Jeste primijetili da su na Ftv govorili Adnan Ćatić, a na Novoj TV i na Arenisport Felix Sturm
Adnan Catic alias Felix Sturm
Moderator/ica: rio_Ferdy88
- Unica_Liverpool_
- Kontakt:
Re: Adnan Catic alias Felix Sturm
Adnane svaka čast, bravo majstore
.....
Jeste primijetili da su na Ftv govorili Adnan Ćatić, a na Novoj TV i na Arenisport Felix Sturm
.....
- bordo_Sarajevo
- Kontakt:
Bravo Adnane i cestitke, hvala na svemu (reklamiranje BiH) 
Sjever pamti te, PULJICU VEDRANE !!
Bosna I Hercegovina repka svetinja, FK Sarajevo svetinja, KK Bosna, RK Bosna !!!!!!!
nisi sa topom, sto mislis da ces moc sad ?!..
Srebrenica-11-07-1995-never forget, never forgive !!
Bosna I Hercegovina repka svetinja, FK Sarajevo svetinja, KK Bosna, RK Bosna !!!!!!!
- bordo_Sarajevo
- Kontakt:
obicni hejteriUnica_Liverpool_ je napisao/la:Adnane svaka čast, bravo majstore.....
Jeste primijetili da su na Ftv govorili Adnan Ćatić, a na Novoj TV i na Arenisport Felix Sturm.....
Sjever pamti te, PULJICU VEDRANE !!
-
nicaze_072
- Kontakt:
Fantasticna i odlicna borba. Kad se maknu emocije Meklin je stvarno super borac i pravo je uzivanje bilo vidjeti da neko napadne aktuelnog prvaka od prve runde. Braca Klicko su dosta svojim nacinom boksanja nastetili popularnosti boksa i ovakvih borbi zaista fali.
Adnan je od pocetka znao sta hoce i mozda ga je malo potcijenio ali svaki udarac Adnana je bio mnogostruko jaci od Meklinovog i steta je sto ona serija sa kraja nije dosla barem u 10-toj rundi jer Irac bi zavrsio na podu.
U svakom slucaju kao iskreni ljubitelj boksa sam odusevljen borbom, a kao fan Adnana jos vise!
Adnan je od pocetka znao sta hoce i mozda ga je malo potcijenio ali svaki udarac Adnana je bio mnogostruko jaci od Meklinovog i steta je sto ona serija sa kraja nije dosla barem u 10-toj rundi jer Irac bi zavrsio na podu.
U svakom slucaju kao iskreni ljubitelj boksa sam odusevljen borbom, a kao fan Adnana jos vise!
Ja sam na novoj gledao, sasvim normalno ljudi prenosili, napustite te mentalne sklopove da nas kao susjedi mrze, bit ce vam zivot ljepsi!
Za pobjedu protiv velemajstora kakav je Ćatić treba pokazati nešto više od udaranja po rukavicama...Madridism je napisao/la:Cinjenica je, priznali mi to ili ne, da je Catic veceras izgubio, odnosno da je pobijedio zbog imena. Vidjet cemo sta kazu mediji. Oni, izuzev nasih i njemackih, koji su vec objavili ovu vijest, slazu se sa tim da je Catic veceras porazen. Mozda je 12 zadnjih sekundi donijelo prevagu, ali kroz cijeli mec Irac je bio bolji.
Ipak, on je Felix Sturm i najbolji je u svojoj kategoriji i sigurno zasluzuje naslov, ali eto ni Irac nije zasluzio izgubiti.
Mozda bi nerijeseno i ponavljanje meca na zimu ili dogodine ipak bilo vise fer od pobjede ijednog od ova dva boksera.
http://www.powerplaymanager.com/r219458
Adnan najavio revans sa ovim bokserom.Iskreno,ocekujem jedan od najboljih meceva posljednih godina,a ni onaj od sinoc nije za odbacit.
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif
Ja ne vidi zastavu BIH kod Felixa ,jel bila ikako ?
||| FKZeljeznicar |||
Jaci od ratova,rezima i partija 1921-2011!
...dok ima nas i on ce da traje...
Jaci od ratova,rezima i partija 1921-2011!
...dok ima nas i on ce da traje...
Mnogo se Irac nafurao, Adnan uopste nije boksao kako on moze i kada je on najaci, a to je nesto u stilu brace Klikco, drzi protivnika da distanci i svako malo po par razornih direkata, u ovoj borbi je on svo vrijeme bio jako blizu njega i trazi blisku borbu, zasto ni sam nemam pojma, ali vjerujem da ga je drzao na distanci kako bi bez ovakvih problema ga dobio, vrlo lako moguce i sa nokautom
. Uglavnom, bit ce revans i vidjet cemo sve kako i sta
.
Messi zipa, eto Spahe ! ! !
Ukoliko vidite gresku u bilo kom od mojih postova, a da je vezana sa pravopisom, molio bih da mi ukazete na nju :). Hvala ! ! !
Ukoliko vidite gresku u bilo kom od mojih postova, a da je vezana sa pravopisom, molio bih da mi ukazete na nju :). Hvala ! ! !
Zbog cega imate te komplekse pa ne shvatate da su ljudi na Novoj TV komentirali bas pristrani Caticu. Pet-sest puta su u uvodu rekli da je Bosanac i rekli su njegovo pravo ime, a nece govoriti Adnan tokom cijelog meca ako se bori kao Felix Sturm. Cak stovise, bili su mu oba komentatora sa Nove pristrana.
Evo ono o cemu sam ja govorio... jedan sjajan clanak sa jedne sjajne stranice.
http://www.proboxing-fans.com/sturm-bea ... ny_062511/
Evo ono o cemu sam ja govorio... jedan sjajan clanak sa jedne sjajne stranice.
http://www.proboxing-fans.com/sturm-bea ... ny_062511/
Ne mogu da verujem kakav je naslov osvanuo na ss.ba od Skundrica...
Pa Skundricu dragi, cije ti interese kao novinar BH portala zastupas, od Catica ili od Irca?! Takav naslov nije osvanuo ni u Irskoj, niti u citavoj VB... Zar je moguce da ste toliko dotuceni sto je Adnan odbranio titulu ili vasu svest forme sumnjivi novinarcici koji su puni zlobe i neprofesionalnosti?! Da li vi uopste znate koji se udarci u boksu boduju?!
U boksu se ne boduje lupanje protivnika po testisima, po vratu, ledjima i rebrima... eeeh, tu je Irac bio dominantan...
Prvi deo njegove izjave (iz naslova) ste trebali cenzurisati iz vise razloga:
1. Nije istina da se Catic osramotio.
2. Nije istina da je Irac trebao pobediti.
3. Vi kao BH portal trebate zastupati prvo istinu, a posle toga interes BH gradjana.
Juce slusam bljuvotine na nekoj neackoj televiziji, danas to citam na BH portalima... strasno i sramno!
Irac je kao sto sam vec napisao dominantniji bio samo u vazduhu, tj. vise je radio da pobedi, ali nogama i mlataranjem u rebra Adnanna Catica... U dva navrata je bio u fazi nogdauna, glava mu je puna modrica i vi delite misljenje istog da je Adnan Catic dobio sramotno... Svaka cast!!!
Svako dobro.
Pa Skundricu dragi, cije ti interese kao novinar BH portala zastupas, od Catica ili od Irca?! Takav naslov nije osvanuo ni u Irskoj, niti u citavoj VB... Zar je moguce da ste toliko dotuceni sto je Adnan odbranio titulu ili vasu svest forme sumnjivi novinarcici koji su puni zlobe i neprofesionalnosti?! Da li vi uopste znate koji se udarci u boksu boduju?!
U boksu se ne boduje lupanje protivnika po testisima, po vratu, ledjima i rebrima... eeeh, tu je Irac bio dominantan...
Prvi deo njegove izjave (iz naslova) ste trebali cenzurisati iz vise razloga:
1. Nije istina da se Catic osramotio.
2. Nije istina da je Irac trebao pobediti.
3. Vi kao BH portal trebate zastupati prvo istinu, a posle toga interes BH gradjana.
Juce slusam bljuvotine na nekoj neackoj televiziji, danas to citam na BH portalima... strasno i sramno!
Irac je kao sto sam vec napisao dominantniji bio samo u vazduhu, tj. vise je radio da pobedi, ali nogama i mlataranjem u rebra Adnanna Catica... U dva navrata je bio u fazi nogdauna, glava mu je puna modrica i vi delite misljenje istog da je Adnan Catic dobio sramotno... Svaka cast!!!
Svako dobro.
Zadnja izmjena: cole-ch, dana/u 26 jun 2011, 15:19, ukupno mijenjano 1 put.
- drinin vuk
- Kontakt:
Ево &,% ' $ на ' ' ? " " за "," " " на $. " је " ",? у $ $,тј. $ 7-12 $,& је " ",то је ".% се " " ? ? &,наравно $ " & " " појас " ' је " ? $ ",& $ се " " ? $ - $,$ $ ? " ? ?.
- & " " " у " % ? " ",јер $ се то ? ". У & ? " " ",& & % " ' " о " ' ' " ? " %?
- & " " " у " % ? " ",јер $ се то ? ". У & ? " " ",& & % " ' " о " ' ' " ? " %?
& $ - & " - & - &
ФСРС
ФСРС
-
adnan_hzsa
- Kontakt:
Ukupn meceva 39
Pobjeda 36
Nokauti 15
Porazi 2
Nerjeseno 1
Pobjeda 36
Nokauti 15
Porazi 2
Nerjeseno 1
Na svijetu je puno Zeljeznicara. Banja Luka, Niš, Novi Sad, Doboj, Zenica, Grbavica... AL' JEDNO JE SARAJEVO.
Covjek je u naslov stavio izjavu Irca. tvoj je problem sto to ne mozes shvatiti.cole-ch je napisao/la:Ne mogu da verujem kakav je naslov osvanuo na ss.ba od Skundrica...
"Čak je i njemačka televizija priznala da sam pobijedio u četiri runde. Bio sam bolji o ovoj borbi za barem tri runde. Bio sam veoma dobar, mnogo jači od Ćatića, u to nema sumnje", rekao je Macklin.
"Nakon borbe Adnan mi je rekao da će mi pružiti priliku za revanš u novembru. On zna da to mora jer se osramotio na njemačkoj televiziji koja je prenosila borbu. Pobjeđivao sam u ovoj borbi i nisu mi jasne sudijske odluke. Ne želim da zvučim loše, ali ću ga u narednoj borbi razbiti u komade. Neću dati nikom ponovo priliku da me ovako pokrade. Nema šanse!", bijesnio je Irac nakon meča.
Adnan Catic ima visu ekonomsku skolu i takodje oko boksa je dosta ekonomican, znaci radi ono sto je dovoljno za pobjedu.
Inace nebi preporucio da nastavi jos dugo sa boksom, ima zenu i sina Mahira, znaci svoju porodicu, i otvorio je svoj sportski centar, bolje neka se posveti porodici i tom centru.
Catic je pametan i ima mozga, nema razloga da nastavi da se bije jos dugo vremena.
Inace nebi preporucio da nastavi jos dugo sa boksom, ima zenu i sina Mahira, znaci svoju porodicu, i otvorio je svoj sportski centar, bolje neka se posveti porodici i tom centru.
Catic je pametan i ima mozga, nema razloga da nastavi da se bije jos dugo vremena.
-------------------Begović------------------
-Mujdža---Bičakčić---Šunjić--Kolašinac-
-----------Medunjanin--Salihović---------
-----Hajrović------Pjanić--------Lulić-----
-------------------Ibišević------------------
Sto je tice bitke jucer, Catic je 100% pobjedio jer je efektivan i ima vise cistih udaraca, znaci pametan bokser.
A ne kao mnogi udju u ring i biju se, a pola udaraca udare zrak ili parade, pa ljudi koji nemaju pojma o boksu misle da je taj lik pobjedio jer je bio vise aktivan, a to nema veze sa time.
A ne kao mnogi udju u ring i biju se, a pola udaraca udare zrak ili parade, pa ljudi koji nemaju pojma o boksu misle da je taj lik pobjedio jer je bio vise aktivan, a to nema veze sa time.
-------------------Begović------------------
Vala, ne znam sta da kazem. Imao je Adnan mnogo boljih izdanja od onog sinoc. Po meni, jedna od losijih njegovih borbi. Ne zato sto nije imao dovoljno 'cistih' udaraca, nego sto je kao sampion morao uraditi vise. U periodu od 9-12 runde najmanje dva puta je imao priliku da ga posalje na pod, irac se dobro zateturao ali... nista. otvoren fajt u 12 rundi je pokazao da Adnan itekako moze kad hoce.. Ne znam sta se dogodilo! Moze pricati ko sta hoce ali Adnan je primio i previse udaraca od Irca. Jedan od rijetkih boraca koji ga nije udarao po rukavicama (ne znam sta su ovdje mnogi gledali!!) nego iza njih, dobrih udaraca je primio! Jedva cekam taj revans da vidim malo drugacijeg Adnana C.
- Principatus
- Kontakt:
Adnan je inace superioran i dobro pripremljen, mislim da svako moze imati losije izdanje.
Respektiram Irca, cini mi se da je veoma siguran u svoju pobjedu u revansu, ali:
U sljedecoj borbi ce Adnan da mu objasni sta znaci rijec Sturm.
Respektiram Irca, cini mi se da je veoma siguran u svoju pobjedu u revansu, ali:
U sljedecoj borbi ce Adnan da mu objasni sta znaci rijec Sturm.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
- Ponos Torina
- Kontakt:
Irce i Engleze nikad netreba podjecjenjivati
nisam gledao mec ali znam da je bila teska borba u 12 rundi,cim ga Adnan nije nokautirao predpostavke su da je protivnik odlicno pripremljen i da je izvrstan borac,sto to jesu Irci,Englezi....
uglavnom bitno je da je dobio mec ...
uglavnom bitno je da je dobio mec ...
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi
Ne mogu da vjerujem kakvo blacenje Britanaca. Pa samo treba pogledati borce poslije borbe. Adnan je izgledao kao i na pocetku meca, a Irca nemozes prepoznati.
Sigurno da je Adnan imao jedan od slabijih meceva, ali je opet bio puno bolji od protivnika.
U revansu ce ga nokautirati 100%, jer i sam nije zadovoljan prikazanim u ovom mecu.
Sigurno da je Adnan imao jedan od slabijih meceva, ali je opet bio puno bolji od protivnika.
U revansu ce ga nokautirati 100%, jer i sam nije zadovoljan prikazanim u ovom mecu.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.