Adnan Catic alias Felix Sturm

Atletika, stoni tenis, šah, plivanje, vaterpolo, biciklizam, ragbi...

Moderator/ica: rio_Ferdy88

AYAN
Kontakt:

Re: Adnan Catic alias Felix Sturm

Post Postao/la AYAN » 26 jun 2011, 00:58

Pasodzigera je napisao/la:
Dylan Dog je napisao/la:A zasto ja onda bas stalno vidim kritike na njegov racun da se ne bori sa najboljima :mrgreen:
Ko je to rekao,nije sav svoj!
Fakat i mene zanima koji je levat to rekao...hahahaha
Da nije možda taj jedan od komentatora Nove Tv... :lol: :lol: :lol:
Kad su svi protiv tebe, ili si apsolutno u krivu, ili si apsolutno u pravu...
Željo i samo Željo...

Bilal
Kontakt:

Post Postao/la Bilal » 26 jun 2011, 01:01

Kako me je izivcirao onaj komentator na Areni, kad je na pocetku rekao kako Adnan izbjegava najjace protivnike i onda poce spominjati neke levate. :x
Covjek u prosjeku brani titulu 2 puta godisnje, a kad je Klicko brani? Treba ga cekati nekoliko godina da udje sa nekim u ring. I jos pogledajte statistike u Adnanovih protivnika. Vecina ih dodje neporazena ili sa 1-2 poraza. Adnan je pobio sve najjace borce u svojoj kategoriji, pa nek prica ko sta hoce.

VanBasten
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la VanBasten » 26 jun 2011, 01:04

kralj_je_mrtav je napisao/la:Treba uzeti u obzir da je za kratko vrijeme izgubio 14 kila, ipak to ostavlja posljedice. Sve u svemu, ko imalo prati boks zna da ovoj pobjedi nema zamjerki. Irac je bio borben, srcan, ali nista vise od toga.
Tako nekako.
Mislim da je raja još pod utiskom zadnje nejgove dvije borbe protiv onih "izazivača", pa su očekivali da će i ova biti ista. Da će protivnik bježati Adi po ringu :mrgreen: , MAcklin je ipak bolji borac od prethodnih i za razliku do njih došao je na meč s ambicijom da pobjedi i vjerom d amože. Pa je raja malo ostala zatečena da situacijom da vide Adu kako se brani.
Ja sam to i očekivao, Ado je i najavljivao takvu taktiku, da će puštati Irca da se ispuca po rukavicama.... Ono čime sam i ja iznenađen, a možda i sam Ado, je da je Irac dosta dugo držao tempo. Tek u zadnje dvije runde, u zadnjoj pogotovo je počeo da gubi snagu i kocentraciju...Očekivao sam to dosta ranije, negdje u osmoj.
Zadnja izmjena: VanBasten, dana/u 26 jun 2011, 01:05, ukupno mijenjano 1 put.
glupost za hrabre je sebičan lijek

Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop

Dylan Dog
Kontakt:

Post Postao/la Dylan Dog » 26 jun 2011, 01:04

AYAN je napisao/la:
Dylan Dog je napisao/la:A zasto ja onda bas stalno vidim kritike na njegov racun da se ne bori sa najboljima :mrgreen:
Ko je to rekao,nije sav svoj!
Fakat i mene zanima koji je levat to rekao...hahahaha
Da nije možda taj jedan od komentatora Nove Tv... :lol: :lol: :lol:
Meni nesto u pamcenju da sam mescini negdje vidio da ga je licno neki od brace Klicko kritizirao za to,ali moze biti da sam to samo sanjao :lol:

Nasao sam nesto sto sam procitao prije nekog vremena,ja nemam pojma koji su ovi navedeni,beli su dobri,nisam strucnjak za boks :D
Nedavno se u Njemačkoj raspravljalo o tome zašto se Šturm ne bori s rivalima po mjeri, poput Pavlika, Martineza, Silverstera.
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif

rogeRF
Kontakt:

Post Postao/la rogeRF » 26 jun 2011, 01:05

Pa rekao je komentator na FTV da je neki Americki magazin (ili sta vec) stavio ovog Irca na 5. mjesto od svih boraca u ovoj kategoriji. I sta ko ima pricati kako Adnan sve uzima lose protivnike?! Covjek je jednostavno masina, ima izuzetnu ljevicu, uz to izuzetan takticar...
Izdržati, to je temelj vrline!

neutralan__
Kontakt:

Post Postao/la neutralan__ » 26 jun 2011, 01:07

Bilal je napisao/la:Kako me je izivcirao onaj komentator na Areni, kad je na pocetku rekao kako Adnan izbjegava najjace protivnike i onda poce spominjati neke levate. :x
Covjek u prosjeku brani titulu 2 puta godisnje, a kad je Klicko brani? Treba ga cekati nekoliko godina da udje sa nekim u ring. I jos pogledajte statistike u Adnanovih protivnika. Vecina ih dodje neporazena ili sa 1-2 poraza. Adnan je pobio sve najjace borce u svojoj kategoriji, pa nek prica ko sta hoce.
Bravo!
I to sve je dobio potpuno zasluzeno,nema mu niko nista reci,osim da cestitaju i poklone se najboljem.
Izuzev onih kojima je nabio neizlijecive kompekse,pa njima ni jedna pobjeda nije cista.

Jedan je Adnan Ćatić !
FK Budućnost Banovići 1947 Ljumani 1988

Pasodzigera
Kontakt:

Post Postao/la Pasodzigera » 26 jun 2011, 01:11

Pa molim vas,kakve ste komentare ocekivali sa Nove i Arene?
Bosno moja,divna,mila,lijepa ,gizdava
u tebi je Safet Susic,majstor fudbala!

VanBasten
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la VanBasten » 26 jun 2011, 01:12

Pasodzigera je napisao/la:Pa molim vas,kakve ste komentare ocekivali sa Nove i Arene?
Neutralne :mrgreen:

AYAN
Kontakt:

Post Postao/la AYAN » 26 jun 2011, 01:13

Hahahaha... Čovjek ima gard neviđen u Boksu... Svaki realan stručnjak to bez sumnje može potvrditi...

Jednostavno je Ado jedinstven boxer...

Oduševljava Lik, i da nije naš Čojek, ovo bih isto rekao...
A obično ne volim boks, jer se danas mnogo guraju... ali svaki adnanov meč je pun tempa i pun akcije... to je pravi box

Oni koji nešto kažu u negatovnom smislu, jednostavno mogu da ih prokomentarišem, kao ljude koji ne znaju šta bi sami sa svojim nabubrenim mozgom, pa glume neku pamet i struku, a pameti i struke ni namapi...
Kad su svi protiv tebe, ili si apsolutno u krivu, ili si apsolutno u pravu...
Željo i samo Željo...

Pasodzigera
Kontakt:

Post Postao/la Pasodzigera » 26 jun 2011, 01:16

VanBasten je napisao/la:
Pasodzigera je napisao/la:Pa molim vas,kakve ste komentare ocekivali sa Nove i Arene?
Nacekaces se :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

VanBasten
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la VanBasten » 26 jun 2011, 01:19

VanBasten je napisao/la:
Nacekaces se :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Ma što se mene tiče samo nek furaju idalje, mene to uvijek zabavlja, ne živciram se ni najmanje.

Nego, kad smo več kod Adnana (množina :mrgreen: ), treba čestitati i Redžoviću. Odlično je boksovao protiv one njemačke mrcine, sasvim zaslužena pobjeda na bodove. I solidan meč.

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 26 jun 2011, 01:21

Cestitke Felixu Sturmu na pobjedi..dobro svabo udara ;)
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!

Pasodzigera
Kontakt:

Post Postao/la Pasodzigera » 26 jun 2011, 01:36

VanBasten je napisao/la: Ma što se mene tiče samo nek furaju idalje, mene to uvijek zabavlja, ne živciram se ni najmanje.

Nego, kad smo več kod Adnana (množina :mrgreen: ), treba čestitati i Redžoviću. Odlično je boksovao protiv one njemačke mrcine, sasvim zaslužena pobjeda na bodove. I solidan meč.
Pa i taj sam mec ceko na SAT1 da bar malo prikazu,a oni pustise golf,yebo ih golf.Super ,cestitke i Redzovicu,drago mi je ,a velika steta sto se boksu odma nije posvetio,ima ga,al eto izabro je kickbox,mada mu je prva ljubav i bio boks.

VanBasten
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la VanBasten » 26 jun 2011, 01:43

VanBasten je napisao/la: Ma što se mene tiče samo nek furaju idalje, mene to uvijek zabavlja, ne živciram se ni najmanje.

Pa i taj sam mec ceko na SAT1 da bar malo prikazu,a oni pustise golf,yebo ih golf.Super ,cestitke i Redzovicu,drago mi je ,a velika steta sto se boksu odma nije posvetio,ima ga,al eto izabro je kickbox,mada mu je prva ljubav i bio boks.
I ja isto smatram. Ali, razne neke "sitnice" su krive za to, najmanej je do Adnana. Mor'o se nekako hljeb zaradit. A u Bih u taj vakat to nije bio boks. Ima još koju godinu, i Ćatićevu podršku, nadam se da će iz toga izvući maksimum. Zaslužio je, jako, jako fin momak.

geronimo
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la geronimo » 26 jun 2011, 01:48

Pasodzigera je napisao/la:Pa i taj sam mec ceko na SAT1 da bar malo prikazu,a oni pustise golf,yebo ih golf.
Pa što kritikuješ ove sa Nove i Arene, kada si meč gledao na Sat 1? :? :mrgreen:
AYAN je napisao/la: Oni koji nešto kažu u negatovnom smislu, jednostavno mogu da ih prokomentarišem, kao ljude koji ne znaju šta bi sami sa svojim nabubrenim mozgom, pa glume neku pamet i struku, a pameti i struke ni namapi...
S kim se ti svađaš? :lol:
Vom Jäger zum Gejagten

VanBasten
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la VanBasten » 26 jun 2011, 01:57

Pa što kritikuješ ove sa Nove i Arene, kada si meč gledao na Sat 1? :? :mrgreen:
Šuti, sad mi reče drug kako su Adinu posjekotinu iznad arkade dijagnosticirali kao "puknuće arkadne arterije" :lol:

Ali, eto, on kaže da su po njemu bili ok, da su poslije gonga ustvrdili da je prednost ipak na Adnanovoj strani.

Madridism
Kontakt:

Post Postao/la Madridism » 26 jun 2011, 02:13

Cinjenica je, priznali mi to ili ne, da je Catic veceras izgubio, odnosno da je pobijedio zbog imena. Vidjet cemo sta kazu mediji. Oni, izuzev nasih i njemackih, koji su vec objavili ovu vijest, slazu se sa tim da je Catic veceras porazen. Mozda je 12 zadnjih sekundi donijelo prevagu, ali kroz cijeli mec Irac je bio bolji.

Ipak, on je Felix Sturm i najbolji je u svojoj kategoriji i sigurno zasluzuje naslov, ali eto ni Irac nije zasluzio izgubiti.

Mozda bi nerijeseno i ponavljanje meca na zimu ili dogodine ipak bilo vise fer od pobjede ijednog od ova dva boksera.
Zadnja izmjena: Madridism, dana/u 26 jun 2011, 02:20, ukupno mijenjano 1 put.

GunnerS
Kontakt:

Post Postao/la GunnerS » 26 jun 2011, 02:19

VanBasten je napisao/la:
Šuti, sad mi reče drug kako su Adinu posjekotinu iznad arkade dijagnosticirali kao "puknuće arkadne arterije" :lol:

Ali, eto, on kaže da su po njemu bili ok, da su poslije gonga ustvrdili da je prednost ipak na Adnanovoj strani.
Ja sam gledao na Novoj TV i pogotovo onaj komentator, svaki put kada Adnan udari on kaže: "evo ga, tako, super direkt..." a Bogam' i onaj sukomentator je isto ( kako on kaže bio subjektivan i navijao za Felixa :D
a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž

MuhamedTM

Post Postao/la MuhamedTM » 26 jun 2011, 02:24

Svaka cast Adnane ,samo tako nastavi MASHALA.
MocMahale444

1921 BLEED BLUE

Odgovori

Natrag na “Ostali sportovi”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.