Ne dam ja nikom

sad pjeva Enes Begovic - nekad sam bio niko

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Nije ni jedna,ko ih hebe ..legenda reala je napisao/la:Hary šta su to i tebe počele pjesme pogađati ko Hairliju![]()
koja je to Tuzlanka ti srce slomila il je neka sa strane
Ima vode uvijekMegamon je napisao/la:Oj harry pjesme sad bi popio samo da sta imaaaaaaaaaa
harry_90 je napisao/la:Ima vode uvijekMegamon je napisao/la:Oj harry pjesme sad bi popio samo da sta imaaaaaaaaaa
oci mi se cakleMegamon je napisao/la:harry_90 je napisao/la:Ima vode uvijekMegamon je napisao/la:Oj harry pjesme sad bi popio samo da sta imaaaaaaaaaa
![]()
E'o odoh dok nisam poceo metanol sam stvarati![]()
![]()
ZA krajjjjjjjjjjjj
[youtube][/youtube]
admine halali ako smo ti uhebali temu,nije svake veceri otkljucan chat
DAVID VILLA je napisao/la:jutrooooooo
Vidi unazad nekoliko stranica i takva su maximalno 2 lika,prednjaci ovaj Villa.neutralan__ je napisao/la:DAVID VILLA je napisao/la:jutrooooooo
Sad tek vidim da je @Titova-Juga bio mozda i u pravu sto se tice ove teme.
Evo citam uhapsili Dragana Paravinju.Covjeka koji je oteo Antoniju Bilic,ali nakon toga se ispostavilo da on ima uprljane ruke u jos mnogo toga,prije svega silovanje i pokusaj silovanja.Cak su se spominjali zlocini u ratu,ubistvo neke Dade...
Kako je samo zakazala Hrvatska policija,a ne samo njihova,covjek je bio uhapsen u Sloveniji iz uz kauciju je pusten,a u Njemackoj su ga pustili samo da se vrati u Hrvatsku.Jos je gore sto je prije godinu dana pokusao silovati neku Dalmatinku i policija je raspisala potjernicu za njim.
I gle cuda nije uhapsen sve dok to djelo mozda nije ponovio.![]()
Pa u kakvom to svijetu mi zivimo,da nam se kriminalci slobodno secu ulicama i biraju novu zrtvu.![]()
Nadam se da ce samo reci dobre stvari u vezi Antonije da je ziva i gdje je,ali realno gledajuci male su sanse za takav rasplet,jer mnogo dana je proslo.
neutralan__ je napisao/la:Cuj nije mu do spamanja,pa covjece dragi od tvojih 1566 postova,1500 je "pozdrav","dobro jutro","sta ima ".![]()
Nije admin glup da ne zna sta radi i njemu je prekipilo vise.Govorim i za prije kada su ti svi postovi bili dobro jutro,sta ima kod vas...
DAVID VILLA je napisao/la: OVO SAM CUVAO U SEBI I NISAM HTIO DA VAM GOVORIM AL SAD MI JE STVARNO "puko film" I MORAO SAM VAM REC! TAKO DA SVI ZNATE!!!!!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.