Po toj logici trebaju nam dva štopera, a ne samo Ješe. I opet nemamo dva beka, u slučaju suspenzije/povrede Nyeme. Jedino ne znam da li se računa na onog štopera što je bio na prozivci, Alić men se čini da se prezivaboccaccio je napisao/la:Ma dodje fino Jese,Nijema na beka i gotovo
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Pa mozda se to i zove krpljenje,ali ja vjerujem da je kvalitetno rjesenje.Ako se desi da Jese dodje,za mene bi steta bila da jedan kvalitetan stoper sjedi u rezervi a imali bi Nijemu,Bogija,Jesea i Vasilica.Tri ekstra i jedan solidan stoper.A Nijema je igrao i beka u karijeri,tako da to njemu nije strana pozicija,dvojica stopera Jese i Bogi,Vasilic da ceka sansu..ako zafali stoper,opet ubaciti Stanica lijevo a Nijemu na stopera...uvijek je dobro imati igrace koji mogu odigrati na dvije pozicije u timu koje su bliske...znaci jeste krpljenje,slazem se,ali kontam da ne bi bilo bas lose rjesenje,ako vec dovedemo stopera a ne dovedemo beka...ja bi volio da dodju i bek i stoper,ali tada neko od tri ekstra stopera ne bi igrao,a meni to steta da vidimnick je napisao/la:zar to nje krpljenje? mislim nidje veze je krpit se i ocekivat nesto... mislim ok bi ovo bilo da znam da nemamo jbg nemas i to je to pokusat junirom nest zakrpit...boccaccio je napisao/la:Ma dodje fino Jese,Nijema na beka i gotovo

http: //fkzeljeznicar.ba/ Najbolji portal za najbolji klub !
ok, ali onda u slucaju povrede, kartona (nijema sklon) ostanes na stanicu, et 4 stopera 12 veznih 1 bek... t je to manje vise...mozda je do mene ali puno kvalitetnije se radilo prvu sezonu kad je doso Osim, imali smo i bolju ekipu i nekako fizicki spremniju od prosle sezone... ovu sezonu ocekujem da budemo jos gori... mozda sam pesimista ali mi tako izgledaboccaccio je napisao/la:Pa mozda se to i zove krpljenje,ali ja vjerujem da je kvalitetno rjesenje.Ako se desi da Jese dodje,za mene bi steta bila da jedan kvalitetan stoper sjedi u rezervi a imali bi Nijemu,Bogija,Jesea i Vasilica.Tri ekstra i jedan solidan stoper.A Nijema je igrao i beka u karijeri,tako da to njemu nije strana pozicija,dvojica stopera Jese i Bogi,Vasilic da ceka sansu..ako zafali stoper,opet ubaciti Stanica lijevo a Nijemu na stopera...uvijek je dobro imati igrace koji mogu odigrati na dvije pozicije u timu koje su bliske...znaci jeste krpljenje,slazem se,ali kontam da ne bi bilo bas lose rjesenje,ako vec dovedemo stopera a ne dovedemo beka...ja bi volio da dodju i bek i stoper,ali tada neko od tri ekstra stopera ne bi igrao,a meni to steta da vidimnick je napisao/la:zar to nje krpljenje? mislim nidje veze je krpit se i ocekivat nesto... mislim ok bi ovo bilo da znam da nemamo jbg nemas i to je to pokusat junirom nest zakrpit...boccaccio je napisao/la:Ma dodje fino Jese,Nijema na beka i gotovo

spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...
Zasto bi nam po toj logici trebala dva stopera?Ako dodje Jese npr imali bi 4 stopera a samo dva mogu igrati,dvojica su na klupi ili na tribinama,sta ce nam 4 stopera ako igraju samo na toj poziciji,onda jedan nikad nece zaigrati,mozda jednom ili dva puta zbog kartona ili ne dao bog povrede,a igraci su nam kvalitetni na tim pozicijama da bi tako dugo bili van igre...nego,neka ih ako se mogu iskoristiti i na drugoj bliskoj poziciji a to stoperima nije strano.Pa onda iskoristis bar onog jednog za takvu poziciju a jedan je uvijek u rezervi.To jeste krpljenje,ali iskoristavas igracki kadar,a na toj poziciji stopera mislim da smo jako kvalitetni a i ima ih dovoljno,to je sve u slucaju dovodjenja kvalitetnog stopera kao sto je Jese ili neko slican...Naravno da bi najbolje bilo dovesti cistog lijevog beka koji je super kvalitetan.Omar500 je napisao/la:Po toj logici trebaju nam dva štopera, a ne samo Ješe. I opet nemamo dva beka, u slučaju suspenzije/povrede Nyeme. Jedino ne znam da li se računa na onog štopera što je bio na prozivci, Alić men se čini da se prezivaboccaccio je napisao/la:Ma dodje fino Jese,Nijema na beka i gotovo
@nick
Pa dobro,ostajes na Stanicu,to je tacno,zato i jeste krpljenje kako si nazvao...svakako da bi bilo najbolje dovesti beka,ali eto naveo sam primjer ako ne dodje bek,onako cisto razmisljajuci,znam da Nijema moze odigrati tu poziciju,nadam se dobro...Stanica je Amar gurao i pored Mirka na dosta utakmica gdje je Mirko bio rezerva,znaci i govori mi da Amar smatra da ovaj mali to moze odraditi iako smo i ti i ja i mnogi ubijedjeni da je to zrtvovanje Stanica i da mali nije za tu poziciju...ali eto,sto bi Amar mijenjao to ako ga je vec forsirao tu gdje igra,doveo je Selimovica,sto znaci da uz Colica i Besliju,ne racuna na Stanica na poziciji krila nego na beku gdje smo deficitarnu,to mi je nekako logicno da Amar tako racuna s obzirom da imamo nekoliko igraca na krilu a nijednog na lijevom beku.Valjda ce dovesti sta dobro ovaj nas Amar,ja se tome itekako nadam...itekako
Pa dobro,ostajes na Stanicu,to je tacno,zato i jeste krpljenje kako si nazvao...svakako da bi bilo najbolje dovesti beka,ali eto naveo sam primjer ako ne dodje bek,onako cisto razmisljajuci,znam da Nijema moze odigrati tu poziciju,nadam se dobro...Stanica je Amar gurao i pored Mirka na dosta utakmica gdje je Mirko bio rezerva,znaci i govori mi da Amar smatra da ovaj mali to moze odraditi iako smo i ti i ja i mnogi ubijedjeni da je to zrtvovanje Stanica i da mali nije za tu poziciju...ali eto,sto bi Amar mijenjao to ako ga je vec forsirao tu gdje igra,doveo je Selimovica,sto znaci da uz Colica i Besliju,ne racuna na Stanica na poziciji krila nego na beku gdje smo deficitarnu,to mi je nekako logicno da Amar tako racuna s obzirom da imamo nekoliko igraca na krilu a nijednog na lijevom beku.Valjda ce dovesti sta dobro ovaj nas Amar,ja se tome itekako nadam...itekako

boccaccio je napisao/la:@nick
eh gledaj, fazon je u tome da to radimo a ne moramo, nije da glumim trenera da sam sad nesto nezadovoljan, ali realno je da je prosla sezona bila katastrofa za oci, gledali smo tekme gdje ne opucamo po golu, kup sa sirokim vile nas pronosale, penal u 90... onda prodas kapitena ode par igraca i realno svima das do znanja da u evropi nemas namjeru nista uradit sem uzet tih 90 000 eura... i to me nervira
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...
Ja se apsolutno slazem s tobom,mislim da cemo dobiti jos par dobrih igraca,ali je pitanje kada i da li ce ti igraci uopste doci do evropskih utakmica ...imamo isto misljenje.Danas da neki dobri igraci dodju po meni je vec prilicno kasno da se uigraju za evropske utakmice...Tako da se slazem s tobom oko ovog sto si napisao,moralo se dovesti bolje igraci i mnogo ranije.A vidjecemo sta ce se desavati.Nadam se da ce ispasti odlicno po nas i da cemo biti mnogo bolji u ligi ako ista,rezultatski nisam nezadovoljan proslom sezonom,ali igrom definitivno jesamnick je napisao/la:boccaccio je napisao/la:@nick
eh gledaj, fazon je u tome da to radimo a ne moramo, nije da glumim trenera da sam sad nesto nezadovoljan, ali realno je da je prosla sezona bila katastrofa za oci, gledali smo tekme gdje ne opucamo po golu, kup sa sirokim vile nas pronosale, penal u 90... onda prodas kapitena ode par igraca i realno svima das do znanja da u evropi nemas namjeru nista uradit sem uzet tih 90 000 eura... i to me nervira
Upravo sam sjedio sa momkom koji zna nekog menadžera ,a koji visi u Međugorju i kaže prva postava izgubila Stanić,Višća,Bešlija....)8-3,kaže bila prava utakmica sa pravim sudijama.Isto kaže da ga Borogovac na lijevom beku oduševio.
- spielführer_21
- Kontakt:
Logično bi bilo da se planira taj iskorak u europi iduće godine, kad bi trebali biti povlašteni u žrijebu.. Poslije Šerifa, tj. pred kraj prelaznog roka će biti još novih imena, kladim se još 3-4 nova igrača 

Omiljena forumašica: http://forum.sportsport.ba/memberlist.php?mode=viewprofile&u=2
Omiljeni muzičar: http://www.youtube.com/watch?v=lbauVj2vLu4
ne znam ali ovaj serif izgleda oslabljen, vjerovatno ce nas podcjenit, mislim da treba svaku priliku iskoristit... ko ti garantuje da ces ici u evropu... sarajevo, siroki i borac imaju iskusne ekipe i koliko sam upratio sacuvali su igrace... kup je lutrija u 2 utakmice svak moze svakog pobjedit...spielführer_21 je napisao/la:Logično bi bilo da se planira taj iskorak u europi iduće godine, kad bi trebali biti povlašteni u žrijebu.. Poslije Šerifa, tj. pred kraj prelaznog roka će biti još novih imena, kladim se još 3-4 nova igrača
Kup je lutrija gdje moze pobjediti svak-svakog ali nas niko
.Vec dvije godine 

Ja tebe volim,volim te fakat!!!
Švabo : "U Bosni kvalitetni ljudi imaju kompleks niže vrijednosti a nekvalitetni nemaju nikakve komplekse"
Švabo : "U Bosni kvalitetni ljudi imaju kompleks niže vrijednosti a nekvalitetni nemaju nikakve komplekse"
Gazi je napisao/la:Kup je lutrija gdje moze pobjediti svak-svakog ali nas niko.Vec dvije godine

Stoji to,ali ja necu da budem pesimista.
Znam da nas narednih 10. godina nece maket
iz Evrope,i sa ovakvim igracima...iskorak ce doci,preko noci nece sigurno,ali mozda vec sljedece sezone i to u najjacem takmicenju.Znaci samo sabura 
Znam da nas narednih 10. godina nece maket

Ja tebe volim,volim te fakat!!!
zubanovic89 je napisao/la:sutra ima neka tekma izmedju 2 tima kad se vrate u sarajevo zna li iko kad je da se ode![]()
NO PYRO NO PARTY
- spielführer_21
- Kontakt:
Pa danas su igrali valjda, a sutra dolaze poslije podne. Tako da ne vjerujem da će igrati, ali nemoj mene slušatiBuu je napisao/la:zubanovic89 je napisao/la:sutra ima neka tekma izmedju 2 tima kad se vrate u sarajevo zna li iko kad je da se ode![]()

Omiljena forumašica: http://forum.sportsport.ba/memberlist.php?mode=viewprofile&u=2
-
- Kontakt:
Eh 'vako,hamo_pipa je napisao/la:Zna li se šta za Borogovca, kakav je on?
pratim vec par dana kolko se sikirate oko lijevog beka da mi vas vec postaje malo zao. Posto zivim u TK,prilicno dobro poznajem malog Borogovca. U jesenjem dijelu prosle sezone,kao i godinu prije toga je bio najbolji igrac ekipe. U Slaven se vratio iz Slobode Tz jer tamo nije dobio pravu priliku,a prosao je sve omladinske kategorije. Ali,to je vec tipicno za Slobodu kad su u pitanju njihovi talentovani omladinci,kao i u mnogim drugim klubovima,u sustini.
Sloboda ga je htjela dovesti na polusezoni (ovog januara) ali on nije pristao jer je htio u inostranstvo. Zadnju polusezonu je igrao u Njem. trecoj ligi (Tusingen ili tako nesto) i ne znam zasto nije tamo ostao. Bilo je price da ce u Bilefeld,ali,eto i oni haman ispadose u 3. ligu,nisam siguran.
Uglavnom,mislim da imate beka cijeg kvaliteta niste ni svjesni i koji tek treba da (nas) sve pozitivno iznenadi. Pod uslovom da ostane,naravno. Nadam se da me nece razuvjeriti.
Ono sto licno znam o momku (znam ga iz vidjenja) je to da je momak uvijek zivio 100% sportskim zivotom,tipa: trening-kuca-skola-djevojka.
Znaci,opustite se i vjerujte malo Amaru oko svega ovoga,vjerovatno bi mogli i na njemu zaradit finog novca!
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić, Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić
volio bih da je istina to što ti govoriš, ali eto vidjećemo vrijeme će pokazati.neroazzuro je napisao/la:Eh 'vako,hamo_pipa je napisao/la:Zna li se šta za Borogovca, kakav je on?
pratim vec par dana kolko se sikirate oko lijevog beka da mi vas vec postaje malo zao. Posto zivim u TK,prilicno dobro poznajem malog Borogovca. U jesenjem dijelu prosle sezone,kao i godinu prije toga je bio najbolji igrac ekipe. U Slaven se vratio iz Slobode Tz jer tamo nije dobio pravu priliku,a prosao je sve omladinske kategorije. Ali,to je vec tipicno za Slobodu kad su u pitanju njihovi talentovani omladinci,kao i u mnogim drugim klubovima,u sustini.
Sloboda ga je htjela dovesti na polusezoni (ovog januara) ali on nije pristao jer je htio u inostranstvo. Zadnju polusezonu je igrao u Njem. trecoj ligi (Tusingen ili tako nesto) i ne znam zasto nije tamo ostao. Bilo je price da ce u Bilefeld,ali,eto i oni haman ispadose u 3. ligu,nisam siguran.
Uglavnom,mislim da imate beka cijeg kvaliteta niste ni svjesni i koji tek treba da (nas) sve pozitivno iznenadi. Pod uslovom da ostane,naravno. Nadam se da me nece razuvjeriti.
Ono sto licno znam o momku (znam ga iz vidjenja) je to da je momak uvijek zivio 100% sportskim zivotom,tipa: trening-kuca-skola-djevojka.
Znaci,opustite se i vjerujte malo Amaru oko svega ovoga,vjerovatno bi mogli i na njemu zaradit finog novca!
1. Želji treba dobar lijevi bek
2.ako bi se dobro pokazao, dobro bi se i prodao tako da bi Željo imao finansijske koristi
G R B A V I C A 2
Eto ljudi izgleda da ce Skahic o kojem smo pisali ipak preci u Sarajeveo 

Mi samo da se zainteresujemo za njega i došao bi kod nas. Čujem da je pravo talentovan štoper, ko zna.zuka_TM je napisao/la:Eto ljudi izgleda da ce Skahic o kojem smo pisali ipak preci u Sarajeveo
EDIT: Šta bi s onim trojcem što su na probi bili, jel ko zadovoljio, rekli su da će se stručni štab oglasiti povodom toga, ja mislim još jučer
menadžer mu je Sedinet Karić, inače menadžer Bekrića, Alića (koji je već kod vas),...Omar500 je napisao/la:Mi samo da se zainteresujemo za njega i došao bi kod nas. Čujem da je pravo talentovan štoper, ko zna.zuka_TM je napisao/la:Eto ljudi izgleda da ce Skahic o kojem smo pisali ipak preci u Sarajeveo
EDIT: Šta bi s onim trojcem što su na probi bili, jel ko zadovoljio, rekli su da će se stručni štab oglasiti povodom toga, ja mislim još jučer
inače se radi o velikom potencijalu
Trenutno korisnika/ca: knoa, Mana, nedimmmm1337 i 35 gostiju.