Meni su smješniji oni koji su prognozirali prolaze Ljubičića i Karlovića, da se razumijemo.

Ispade da Gasquet nema ni teoretske šanse protiv Murraya, pobogu (sudeći po tebi). Činjenica je da Murray ulazi u meč kao favorit, al'
Gašo ga sigurno može namučiti, pa zašto ne i pobijediti. Richard je odigr'o 3 odlična meča (iako protivnici i nisu bili neka renomirana imena), zašto ne bi mog'o odigrati i četvrti? Uostalom, više sam navijački nastrojen, tako da je logično da ću reći kako će Gašo otresti britansku
mega zvijezdu.
Lllodrine šanse su izražene u promilima. Mislim da će Đoković ovo dobiti u hendikepu (sigurna opklada). Iako isti nije dominantno odigr'o dosadašnji dio turnira, te da je od svig GS-ova na Wimbledonu najslabiji, mislim da će on lako preći prepreku zvanu Llodra.
Berdycha sam gled'o, no Fisha nisam. Čeh je odigr'o odlično do sada, no i Fish nije za baciti. Prednost dajem Čehu, al' sigurno da i Amerikanac ima svoje šanse. Po meni, 3:1 za Berdycha.
Federer će u hendikepu dobiti Rusa, koji neće imati ni priliku da se iznervira.
Tomić je nakon maratona sa Andreevom pomeo Soderlinga. Mislim da Malisse može ovo proći, al' rek'o bih da će ovo biti možda i najneizvjesniji meč osmine finala. No, preskočiću ga.
Tsonga bi treb'o proći Ferrera, koji se mučio sa Harrisonom (Fordom).
Lopez nakon izbacivanja Roddicka sigurno puca od samopouzdanja i mog'o bi ovo riješiti protiv Kubota u svoju korist. Vjerujem da Kubot može uzeti set, no ništa više od toga.
Eh, Nadal - Del Potro. Iskren da budem, volio bih da
Delpi ovo dobije, al' teško, da ne kažem nemoguće će to biti. Ako bude igr'o k'o protiv Simona, biće pometen od strane Španca.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”