U-21, U-19, U-17

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

Maestro
Kontakt:

Re: U-21,U-19,U-17

Post Postao/la Maestro » 25 jun 2011, 23:29

mozel ko reci nesto vise o zakaricu koji igra za siroki. cuo sam dosta o njemu, al nisam ga nikad gledo kako igra.
Može Petev ostati sto godina, ali to više nema smisla. Ne znam možemo li više potonuti – jasan je Topić.

Tuta Petrov

jacky09
Kontakt:

Post Postao/la jacky09 » 25 jun 2011, 23:51

Cartman je napisao/la:Nije on jos presao u Bayern, nego su ga pozvali da ponovo trenira s njima.
Nije još prešao, ali najavio je da se neće vraćati u Varaždin..
...što je više lome to je volim jače...

Pasodzigera
Kontakt:

Post Postao/la Pasodzigera » 26 jun 2011, 13:47

BIHfan je napisao/la: Vahu? Taj frajer je selektor Alzira i radi za platu od 50 000 eura, gotov ko Pape nas.
Da si ti meni zdrav i ziv,Vahina plata je 750 000 eura godisnje ,a Papetova 60 000 eura godisnje.Pobrko si Vahinu mjesecnu i Papetovu godisnju. Vaha ti nece biti selektor ,ako ga masno ne platis.
Bosno moja,divna,mila,lijepa ,gizdava
u tebi je Safet Susic,majstor fudbala!

Maestro
Kontakt:

Post Postao/la Maestro » 26 jun 2011, 14:01

Pasodzigera je napisao/la:
BIHfan je napisao/la: Vahu? Taj frajer je selektor Alzira i radi za platu od 50 000 eura, gotov ko Pape nas.
Da si ti meni zdrav i ziv,Vahina plata je 750 000 eura godisnje ,a Papetova 60 000 eura godisnje.Pobrko si Vahinu mjesecnu i Papetovu godisnju. Vaha ti nece biti selektor ,ako ga masno ne platis.
budimo realni. vaha ima pravo da trazi sta god hoce, do poslovodze je hocel na to pristati. znaci na klubu ili na toom savezu. a ako bih nudi vahi 60 000 godisnje a alzir 700 000 onda mislim da ima pravo da odabere sebi povoljnije. al sam siguran da ce jednog dana pristati na poziv iz bh repke. mislim sad je pape tu i nevidim razloga da se spominje vaha momentalno.
Može Petev ostati sto godina, ali to više nema smisla. Ne znam možemo li više potonuti – jasan je Topić.

Tuta Petrov

Pasodzigera
Kontakt:

Post Postao/la Pasodzigera » 26 jun 2011, 14:39

Maestro je napisao/la:
budimo realni. vaha ima pravo da trazi sta god hoce, do poslovodze je hocel na to pristati. znaci na klubu ili na toom savezu. a ako bih nudi vahi 60 000 godisnje a alzir 700 000 onda mislim da ima pravo da odabere sebi povoljnije. al sam siguran da ce jednog dana pristati na poziv iz bh repke. mislim sad je pape tu i nevidim razloga da se spominje vaha momentalno.
Ma ne kazem da nema pravo,naravno da ga ima,samo kazem Vaha je covjek koji radi za velike pare,kao Bora Milutinovic(Dok je jos mladji trener,neka zgrne lovu,tako i treba,a valjda ce jednog dana i biti nas selektor,ipak je to nasa legenda).A sto se tice Susica ,sto se mene tice,nikad ga nebi zamjenio,samo da se pusti na miru da radi.

BIHfan
Kontakt:

Post Postao/la BIHfan » 26 jun 2011, 16:13

Ukljuci fitilj i pogledaj jos jednom zasto je post takve sadrzine kakve jest.
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM

Pasodzigera
Kontakt:

Post Postao/la Pasodzigera » 26 jun 2011, 16:27

BIHfan je napisao/la:
Ukljuci fitilj i pogledaj jos jednom zasto je post takve sadrzine kakve jest.
Momcima kojima si repliciro,nisu spominjali Vahu,a na ironiju mi ne lici.

BIHfan
Kontakt:

Post Postao/la BIHfan » 26 jun 2011, 16:33

Pasodzigera je napisao/la: Momcima kojima si repliciro,nisu spominjali Vahu,a na ironiju mi ne lici.
Sto mrzim kad me neko pravi budalom, i to bas onaj ko je lijen ili slijep.
Arnelinho je napisao/la: Nešto kontam, ne bi li bilo najbolje, da npr. Vaha preuzme U16 a Barbarez (ili Pape) A reprezentaciju? :D
Šta vi mislite o tome? Naravno,o govorim o nekom dužem radu svih tih selektora na tim pozicijama-5-10 godina.

ps.Ništa nisam rek'o. :D
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM

Pasodzigera
Kontakt:

Post Postao/la Pasodzigera » 26 jun 2011, 16:42

BIHfan je napisao/la:
Pasodzigera je napisao/la: Momcima kojima si repliciro,nisu spominjali Vahu,a na ironiju mi ne lici.
Arnelinho je napisao/la: Nešto kontam, ne bi li bilo najbolje, da npr. Vaha preuzme U16 a Barbarez (ili Pape) A reprezentaciju? :D
Šta vi mislite o tome? Naravno,o govorim o nekom dužem radu svih tih selektora na tim pozicijama-5-10 godina.

Ne pravi te niko budalom,pogledaj sta je @Arnelinho napisao. Tip se zaje.bava,da mu Vaha preuzme U16.

BIHfan
Kontakt:

Post Postao/la BIHfan » 26 jun 2011, 18:13

BIHfan je napisao/la:

Ne pravi te niko budalom,pogledaj sta je @Arnelinho napisao. Tip se zaje.bava,da mu Vaha preuzme U16.
A ja se ne zaje.bavam? :)
FK DELFIN NEUM

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 27 jun 2011, 20:39

Ima li neko termine utakmice U21 reprezentacije ?
Znam samo da ce 06.10.2011 igrati protiv Njemacke u Ingolstadtu, interesuje me jos hocemo li prije Njemaca odigrati jos jednu tekmu ?

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 27 jun 2011, 23:23

Hoceli biti poziva ovih igraca iz stranih reprezentacija? Dali je Jagodic davao kakve izjave?
Jer i da dobiju poziv to sve ne ide tako brzo.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

delija
Kontakt:

Post Postao/la delija » 28 jun 2011, 00:12

Principatus je napisao/la:Hoceli biti poziva ovih igraca iz stranih reprezentacija? Dali je Jagodic davao kakve izjave?
Jer i da dobiju poziv to sve ne ide tako brzo.
Nes vjerovati Princip da je Uske najcesce bio zaduzen da obecava te pozive :)..Znaci moramo cekati njegov povratak 8-)
Jagodic je dobio spisak svih potencijalnih kandidata iz citave Evrope,u medjuvremenu ce odluciti koga ce zvati.Sumnjam da ce nekog zvati a da ga ne pogleda, tako da ja vjerujem da cemo tek pocetkom sljedece godine moci dobiti neka zvucna imena

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 29 jun 2011, 20:56

01.06.2011 : San Marino - Bosna i Hercegovina 0:3
02.09.2011 : Bjelorusija - Bosna i Hercegovina (Na isti dan kad igra i A-Reprezentacija)
06.10.2011 : Njemacka - Bosna i Hercegovina
11.10.2011 : Bosna i Hercegovina - Cipar
12.11.2011 : Cipar - Bosna i Hercegovina
14.11.2011 : Grcka - Bosna i Hercegovina
01.06.2012 : Bosna i Hercegovina - Bjelorusija
12.06.2012 : Bosna i Hercegovina - San Marino
07.09.2012 : Bosna i Hercegovina - Grcka
10.09.2012 : Bosna i Hercegovina - Njemacka

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 04 jul 2011, 14:24

"Ne mogu govoriti u ovom trenutku o igračkom kadru, jer je on i meni nepoznanica. Međutim, prednost će imati igrači iz Bosne i Hercegovine jer se radi o omladinskim reprezentacijama. Igrač iz inostranstva će dobiti poziv ukolko se baš ističe svojim nastupima u svom klubu", kazao je Toni Karačić.
Ok nisam siguran dali ovo tacno razumjem. Dakle igraci iz inostranstva se moraju bas ekstra isticati u svojim levatskim klubovima (Florenz, Arsenal, HSV) po levatskim ligama a la Bundesliga, Seria A, Premier League etc. da bi zaigrali za U19. Dok to igraci iz BH-lige bas i nemoraju?

Zar nebi trebali da imaju prednost oni koji zasluzuju da igraju po kvalitetu?
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

BIHfan
Kontakt:

Post Postao/la BIHfan » 04 jul 2011, 14:28

Principatus je napisao/la:
"Ne mogu govoriti u ovom trenutku o igračkom kadru, jer je on i meni nepoznanica. Međutim, prednost će imati igrači iz Bosne i Hercegovine jer se radi o omladinskim reprezentacijama. Igrač iz inostranstva će dobiti poziv ukolko se baš ističe svojim nastupima u svom klubu", kazao je Toni Karačić.
Ok nisam siguran dali ovo tacno razumjem. Dakle igraci iz inostranstva se moraju bas ekstra isticati u svojim levatskim klubovima (Florenz, Arsenal, HSV) po levatskim ligama a la Bundesliga, Seria A, Premier League etc. da bi zaigrali za U19. Dok to igraci iz BH-lige bas i nemoraju?

Pa vidis da mu nije u cilju da BIH ima najbolje sto moze imati. Hebo ga Bevanda.
FK DELFIN NEUM

Arnelinho
Kontakt:

Post Postao/la Arnelinho » 06 jul 2011, 17:14

Vidim prozivaju me :mrgreen:
Naravno da sam mislio kao zajeb.ciju da Vaha bude selektor U16 :lol:
Nisam baš bukvalno mislio Vaha, nego neko ko traži čelikovu disciplinu :mrgreen: Pa da ti mulci sazriju i onda u A repki da znaju da nema zafrkancije, jer im je ovaj u U16 već ućero strah u kosti.A onda u A repki vrlo fer selektor, koji je emotivac i koji će voljet svoje igrače, bodrit ih, podržavati,braniti.

Sa imenima sam se poigr'o ,naravno. :mrgreen:
Principatus je napisao/la:

Mislim da se i sam selektor nije dobro izrazio. Pojedini od tih nabrojanih su prerasli U19 , dakle ,oni su za U21. Al' fora je u tome da je htio reći da su igrači iz BPL standardniji (ovi do U19) nego li "stranci" ,pa će priliku dobivat samo oni koji imaju iole kakvih tekmi u nogama ,što je po men' ispravan potez. ;)
Do zadnjeg dana života mog samo Saraj'vo!!!

"How do you know what is right and what is wrong? Well you just try to analyse the situation as well as you can." - Arsene Wenger

AÐ_Official
Kontakt:

Post Postao/la AÐ_Official » 08 jul 2011, 00:57

U21...

Bukvic
Colic Dupovac Sipovic Sesar
Tahirovic Besic
Pjanic
Stevanovic Djuric VIsca

ja bi tako igrao u tezim utakmicama u grupi(da je u nekom slucaju takva postava za svaku utakmicu, derali bi guzove). Klimava mi je zadnja linija jer zaista nemogu da se sjetim nekih "ozbiljni" kandidata za te cetri pozicije.

seha
Kontakt:

Post Postao/la seha » 08 jul 2011, 00:59

AÐ_Official je napisao/la:U21...

Bukvic
Tahirovic Besic
Pjanic
Stevanovic Djuric VIsca

ja bi tako igrao u tezim utakmicama u grupi(da je u nekom slucaju takva postava za svaku utakmicu, derali bi guzove). Klimava mi je zadnja linija jer zaista nemogu da se sjetim nekih "ozbiljni" kandidata za te cetri pozicije.

Vranjes Bicakcic
Golovi BH reprezentativaca 10-11 http://www.youtube.com/user/seha2703
BH navijacke pjesme http://www.sendspace.com/folder/u83awh.html

AÐ_Official
Kontakt:

Post Postao/la AÐ_Official » 08 jul 2011, 01:06

seha je napisao/la:
AÐ_Official je napisao/la:U21...

Bukvic
Tahirovic Besic
Pjanic
Stevanovic Djuric VIsca

Vranjes Bicakcic
Vranjes je prekuco taj uzrast..sad ce mu 22 godine. Upravu si za Bicakcica, neznam kako sam ga zaboravio. Ermin umjesto Sipovica.

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], meecko, Micron, moreno123 i 30 gostiju.