Za mustuluka steBlue_He4rt je napisao/la:Ponos Torina je napisao/la:http://www.rlslog.net/virtua-tennis-4-skidrow/#comments
konacno Virtual tenis 4
Ne vjerujem.Konacno sam docek`o dugo iscekivanu igricu.Valja odmah po nabavku.
Igre - Kako, gdje, šta...?
Moderator/ica: insider
- elninho_resTO
- Kontakt:
Re: Igre - Kako, gdje, šta...?
"DON'T HATE THE PLAYER, HATE THE GAME"
"BEEN THERE WON THAT"
Walk on, walk ooon with hope in your heart and you'll never walk alone, YOU'LL NEVER WALK ALONE
"BEEN THERE WON THAT"
Walk on, walk ooon with hope in your heart and you'll never walk alone, YOU'LL NEVER WALK ALONE
- Unica_Liverpool_
- Kontakt:
E baš sam danas kontao je li izašao kad ono
.....
Jbg, evo i ja sam bio tako pokusao ali nije moglo. I onda sam skinuo daemon tools i pomocu njega instalirao i sada radi. Znaci ovaj iso file sto si ga raspakovao moras pokrenuti sa daemon tools, a nemoras ga raspakivati.el-fighter je napisao/la:otvoris ga preko tog torrenta i kad udje u program taj, on skida igricuQUARESMA 18<<< je napisao/la:el-fighter je napisao/la: Evo skinuo sam ovaj file sa ovim programom sto si napisao. Sta dalje.
ev skinuo sam igricu, onda mi se pojavila ikona NFS-a sa znakom WinRAR i usao sam tu i raspakovao to. Dosle su sve one ikone od igrice, crackovao sam i kada hocu uci i igricu pise nesto "Corupdet files or registry: please reinstall
- el-fighter
- Kontakt:
hahaha
zeznut ovaj torent pravo......
Ev uspio sam pokrenut igricu, al na drugi nacin. Kad mi je raspakovao ovaj file, onda sam kliknuo na ikonu AutoRun i otvorila mi se instalacija. Instalisem igricu, nadjem cd key na internetu ev sada radi bez problema.
Ev uspio sam pokrenut igricu, al na drugi nacin. Kad mi je raspakovao ovaj file, onda sam kliknuo na ikonu AutoRun i otvorila mi se instalacija. Instalisem igricu, nadjem cd key na internetu ev sada radi bez problema.
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
- Arsenalisation
- Kontakt:
Zna li neko,mislim moze li mi naci ja se citav dan ubijam trazeci serial za ovaj floorball league 2011?hvala unaprijed...
“I hated every minute of training, but I said, ''Don't quit. Suffer now and live the rest of your life as a champion.''”-Muhammad Ali
O Fortuna
velut luna
statu variabilis...
♥ VICTORIA CONCORDIA CRESCIT ♥
O Fortuna
velut luna
statu variabilis...
- Unica_Liverpool_
- Kontakt:
Danas krenuo skidati Virtua Tennis 4 preko torrenta i jedan došao do +60% i reko da pauziram da vidim ima li koji bolji ovaj nešto hoće neće..... Upalim ja torrent neki i ono se nešto chechkira i ja minimizirao, nije prošlo pet minuta ja kliknuo da vidim kad ono piše 48,6 ja mislim
.....
Jel ko skinuo ovaj Virtua Tennis 4?Ima li nekih poboljsanja u odnosu na prosli, tipa ono da moze loptica u aut otic u igri,a ne da samo u teren pogadjas?
FK Sarajevo
LA Lakers
Real Madrid
Andy Murray
LA Lakers
Real Madrid
Andy Murray
- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
pogledaj na YouTubeuafa97 je napisao/la:Jel ko skinuo ovaj Virtua Tennis 4?Ima li nekih poboljsanja u odnosu na prosli, tipa ono da moze loptica u aut otic u igri,a ne da samo u teren pogadjas?
- Arsenalisation
- Kontakt:
Ja sam skinuo ovaj u 2 dijela i nisam ga mogao instalirat',sa torrenta nisam skidao jer mi je brzina na jednom prosjecna je.enih 27 kb/s,a na drugog k'o kod @unice odma se prebaci ko fol 47%,a dole tek 500kb skinuto...afa97 je napisao/la:Jel ko skinuo ovaj Virtua Tennis 4?Ima li nekih poboljsanja u odnosu na prosli, tipa ono da moze loptica u aut otic u igri,a ne da samo u teren pogadjas?
“I hated every minute of training, but I said, ''Don't quit. Suffer now and live the rest of your life as a champion.''”-Muhammad Ali
O Fortuna
velut luna
statu variabilis...
O Fortuna
velut luna
statu variabilis...
- Unica_Liverpool_
- Kontakt:
Instalirao Virtua Tennis 4
.....
Ljudi može li mi neko objasniti sve fino kako da instaliram neku igru preko neta, tačnije preko torennta, kako da mi se brže skida ? Sve ali fino polahko
I da ako neko ima link za GTA IV nek postavi ali i nek objasni kako da instaliram 
Skidao sam jednu igru preko torenta čitavu noč i pola dana i došlo mi do 98% i nije više htjelo zbog toga nemam povjerenja u ove torrente, nevjerovatno koliko sam se nervirao, inače nisam još nijednu instalirao igru koju sam skinuo preko neta osim Cs 1.6
Skidao sam jednu igru preko torenta čitavu noč i pola dana i došlo mi do 98% i nije više htjelo zbog toga nemam povjerenja u ove torrente, nevjerovatno koliko sam se nervirao, inače nisam još nijednu instalirao igru koju sam skinuo preko neta osim Cs 1.6
YOU'LL NEVER WALK ALONE
- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
kad skidas neki torrent, prvo nadji neki sa dosta seedera i manje lechera, i kad skidas sa torrenta ostavi da miruje PC, znaci nemoj niposto surfati internetom, meni je jednom skocio download na ČAK 500 kbs, ali na steamu

Raya može li neko da mi da link (torrent) za download Gta IV i Dirt 3, molim vas, hvala unaprijed 
btw. Koliko se vama snima neka igra preko torenta ? Da li mogu ugasiti comp a da mi se preko torrenta već pola snimila pa onda da se slijedeći dan nastavi snimati ? Neznam ja baš dobor s ovim torrentima
Da li mogu staviti nekoliko igra odjednom da mi se snimaju a da idu istom brzinom (da se ne skida sporto, već brzo) ?
btw. Koliko se vama snima neka igra preko torenta ? Da li mogu ugasiti comp a da mi se preko torrenta već pola snimila pa onda da se slijedeći dan nastavi snimati ? Neznam ja baš dobor s ovim torrentima
YOU'LL NEVER WALK ALONE
Unica_Liverpool_ je napisao/la:Instalirao Virtua Tennis 4.....
I kakav je?
- Unica_Liverpool_
- Kontakt:
Ma dobar, a tu se i tenis igraalacious je napisao/la:Unica_Liverpool_ je napisao/la:Instalirao Virtua Tennis 4.....
I kakav je?
- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
DIrt 3Han!$;Lfc je napisao/la:Raya može li neko da mi da link (torrent) za download Gta IV i Dirt 3, molim vas, hvala unaprijed
btw. Koliko se vama snima neka igra preko torenta ? Da li mogu ugasiti comp a da mi se preko torrenta već pola snimila pa onda da se slijedeći dan nastavi snimati ? Neznam ja baš dobor s ovim torrentimaDa li mogu staviti nekoliko igra odjednom da mi se snimaju a da idu istom brzinom (da se ne skida sporto, već brzo) ?
GTA IV
kad skidas preko torrenta, mozes pauzirati, i kasnije nastaviti, i kad iskljucis PC i upalis kasnije, mozes nastaviti download
ne mozes skidati nekoliko igrica istovremeno brzim downloadom, ustvari niko to ne moze, cast izuzetcima
Da li će raditi sigurno ovi torenti ? Dirt 3 već snimam ima još 30 min, skida mi se jedno 9 sati
Nadam se da će raditi, hvala Quaresmi kralju koje je uvijek tu da pomogne 
YOU'LL NEVER WALK ALONE
- Ponos Torina
- Kontakt:
Virtual Tenis isti kao i prethodnih godina,za mene razocarenje ali opet nisam ocekivao neke izmjene...
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi
dajte kakav dobar torrent za virtua tennis 4 
http://thepiratebay.org/torrent/6492706 ... _4-SKIDROWalacious je napisao/la:dajte kakav dobar torrent za virtua tennis 4
FK Sarajevo
LA Lakers
Real Madrid
Andy Murray
LA Lakers
Real Madrid
Andy Murray
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.