Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Jest bitno...Ajd dokazi kako moj jaran nema veze s tim profilom,i odakle je ta **** Lana,slike su moje milion posto!!!ever je napisao/la:Ne moras meni dokazivati da si bio,ali sa Lanom nisi bio i ovo nisu tvoje slike..Ako hoces da nastavimo,moze,ali ces se ukopati..Jaran tvoj veze nema sa ovim profilom,a to ti mogu dokazati do ujutro..Ne valja krasti slike
Nije uopste bitno,ali eto..
kelner je napisao/la: Hahahahahaaaa....Znam je i ja![]()
Necu da se prepucajem,uredu,neka je znas...Da ti dokazem da sam bio,ubacim ti sliku sa svojom facom na tribinama,jes da nisam nesto lijep,ali eto...
Da ta Lana nije Transeksualac
kelner je napisao/la:Jest bitno...Ajd dokazi kako moj jaran nema veze s tim profilom,i odakle je ta **** Lana,slike su moje milion posto!!!
Citizen-X je napisao/la:je l ja sta napisem ovdje na ovoj temi iza mene nastane 3 svj rat![]()
spielführer_21 je napisao/la:Ode River u 3pm.. Šteta što nema na live-u da će biti mrtvih glavaMislim na tekmu, ne na ovu dvojicu na temi..
je l me to sladoledizirasever je napisao/la:Citizen-X je napisao/la:je l ja sta napisem ovdje na ovoj temi iza mene nastane 3 svj rat![]()
![]()
![]()
JArugaaaaaaaaaa <333333333333333
Penal promašiše levati. Tj golman mu skidespielführer_21 je napisao/la:Ode River u 3pm.. Šteta što nema na live-u da će biti mrtvih glavaMislim na tekmu, ne na ovu dvojicu na temi..
Mamicu im, na rezultatima je stajalo "napušteno" sve do sada.. Al' dobro, za razliku od tebe ja sam samo cenera uložiomaster44 je napisao/la:Djabe se nadah, listic je gubitanI livescore i rezultati obracunali kao kraj, a gledao sam uzivo i prekid je bio ali ko nas pita
ManiacsThe je napisao/la:Joj kelnera lažova. Kakav on i RG![]()
![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.