pa vi ste u goroj zabludi nego sam mislio

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
ZeljoTV je imao uticaj na godisnje a samim tim i privukao raju.Nemoj misliti da nijepropuh je napisao/la:I sta vi mislite da je ZeljoTV privukao raju na utakmice
zeljo tv je prodao 2.000 godišnjih valjda je to svima jasno, pokazao se kao veoma uspješan projekat koji je urađen na volonterskoj bazi, kada je klub trebao da podrži projekat to nije učinio jer je smatrao da postoje drugi prioriteti, značaj projekta se vidio i prilikom prodaje godišnjih prošle godine, rezultati kampanje koju je osmislio biscevic ako se to moze nazvati kampanjom su bili blago receno losipropuh je napisao/la:I sta vi mislite da je ZeljoTV privukao raju na utakmice
Nije los prijedlog. Al' haj kome ces to otici i reci ili ko ce otici i reci recimo Zuji, oci u oci ? Ili ko ce otici da ukaze nasim ljudima da te neke stvari ne stimaju? Mi samo ovdje naglabamo o svemu. DOsta toga smo upravu, ali ako nas ONI ne slusaju, nema nista od toga. Znaci da Buki i Gredic zamjenu pozicije to bi bilo perfekt. Jest Greda je diplomiro cini mi se sportski marketing... a Željo TV je nešto najljepše što se desilo vezano za Želju u zadnjih X godina !LudLo 4 je napisao/la:Bolje da se pljuje pa kad prodjemo da se veselimo i zaje.bajemo ovdje nego da se uzdignemo pa poslije da pljujemo.Nego ja imam jedan prijedlog mada ja nisam niko validan sve pare sto imamo "slobodne" da klub sa vodstvom da na stvaranje jakog menadzmenta ali ozb ne moramo nikog dovesti od pojacanja ali da napravimo cudo kad je u pitanju marketing ,,pa opet i ZeljoTV,fan shop,najave na tv tekmi i jos hiljade prijedloga koji bi predlozili ljudi strucni za to,pa i platiti ih sta fali vratit ce se pare u klub.
Jel Zujo neka baja mozda ? Ja ne znam gdje se moze naci,ali moze se poslati mail valjda na adresu kluba,pa nek neko sastavi ovdje i nek nas 50 posalje uci ce u glavu nekom vidjet ce.Vidjeli smo i kad je kup bio u pitanju da ih boli tuki sto cemo placati i koliko ce nam biti ulaz u Zenici ali treba to dovesti u red a ako mi """"""""samoprozvani""""" (namjerno ovoliko navodnika) najbolji navijaci u BIH ne mozemo imati kuveta nikakvog od Zuje i uprave znaci da nas ne slusaji ne zanimaju onda treba vidjeti jel problem u nama.rossoner je napisao/la:Nije los prijedlog. Al' haj kome ces to otici i reci ili ko ce otici i reci recimo Zuji, oci u oci ? Ili ko ce otici da ukaze nasim ljudima da te neke stvari ne stimaju? Mi samo ovdje naglabamo o svemu. DOsta toga smo upravu, ali ako nas ONI ne slusaju, nema nista od toga. Znaci da Buki i Gredic zamjenu pozicije to bi bilo perfekt. Jest Greda je diplomiro cini mi se sportski marketing... a Željo TV je nešto najljepše što se desilo vezano za Želju u zadnjih X godina !LudLo 4 je napisao/la:Bolje da se pljuje pa kad prodjemo da se veselimo i zaje.bajemo ovdje nego da se uzdignemo pa poslije da pljujemo.Nego ja imam jedan prijedlog mada ja nisam niko validan sve pare sto imamo "slobodne" da klub sa vodstvom da na stvaranje jakog menadzmenta ali ozb ne moramo nikog dovesti od pojacanja ali da napravimo cudo kad je u pitanju marketing ,,pa opet i ZeljoTV,fan shop,najave na tv tekmi i jos hiljade prijedloga koji bi predlozili ljudi strucni za to,pa i platiti ih sta fali vratit ce se pare u klub.
pa pogledaj malo samo raju po forumu sve ce ti bit jasnoLudLo 4 je napisao/la:Jel Zujo neka baja mozda ? Ja ne znam gdje se moze naci,ali moze se poslati mail valjda na adresu kluba,pa nek neko sastavi ovdje i nek nas 50 posalje uci ce u glavu nekom vidjet ce.Vidjeli smo i kad je kup bio u pitanju da ih boli tuki sto cemo placati i koliko ce nam biti ulaz u Zenici ali treba to dovesti u red a ako mi """"""""samoprozvani""""" (namjerno ovoliko navodnika) najbolji navijaci u BIH ne mozemo imati kuveta nikakvog od Zuje i uprave znaci da nas ne slusaji ne zanimaju onda treba vidjeti jel problem u nama.rossoner je napisao/la:Nije los prijedlog. Al' haj kome ces to otici i reci ili ko ce otici i reci recimo Zuji, oci u oci ? Ili ko ce otici da ukaze nasim ljudima da te neke stvari ne stimaju? Mi samo ovdje naglabamo o svemu. DOsta toga smo upravu, ali ako nas ONI ne slusaju, nema nista od toga. Znaci da Buki i Gredic zamjenu pozicije to bi bilo perfekt. Jest Greda je diplomiro cini mi se sportski marketing... a Željo TV je nešto najljepše što se desilo vezano za Želju u zadnjih X godina !LudLo 4 je napisao/la:Bolje da se pljuje pa kad prodjemo da se veselimo i zaje.bajemo ovdje nego da se uzdignemo pa poslije da pljujemo.Nego ja imam jedan prijedlog mada ja nisam niko validan sve pare sto imamo "slobodne" da klub sa vodstvom da na stvaranje jakog menadzmenta ali ozb ne moramo nikog dovesti od pojacanja ali da napravimo cudo kad je u pitanju marketing ,,pa opet i ZeljoTV,fan shop,najave na tv tekmi i jos hiljade prijedloga koji bi predlozili ljudi strucni za to,pa i platiti ih sta fali vratit ce se pare u klub.
na orgu su ljudi koji dolaze na sve utakmice Želje i koji ga vole bezrezervno !KB-TM87 je napisao/la:Ovdje su stvarno sve bolesnici, na orgu je baš suprotno
Gola istina. Sto @kosevsko_hill rece to ja ponavljam od kraja sezone: 2-3 kvalitetna igraca koja ce igrati u prvom sastavu i donijeti svjezinu u igri je KLJUC ! Ali ni blizu nismo toga... Jesu li Adilovic i Drakul i Selimovic to ? Sigurno nisu. Dajemo primjedbe jer je sigurno tacno da ima para da se mozemo pojacati a mi isto cigani. Naravno da je i ovo super u odnosu na neko proslo vrijeme, ali moramo gaziti dalje! Jesmo li najjaci u drzavi ili nismo ?!propuh je napisao/la:Neda mi se raspravljat a l postavim vam pitanje
prosla vas je zaludjenost navijanjem imate 30 + godina
i dodjete vidite jednom lazu i slicne likove
docete drugi put , e vec treci daj boze onu patnju iako vam je zeljo u srcu
90% je takvih svi ce radije gledat engleze ili svabe na tv-u nego se nervirat nemoci protiv travnika i slicnih
ako ovi novi napadaci pocnu zabijat i ubrza se igra uz neki pas vise doci ce raja sama
Sturm,Maribor,Istanbulspor i cini mi se Jablonec......Iker C je napisao/la:Zna li neko za godišnje karte kada bi mogle biti u prodaji? I da li možemo očekivati neku generalnu probu na Grbavici pred Šerif?
Dobro ti se cinipadobranac1978 je napisao/la:Sturm,Maribor,Istanbulspor i cini mi se Jablonec......Iker C je napisao/la:Zna li neko za godišnje karte kada bi mogle biti u prodaji? I da li možemo očekivati neku generalnu probu na Grbavici pred Šerif?
Ja da imam acc na orgu, ne bih više ni dolazio ovdje, samo te glava zaboli od ovih prepirki i svađakosewsko hill je napisao/la:na orgu su ljudi koji dolaze na sve utakmice Želje i koji ga vole bezrezervno !KB-TM87 je napisao/la:Ovdje su stvarno sve bolesnici, na orgu je baš suprotno