FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

propuh
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la propuh » 26 jun 2011, 18:42

I sta vi mislite da je ZeljoTV privukao raju na utakmice
pa vi ste u goroj zabludi nego sam mislio :roll:
Azmir Husić "Dino svi znamo kako je Saraj'vo doslo do titule"

LudLo 4
Kontakt:

Post Postao/la LudLo 4 » 26 jun 2011, 18:44

propuh je napisao/la:I sta vi mislite da je ZeljoTV privukao raju na utakmice
ZeljoTV je imao uticaj na godisnje a samim tim i privukao raju.Nemoj misliti da nije ;)
||| FKZeljeznicar |||
Jaci od ratova,rezima i partija 1921-2011!
...dok ima nas i on ce da traje...

arbitar
Kontakt:

Post Postao/la arbitar » 26 jun 2011, 18:48

propuh je napisao/la:I sta vi mislite da je ZeljoTV privukao raju na utakmice
zeljo tv je prodao 2.000 godišnjih valjda je to svima jasno, pokazao se kao veoma uspješan projekat koji je urađen na volonterskoj bazi, kada je klub trebao da podrži projekat to nije učinio jer je smatrao da postoje drugi prioriteti, značaj projekta se vidio i prilikom prodaje godišnjih prošle godine, rezultati kampanje koju je osmislio biscevic ako se to moze nazvati kampanjom su bili blago receno losi

propuh
Kontakt:

Post Postao/la propuh » 26 jun 2011, 18:54

A kakav Zeljo TV vise je jedna gostujuca pobjeda prodala
sta vam je ljudi su zeljni fudbala da hoce bog dao malo zaigrat pa bi vidjeli
netreba tu bolji markenting, samo ja sam pesimista s ovakvim igracima daj boze da grjesim

rossoner
Kontakt:

Post Postao/la rossoner » 26 jun 2011, 18:55

LudLo 4 je napisao/la:Bolje da se pljuje pa kad prodjemo da se veselimo i zaje.bajemo ovdje nego da se uzdignemo pa poslije da pljujemo.Nego ja imam jedan prijedlog mada ja nisam niko validan sve pare sto imamo "slobodne" da klub sa vodstvom da na stvaranje jakog menadzmenta ali ozb ne moramo nikog dovesti od pojacanja ali da napravimo cudo kad je u pitanju marketing ,,pa opet i ZeljoTV,fan shop,najave na tv tekmi i jos hiljade prijedloga koji bi predlozili ljudi strucni za to,pa i platiti ih sta fali vratit ce se pare u klub.
Nije los prijedlog. Al' haj kome ces to otici i reci ili ko ce otici i reci recimo Zuji, oci u oci ? Ili ko ce otici da ukaze nasim ljudima da te neke stvari ne stimaju? Mi samo ovdje naglabamo o svemu. DOsta toga smo upravu, ali ako nas ONI ne slusaju, nema nista od toga. Znaci da Buki i Gredic zamjenu pozicije to bi bilo perfekt. Jest Greda je diplomiro cini mi se sportski marketing... a Željo TV je nešto najljepše što se desilo vezano za Želju u zadnjih X godina !
Osim - drugo ime za Želju !

Vlak
Kontakt:

Post Postao/la Vlak » 26 jun 2011, 18:59

Sve je sto je biznis, to je i marketing. Ekipa koja nikad ne prebaci dalje od 8. mjesta, s marketingom moze i hoce dici vise love, nego neko ko je sampion.
Jasan pokazatelj je i to da se Zeljo ove godine borio za kup i gotovo do pred kraj za odbranu titule, a posjeta je bila znacajno umanjena u odnosu na proslu sezonu, a u koju je isti taj Zeljo usao kao prosjecan tim sredine tabele.

Nazlost, Zeljo ima ruine na rukovodecim pozicijama, koje pricaju bajke o stadionu i evropskim velikanima u Dolini, a istovremeno nisu ni svjesni stvari o vodjenju kluba koje bi znali i studenti prve godine ekonomije.

Amar je Tito i Partija, a Zujo i "zuje" osim bombanja ne rade nista...

LudLo 4
Kontakt:

Post Postao/la LudLo 4 » 26 jun 2011, 19:00

rossoner je napisao/la:
LudLo 4 je napisao/la:Bolje da se pljuje pa kad prodjemo da se veselimo i zaje.bajemo ovdje nego da se uzdignemo pa poslije da pljujemo.Nego ja imam jedan prijedlog mada ja nisam niko validan sve pare sto imamo "slobodne" da klub sa vodstvom da na stvaranje jakog menadzmenta ali ozb ne moramo nikog dovesti od pojacanja ali da napravimo cudo kad je u pitanju marketing ,,pa opet i ZeljoTV,fan shop,najave na tv tekmi i jos hiljade prijedloga koji bi predlozili ljudi strucni za to,pa i platiti ih sta fali vratit ce se pare u klub.
Nije los prijedlog. Al' haj kome ces to otici i reci ili ko ce otici i reci recimo Zuji, oci u oci ? Ili ko ce otici da ukaze nasim ljudima da te neke stvari ne stimaju? Mi samo ovdje naglabamo o svemu. DOsta toga smo upravu, ali ako nas ONI ne slusaju, nema nista od toga. Znaci da Buki i Gredic zamjenu pozicije to bi bilo perfekt. Jest Greda je diplomiro cini mi se sportski marketing... a Željo TV je nešto najljepše što se desilo vezano za Želju u zadnjih X godina !
Jel Zujo neka baja mozda ? Ja ne znam gdje se moze naci,ali moze se poslati mail valjda na adresu kluba,pa nek neko sastavi ovdje i nek nas 50 posalje uci ce u glavu nekom vidjet ce.Vidjeli smo i kad je kup bio u pitanju da ih boli tuki sto cemo placati i koliko ce nam biti ulaz u Zenici ali treba to dovesti u red a ako mi """"""""samoprozvani""""" (namjerno ovoliko navodnika) najbolji navijaci u BIH ne mozemo imati kuveta nikakvog od Zuje i uprave znaci da nas ne slusaji ne zanimaju onda treba vidjeti jel problem u nama.
||| FKZeljeznicar |||
Jaci od ratova,rezima i partija 1921-2011!
...dok ima nas i on ce da traje...

kosewsko hill
Kontakt:

Post Postao/la kosewsko hill » 26 jun 2011, 19:08

Dajte ljudi, uključite malo logiku majka mu stara.. Ja uvijek kupim godišnju bez obzira na kampanju i slične stvari zato što sam slab na Želju pa se ja ne računam sebe u ovome što ću napisati.Znači 90% raje koja dolazi na utamice očekuje da vidi nešto na terenu, da vidi određeni kvalitet , par duplih pasova, šuteva sa 25-30 metara, lijepih centaršuteva itd... Iskreno, toga smo prilično malo vidjeli u prošloj sezoni jer za to nije bilo kvalitetnih igrača.. Dakle, može kompletan marketinški tim Man Uniteda da se angažuje da nam odradi taj posao ALI neće imati efekta jer raja kad vidi da skoro nijedan igrač nije došao koji može nešto pokazati, teorija o dobroj kampanji pada u vodu. Prvo se trebaju dovesti 2-3 igrača koji mogu dati novu dimenziju našoj igri, to je kamen temeljac za sve ostale stvari jer će raja moći uživati nakon radne sedmice i jedva će čekati vikend.. gledati proljetos onakve kriminalne partije na Grbavici protiv slobode,širokog,borca je da te kap udari !
Još ako uzmemo kakva je trenutna situacija sa finansijama velikom procentu ljudi koji bi htjeli ići na utakmice, onda je sve jasno ko dan !
Željo - My first love!!!

propuh
Kontakt:

Post Postao/la propuh » 26 jun 2011, 19:10

Neda mi se raspravljat a l postavim vam pitanje
prosla vas je zaludjenost navijanjem imate 30 + godina
i dodjete vidite jednom lazu i slicne likove
docete drugi put , e vec treci daj boze onu patnju iako vam je zeljo u srcu
90% je takvih svi ce radije gledat engleze ili svabe na tv-u nego se nervirat nemoci protiv travnika i slicnih
ako ovi novi napadaci pocnu zabijat i ubrza se igra uz neki pas vise doci ce raja sama

zubanovic89
Kontakt:

Post Postao/la zubanovic89 » 26 jun 2011, 19:10

LudLo 4 je napisao/la:
rossoner je napisao/la:
Jel Zujo neka baja mozda ? Ja ne znam gdje se moze naci,ali moze se poslati mail valjda na adresu kluba,pa nek neko sastavi ovdje i nek nas 50 posalje uci ce u glavu nekom vidjet ce.Vidjeli smo i kad je kup bio u pitanju da ih boli tuki sto cemo placati i koliko ce nam biti ulaz u Zenici ali treba to dovesti u red a ako mi """"""""samoprozvani""""" (namjerno ovoliko navodnika) najbolji navijaci u BIH ne mozemo imati kuveta nikakvog od Zuje i uprave znaci da nas ne slusaji ne zanimaju onda treba vidjeti jel problem u nama.
pa pogledaj malo samo raju po forumu sve ce ti bit jasno
Sta bi dala da sam radio amater pa da cujes djecu oca ti i mater... All we hear is radio Maglaj, radio Tuzla radio Kladanj!!

KB-TM87
Kontakt:

Post Postao/la KB-TM87 » 26 jun 2011, 19:11

Ovdje su stvarno sve bolesnici, na orgu je baš suprotno :roll:
Željezničar - kult glavnog grada

I nostri cuori non finiranno mai di battere - Forza Lazio!

kosewsko hill
Kontakt:

Post Postao/la kosewsko hill » 26 jun 2011, 19:14

KB-TM87 je napisao/la:Ovdje su stvarno sve bolesnici, na orgu je baš suprotno :roll:
na orgu su ljudi koji dolaze na sve utakmice Želje i koji ga vole bezrezervno !
Željo - My first love!!!

Grande
Kontakt:

Post Postao/la Grande » 26 jun 2011, 19:33

HVALA DRAGOM BOGU sto vecina ljudi (djece) nema pristup orgu,ja stvarno ne mogu da vjerujem kakvih bolesnika ima ovdje...
INTER SIAMO NOI ! ! !

rossoner
Kontakt:

Post Postao/la rossoner » 26 jun 2011, 19:43

propuh je napisao/la:Neda mi se raspravljat a l postavim vam pitanje
prosla vas je zaludjenost navijanjem imate 30 + godina
i dodjete vidite jednom lazu i slicne likove
docete drugi put , e vec treci daj boze onu patnju iako vam je zeljo u srcu
90% je takvih svi ce radije gledat engleze ili svabe na tv-u nego se nervirat nemoci protiv travnika i slicnih
ako ovi novi napadaci pocnu zabijat i ubrza se igra uz neki pas vise doci ce raja sama
Gola istina. Sto @kosevsko_hill rece to ja ponavljam od kraja sezone: 2-3 kvalitetna igraca koja ce igrati u prvom sastavu i donijeti svjezinu u igri je KLJUC ! Ali ni blizu nismo toga... Jesu li Adilovic i Drakul i Selimovic to ? Sigurno nisu. Dajemo primjedbe jer je sigurno tacno da ima para da se mozemo pojacati a mi isto cigani. Naravno da je i ovo super u odnosu na neko proslo vrijeme, ali moramo gaziti dalje! Jesmo li najjaci u drzavi ili nismo ?!
@KB_TM87 onda si i ti taj jer si često sa nama. A druže na orgu nema svak akaunt i dosta raje bi došlo i tamo normalne ali im nije u ćeifu bit "odabrani"...
Osim - drugo ime za Želju !

KB-TM87
Kontakt:

Post Postao/la KB-TM87 » 26 jun 2011, 19:44

Pa mislim da svi znaju ko može biti na orgu i zašto se to uvelo. ;)
Željezničar - kult glavnog grada

I nostri cuori non finiranno mai di battere - Forza Lazio!

1921
Kontakt:

Post Postao/la 1921 » 26 jun 2011, 19:46

vas problem je sto ste skromni. sto za vas rat jos uvijek traje, i vas izgovor za ovo stanje je "pa nismo mi dinamo, kod nas se pucalo vise...", a rat zavrsio 95-e. "mi nemamo mamica, nemamo milione" (klasicna vasa prica) isto ko da mi ostali trazimo super zvijezde u timu. monotoni ste, promjenite malo temu. vjerovatno ste u zivotnom pogledu limitirani, no to ne znaci da su svi u drzavi limitirani. zapravo 100% ste limitirani i zato se zadovoljavate igracima tog kalibra, a svi znamo da moze bolje.
Iz daleka gledam ulice tvoje
tamo su slike, djetinjstva moga
tamo je sve što je moje.

staaarinavijac
Kontakt:

Post Postao/la staaarinavijac » 26 jun 2011, 20:08

svako ima PRAVO na svoje misljenje ili stav ...

iako ionako mi ovdje samo razmjenjujemo misljenja znajuci da nemamo nikakvog uticaja na politiku menadzmenta kluba ...

smatram da je pitanje Alipasinog ( sta je zapravo cilj ljudi u klubu ? ) potpuno na mjestu ...
ne kupuju/ne dovode se novi (makar za bobu bolji ) igraci, izgleda da se ne radi dovoljno sa talentovanim igracima iz mladjih kategorija ( to bi trebao biti Amarov posao jer on ima dovoljno znanja za to ) niti se ti igraci kale u utakmicama seniora ...

CINI se da do pocetka PL nece biti stvarnih pojacanja (jer PARA NEIJMA , MORE BIT BIDNE AL PARA NEIJMA) a ako su ( a cisto sumnjam ) Adilovic i Drakul bolji od Moralesa i slicnih , onda blago nama...

O marketingu i popratnim klupskim aktivnostima ,sto bi rekao Ivica Osim, nema se sta reci ...

Zar stvarno neki u klubu zele otjerati navijace sa stadiona ? ...

Nemam namjeru uopste ljude bacati u crnjak , ali AKO ostane ovaj igracki kadar , mislim da je najbolje se djelimicno nadati da Zeljo na kraju iduce sezone ima sanse plasirati se u pretkola EL , ali ne treba se nervirati ako nas tim bude od 5.-8. mjesta .

Mozemo pricati o sefu , igracima i upravi ovako ili onako ali rezultati i cinjenice su u danasnjem vremenu jedini relevantni ...

padobranac1978
Kontakt:

Post Postao/la padobranac1978 » 26 jun 2011, 20:11

Iker C je napisao/la:Zna li neko za godišnje karte kada bi mogle biti u prodaji? I da li možemo očekivati neku generalnu probu na Grbavici pred Šerif?
Sturm,Maribor,Istanbulspor i cini mi se Jablonec......
MI SLAVIMO TITULE NA GLAVNOM SKVERU
I IMAMO ULICU PO FUDBALERU!

Edin TM87
Kontakt:

Post Postao/la Edin TM87 » 26 jun 2011, 20:13

padobranac1978 je napisao/la:
Iker C je napisao/la:Zna li neko za godišnje karte kada bi mogle biti u prodaji? I da li možemo očekivati neku generalnu probu na Grbavici pred Šerif?
Sturm,Maribor,Istanbulspor i cini mi se Jablonec......
Dobro ti se cini :D
Roger Federer the greatest of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!

Omar500
Kontakt:

Post Postao/la Omar500 » 26 jun 2011, 20:26

kosewsko hill je napisao/la:
KB-TM87 je napisao/la:Ovdje su stvarno sve bolesnici, na orgu je baš suprotno :roll:
na orgu su ljudi koji dolaze na sve utakmice Želje i koji ga vole bezrezervno !
Ja da imam acc na orgu, ne bih više ni dolazio ovdje, samo te glava zaboli od ovih prepirki i svađa :roll:

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Pablo11 i 20 gostiju.