SSC Napoli
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: SSC Napoli
gdje ode santacroce? jedno vrijeme slovio je za najtalentovanijeg mladog stopera za kojeg su se svi otimali i prekonoći ga svi zaboraviše.
Il club più titolato al mondo.
$ $́" ?́& The greatest mixed martial artist of all time.
Krepat ma ne molat!
ŽELJO DRŽAVA!
$ $́" ?́& The greatest mixed martial artist of all time.
Krepat ma ne molat!
ŽELJO DRŽAVA!
Pa Parmi je dato 50% njegovog ugovora+ Blasi + $ za 1 Dzemailija.baresi#6 je napisao/la:gdje ode santacroce? jedno vrijeme slovio je za najtalentovanijeg mladog stopera za kojeg su se svi otimali i prekonoći ga svi zaboraviše.
A jbga, povrede ga upropastise.
- legenda reala
- Kontakt:
Jesi se to vratio ,neki kažu da si bio u Banovićima ,pa reko šta je sa tobom
.
Kako Napoli napreduje u ovom prelaznom roku dolazi li ko odlazi li ,kakve su vam ambicije u narednoj sezoni idete li da pokorite Italiju i Evropu
Kako Napoli napreduje u ovom prelaznom roku dolazi li ko odlazi li ,kakve su vam ambicije u narednoj sezoni idete li da pokorite Italiju i Evropu
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Nikada nisam ni odlazio.legenda reala je napisao/la:Jesi se to vratio ,neki kažu da si bio u Banovićima ,pa reko šta je sa tobom.
Jbga, sranja se desavaju.
Bice jbeno ove sezone. Serie A ce biti jaca od Primere, ako se sve odvija po planu na mercatu. Tesko ce Napoli ponovo u top3, ali zivim za LS. Steta sto nemam nekih 500-700E za bacanje, pa da se odgleda i jedna tekma na San Paolu.
Nema veze, sta god da momci urade - veliki je to uspeh i samo igrati u LS.
Lavezzi zove Gagu u Napoli. Ne bi to bilo lose vala ni za vas ni za nas.
O le le, O la la, ser del Barça es ser un subnormal
El FC Barcelona es una moda... El Real Madrid es eterno
Gago ima samo dobru ribu - lepu Giselu. Fudbalske kvalitete 1 ex igraca ne bih da komentarisem ovoga puta.Portillo je napisao/la:Lavezzi zove Gagu u Napoli. Ne bi to bilo lose vala ni za vas ni za nas.
Ne treba nam.
Grijesis, samo cu te napomenuti da je isti bio i Cambiasso.
O le le, O la la, ser del Barça es ser un subnormal
Njih dvojica nisu isti tip igraca, a i Cambiasso se nije toliko druzio sa doktorima.Portillo je napisao/la:Grijesis, samo cu te napomenuti da je isti bio i Cambiasso.
Inler dovrsava vezni red. Ako ode Hamsik, onda ce ADL kupiti Lamelu ili B.Valera.
MaGiCa je napisao/la:Puma je napisao/la:ako se ne dogovore sa Inlerom, meta je Vidal, tako je rekao De Laurentis, doci ce samo jedan od njih dvojice
Vidal ce tesko doci, jer trazi veliku platu (2.8 mE). Inler je realnija opcija.
Glede Dzemailija: dobro je da smo utopili Blasija, a lose je to sto smo ostali bez Santacroce-a. I to zato sto su Cribari&co. jedna velika 0. Tako da uz Cannavara, Campagnara i delimicno Ruiza - sredisnjica odbrane je trula. Valja capiti onog malog Ogbonnu iz Torina.
MaGiCa je napisao/la:Kakav bre DzemailiTribalian je napisao/la:Blerim Dzemaili (25) ,izrazio zelju pred novinarima da se pridruzi Napoliju,verovatno i hoce.Cena mu je 9 miliona eura.![]()
Lamela/Inler/Valero, pa da pricamo. Grejaci klupe nas ne zanimaju.
Malo si spustio loptu Magica
1992-1995 nikad zaboraviti...
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
FC Ljuta Krajina
FC Ljuta Krajina
juventus 0244 je napisao/la:MaGiCa je napisao/la:Puma je napisao/la:ako se ne dogovore sa Inlerom, meta je Vidal, tako je rekao De Laurentis, doci ce samo jedan od njih dvojice
Vidal ce tesko doci, jer trazi veliku platu (2.8 mE). Inler je realnija opcija.
Glede Dzemailija: dobro je da smo utopili Blasija, a lose je to sto smo ostali bez Santacroce-a. I to zato sto su Cribari&co. jedna velika 0. Tako da uz Cannavara, Campagnara i delimicno Ruiza - sredisnjica odbrane je trula. Valja capiti onog malog Ogbonnu iz Torina.MaGiCa je napisao/la:Kakav bre DzemailiTribalian je napisao/la:Blerim Dzemaili (25) ,izrazio zelju pred novinarima da se pridruzi Napoliju,verovatno i hoce.Cena mu je 9 miliona eura.![]()
Lamela/Inler/Valero, pa da pricamo. Grejaci klupe nas ne zanimaju.
Malo si spustio loptu Magica![]()
!
Nije mi jasna tvoja logika. Budi dobar pa mi objasni, zasto bi navijaci 1og Dzemailija (klasican grejac klupe) smatrali za pojacanje
On je isti kao i Blasi (dobro, malo je bolji i mladji, ali je to ta liga), a nama treba kvalitativni iskorak u vidu Valera ili Inlera.
- SoloJuve26
- Kontakt:
Znaci Donadel i Dzemaili,, hm pa nisu to neki igraci koji ce vas pojacati
,, izgleda da bi vam mogo doci emanuelson iz Milana al to sigurno onda ide Hamsik supratno
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Ovako, prije nekoliko dana si napisao kako nema šanse da se to realizuje ("kakav bre DzamailiMaGiCa je napisao/la:Nije mi jasna tvoja logika. Budi dobar pa mi objasni, zasto bi navijaci 1og Dzemailija (klasican grejac klupe) smatrali za pojacanje![]()
![]()
On je isti kao i Blasi (dobro, malo je bolji i mladji, ali je to ta liga), a nama treba kvalitativni iskorak u vidu Valera ili Inlera.
FC Ljuta Krajina
FC Ljuta Krajina
Nije tacno. Napisao sam "Kakav bre Dzemaili" u kontekstu pojacanja. To nije nikakvo pojacanje. Zamenili ljudi grejaca klupe istim takvim.juventus 0244 je napisao/la:Ovako, prije nekoliko dana si napisao kako nema šanse da se to realizuje ("kakav bre DzamailiMaGiCa je napisao/la:Nije mi jasna tvoja logika. Budi dobar pa mi objasni, zasto bi navijaci 1og Dzemailija (klasican grejac klupe) smatrali za pojacanje![]()
![]()
On je isti kao i Blasi (dobro, malo je bolji i mladji, ali je to ta liga), a nama treba kvalitativni iskorak u vidu Valera ili Inlera."), jer Napoli ne zanimaju oni koji griju klupu. A sad kad je došao onda kao ima i dobrog u tome, što je otišao Blasi zbog toga sam napisao, malo sam se zezao, a ti se odmah ložiš
!
A to da ga je Mazzarri trazio i da u njemu vidi pojacanje, to sam vec cuo. Samo mi nije jasno, kao ni ostalim navijacima (sa onima sa kojima sam u kontaktu, makar
Ma haj dobro nema veze, nisam te onda skontao!MaGiCa je napisao/la:Nije tacno. Napisao sam "Kakav bre Dzemaili" u kontekstu pojacanja. To nije nikakvo pojacanje. Zamenili ljudi grejaca klupe istim takvim.
A to da ga je Mazzarri trazio i da u njemu vidi pojacanje, to sam vec cuo. Samo mi nije jasno, kao ni ostalim navijacima (sa onima sa kojima sam u kontaktu, makar).
FC Ljuta Krajina
FC Ljuta Krajina
Napoli blizu dovodjena Davida Trezegueta.Agent Trezegueta izjavio da je Napoli najblizi dovodjenju ovog francuskog napadaca.
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
şta je sa hamsikom i cavanijem ?? jel vas napustaju ili ce ostat?
necu se prestati kladiti dok milione ne dobijem xD
Cavani sigurno ostaje, a za Hamsika cemo vidjeti.bimbrlica je napisao/la:şta je sa hamsikom i cavanijem ?? jel vas napustaju ili ce ostat?
Il portiere Antonio Rosati ha firmato per il Napoli
znaci ona prica da bi mogao preci u united je samo medijska patka (mislim na cavania) ?MaGiCa je napisao/la:Cavani sigurno ostaje, a za Hamsika cemo vidjeti.bimbrlica je napisao/la:şta je sa hamsikom i cavanijem ?? jel vas napustaju ili ce ostat?
Il portiere Antonio Rosati ha firmato per il Napoli
necu se prestati kladiti dok milione ne dobijem xD
Napoli je poslao ponudu za Alexisa Sancheza, potvrdio je to i predsjednik Udinesea Giampaolo Pozzo, koji nije isključio mogućnost da se Čileanac preseli na San Paolo.
Sancheza želi nekoliko evropskih klubova, a sada se u utrku uključio i Napoli koji se plasirao u Ligu prvaka i želi stvoriti konkurentan tim na evropskoj sceni.
"Ništa nije nemoguće. Aurelio (predsjednik Napolija) ugodno me iznenadio, jer želi postići velike stvari i osvojiti Scudetto. Poslao je zanimljivu ponudu za Sancheza", rekao je Pozzo, dodavši:
"Sporazum će biti komplikovan. Moramo sačekati da se završi Copa America, a još treba pogledati koliko ima klubova koji su zainteresovani za Sancheza. Ko pošalje pravu ponudu taj i dobije igrača".
"Razgovarali smo sa dva kluba, ali još se ništa ozbiljno nije desilo. Da bi se posao završio trebaju se dogovoriti tri strane. Napoli je zainteresovan, poslao je ponudu, ali sačekat ćemo prvo kraj Copa Americe", dodao je predsjednik Udinesea.
Sancheza želi nekoliko evropskih klubova, a sada se u utrku uključio i Napoli koji se plasirao u Ligu prvaka i želi stvoriti konkurentan tim na evropskoj sceni.
"Ništa nije nemoguće. Aurelio (predsjednik Napolija) ugodno me iznenadio, jer želi postići velike stvari i osvojiti Scudetto. Poslao je zanimljivu ponudu za Sancheza", rekao je Pozzo, dodavši:
"Sporazum će biti komplikovan. Moramo sačekati da se završi Copa America, a još treba pogledati koliko ima klubova koji su zainteresovani za Sancheza. Ko pošalje pravu ponudu taj i dobije igrača".
"Razgovarali smo sa dva kluba, ali još se ništa ozbiljno nije desilo. Da bi se posao završio trebaju se dogovoriti tri strane. Napoli je zainteresovan, poslao je ponudu, ali sačekat ćemo prvo kraj Copa Americe", dodao je predsjednik Udinesea.
IO SONO INTERISTA
Non ha senso per me ..la mia vita senza te..!
il cuore della nord batte dentro di me ...ale ale
e era iniseme .. corniamo il sogno !!!
Non ha senso per me ..la mia vita senza te..!
il cuore della nord batte dentro di me ...ale ale
e era iniseme .. corniamo il sogno !!!
http://www.skysports.com/story/0,,11095_7032315,00.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Inler konačno potpisao. Vrijednost transfera je 12m eura.
@MaGiCa, Gokhan samo ulijeće umjesto Pazienze, ili?
[youtube][/youtube]

Inler konačno potpisao. Vrijednost transfera je 12m eura.
@MaGiCa, Gokhan samo ulijeće umjesto Pazienze, ili?
[youtube][/youtube]
Greatness dies
Unsung and lost, invisible to history
Unsung and lost, invisible to history
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.