Nezz Ante Pinjuh igra za Široki,i s njim sam i pričao govori da ostaje u Širokom,a ima i Mario Pinjuh koliko ja znam,on je bio u Gošku...Galion je napisao/la:Jedno pitanje za ove naše najupućenije. Koji je Pinjuh otišao u Branitelj? Nisam vidio da je se o tom pričalo, a spominje se na njihovoj prozivci, ali samo prezime.
NK Široki Brijeg
Re: NK Široki Brijeg
I ja kontam da je Mario, ali čudi me piše: ''Pinjuh igrač Širokog koji je bio na posudbi u Kninu'', a ja uvjeren bio u GOŠK-u, pa gledam da nije neki treći 
To vam je onaj Domagoj Pinjuh, ako ga se iko sjeca 
Roger Federer the greatest of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!
što nas je zajebo protiv austrije 
Hahahah, ma jok, kosarkas, sto je gadjo trice k'o lud, on i Vanjak, kad se sjetim...
Roger Federer the greatest of all time!
hahaha, ma vele ih ima ko će povaćat, a i košarku nisam pratio do unazad godinu-dvi, nije mi nešto drag sport ali me ludilo za košarkom u gradu prisililo u zadnje vrijeme 
Mario Pinjuh je bio u Dinari iz Knina,mislim kao slobodan igrač al nisam siguran.Tamo otisao zajedno sa Perajicom.Prvu polusezonu igrao u Gosku,koliko znam!!!
tako je...tamo je i onaj Kurbaša što je bio junior, ali on je uzeo papire davno..ŠB.TRN je napisao/la:Mario Pinjuh je bio u Dinari iz Knina,mislim kao slobodan igrač al nisam siguran.Tamo otisao zajedno sa Perajicom.Prvu polusezonu igrao u Gosku,koliko znam!!!
HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG
koeficijenti u super.sportu 2.1 na Siroki, 3.2 Olimpija
K'o će oprati onoliko prozora na dvoraniKevin je napisao/la:stadion i dvorana
Od prve minute po pobjedu protiv Olimpije
U povodu prvog pretkola Euro lige i utakmice između Širokog Brijega i ljubljanske Olimpije, danas je u prostorijama kluba NK Široki Brijeg održana tiskovna konferencija na kojoj su nazočili predsjednik kluba Zlatan Mijo Jelić, trener Mario Ćutuk, te prvotimac Širokog Wagner.
Dok je Jelić govorio o samom oranizacijskom poslu oko utakmice koja će sigurno bit na nivou Euro lige, Ćutuk i Wagner iznijeli su svoja mišljenja oko samog dvoboja na travnjaku Pecare.
- Očekujemo oko 5000 gledatelja koji će nam dati podršku u ovoj za nas vrlo važnoj utakmici. Sve je spremno za susret a naši protivnici u Široki Brijeg stižu u popodnevnim satima. Iz ljubljanskog kluba su također najavili dolazak i 50-ak svojih navijača. Nadam se da će sve proteći u fer i sportskom ozračju.- riječi su predsjednika Jelića.
U svom obraćanju novinarima trener Ćutuk je rekao da su igrači potpuno spremni za utakmicu te da je zdravstveno stanje igrača odlično.
- Mi ćemo sigurno od prve minute krenuti po pobjedu, vjerujem da smo u stanju pobijediti Olimpiju i osigurati dobar rezultat pred uzvrat u Ljubljani. Ne zavaravamo se da je Olimpija lak protivnik, oni su jedna super organizirana i mlada ekipa ali mi moramo pokazati tko je gazda na Pecari- rekao je trener Širokobriježana Mario Ćutuk.
Jedan od ponajboljih igrača kluba s Pecare Brazilac Wagner koji ima dosta iskustva u ovakvim euro nastupima Širokog je rekao da mu je poznato da se Olimpija dosta pojačala u odnosu na onu prošlogodišnju koju je Široki doslovce deklasirao i u Ljubljani i Širokom. Očekuje odličnu utakmicu i dobar rezultat. Na upit novinara što je to dobar rezultat Wagner je odgovorio da je to pobjeda bez primljenog gola. Wagner je također pozvao navijače Širokog, Škripare, da gromoglasnom podrškom s tribina pomognu svojem klubu doći do pobjede.
Na kraju tiskovne konferencije, predsjednik Jelić je rekao da se sutra u Širokom očekuju braća Zdravko i Zoran Mamić, te predsjednik kluba Dinamo Zagreb Barišić koji bi u 13 sati trebali potpisati sporazum o suradnji između Širokog i Dinama. Kako je već poznato zagrebački klub će isfinancirati Omladinsku školu nogometa širokobriješkog kluba. (1 200 000 e).
NK Široki će ubrzo pokrenuti 6 škola nogometa u Hercegovini i Bosni a cilj im je pronaći talentirane dječake koji bi sutra mogli zaigrati za klub s Pecare.
U povodu prvog pretkola Euro lige i utakmice između Širokog Brijega i ljubljanske Olimpije, danas je u prostorijama kluba NK Široki Brijeg održana tiskovna konferencija na kojoj su nazočili predsjednik kluba Zlatan Mijo Jelić, trener Mario Ćutuk, te prvotimac Širokog Wagner.
Dok je Jelić govorio o samom oranizacijskom poslu oko utakmice koja će sigurno bit na nivou Euro lige, Ćutuk i Wagner iznijeli su svoja mišljenja oko samog dvoboja na travnjaku Pecare.
- Očekujemo oko 5000 gledatelja koji će nam dati podršku u ovoj za nas vrlo važnoj utakmici. Sve je spremno za susret a naši protivnici u Široki Brijeg stižu u popodnevnim satima. Iz ljubljanskog kluba su također najavili dolazak i 50-ak svojih navijača. Nadam se da će sve proteći u fer i sportskom ozračju.- riječi su predsjednika Jelića.
U svom obraćanju novinarima trener Ćutuk je rekao da su igrači potpuno spremni za utakmicu te da je zdravstveno stanje igrača odlično.
- Mi ćemo sigurno od prve minute krenuti po pobjedu, vjerujem da smo u stanju pobijediti Olimpiju i osigurati dobar rezultat pred uzvrat u Ljubljani. Ne zavaravamo se da je Olimpija lak protivnik, oni su jedna super organizirana i mlada ekipa ali mi moramo pokazati tko je gazda na Pecari- rekao je trener Širokobriježana Mario Ćutuk.
Jedan od ponajboljih igrača kluba s Pecare Brazilac Wagner koji ima dosta iskustva u ovakvim euro nastupima Širokog je rekao da mu je poznato da se Olimpija dosta pojačala u odnosu na onu prošlogodišnju koju je Široki doslovce deklasirao i u Ljubljani i Širokom. Očekuje odličnu utakmicu i dobar rezultat. Na upit novinara što je to dobar rezultat Wagner je odgovorio da je to pobjeda bez primljenog gola. Wagner je također pozvao navijače Širokog, Škripare, da gromoglasnom podrškom s tribina pomognu svojem klubu doći do pobjede.
Na kraju tiskovne konferencije, predsjednik Jelić je rekao da se sutra u Širokom očekuju braća Zdravko i Zoran Mamić, te predsjednik kluba Dinamo Zagreb Barišić koji bi u 13 sati trebali potpisati sporazum o suradnji između Širokog i Dinama. Kako je već poznato zagrebački klub će isfinancirati Omladinsku školu nogometa širokobriješkog kluba. (1 200 000 e).
NK Široki će ubrzo pokrenuti 6 škola nogometa u Hercegovini i Bosni a cilj im je pronaći talentirane dječake koji bi sutra mogli zaigrati za klub s Pecare.
- mostarskiplemic
- Kontakt:
Kakav je ovaj Chevrot u nas je na probi trenutno,kazu u vas nije prosao zbog ozljede?
Sretno protiv Olimpije,nek se ponovi lanjska godina!
Nije sve tako crno,nekad se i proslavimo u europi ...Tre penne:Zrinjski 2:9
-
Decko s tribine
- Kontakt:
jel kecina sutra da uplati sta na vasmostarskiplemic je napisao/la:Kakav je ovaj Chevrot u nas je na probi trenutno,kazu u vas nije prosao zbog ozljede?
- badblueboylivno
- Kontakt:
Bila je i kod nas. Igrao se X. Mislio pustit će im Troglav da im otkinu bod.Galion je napisao/la:@Edin TM 87 govoriš za BiH-Rijeka? Pade mi sad na pamet da je ovo velika štela i sa Hajdukom. U Hrvatskoj pripremna u kojoj igra trećeligaš bila na kladionici, sumnivo to. Ili si ti na ovu mislio
I, igralo se Širokom keca. 2.10
Hayley <3
- mostarskiplemic
- Kontakt:
Juniori Zrinjskog potpisuju za NK SIroki.
Barisic i Kozulj!
Nije Dinamo dzaba milone dao posto ste dobili dva najveca talenta iz generacija koja je osvojila kup i bila vicepravak a ovaj Barisic je zabio preko 35 golova ove godine,jedan pogodak i Leotaru!
Barisic i Kozulj!
Nije Dinamo dzaba milone dao posto ste dobili dva najveca talenta iz generacija koja je osvojila kup i bila vicepravak a ovaj Barisic je zabio preko 35 golova ove godine,jedan pogodak i Leotaru!
Nije sve tako crno,nekad se i proslavimo u europi ...Tre penne:Zrinjski 2:9
- ŠB_Fidelis
- Kontakt:
Jebga, momci vjerovatno ambiciozni, prepoznaju priliku, a realno Široki je ovim potezima svim mladim igracima najbolja odskocna daska i najveci mamac, a opcenito ima uvjete koje nitko drugi ne moze ponuditi, tako da.
Chevrot vrlo dobar igrac, borben i zna igrati nogometa, par puta sto sam ga gledao steta je sto nije dobio pravu priliku.
Chevrot vrlo dobar igrac, borben i zna igrati nogometa, par puta sto sam ga gledao steta je sto nije dobio pravu priliku.
...Život za Široki...
U Širokom je odigrao po 20 minuta u 2je pripremne, trci ,trci i trci nista vise i ima foru prebaciti loptu iza sebe kao neki dribling. Al ne mora znaciti da je loš.mostarskiplemic je napisao/la:Kakav je ovaj Chevrot u nas je na probi trenutno,kazu u vas nije prosao zbog ozljede?
Juniori Zrinjskog u Širokom, samo lijep slijed događanja, Širokom se sustavni rad dugi niz godina počeo isplaćivati, kroz sezonu dvije, svi igrači sa ovih prostora koji iole vrijede će igrati za Široki. KAMPOVI PO CIJELOJ BIH koji su počeli prije mjesec dana već daju ploda.
Da guram danas keca na vas
Sretno i poderite te Janeze !
Sretno i poderite te Janeze !
jučer pioniri Klub 7 - Široki 4:0 (prva 3:0 za Široki)
JAD,TUGA I SRAMOTA ŠTA SU DJECI URADILI OVI IZ OVOG PRIVATNOG KLUBA IZ TUZLE!!
da je trebalo 5:0 dobili bi..pa J*** mu barem djeci pošteno odsudite, bio sam i na blatu na prvoj, imali su suđenje 50:50, čak je Široki imao crveni zadnjih 10tak min..čovjek iz Tuzke je javljao nekom, čuo sam, preko mob, govori mu : ..."uvjeti odlični, teren sve, svaka čast, ma pravi klub nema šta.."
pa J*** vam sve po spisku, što niste uzvratili isto..
JAD,TUGA I SRAMOTA ŠTA SU DJECI URADILI OVI IZ OVOG PRIVATNOG KLUBA IZ TUZLE!!
da je trebalo 5:0 dobili bi..pa J*** mu barem djeci pošteno odsudite, bio sam i na blatu na prvoj, imali su suđenje 50:50, čak je Široki imao crveni zadnjih 10tak min..čovjek iz Tuzke je javljao nekom, čuo sam, preko mob, govori mu : ..."uvjeti odlični, teren sve, svaka čast, ma pravi klub nema šta.."
pa J*** vam sve po spisku, što niste uzvratili isto..
HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG
Trenutno korisnika/ca: nidjeveze1, Zaboljesutra i 16 gostiju.