Kako znas ?? Je li 100% ? i odakle ti info ?Megamon je napisao/la:Od Milosevica nema nista,idemo dalje...
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
samosarajvo
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
- molotovljev
Ma losi su,uzimamo ih tamo opusteno..miky_hz je napisao/la:Ovi Svedjani opet gube,ovaj put od predposljedne ekipe
Nego gdje su; mma_hz i Samo FKS !!
F.K.SARAJEVO
ja sam tu heheh redovno citam al nemam nista pametno reci jbgmolotovljev je napisao/la:Ma losi su,uzimamo ih tamo opusteno..miky_hz je napisao/la:Ovi Svedjani opet gube,ovaj put od predposljedne ekipe
Nego gdje su; mma_hz i Samo FKS !!
ugl samo mogu reci da smo napokon pobjedili familiju i da su oni jadni i bijedni pokusaji bili njihovi zadnji trzaji..
FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
- sarajlija89
- Kontakt:
Bas, gdje je onaj mali @SamoFKS
Ma mi nismo jos ni poceli sa ozbiljnim pripremama, ne zna se ni sa kojim igracima cemo igrati i koji ce biti na raspolaganju,fizicki nespremni, dok trener snimi situaciju, a sve to za nekih 15-tak dana treba, a ljudima sezona u punom jeku..procijenite sami je li realno da ocekujemo prolaz...
Cudno nam treba, realno...ili bas da su oni prelosi.
Ma mi nismo jos ni poceli sa ozbiljnim pripremama, ne zna se ni sa kojim igracima cemo igrati i koji ce biti na raspolaganju,fizicki nespremni, dok trener snimi situaciju, a sve to za nekih 15-tak dana treba, a ljudima sezona u punom jeku..procijenite sami je li realno da ocekujemo prolaz...
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
sarajlija89 je napisao/la:Bas, gdje je onaj mali @SamoFKS![]()
![]()
pa normalno mislim da jesu i amateri mislim da ne treba bas tolika mudrost oni su na plasticnom a mi na travi ili zemlji kako god ovdje oni nemaju sta traziti gine im 3 komada aBd... A sto se tice fizicke spreme mislim da ce biti dovoljno za ove amatere... cim su u rangu malte andore san marina onda nam je jasno skim posla imamo... pa poslije toga ce jirzi skontat sta nam fali i tako vidjet cemo sve.........
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
- sarajlija89
- Kontakt:
Pa otkud to da su u rangu amatera???
Stvarno ne razumijem cemu podcjenjivanje jedne ekipe iz Svedske. Prvo, svi igraju lopte, stereotipna fraza, ali namucili bi se mi i sa nekim sa Malte, a ne sa ovim Svedima, koji su uveliko u takmicarskoj formi. Samo po sebi to je ogromna prednost...pogotovo iz razloga sto mi jos nismo ni u priblizno ozbiljnom trenaznom procesu, uslijed svih kadrovskih problema.
Ljudi imaju određeni kvalitet, nije Svedska liga tako losa kakvom je smatrate.
Ja se iskreno nadam da grijesim, ali nemojte se vi razocarat ako nas ljudi dobro razvale pa da progutate sve svoje rijeci.
Ili je nepoznavanje fudbala u pitanju ili prevelika navijacka ostracenost, ali stvarno nema razloga da podcjenjujete ljude, prventsveno iz razloga sto je kod nas situacija takva kakva jeste...i ja bih bio optimista u nekoj drugoj situaciji, ali nazalost u ovoj se mogu samo nadati najboljem, ma sta to bilo.
Treba pokusati ako nista...
Stvarno ne razumijem cemu podcjenjivanje jedne ekipe iz Svedske. Prvo, svi igraju lopte, stereotipna fraza, ali namucili bi se mi i sa nekim sa Malte, a ne sa ovim Svedima, koji su uveliko u takmicarskoj formi. Samo po sebi to je ogromna prednost...pogotovo iz razloga sto mi jos nismo ni u priblizno ozbiljnom trenaznom procesu, uslijed svih kadrovskih problema.
Ja se iskreno nadam da grijesim, ali nemojte se vi razocarat ako nas ljudi dobro razvale pa da progutate sve svoje rijeci.
Ili je nepoznavanje fudbala u pitanju ili prevelika navijacka ostracenost, ali stvarno nema razloga da podcjenjujete ljude, prventsveno iz razloga sto je kod nas situacija takva kakva jeste...i ja bih bio optimista u nekoj drugoj situaciji, ali nazalost u ovoj se mogu samo nadati najboljem, ma sta to bilo.
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI
Ako Plišek uspije "nabiti" fizičku spremu igračima i uigrati ih za manje od 20 dana, svaka mu čast, ali to će biti veoma teško jer većinu igrača i ne poznaje. Tako da se i ne trebamo mnogo nadati u Evropi.
Biće sljedeće sedmice pojačanja aBd
Biće sljedeće sedmice pojačanja aBd
SAMO ZBOG LJUBAVI PREMA BORDO BOJI
★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
joj ovih sto demoralisu i kakaju gdje im mjesto nije hebo vas orebro iz kalinovika,ko se boji neka i ne navija pih forumasa ko da ste padobranci
NOVI PRVAK JE SA KOŠEVA !!!
-
padobranac1978
- Kontakt:
jesi li ti gledao ijedan trening,da vidis kako se radi i kako se krv pisa...po meni ovo su jedne od najboljih priprema,bar po onome sto sam ja mogao vidjeti...a ti vjeciti pesimista,iz dana u dan,ccccccccccc...sarajlija89 je napisao/la:Pa otkud to da su u rangu amatera???
MI SLAVIMO TITULE NA GLAVNOM SKVERU
I IMAMO ULICU PO FUDBALERU!
I IMAMO ULICU PO FUDBALERU!
sarajlija89 je napisao/la:Pa otkud to da su u rangu amatera???
1. nemaju pobjede u evropi
2. zadnji put su bili preije 10tak god
3. gube od mnogo slabijih timova
4. sada su bili u rangu dogane i ostalih kad smo ih izvlacili
5. mi smo za njih barsa
6. nemaju navijace
7. igraju na plasticnoj travi, znaci na zemljanoj nemaju blage
8. igrali smo protiv mnogo jacih ekipa i niko nas nije razvalio
9. jadna im majka
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
...
10. prvo cemo da ih bijemo,pa da ih karamo.
10. prvo cemo da ih bijemo,pa da ih karamo.
- Megamon
- Kontakt:
Prvo skocite pa recite hop.
Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!
- KB-TM87
- Kontakt:
Po meni ste apsolutni favoriti za prolaz, ovi igraju katastrofalno.
Željezničar - kult glavnog grada
I nostri cuori non finiranno mai di battere - Forza Lazio!
I nostri cuori non finiranno mai di battere - Forza Lazio!
Svaka ti je zlatna brate !!!!UPS je napisao/la:Treba smanjiti plate trenerima u omladinskom pogonu i veteranima, naravno
Mislim da je nasa sansa na Kosevu. U Svedskoj zabiti jedan a na pravoj travi i sa HUKOM sjevera i istoka unasoj avliji spremni smo i sposobni uz Boziju pomoc napraviti iskorak u sljedece predkolo.KB-TM87 je napisao/la:Po meni ste apsolutni favoriti za prolaz, ovi igraju katastrofalno.
Samo jos SKORO.molim te Boze ..sa njim smo jaci sigurno 50%
- sarajlija89
- Kontakt:
Pa nije da sam iz Fojnice.jesi li ti gledao ijedan trening,da vidis kako se radi i kako se krv pisa...po meni ovo su jedne od najboljih priprema,bar po onome sto sam ja mogao vidjeti...a ti vjeciti pesimista,iz dana u dan,ccccccccccc...
Ne sumnjam ja da Dzeno radi najbolje kako zna, ali to nije dovoljno.
Jedno su treninzi, drugo takmicarska forma, trece je cinjenica da ne znamo ni sa kojim cemo igracima nastupati, racunajuci eventualno ove povratnike i pojacanja kao pridoslice, to odmah znaci da je bar njih 4-5 fulilo ove "pripreme", a tretiraju se kao glavni igraci, cetvrto - dolazak novog trenera koji za to vrijeme ne moze ni upoznati ekipu kako treba, a tek nesto vise.. itd...
Nisam pesimista, ja sam samo realan, sanse su nam male ili bolje reci nikakve s obzirom na sve navedeno.Lijepo je sto sta vi optimisticni, ali...
1. nemaju pobjede u evropi
2. zadnji put su bili preije 10tak god
3. gube od mnogo slabijih timova
4. sada su bili u rangu dogane i ostalih kad smo ih izvlacili
5. mi smo za njih barsa
6. nemaju navijace
7. igraju na plasticnoj travi, znaci na zemljanoj nemaju blage
8. igrali smo protiv mnogo jacih ekipa i niko nas nije razvalio
9. jadna im majka
Nasa liga je q, dovoljno je samo to reci. A ova nasa ekipa nije ni priblizna onoj od prije dvije sezone, ne znam zasto kao parametar mjerenje uzimate nase ranije rezultate, jer to uopce nema veze sa ovom nasom ekipom, vecini njih bi to bili prvi evropski natupi...
vidjeli smo Borac sa onim drugoligasima iz Svicarske..jbg....amateri
Eto, da nam ne kvarim raspolozenje, necu vise na ovaj nacin pisati. I ja se nadam i svome klubu zelim sve najbolje, samo pokusavam objektivno sagledati stvari.
Jovic potpisao za nekakve Rumune,posto je bio pod ugovorom dobili smo i neku lovu,nesto sitno vjerovatno,valjda cemo cuti nekad cifru
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Bilo bi pravo fino i kulturno da izadju u javnost sa cifrom, pa makar je slagali upola !!miky_hz je napisao/la:Jovic potpisao za nekakve Rumune,posto je bio pod ugovorom dobili smo i neku lovu,nesto sitno vjerovatno,valjda cemo cuti nekad cifru
Jbg pa i ti rusi bi trebali vec nesto dati ili je prva rata spomzorskog ugovora...pripreme u fojnici i carter do svedske. I to je nesto !!!
@ sarajlija
slazem se u vecini onoga sto si napisao
ali ipak ima neke vjere u ove momke u fojnici
jos kad bi im obecali po milju KM za prolaz u sljedece predkolo...pojeli bi i fojnicu i orebro i kosevo i na kraju zasladili sa OVAKO proizvodima
Mislim da si sve u pravu i da fakat sve sporo ide ali isto tako mislim da se na pripremama pravo dobro radi i da vec postoji zavidan nivo fizicke snage kod igraca (naravno kod onih koji su tamo). Po meni je veci problem neuigranost i tek ostaje da se vidi koliko i sta Plisek moze postici na tom planu. Dvije hefte su pred njima...cini mi se i 3 probne tekme...nije fakat puno vremena preostalo za uigravanje ali iskoristiti to limitirano vrijeme i uigrati ekipu sto se moze vise i bolje...pa sta Bog da
slazem se u vecini onoga sto si napisao
ali ipak ima neke vjere u ove momke u fojnici
jos kad bi im obecali po milju KM za prolaz u sljedece predkolo...pojeli bi i fojnicu i orebro i kosevo i na kraju zasladili sa OVAKO proizvodima
Mislim da si sve u pravu i da fakat sve sporo ide ali isto tako mislim da se na pripremama pravo dobro radi i da vec postoji zavidan nivo fizicke snage kod igraca (naravno kod onih koji su tamo). Po meni je veci problem neuigranost i tek ostaje da se vidi koliko i sta Plisek moze postici na tom planu. Dvije hefte su pred njima...cini mi se i 3 probne tekme...nije fakat puno vremena preostalo za uigravanje ali iskoristiti to limitirano vrijeme i uigrati ekipu sto se moze vise i bolje...pa sta Bog da
Bog neće imat veze sa tim, nego igrači, a ako se budemo uzdali u Boga onda nam se crno pišeFCS-FCS je napisao/la:pa sta Bog da
a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž