Kladionica: Prijedlozi, sugestije... - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
- spielführer_21
- Kontakt:
Re: Kladionica: Prijedlozi, sugestije...
@edine nisi ni upola zanimljiv k'o tvoj idol @paja..
A šta je to bilo s @volim_liverpool?
Omiljena forumašica: http://forum.sportsport.ba/memberlist.php?mode=viewprofile&u=2
Omiljeni muzičar: http://www.youtube.com/watch?v=lbauVj2vLu4
- Citizen-X
- Kontakt:
utusio se u bazenu punom jetricaspielführer_21 je napisao/la:@edine nisi ni upola zanimljiv k'o tvoj idol @paja..

....ima Bosne begler-beze, bilo je i prije vas, bice je i poslije vas.....
Ma saWim se ja maWoCitizen-X je napisao/la:kad sam ja lag'o dabogda mi sve pitchke sjele na facu ako je takoever je napisao/la:
HAHAHAAHAHAHAHAH..Lazovi,lazovi,dohakacemo vam !Nemojte da lazete kao Jaruga
![]()

Aj hebo offtopicenje vise...
Tomic-Mallise 1
Murray-Gasquet over gemova
Kubot-Lopez over gemova
Llodra-Djokovic(-7.5) 1
Ferrer-Tsonga 1:3
Fish-Berdić over gemova
Nadal-Delpa(+5.5) 2
Youzhny-Federer0:3
cuj ovog, ebo te pajaspielführer_21 je napisao/la:@edine nisi ni upola zanimljiv k'o tvoj idol @paja..
Roger Federer the greatest of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!
legenda reala je napisao/la: Pa svi ba lažu ovdje ,bogati šta fali ako si i ti![]()

Opet ovdje svega samo parova nema

- Citizen-X
- Kontakt:
kelneru - javi mi na PP gdje si sta si - zovem te na pice kurve i sta god hos et
....ima Bosne begler-beze, bilo je i prije vas, bice je i poslije vas.....
- legenda reala
- Kontakt:
spielführer_21 je napisao/la:@edine nisi ni upola zanimljiv k'o tvoj idol @paja..
Došo na temu kaže zbog stalnih padova na kladi odlučio da se baci u rijeku napiso oproštajno pismo ,i došo ovdje da se oprosti i ovi ga navratiše ubi se i on nestade ,kad nekad kasnije se javio kaže da se predomislio

Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
joj ovog legende spamera
ne znam kako je vama al ja mrtvog vola ne mogu ubosti na kladionici zadnjih 20 dana ne ide nesto
malise-tomic 2
berdych-fish (9,5) vise
lopez-kubot vise gemova
sta mislite o ovom ?

ne znam kako je vama al ja mrtvog vola ne mogu ubosti na kladionici zadnjih 20 dana ne ide nesto

malise-tomic 2
berdych-fish (9,5) vise
lopez-kubot vise gemova
sta mislite o ovom ?
@kelner
Ocekujem sutra tvoje parove,nemoj da ides radi nekog nebitnog
Ocekujem sutra tvoje parove,nemoj da ides radi nekog nebitnog

PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
- legenda reala
- Kontakt:
Interista je napisao/la:joj ovog legende spamera![]()
ne znam kako je vama al ja mrtvog vola ne mogu ubosti na kladionici zadnjih 20 dana ne ide nesto![]()
malise-tomic 2
berdych-fish (9,5) vise
lopez-kubot vise gemova
sta mislite o ovom ?
đesi Milutine papčino ,je se ne kladim od kraja sezone evo mjesec odigro jedan tenisa i ništa ,do kolovoza pauza

Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
- ThE_mAnIaCs_1987
- Kontakt:
@ever da ti nisi posumnjao da @kelner laze sve ovo se ne bi ni desilo 

Za zivot cijeli!
Kelneru, ako nista zasluzan si za vracanje topica u zivot, a forum ti i jest mjesto da budes sve sto si zelio biti, npr. ja sam na jednom drugom forumu Batman!

''I fell in love with football as I would later fall in love with women: suddenly, uncritically, giving no thought to the pain it would bring.''
- Nick Hornby
- Nick Hornby
Mozda je i bolje da se desilo..Vidi,sad imamo paroveThE_mAnIaCs_1987 je napisao/la:@ever da ti nisi posumnjao da @kelner laze sve ovo se ne bi ni desilo

Ma hebo sve,Kelneru ba i ja sam "zaljubljen" u Jarmilu Groth,ali nekako ne registrovah da si nju spomenuo..Fkt volim onakav tip zena..

- spielführer_21
- Kontakt:
Marej, Berdih i Venus!Kvota 2 i nešto, isplati li se duplati?
Omiljena forumašica: http://forum.sportsport.ba/memberlist.php?mode=viewprofile&u=2
- legenda reala
- Kontakt:
Uvijek si mi pravio probleme kad se napiješever je napisao/la:Mozda je i bolje da se desilo..Vidi,sad imamo paroveThE_mAnIaCs_1987 je napisao/la:@ever da ti nisi posumnjao da @kelner laze sve ovo se ne bi ni desilo![]()
Ma hebo sve,Kelneru ba i ja sam "zaljubljen" u Jarmilu Groth,ali nekako ne registrovah da si nju spomenuo..Fkt volim onakav tip zena..

Joj Banega pokvario si temu večeras sa svojom prepirkom

-
- Kontakt:
Murray, Lopez, Malisse se isplati triplatispielführer_21 je napisao/la:Marej, Berdih i Venus!Kvota 2 i nešto, isplati li se duplati?

Ja se izvinjajem ,necu vise biti pametnjakovic,vec cu samo biti normalni ucesnik forumalegenda reala je napisao/la:Uvijek si mi pravio probleme kad se napiješever je napisao/la:Mozda je i bolje da se desilo..Vidi,sad imamo paroveThE_mAnIaCs_1987 je napisao/la:@ever da ti nisi posumnjao da @kelner laze sve ovo se ne bi ni desilo![]()
Ma hebo sve,Kelneru ba i ja sam "zaljubljen" u Jarmilu Groth,ali nekako ne registrovah da si nju spomenuo..Fkt volim onakav tip zena..![]()
moram te otrijezniti jednim banom
,Kelnera si mi potreso sram te bilo ,moraš se svuđe petljat šta ima veze ako laže jbt .
Joj Banega pokvario si temu večeras sa svojom prepirkom

Kad cemo ovako sjesti ?
[youtube][/youtube]
Mozda naletim do Gorazda krajem jula sa prijateljem..On je tamo cesto,jer mu mama zivi u Gorazdu,a on ovamo,pa ako budes htio da zamezimo uz pivu

- ThE_mAnIaCs_1987
- Kontakt:
@kelneru hvala ti sto si ozivio forum koji je umro onog trenutka kada su se zavrsile sezoneever je napisao/la:Mozda je i bolje da se desilo..Vidi,sad imamo paroveThE_mAnIaCs_1987 je napisao/la:@ever da ti nisi posumnjao da @kelner laze sve ovo se ne bi ni desilo![]()

Za zivot cijeli!
Hvala svima na podrsci,evo par prognoza za danas,mozda nece valjat dok ne ufatim ritam,al eto,halalite
Listic No 1.
Lisicki-Cetkovska 1 1.25
Njemica je u nevjerovatnoj formi,odavno je vec proglasena velikom nadom Njemackog tenisa,ali su je povrede sputavale da napravi vecu karijeru.Sada je potpuno zdrava,i misljenja sam da ce ovo danas rijesiti u svoju korist iako je i Cetkovska pokazala zavidnu formu na Wimledonu.
Paszek-Pervak 1 1.65
Dvije veoma mlade teniserke,nesto starija Paszek koja ove sezone igra veoma dobro.U protekloj fazi natjecanja,obje su napravile iznenadjenja,Pervak je dobila Petkovicevu,a Paszek Schiavone.Veliki pritisak Ruske javnosti je na Kseniji Pervak,od koje se ocekuje da napravi veliku karijeru,u juniorskoj konkurenciji,Ksenija je No 1,ali u seniorskoj ce morati jos pricekati da dogura dalje od 4 faze natjecanja.
Murray-Gasquet 1 1.35
Murray Apsolutni favorit protiv zemljasa Richarda koji doduse nije izgubio seta na Wimledonu,i ove sezone igra sjajno,medjutim,u ovom mecu,sve je na strani Skota koji ce pred domacom publikom (abd) u narednu rundu...
Tsonga-Ferer 1 1.45
Neka Ferrer saceka svoju zemljanu podlogu,i na njoj pravi rezultate,danas nece imati sanse protiv sjajnog Francuza...
Fel.Lopez-Kubot 1 1.3
Tip dana...Feliciano lopez igra sjajno,izbacio je prvog servera na svijetu,a to na travi nije nimalo lagan posao,a sto je vaznije,sjajno je igrao na svoju servu,tesko da ce Poljak imati danas bilo kakve sanse...
Koeficijent 5-Ulog 5 Dobitak 25.50
Sretno ko isprati

Listic No 1.
Lisicki-Cetkovska 1 1.25
Njemica je u nevjerovatnoj formi,odavno je vec proglasena velikom nadom Njemackog tenisa,ali su je povrede sputavale da napravi vecu karijeru.Sada je potpuno zdrava,i misljenja sam da ce ovo danas rijesiti u svoju korist iako je i Cetkovska pokazala zavidnu formu na Wimledonu.
Paszek-Pervak 1 1.65
Dvije veoma mlade teniserke,nesto starija Paszek koja ove sezone igra veoma dobro.U protekloj fazi natjecanja,obje su napravile iznenadjenja,Pervak je dobila Petkovicevu,a Paszek Schiavone.Veliki pritisak Ruske javnosti je na Kseniji Pervak,od koje se ocekuje da napravi veliku karijeru,u juniorskoj konkurenciji,Ksenija je No 1,ali u seniorskoj ce morati jos pricekati da dogura dalje od 4 faze natjecanja.
Murray-Gasquet 1 1.35
Murray Apsolutni favorit protiv zemljasa Richarda koji doduse nije izgubio seta na Wimledonu,i ove sezone igra sjajno,medjutim,u ovom mecu,sve je na strani Skota koji ce pred domacom publikom (abd) u narednu rundu...
Tsonga-Ferer 1 1.45
Neka Ferrer saceka svoju zemljanu podlogu,i na njoj pravi rezultate,danas nece imati sanse protiv sjajnog Francuza...
Fel.Lopez-Kubot 1 1.3
Tip dana...Feliciano lopez igra sjajno,izbacio je prvog servera na svijetu,a to na travi nije nimalo lagan posao,a sto je vaznije,sjajno je igrao na svoju servu,tesko da ce Poljak imati danas bilo kakve sanse...
Koeficijent 5-Ulog 5 Dobitak 25.50
Sretno ko isprati
Svete, vidiš li šta Srbija ima?! Ima Novaka Đokovića, najboljeg svetskog tenisera. Pokori se Rogere, pokori se Rafaele, pokori se Andy! Srbija ima šampiona i zauvek će ga imati!
Tanjong Pager - Etoile 4+ 2.60
Halmstard - Helsinborg 2 1.75
Elfsborg - Syrianska X/1 4.20
Halmstard - Helsinborg 2 1.75
Elfsborg - Syrianska X/1 4.20
Željezničar über alles!
Slava Ukraïni!
Leeds United Football Club!
Slava Ukraïni!
Leeds United Football Club!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.