FK Crvena zvezda
Moderatori/ce: geronimo,VanBasten,Devil,dubrava,Trigger
Re: FK Crvena zvezda
Tesko da ce Kaludjerovic otici,bar se tako prica za sad.Adija ne vredi prevaspitavati,covek je debil izgleda.Sad je javljeno iz Gane kako on,ejjjjjjjjjjjjjj breeeeeeeeeeeeeeee,ima malariju
ko da su ovi iz uprave i Prosinecki mentoli pa ne vide da ovog zabole ona stvar za "profesionalno ophodnjenje prema ugovoru".A takodje sam cuo da bi "slucaj Li Adi" mogao da zavrsi pred komisijom FIFE i UEFE.
.... nekad bol, nikad strah, nekad muk.....
Jel to svi zele da ode onaj Ady za kojega su pisali da je klasa vise od svih stopera u Srbiji
Ako je problematican,ne zna da cijeni velicinu kluba,kad vec City koji moze dovesti manje vise svakog trpi Ballotelia,sumljam da Zvezda tek tako treba da se odrekne Adya.
Cudi me sto Zvezda ne vraca svoje bivse igrace,poput Bisevca ili Jankovica recimo,gdje su pare od Gasproma,nisu valjda velika pojacanja u liku Bruna Mazenge najbolje sto mozete
Ako je problematican,ne zna da cijeni velicinu kluba,kad vec City koji moze dovesti manje vise svakog trpi Ballotelia,sumljam da Zvezda tek tako treba da se odrekne Adya.
Cudi me sto Zvezda ne vraca svoje bivse igrace,poput Bisevca ili Jankovica recimo,gdje su pare od Gasproma,nisu valjda velika pojacanja u liku Bruna Mazenge najbolje sto mozete
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif
Dilane,Adi jeste klasa ali je covek idiot.On je verovatno jedan od 3,ako ne i najbolji stranac koji se pojavio na ovim prostorima ikada.Standardni je reprezentativac Gane.Problem je u tome,sto covek svesno zahebava,treba da se pojavi npr. danas na pripremama on dodje posle 7 dana praveci se Englez ,a u medjuvremenu se nikom ne javlja.To ne treba ni jednom ozbiljnom klubu pa ni Zvezdi.Njegove igracke kvalitete nikad nisam osporavao.Dylan Dog je napisao/la:Jel to svi zele da ode onaj Ady za kojega su pisali da je klasa vise od svih stopera u Srbiji![]()
Sto se tice transfera,Zvezda je do sad dovela 3 sasvim solidna igraca,a bice ih jos
Црвена $ ? је $ - у $ " $ $ савеза " $ " за $ " у тој ".
? Правне " црвено–? $ % & је " на $ $ $ се $ $ " ФСС–а & у & $ 30 $.
Он је " $ " " & $ " се " $ ФСС–а ? ", - $ " се $ & је $ " о $ " органа те ".
$ " се ? $ " у ФС ", & је $ ' $ " $ " то " у " " $ " $.
На " " $ ? $ " ' $ & " $ & се сазову ", ? ? & ? & је $ ", ? $ " - % ".
– $ " ' % " " " & $ $ " – & је ?.
? Правне " црвено–? $ % & је " на $ $ $ се $ $ " ФСС–а & у & $ 30 $.
Он је " $ " " & $ " се " $ ФСС–а ? ", - $ " се $ & је $ " о $ " органа те ".
$ " се ? $ " у ФС ", & је $ ' $ " $ " то " у " " $ " $.
На " " $ ? $ " ' $ & " $ & се сазову ", ? ? & ? & је $ ", ? $ " - % ".
– $ " ' % " " " & $ $ " – & је ?.
Nzm šta te tu ima čudit.Biševac je realno rečeno klasa u francuskom fudbalu,jedan od najboljih štopera,a razmisli malo što i jedan PSG ga ne može lako dovest.Cudi me sto Zvezda ne vraca svoje bivse igrace,poput Bisevca ili Jankovica recimo,gdje su pare od Gasproma,nisu valjda velika pojacanja u liku Bruna Mazenge najbolje sto mozete
Cijena je paprena. Zar ti zaista misliš da bi on čak i u naredne tri godine želio igrat u ekipi koja ništa ne osvaja u Srbiji?
Što se Boška tiče gotovo isti slučaj,sem što on ne igra otkako se oporavio i praktično vjerovatno će u neku slabiju ligu od Italijanske,ali sigurno ne u Srpsku.
LARISSA RIQUELME!
Sto se Bisevca i Boska tice, sve je receno...samo jos da odgovorim Dylanu oko gazproma i para. Zvezda je samo ove godine isplatila 6 mil. evra na ime dugova prema raznoraznim bivsim igracima, sto je bio uslov za uopste nastup u evropi... 
Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...
Naravno,imali smo dug od ja mislim 20 miliona,koji je sad znacajno umanjen.marconato je napisao/la:Sto se Bisevca i Boska tice, sve je receno...samo jos da odgovorim Dylanu oko gazproma i para. Zvezda je samo ove godine isplatila 6 mil. evra na ime dugova prema raznoraznim bivsim igracima, sto je bio uslov za uopste nastup u evropi...
Inace ono sto sam pisao za Adija,sad se i obistinilo.Lukic je potvrdio novinarima jutros da je Crvena Zvezda prijavila Li Adija FIFI,UEFI i FS-u Gane
Raja ne želim provocirat!
Vi zaista vjerujete podacima doctora science fictiona? Kad je sjedao na stolicu ili ti fotelju onako decidnije,dug je po njemu bio 23 miliona,pola godine kasnije dug je po njemu kad je sjeo u već pomenutu fotelju bio 30 miliona. Zar vam sve to ne djeluje malo paradoksalno (naravno da postoje zatezne kamate,al zar je moguće da je dug narastao za pola godine 7 miliona, a da se uprava ubila vraćajući isti?
Vi zaista vjerujete podacima doctora science fictiona? Kad je sjedao na stolicu ili ti fotelju onako decidnije,dug je po njemu bio 23 miliona,pola godine kasnije dug je po njemu kad je sjeo u već pomenutu fotelju bio 30 miliona. Zar vam sve to ne djeluje malo paradoksalno (naravno da postoje zatezne kamate,al zar je moguće da je dug narastao za pola godine 7 miliona, a da se uprava ubila vraćajući isti?
LARISSA RIQUELME!
Ja nikada nisam cuo da je neko to rekao! Lik preteklih god-dvije prica samo o postepenom smanjivanju dugova, nikako o povecanju... 
Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...
Ne mislim da provociras.Ali ja stvarno nisam cuo nikad za to .28TAGOE je napisao/la:Raja ne želim provocirat!![]()
Jbg ja sad. Mrzi me pretraživat ogromnu dokumentaciju tri najpopularnija domaća sajta sportska (ne sumnjam da se i vi preko njih informišete). Znači kao što rekoh nije provokacija već konstatacija. Istovremeno zaista iako glavonju ne podnosim,čudi me da niko od onih koji su ga izabrali a to su izmedju ostalog i članovi navijača ne traže papir na kome se sve jasno definiše,ako je zaista Gazprom,al što ne reći i ostali mnogobrojni sponzori (da se ne lažemo ima ih itekako,pa makar godišnje ulagali i samo 50-ak hiljada evra)ulagali dug bi prema nekim realnim osnovama trebao bit ako je već početni bio 23 miliona,sada sveden na neku razumnu cifru od 15.Ne mislim da provociras.Ali ja stvarno nisam cuo nikad za to .
Čisto sumnjam da jeste.....
LARISSA RIQUELME!
Prema recima ovih iz uprave ,inace to sam pratio na zvezdinim sajtovima,dug je manji od 15 miliona.Manji je od te cifre vec duze vreme.
Da to je taj,kvalitetima drugi stoper lige,kada hoce da igra,ali problem je sto on ove polusezone nije hteo da igra,verovatno je skapirao da je ova liga preslaba za njega,ima redovna primanja,jak ugovor i moze da radi sta hoce.Dylan Dog je napisao/la:Jel to svi zele da ode onaj Ady za kojega su pisali da je klasa vise od svih stopera u Srbiji![]()
E pa takav nam u ekipi ne treba radije bih gledao Psiha i Tutorica istinske zvezdase sa minimalnim kapacitetima nego jednu umisljenu zvezdu u ekipi.
@Tagoe ja se ne informisem preko tih portala,jednostavno vise niti jednom portalu ne verujem kada su u pitanju domace vesti,za mene je zakon popricati sa ljudima koji su upuceni u to,a posto sam i blizu lako mi je popricati i sa nekim na stadionu ako ima ko.Dug Zvezde nikada nije dostigao tolike visine,Lukic je nasledio cini mi se 23.5 miliona da bi taj dug za kratko vreme dok se nisu uhodali porastao na 24-24.5 miliona i nije vise.Vec tada su poceli dolaziti sponzori,marketing koji je mozda i najjaci na prostoru bivse drzave je uradio fenomenalan posao i sada je dug tu negde oko 16 miliona,a u novinama se moze procitati i cifra od 12 sto nazalost nije tacno.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
- gospodin Seljakovic
- Kontakt:
moze jedna informacija?
koliki je kapacitet istocne tribine na Marakani??
Oko 11000,tacnije mislim 10800.gospodin Seljakovic je napisao/la:moze jedna informacija?
- gospodin Seljakovic
- Kontakt:
hvalaDevil je napisao/la:Oko 11000,tacnije mislim 10800.gospodin Seljakovic je napisao/la:moze jedna informacija?
Sa "Marakane" poručili da su najave da će FSS zakazati vanrednu skupštinu prva pobeda Zvezde u dugoj borbi za čišćenje srpskog fudbala. Tek kad dobiju zvaničan stav saveza, saopštiće dalje mere.
U Zvezdi su iz medija saznali za najave da će FSS zakazati za sredinu jula vanrednu skupštinu, na kojoj bi se odlučivalo o izborima.
"Dobro je što je aktuelno rukovodstvo FSS-a shvatilo da su vanredni izbori za sve organe fudbalske organizacije jedini način da fudbal u Srbiji izađe iz krize. Do juče su odbijali ovu ideju. Ukoliko je ova vest tačna – to je prva pobeda Crvene zvezde u borbi da se srpski fudbal očisti od nesportskih i nezakonitih elemenata. Ta borba će biti duga ali će se završiti na jedino mogući način – pobedom sporta i porazom onih koji se bave nečasnim radnjama. Ipak, mi još uvek nemamo zvaničnu odluku bilo kog organa FSS-a da će biti zakazana skupština koja treba da raspiše vanredne izbore. Kada o našem zahtevu stav zauzmu zvanični organi FSS-a mi ćemo kao klub objaviti koji su naši sledeći koraci", rekao je Dejan Šuput član pravne komisije Zvezde.
On je dodao da je Zvezda danas uputila zvaničan zahtev savezu za izbore, a rekao je i da aktuelni predsednik FSS naneo svojim ponašanjem štetu srpskom fudbalu.
U Zvezdi su iz medija saznali za najave da će FSS zakazati za sredinu jula vanrednu skupštinu, na kojoj bi se odlučivalo o izborima.
"Dobro je što je aktuelno rukovodstvo FSS-a shvatilo da su vanredni izbori za sve organe fudbalske organizacije jedini način da fudbal u Srbiji izađe iz krize. Do juče su odbijali ovu ideju. Ukoliko je ova vest tačna – to je prva pobeda Crvene zvezde u borbi da se srpski fudbal očisti od nesportskih i nezakonitih elemenata. Ta borba će biti duga ali će se završiti na jedino mogući način – pobedom sporta i porazom onih koji se bave nečasnim radnjama. Ipak, mi još uvek nemamo zvaničnu odluku bilo kog organa FSS-a da će biti zakazana skupština koja treba da raspiše vanredne izbore. Kada o našem zahtevu stav zauzmu zvanični organi FSS-a mi ćemo kao klub objaviti koji su naši sledeći koraci", rekao je Dejan Šuput član pravne komisije Zvezde.
On je dodao da je Zvezda danas uputila zvaničan zahtev savezu za izbore, a rekao je i da aktuelni predsednik FSS naneo svojim ponašanjem štetu srpskom fudbalu.
Danas se pojavila informacija da bi Kirovski umesto u Novi sad mogao put Marakane.
Naime Dmitrovic ce da propusti ostatak priprema,samim tim on je izgubljen za ovu polusezonu,a uprava razmislja da na 2 golmana ne moze ostati.
Da li oni uopste znaju da je Cakovic jos uvek u Sopotu?
Kirovski je veoma dobar golman,ali njegovo ponasanje mene smara i mogao bi da bude u nemilosti navijaca ako dodje zbog njegovih izjava unazad godinu do dve,tako da bolje mu je da produzi do "Karadjordja".
Imam jos jedno ime tu koje figurise za desnog beka,ne znam da li je objavljivano na nasem forumu nisam citao.Radi se o igracu iz nase lige koji je trebao preci u Partizan letos,pa onda u inostranstvo,i na kraju ispade najblizi "Marakani".O imenu necu jos u slucaju da nije objavlljeno kod nas.
Naime Dmitrovic ce da propusti ostatak priprema,samim tim on je izgubljen za ovu polusezonu,a uprava razmislja da na 2 golmana ne moze ostati.
Kirovski je veoma dobar golman,ali njegovo ponasanje mene smara i mogao bi da bude u nemilosti navijaca ako dodje zbog njegovih izjava unazad godinu do dve,tako da bolje mu je da produzi do "Karadjordja".
Imam jos jedno ime tu koje figurise za desnog beka,ne znam da li je objavljivano na nasem forumu nisam citao.Radi se o igracu iz nase lige koji je trebao preci u Partizan letos,pa onda u inostranstvo,i na kraju ispade najblizi "Marakani".O imenu necu jos u slucaju da nije objavlljeno kod nas.
http://www.nezavisne.com/novosti/ex-yu/ ... 95416.html
Nas navijac,naravno... i jos 4. njih koji nisu pomenuti u ovoj vesti.
Izgleda da dolazi Šćepović iz Briža, **** li ih on da ih J**+. 
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.