SSC Napoli

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

baresi#6
Kontakt:

Re: SSC Napoli

Post Postao/la baresi#6 » 26 jun 2011, 21:25

gdje ode santacroce? jedno vrijeme slovio je za najtalentovanijeg mladog stopera za kojeg su se svi otimali i prekonoći ga svi zaboraviše.
Il club più titolato al mondo.

$ $́" ?́& The greatest mixed martial artist of all time.

Krepat ma ne molat!

ŽELJO DRŽAVA!

MaGiCa
Kontakt:

Post Postao/la MaGiCa » 26 jun 2011, 21:52

baresi#6 je napisao/la:gdje ode santacroce? jedno vrijeme slovio je za najtalentovanijeg mladog stopera za kojeg su se svi otimali i prekonoći ga svi zaboraviše.
Pa Parmi je dato 50% njegovog ugovora+ Blasi + $ za 1 Dzemailija. :?
A jbga, povrede ga upropastise. :(

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 26 jun 2011, 22:07

Jesi se to vratio ,neki kažu da si bio u Banovićima ,pa reko šta je sa tobom :mrgreen: .

Kako Napoli napreduje u ovom prelaznom roku dolazi li ko odlazi li ,kakve su vam ambicije u narednoj sezoni idete li da pokorite Italiju i Evropu :lol:
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

MaGiCa
Kontakt:

Post Postao/la MaGiCa » 26 jun 2011, 22:11

legenda reala je napisao/la:Jesi se to vratio ,neki kažu da si bio u Banovićima ,pa reko šta je sa tobom :mrgreen: .

Kako Napoli napreduje u ovom prelaznom roku dolazi li ko odlazi li ,kakve su vam ambicije u narednoj sezoni idete li da pokorite Italiju i Evropu :lol:
Nikada nisam ni odlazio. :mrgreen:
Jbga, sranja se desavaju. :roll:
Bice jbeno ove sezone. Serie A ce biti jaca od Primere, ako se sve odvija po planu na mercatu. Tesko ce Napoli ponovo u top3, ali zivim za LS. Steta sto nemam nekih 500-700E za bacanje, pa da se odgleda i jedna tekma na San Paolu. ;)
Nema veze, sta god da momci urade - veliki je to uspeh i samo igrati u LS. 8-)

Portillo
Kontakt:

Post Postao/la Portillo » 26 jun 2011, 22:14

Lavezzi zove Gagu u Napoli. Ne bi to bilo lose vala ni za vas ni za nas.
O le le, O la la, ser del Barça es ser un subnormal

El FC Barcelona es una moda... El Real Madrid es eterno

MaGiCa
Kontakt:

Post Postao/la MaGiCa » 26 jun 2011, 22:21

Portillo je napisao/la:Lavezzi zove Gagu u Napoli. Ne bi to bilo lose vala ni za vas ni za nas.
Gago ima samo dobru ribu - lepu Giselu. Fudbalske kvalitete 1 ex igraca ne bih da komentarisem ovoga puta.
Ne treba nam. ;)

Portillo
Kontakt:

Post Postao/la Portillo » 26 jun 2011, 22:23

Grijesis, samo cu te napomenuti da je isti bio i Cambiasso.
O le le, O la la, ser del Barça es ser un subnormal

El FC Barcelona es una moda... El Real Madrid es eterno

MaGiCa
Kontakt:

Post Postao/la MaGiCa » 26 jun 2011, 22:25

Portillo je napisao/la:Grijesis, samo cu te napomenuti da je isti bio i Cambiasso.
Njih dvojica nisu isti tip igraca, a i Cambiasso se nije toliko druzio sa doktorima. ;)
Inler dovrsava vezni red. Ako ode Hamsik, onda ce ADL kupiti Lamelu ili B.Valera.

Padovan
Kontakt:

Post Postao/la Padovan » 27 jun 2011, 02:03

MaGiCa je napisao/la:
Puma je napisao/la:ako se ne dogovore sa Inlerom, meta je Vidal, tako je rekao De Laurentis, doci ce samo jedan od njih dvojice

Vidal ce tesko doci, jer trazi veliku platu (2.8 mE). Inler je realnija opcija.

Glede Dzemailija: dobro je da smo utopili Blasija, a lose je to sto smo ostali bez Santacroce-a. I to zato sto su Cribari&co. jedna velika 0. Tako da uz Cannavara, Campagnara i delimicno Ruiza - sredisnjica odbrane je trula. Valja capiti onog malog Ogbonnu iz Torina.
MaGiCa je napisao/la:
Tribalian je napisao/la:Blerim Dzemaili (25) ,izrazio zelju pred novinarima da se pridruzi Napoliju,verovatno i hoce.Cena mu je 9 miliona eura.
Kakav bre Dzemaili :?:

Lamela/Inler/Valero, pa da pricamo. Grejaci klupe nas ne zanimaju.

Malo si spustio loptu Magica :P :D!
1992-1995 nikad zaboraviti...

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

FC Ljuta Krajina

MaGiCa
Kontakt:

Post Postao/la MaGiCa » 27 jun 2011, 10:21

juventus 0244 je napisao/la:
MaGiCa je napisao/la:
Puma je napisao/la:ako se ne dogovore sa Inlerom, meta je Vidal, tako je rekao De Laurentis, doci ce samo jedan od njih dvojice

Vidal ce tesko doci, jer trazi veliku platu (2.8 mE). Inler je realnija opcija.

Glede Dzemailija: dobro je da smo utopili Blasija, a lose je to sto smo ostali bez Santacroce-a. I to zato sto su Cribari&co. jedna velika 0. Tako da uz Cannavara, Campagnara i delimicno Ruiza - sredisnjica odbrane je trula. Valja capiti onog malog Ogbonnu iz Torina.
MaGiCa je napisao/la:
Tribalian je napisao/la:Blerim Dzemaili (25) ,izrazio zelju pred novinarima da se pridruzi Napoliju,verovatno i hoce.Cena mu je 9 miliona eura.
Kakav bre Dzemaili :?:

Lamela/Inler/Valero, pa da pricamo. Grejaci klupe nas ne zanimaju.

Malo si spustio loptu Magica :P :D!

Nije mi jasna tvoja logika. Budi dobar pa mi objasni, zasto bi navijaci 1og Dzemailija (klasican grejac klupe) smatrali za pojacanje :?: :!:
On je isti kao i Blasi (dobro, malo je bolji i mladji, ali je to ta liga), a nama treba kvalitativni iskorak u vidu Valera ili Inlera. ;)

SoloJuve26
Kontakt:

Post Postao/la SoloJuve26 » 27 jun 2011, 11:26

Znaci Donadel i Dzemaili,, hm pa nisu to neki igraci koji ce vas pojacati :? ,, izgleda da bi vam mogo doci emanuelson iz Milana al to sigurno onda ide Hamsik supratno
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

Padovan
Kontakt:

Post Postao/la Padovan » 27 jun 2011, 13:59

MaGiCa je napisao/la:Nije mi jasna tvoja logika. Budi dobar pa mi objasni, zasto bi navijaci 1og Dzemailija (klasican grejac klupe) smatrali za pojacanje :?: :!:
On je isti kao i Blasi (dobro, malo je bolji i mladji, ali je to ta liga), a nama treba kvalitativni iskorak u vidu Valera ili Inlera. ;)
Ovako, prije nekoliko dana si napisao kako nema šanse da se to realizuje ("kakav bre Dzamaili :?: "), jer Napoli ne zanimaju oni koji griju klupu. A sad kad je došao onda kao ima i dobrog u tome, što je otišao Blasi zbog toga sam napisao, malo sam se zezao, a ti se odmah ložiš :P!

FC Ljuta Krajina

MaGiCa
Kontakt:

Post Postao/la MaGiCa » 27 jun 2011, 14:42

juventus 0244 je napisao/la:
MaGiCa je napisao/la:Nije mi jasna tvoja logika. Budi dobar pa mi objasni, zasto bi navijaci 1og Dzemailija (klasican grejac klupe) smatrali za pojacanje :?: :!:
Ovako, prije nekoliko dana si napisao kako nema šanse da se to realizuje ("kakav bre Dzamaili :?: "), jer Napoli ne zanimaju oni koji griju klupu. A sad kad je došao onda kao ima i dobrog u tome, što je otišao Blasi zbog toga sam napisao, malo sam se zezao, a ti se odmah ložiš :P!
Nije tacno. Napisao sam "Kakav bre Dzemaili" u kontekstu pojacanja. To nije nikakvo pojacanje. Zamenili ljudi grejaca klupe istim takvim.
A to da ga je Mazzarri trazio i da u njemu vidi pojacanje, to sam vec cuo. Samo mi nije jasno, kao ni ostalim navijacima (sa onima sa kojima sam u kontaktu, makar :mrgreen: ). :roll:

Padovan
Kontakt:

Post Postao/la Padovan » 27 jun 2011, 16:30

MaGiCa je napisao/la:Nije tacno. Napisao sam "Kakav bre Dzemaili" u kontekstu pojacanja. To nije nikakvo pojacanje. Zamenili ljudi grejaca klupe istim takvim.
A to da ga je Mazzarri trazio i da u njemu vidi pojacanje, to sam vec cuo. Samo mi nije jasno, kao ni ostalim navijacima (sa onima sa kojima sam u kontaktu, makar :mrgreen: ). :roll:
Ma haj dobro nema veze, nisam te onda skontao!

FC Ljuta Krajina

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 28 jun 2011, 17:03

Napoli blizu dovodjena Davida Trezegueta.Agent Trezegueta izjavio da je Napoli najblizi dovodjenju ovog francuskog napadaca.
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!

bimbrlica
Kontakt:

Post Postao/la bimbrlica » 30 jun 2011, 13:55

şta je sa hamsikom i cavanijem ?? jel vas napustaju ili ce ostat?
necu se prestati kladiti dok milione ne dobijem xD

MaGiCa
Kontakt:

Post Postao/la MaGiCa » 30 jun 2011, 20:26

bimbrlica je napisao/la:şta je sa hamsikom i cavanijem ?? jel vas napustaju ili ce ostat?
Cavani sigurno ostaje, a za Hamsika cemo vidjeti.

Il portiere Antonio Rosati ha firmato per il Napoli

bimbrlica
Kontakt:

Post Postao/la bimbrlica » 30 jun 2011, 23:20

MaGiCa je napisao/la:
bimbrlica je napisao/la:şta je sa hamsikom i cavanijem ?? jel vas napustaju ili ce ostat?
Cavani sigurno ostaje, a za Hamsika cemo vidjeti.

Il portiere Antonio Rosati ha firmato per il Napoli
znaci ona prica da bi mogao preci u united je samo medijska patka (mislim na cavania) ?
necu se prestati kladiti dok milione ne dobijem xD

warden
Kontakt:

Post Postao/la warden » 07 jul 2011, 13:34

Napoli je poslao ponudu za Alexisa Sancheza, potvrdio je to i predsjednik Udinesea Giampaolo Pozzo, koji nije isključio mogućnost da se Čileanac preseli na San Paolo.

Sancheza želi nekoliko evropskih klubova, a sada se u utrku uključio i Napoli koji se plasirao u Ligu prvaka i želi stvoriti konkurentan tim na evropskoj sceni.

"Ništa nije nemoguće. Aurelio (predsjednik Napolija) ugodno me iznenadio, jer želi postići velike stvari i osvojiti Scudetto. Poslao je zanimljivu ponudu za Sancheza", rekao je Pozzo, dodavši:

"Sporazum će biti komplikovan. Moramo sačekati da se završi Copa America, a još treba pogledati koliko ima klubova koji su zainteresovani za Sancheza. Ko pošalje pravu ponudu taj i dobije igrača".

"Razgovarali smo sa dva kluba, ali još se ništa ozbiljno nije desilo. Da bi se posao završio trebaju se dogovoriti tri strane. Napoli je zainteresovan, poslao je ponudu, ali sačekat ćemo prvo kraj Copa Americe", dodao je predsjednik Udinesea.
IO SONO INTERISTA
Non ha senso per me ..la mia vita senza te..!
il cuore della nord batte dentro di me ...ale ale
e era iniseme .. corniamo il sogno !!!

Bertrand
Kontakt:

Post Postao/la Bertrand » 11 jul 2011, 16:35

http://www.skysports.com/story/0,,11095_7032315,00.html" onclick="window.open(this.href);return false;

Inler konačno potpisao. Vrijednost transfera je 12m eura.

@MaGiCa, Gokhan samo ulijeće umjesto Pazienze, ili?

[youtube][/youtube]

:lol: :lol:
Greatness dies
Unsung and lost, invisible to history

Odgovori

Natrag na “Serie A”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.