zenicanin je napisao/la:dojava ili tvoja prognoza?DARE_DEVIL_SA je napisao/la:Norveska 3. Liga Grupa 1
Ullensaker/Kisa – Kvik Halden - 2 - kvota 2,45
Moja prognoza a vec ga polako blokiraju!!!
Moderatori/ce: Monolog,insider,bodi123,Puma
zenicanin je napisao/la:dojava ili tvoja prognoza?DARE_DEVIL_SA je napisao/la:Norveska 3. Liga Grupa 1
Gdje su ga blokiraliDARE_DEVIL_SA je napisao/la:zenicanin je napisao/la:dojava ili tvoja prognoza?DARE_DEVIL_SA je napisao/la:Norveska 3. Liga Grupa 1
Ja sam taj bonus okrenuo na pokeru, mislim da trebas okrenuti 150 eura da pare postanu tvoje, normalno cini se tesko al uz malo srece lakse je nego na kladionici, kad ispunis 100 % pare ce se otkljucati, ja sam htio podici svoje al da bi ti isplatili na karticu, moras ti prvo njima uplatiti nesto svojih para (ja mislim 10 eura) i onda ti mogu na karticu s koje je izvrsena uplata sve prebaciti.xxl basket je napisao/la:jel iko saznao ista za isplatu na onome comeon.com , ja sam jednom pogodio ono sto traze kvotu 1.50 moram jos 5 puta pise mi dole da sam ispunio 16.6% uslova za bonus to je 1 od 6
2:0 im je dovoljno, jer imaju prednost prvoligaške ekipe.spielführer_21 je napisao/la:Hoće li ekpia Rivera tući ove tri razlike i tako spasiti sebi živote?
P.s. ima li neka online kladionica da mogu s kartice uplatiti 5 eura.. Bet-at-home traži 10, a ja nemam toliko na kartici i mrsko mi sad u banku ići..
Znači, da hendikep odigram slobodnoneko_iz_mase je napisao/la:2:0 im je dovoljno, jer imaju prednost prvoligaške ekipe.spielführer_21 je napisao/la:Hoće li ekpia Rivera tući ove tri razlike i tako spasiti sebi živote?
P.s. ima li neka online kladionica da mogu s kartice uplatiti 5 eura.. Bet-at-home traži 10, a ja nemam toliko na kartici i mrsko mi sad u banku ići..
A inače, River je danas kec dana i samo ga lud neće odigrati
Nije ti to loše ,ti ćeš izgubiti pare a oni pare i život ako ne pobjede.neko_iz_mase je napisao/la:A ne znam, ja sam ga odigrao na singlu. Ako im je milo živiti, ovo će na silu morati dobiti
Vidim da su ga džaba blokiraliDARE_DEVIL_SA je napisao/la:zenicanin je napisao/la:dojava ili tvoja prognoza?DARE_DEVIL_SA je napisao/la:Norveska 3. Liga Grupa 1
master44 je napisao/la:Ja sam taj bonus okrenuo na pokeru, mislim da trebas okrenuti 150 eura da pare postanu tvoje, normalno cini se tesko al uz malo srece lakse je nego na kladionici, kad ispunis 100 % pare ce se otkljucati, ja sam htio podici svoje al da bi ti isplatili na karticu, moras ti prvo njima uplatiti nesto svojih para (ja mislim 10 eura) i onda ti mogu na karticu s koje je izvrsena uplata sve prebaciti.xxl basket je napisao/la:jel iko saznao ista za isplatu na onome comeon.com , ja sam jednom pogodio ono sto traze kvotu 1.50 moram jos 5 puta pise mi dole da sam ispunio 16.6% uslova za bonus to je 1 od 6Valjda si skontao
2:1 2.00harry_90 je napisao/la:Ranheim - Sandefjord 1
Znam da na bet365 mozes min.uplatiti sa kartice 5 eu.spielführer_21 je napisao/la:Hoće li ekpia Rivera tući ove tri razlike i tako spasiti sebi živote?
Citizen-X je napisao/la:TaRgEt_ je napisao/la:Spanija - Hrvatska 2 4,50 kvota pokusajte nije ne moguce do sada u 4 susreta rezultat je 2:2 s tim da je Hrvatska i jednom prilikom slavila na strani , dok su Spanjolke prtisnute povredama i negiranjem najboljih igracica i sve je palo na jednu Albu Torres.[/quote]
sjajan tip - svaka cast.
ova tema nazalost vise nije to sto bi trebala biti vec poodavno a dobri tipovi su vec poodavno nestali.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.