje.klub. prvenstvu, pa onda na zimu u Milan...ne znam koliko je to dobro, ali da dolazi definitivno je....bilo bi dobro kad bi do kraja mercata doveli recimo Hamsika i onda na zimu njega.... jaooo :)))
tim koji se moze pohrvati s barcom i realom komotno :)[/quote]

kad dodas tu i jaku klupu, prije svega u napadu ... :mrgreen:

nedžad
Kontakt:

Post Postao/la nedžad » 24 jun 2011, 14:27

Želje zvijezde u usponu

GANSO: ŽELIM POBIJEDITI BARCELONU, A ZATIM PREĆI U MILAN
Fudbalska zvijezda u usponu Paulo Enrique Ganso, trenutno igrač Santosa i brazilske reprezentacije, izjavio je da želi prijeći u redove italijanskog prvaka početkom iduće godine.

„San mi je pobijediti Messijevu Barcelonu na Klupskom svjetskom prvenstvu i nakon toga zaigrati za Milan početkom januara 2012. godine – izjavio je Brazilac za La Gazzetta dello Sport.

Milanisti su pratili Gansa posljednjih šest mjeseci, ali ih je Brazilčeva povreda malo ohladila. Uostalom, Milan je svoje pojačanje, koje još skrivaju i nazivaju kodnim imenom Mr X, opisao kao klasičnoga lijevog veznog, a ne polušpica kao što je Ganso. Tako da je pitanje da li će se taj transfer u januaru ostvariti.
Uvjek može biti gore od goreg
i zato glavu gore
bori se za svoje
i uvjek budi čovjek

meskalin
Kontakt:

Post Postao/la meskalin » 24 jun 2011, 18:13

Najvece pojacanje Gasperini u Interu :lol:

Titova-Juga
Kontakt:

Post Postao/la Titova-Juga » 25 jun 2011, 01:47

Ma jbo vas Hamsik, stvarno ne kontam sta toliko vidite u tom igracu, pa on se jos nije ni dokazao kao neka klasa kao sto ga neki pokusavaju predstaviti.
Igra za prosjecan klub koji u EU ligi ionako nista nije napravio, a i uopce nam ne treba takav tip igraca.
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.

- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !

Smrt nacionalizmu !!

meho-medo
Kontakt:

Post Postao/la meho-medo » 25 jun 2011, 17:30

Službeno: El Shaarawy novi igrač Milana

Ofenzivni talijanski Stephan El Shaarawy (18) novo je pojačanje aktualnog talijanskog nogometnog prvaka Milana. U redove "rossonera" dolazi iz Genoe...

El Shaarawy je stigao u Milan na jednogodišnju posudbu, uz opciju da na kraju sezone "rossoneri" i trajno otkupe njegov ugovor od Genoe. U sklopu spomenutog posla koji je, nagađa se, Milan koštao deset milijuna eura, u redove Genoe je na jednogodišnju posudbu otišao Alexandre Merkel.

El Shaarawy je rodom iz Savone i branio je boje talijanske U17 i U19 vrste, a otac mu je Egipćanin.
"Želio sam da se strpim i sustegnem od tebe ali, izdala me je ljubav u srcu koja za tebe od davnina traje. İ znaj da sam se u tebe zaljubio, i sada kad to znaš čini što hoćeš."
(İbn Qajjim)

meskalin
Kontakt:

Post Postao/la meskalin » 25 jun 2011, 17:52

Titova-Juga je napisao/la:Ma jbo vas Hamsik, stvarno ne kontam sta toliko vidite u tom igracu, pa on se jos nije ni dokazao kao neka klasa kao sto ga neki pokusavaju predstaviti.
Igra za prosjecan klub koji u EU ligi ionako nista nije napravio, a i uopce nam ne treba takav tip igraca.

da, ali ja bih vise njega volio vidjeti u Milanu na poziciji desnog veznog nego Flaminija...
---------Ganso-------
---Princ--------Hamsik---
-------Bommel--------

s ovom sredinom i postojecom odbranom i napadom mogli bi igrati protiv Barce komotno, da ne kazem protiv ostalih ;)

Tribalian
Kontakt:

Post Postao/la Tribalian » 25 jun 2011, 18:46

Rafael Toloi (20),centralni bek brazilskog kluba Goias,dobio je ponudu od 8 miliona evra da pojaca Milaneze ;)
.... nekad bol, nikad strah, nekad muk.....

meskalin
Kontakt:

Post Postao/la meskalin » 25 jun 2011, 19:23

Tribalian je napisao/la:Rafael Toloi (20),centralni bek brazilskog kluba Goias,dobio je ponudu od 8 miliona evra da pojaca Milaneze ;)

to sam vidio i postoji mogucnost da se kali tu jos godinu i onda iduce da predje u Milano...zna li neko nesto vise o ovome mladicu???

Dylan Dog
Kontakt:

Post Postao/la Dylan Dog » 25 jun 2011, 19:35

meskalin je napisao/la:
Tribalian je napisao/la:Rafael Toloi (20),centralni bek brazilskog kluba Goias,dobio je ponudu od 8 miliona evra da pojaca Milaneze ;)

to sam vidio i postoji mogucnost da se kali tu jos godinu i onda iduce da predje u Milano...zna li neko nesto vise o ovome mladicu???
Vec dugo se navodi kao jedan od najperspektivnijih stopera svijeta.
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif

Tribalian
Kontakt:

Post Postao/la Tribalian » 25 jun 2011, 19:44

meskalin je napisao/la:

Decko ponikao u Goiasu,igra od sezone 2007. u prvom timu.Igrao i za U 20 selekciju Brazila,cuo sam da ce biti veliki igrac,ali nemam nesto mnogo informacija.

ThE_mAnIaCs_1987
Kontakt:

Post Postao/la ThE_mAnIaCs_1987 » 25 jun 2011, 19:48

ahmad_tz je napisao/la:evo citam na milannews izavio je prvo zeli dobiti Messia na svje.klub. prvenstvu, pa onda na zimu u Milan...ne znam koliko je to dobro, ali da dolazi definitivno je....bilo bi dobro kad bi do kraja mercata doveli recimo Hamsika i onda na zimu njega.... jaooo :)))
kad dodas tu i jaku klupu, prije svega u napadu ... :mrgreen:[/quote]
i jos da dovedete recimo van der viela na desnu stranu, koji mi je bolji od abatea, stopera mladog( ne mora biit bas mlad, al nek je -30 :mrgreen: ), jer je nesta u godinama, golmana malo kvalitetnijeg i zadnjeg veznog umjesto prgavog i starog van bomela i tek onda se ta ekipa moze hrvati sa barcom
Za zivot cijeli!

meskalin
Kontakt:

Post Postao/la meskalin » 25 jun 2011, 19:53

ThE_mAnIaCs_1987 je napisao/la:
ahmad_tz je napisao/la:evo citam na milannews izavio je prvo zeli dobiti Messia na svje.klub. prvenstvu, pa onda na zimu u Milan...ne znam koliko je to dobro, ali da dolazi definitivno je....bilo bi dobro kad bi do kraja mercata doveli recimo Hamsika i onda na zimu njega.... jaooo :)))
kad dodas tu i jaku klupu, prije svega u napadu ... :mrgreen:
i jos da dovedete recimo van der viela na desnu stranu, koji mi je bolji od abatea, stopera mladog( ne mora biit bas mlad, al nek je -30 :mrgreen: ), jer je nesta u godinama, golmana malo kvalitetnijeg i zadnjeg veznog umjesto prgavog i starog van bomela i tek onda se ta ekipa moze hrvati sa barcom[/quote]

a inace individualno su golman barce, Puyol, Pedro, Villa, koje lijevi bek , Kejta i slicni predobri igraci :lol:

Dylan Dog
Kontakt:

Post Postao/la Dylan Dog » 25 jun 2011, 19:56

Rafael Toloi je za razliku od vecine Brazilskih igraca koji su u djetinjstvu svoje umjece pokazivali na ulicama velikih gradova,rodjen i odrastao u malome mjestu Gloria de Oeste..Tek je sa 14 godina poceo ozbiljno trenirati fudbal,u akademiji Goiasa..
Vazi za tihog i povucenog decka,koji nije poznat po provodima i nocnim izlascima tako karekteristicnim za Brazilce..
Paznju na sebe je prvo privukao na Yokohama kupu 2007 za igrace do 19 godina,kada je kao 17-godisnjak impresionirao snagom i mirnocom..
Postaje jedan od kljucnih igraca Goiasa i redovno jedan od najboljih igraca omladinskih selekcija Brazila..
Posebno se istice dominacijom u skok igri..
Odredjenom slabosti se moze smatrati sklonost dobijanju kartona,no kad se sve sagleda radi se o jednome od najperspektivnijih stopera svijeta..
Zadnja izmjena: Dylan Dog, dana/u 25 jun 2011, 20:02, ukupno mijenjano 1 put.
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif

ThE_mAnIaCs_1987
Kontakt:

Post Postao/la ThE_mAnIaCs_1987 » 25 jun 2011, 19:58

meskalin je napisao/la:
ThE_mAnIaCs_1987 je napisao/la: i jos da dovedete recimo van der viela na desnu stranu, koji mi je bolji od abatea, stopera mladog( ne mora biit bas mlad, al nek je -30 :mrgreen: ), jer je nesta u godinama, golmana malo kvalitetnijeg i zadnjeg veznog umjesto prgavog i starog van bomela i tek onda se ta ekipa moze hrvati sa barcom
a inace individualno su golman barce, Puyol, Pedro, Villa, koje lijevi bek , Kejta i slicni predobri igraci :lol:
pa golman barce nije top klasa, ali im i ne treba top klasa od golmana ako realno gledas stvari, jer stalno napadaju :mrgreen:
puyol ne znam kako imas obraza reci nesto protiv njega, maldini, pa on :D
pedro i villa, rezultati govore za njih, svaki od njih je dao 20-ak golova u prosloj sezoni, tako da ti ta teorija pada u vodu odma
keita je tu radi atmosfere u svlacionici iako svoje minute koristi na najbolji moguci nacin i ne igra u prvoj postavi da ne zaboravimo
Za zivot cijeli!

meskalin
Kontakt:

Post Postao/la meskalin » 25 jun 2011, 20:00

meskalin je napisao/la:
ThE_mAnIaCs_1987 je napisao/la: i jos da dovedete recimo van der viela na desnu stranu, koji mi je bolji od abatea, stopera mladog( ne mora biit bas mlad, al nek je -30 :mrgreen: ), jer je nesta u godinama, golmana malo kvalitetnijeg i zadnjeg veznog umjesto prgavog i starog van bomela i tek onda se ta ekipa moze hrvati sa barcom
pa golman barce nije top klasa, ali im i ne treba top klasa od golmana ako realno gledas stvari, jer stalno napadaju :mrgreen:
pedro i villa, rezultati govore za njih, svaki od njih je dao 20-ak golova u prosloj sezoni, tako da ti ta teorija pada u vodu odma
keita je tu radi atmosfere u svlacionici iako svoje minute koristi na najbolji moguci nacin i ne igra u prvoj postavi da ne zaboravimo

Villa nije dao gola od februara pa do par tekmi prije finala i ukljucujuci finale, iskreno Messi xavi pa iniesta...bez prvog su solidna momcad, a bez druge 2 prosjek ;) dzab ti pedro busket villa kejta i svi bez ovih nabrojanih

ThE_mAnIaCs_1987
Kontakt:

Post Postao/la ThE_mAnIaCs_1987 » 25 jun 2011, 20:03

meskalin je napisao/la:
meskalin je napisao/la: a inace individualno su golman barce, Puyol, Pedro, Villa, koje lijevi bek , Kejta i slicni predobri igraci :lol:

Villa ninje dao gola od februara pa do par tekmi prije finala i ukljucujuci finale, iskreno Messi xavi pa iniesta...bez prvog su solidna momcad, a bez druge 2 prosjek ;)
da ne idemo u off, ja kao vrsni fudbalski strucnjak, koji imam bezborj trofeja na FM :mrgreen: :mrgreen: sam iznio svoje misljenje sta Ac Milanu treba da postane konkurent Barceloni koja je moras priznati u ovom trenutku daleko ispred svih ostalih
Za zivot cijeli!

meskalin
Kontakt:

Post Postao/la meskalin » 25 jun 2011, 20:12

@ThE_mAnIaCs_1987 daleko je, ali da se ne moze pobjediti malo sutra....moje skromno misljenje je da treneri grijese kako da zaustave Messia, gledaj kako ces zaustaviti xavia i iniestu jer ako oni ne igraju nema ko da namjesti Villli, Pedru i co..onda messi mora uzeti loptu i sam poluditi, sto je lakse kod slabijih ekipa u spaniji u LP teze jbg.... kazu messi je barca, je ali 1/3, a 2/3 su Xavi i Iniesta, jer oni mogu bez Messia, prvaci europe i svijeta, ali Messi bez njih ne sjetite se Aregnetina - Njemacka debakla....

ThE_mAnIaCs_1987
Kontakt:

Post Postao/la ThE_mAnIaCs_1987 » 25 jun 2011, 20:18

meskalin je napisao/la:@ThE_mAnIaCs_1987 daleko je, ali da se ne moze pobjediti malo sutra....moje skromno misljenje je da treneri grijese kako da zaustave Messia, gledaj kako ces zaustaviti xavia i iniestu jer ako oni ne igraju nema ko da namjesti Villli, Pedru i co..onda messi mora uzeti loptu i sam poluditi, sto je lakse kod slabijih ekipa u spaniji u LP teze jbg.... kazu messi je barca, je ali 1/3, a 2/3 su Xavi i Iniesta, jer oni mogu bez Messia, prvaci europe i svijeta, ali Messi bez njih ne sjetite se Aregnetina - Njemacka debakla....
ti si upravu kada kazes to za xavija i iniestu, ali ne igraju sami njih dvojica, nisu samo njih 2 fudbalski klub barcelona, tu je jos 9 igraca pored njih i svi su ravnopravni, jedino messi odskace od svih njih bas po kvaliteti, ali ostalih 8 igraca se medjusobno nadopunjavaju, prave presing cim izgube loptu i jos mnogo stvari koje je trenutno cine najboljim timom na svijetu
Za zivot cijeli!

Tribalian
Kontakt:

Post Postao/la Tribalian » 25 jun 2011, 21:49

Danas u prici pojavio i Danilo(19),igrac Santosa,igra desnog beka,a moze igrati i na sredini terena.Navodno ga traze i Milan i Inter.Koliko li ovaj Brazil ima ovakvih talenata,svaki dan se pojavi po 5 novih :mrgreen: u pricama oko transfera u Evropu.

Zaključano

Natrag na “AC Milan”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []