Bog neće imat veze sa tim, nego igrači, a ako se budemo uzdali u Boga onda nam se crno piše
Ajd ba bjezi , u koga ce se uzdat nego u Boga, hvala Bogu pa ima nas i vjernika, jer crno nam se pise sa nevjernicima
Kad kaze Bog, onda aludira na srecu, a sjetite se Helsingborga
Znaci, mi u hodu moramo rijesavati kadrovske probleme, dovoditi i uigravati nove igrace, pokusat se sto bolje fizicki spremiti i uigrati da bi imali neki takmicarski nivo, sve to sa novim trenerom koji tek treba upoznati ekipu i koji jos ne zna s kojim igracima uopce raspolaze i koji ce biti na raspolaganju....i sve to u 15 dana...eh...
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
hodža je napisao/la:Joj Sarajlija ja kad pročitam neki tvoj post na ovoj temi izgubim volju za životom jbt
Haj' makar jednom stavi ovog smajlija na kraju posta da to izgleda koliko-toliko vedrije
Ako iko koristi smajlije, taj sam sto se i vidi iz prilozenog
Evo, Miki je vec donio dobru vijest, znaci da je Alen nas...
Sto bi Ciro reko: "Jbat cemo im majku"
valjal??
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI
Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!
znam koliki je skoro pitar i sve to ali ako uzmemo u obzir da ga je amar pokusavao dovesti u zelju i za vrijeme svog prvog mandata i sve price od prije mjesec dana da bi mogao u zelju nekako se nemojte prerano radovati... kakav bi to samo udarac bio... zato polako
juznjak_do_groba je napisao/la:znam koliki je skoro pitar i sve to ali ako uzmemo u obzir da ga je amar pokusavao dovesti u zelju i za vrijeme svog prvog mandata i sve price od prije mjesec dana da bi mogao u zelju nekako se nemojte prerano radovati... kakav bi to samo udarac bio... zato polako
jedna stvar: skoro ce prije prestati igrati nego otic u zelju !
juznjak_do_groba je napisao/la:znam koliki je skoro pitar i sve to ali ako uzmemo u obzir da ga je amar pokusavao dovesti u zelju i za vrijeme svog prvog mandata i sve price od prije mjesec dana da bi mogao u zelju nekako se nemojte prerano radovati... kakav bi to samo udarac bio... zato polako
Da li bi nekada igrali u Želji?
Sarajevo je jedini klub iz BiH u kojem bi igrao. Možda neki ne znaju, pojedinci iz Želje su mi davali sve što hoću, tražili da napišem sam cifru, ali nikad to nisam mogao uraditi. Za Želju nikad ne bih igrao!
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
Ti il si lud, il se pravis lud, Skoro nikad ne bih presao u zelju, ali nikad, zato ne pisi gluposti po forumu.
Jedno Osimova zelja, drugo je stvarnost
neutralan__ je napisao/la:Sta na kraju bi sa Haskicem i Smigalovicem jesul potpisali ?
Kako vrijeme odmice sve vise mislim da cete pobijediti Svedjane.
Smigalovic i Haskic bi trebali danas potpisati kao i novi trener..
FK Sarajevo ♥ Chicago Bulls ♥ Chicago Bears ♥ AS Roma ♥
neutralan__ je napisao/la:Sta na kraju bi sa Haskicem i Smigalovicem jesul potpisali ?
Eh super,drago mi je.
I to bas na Haskicev rodjendan,nije mogao bolji poklon,hehe.
Eh super,drago mi je.
I to bas na Haskicev rodjendan,nije mogao bolji poklon,hehe.
de mi napisi ako ti nije mrsko tvoje neko licno misljenje o njima,kakvi su na terenu ,ucniak i slicno!
Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!
Dobih maloprije info ..jest da je off al et da podijelim
Faruk Ihtijarevic pregovara sa Olimpicom
jel suplja ili ne ,ne znam ..al nesto kotam da jest suplja
sto ce im on kad su pokupovali sto se moglo kupiti