Kladionica: Prijedlozi, sugestije... - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Re: Kladionica: Prijedlozi, sugestije...
Bjelorusija -Turska x2 2,70 pokusajte Turkinje daleko od toga da su lose cak po mom misljenju i bolje od bjeloruskinja , do one ako imaju dan pobjedice koga hoces , ako nemaju nemaju nista sto najbolje govori u pripremnom periodu pobjeda Velike Britanije nad njima od 20 razlike , a tu istu V.B na ovom prvenstvu svi buse kako hoce cure jedva dolaze do 50 koseva .
R.I.P Amna Fazlić
KK Sloboda Tuzla
Šampioni BiH : 1994 1996 1997 2000 2001
Finalisti prvenstva : 1995 , 1998 , 1999, 2002
Pobjednici kupa BiH : 1994, 1995,1996,1997, 1999 , 2001
Pobjednici Super Kupa BiH : 1994,1995, 1996,1997, 1998, 1999, 2001
KK Sloboda Tuzla
Šampioni BiH : 1994 1996 1997 2000 2001
Finalisti prvenstva : 1995 , 1998 , 1999, 2002
Pobjednici kupa BiH : 1994, 1995,1996,1997, 1999 , 2001
Pobjednici Super Kupa BiH : 1994,1995, 1996,1997, 1998, 1999, 2001
bimbrlica je napisao/la:hahahaadnan24 je napisao/la:bimbrlica je napisao/la: dobro je startao Xavier...
Sta dobro...odlicno...jos malo da vidim drugi set kako ce ici pa da se popravljam dok nije Murray poceo
otidji se ti odmah popraviti
Evo sad je poceo igrati...mozda i bude nesto od njega
Ljudi obracunali su naknadno River kao prekinut pa vidite da nije ista situacija i vama , valjda niste bacili listice
Kod mene je ova kladionica Comeon 
moze li nadal-delpo 3:0 proci?
necu se prestati kladiti dok milione ne dobijem xD
Ubrzo ces i ti Begonja na listu sa Virualom i samnom ,Tomic igra tako jednostavno a tako dobro ili ti i dalje vjerujes da ovo Malise okrece i uzima
?
ever je napisao/la:Mulder je napisao/la:Imam na Premieru 30 KM... Sve cu staviti na par Murray A.- Gasquet R., i to na 2 po kvoti 3.50... Pa kud puklo da puklo!
Bolje ti je na Fisha,ako vec hoces lud par i dobru kvotu
Ma nisam taj radi Berdychove lude forme, a Murray mi nekako djeluje nervozno, ipak cijela Britanija polaze nade u njega,a to je ipak nevjerovatan pritisak... Uostalom, vidjet cemo...
''I fell in love with football as I would later fall in love with women: suddenly, uncritically, giving no thought to the pain it would bring.''
- Nick Hornby
- Nick Hornby
Normala,dabogda dobio kad imas toliko sampouzdanjaMulder je napisao/la:ever je napisao/la:Mulder je napisao/la:Imam na Premieru 30 KM... Sve cu staviti na par Murray A.- Gasquet R., i to na 2 po kvoti 3.50... Pa kud puklo da puklo!
Bolje ti je na Fisha,ako vec hoces lud par i dobru kvotu
Ma nisam taj radi Berdychove lude forme, a Murray mi nekako djeluje nervozno, ipak cijela Britanija polaze nade u njega,a to je ipak nevjerovatan pritisak... Uostalom, vidjet cemo...
Ja igrao da ce dobiti 3-0 u setovima kvota 7,al na sistemu...Kako postaviti listic sa Wwina na forum,i jel to moguce uopste???ever je napisao/la: Normala,dabogda dobio kad imas toliko sampouzdanjaJa skinuo Tomica cini mi se,iako jos nije gotovo..Idemo dalje !
Sretno svima danas sa ovim tenisom..
Zavrsila Sabine...adnan24 je napisao/la:kelner je napisao/la: Lisicki-Cetkovska 1 1.25
Njemica je u nevjerovatnoj formi,odavno je vec proglasena velikom nadom Njemackog tenisa,ali su je povrede sputavale da napravi vecu karijeru.Sada je potpuno zdrava,i misljenja sam da ce ovo danas rijesiti u svoju korist iako je i Cetkovska pokazala zavidnu formu na Wimledonu.
E ovo mene malo sputava...Lisicki odlicno igra ali ne znam isplati li se igrati na ovu kvotu protiv Cetkovske
![]()
Igram Murray-a,Tsongu i sad ne znam da li da igram Berdych ili da poslusam prijedlog iznad sa Mallisse-om...to bi mi popravilo kvotu i to poprilicno
Zadnja izmjena: kelner, dana/u 27 jun 2011, 14:32, ukupno mijenjano 1 put.
Svete, vidiš li šta Srbija ima?! Ima Novaka Đokovića, najboljeg svetskog tenisera. Pokori se Rogere, pokori se Rafaele, pokori se Andy! Srbija ima šampiona i zauvek će ga imati!
Svaka cast drug za to 3:0,a i ja sam stavio jcuer prognozu za Tomu,jer stvarno igra extra lik..Nisam ocekivao da moze 3:0,mislio sam da ce biti neki duzi mec..Ne moras sad sve slikati i stavljati..Sretno dalje,valjda nesto bude danas..ALEEEE 
Tomic servira za mec..TO JE TO !
- ThE_mAnIaCs_1987
- Kontakt:
jel poslije tomica ide djokovic i ako ide hoce li biti na tvever je napisao/la:Svaka cast drug za to 3:0,a i ja sam stavio jcuer prognozu za Tomu,jer stvarno igra extra lik..Nisam ocekivao da moze 3:0,mislio sam da ce biti neki duzi mec..Ne moras sad sve slikati i stavljati..Sretno dalje,valjda nesto bude danas..ALEEEE
Za zivot cijeli!
kelner je napisao/la: Zavrsila Sabine...
Ja kreten nisam ubacio nju...kontam mala kvota...igram Malisse-a debila,jos jucer na temi "Grand Slam" napisem da ce Tomic proci
I ovaj Murray mi je sad nesto sumnjiv...Gasquet odlican na pocetku...Lopez gubi 2-0 protiv Kubota...ooooooooj bem ti kladionicu
ThE_mAnIaCs_1987 je napisao/la:jel poslije tomica ide djokovic i ako ide hoce li biti na tvever je napisao/la:Svaka cast drug za to 3:0,a i ja sam stavio jcuer prognozu za Tomu,jer stvarno igra extra lik..Nisam ocekivao da moze 3:0,mislio sam da ce biti neki duzi mec..Ne moras sad sve slikati i stavljati..Sretno dalje,valjda nesto bude danas..ALEEEE
Nazalost,ja mislim da nece..Na BHT1 ide Serena,a poslije nje se vjerovatno ukljuce na Murray-Gasquet,jer ce taj mec trajati (vjerovatno),a oni nemaju vremena da isprate cijeli match izmedju Noleta i Francuzice..Na SK imas sve,ali ja nemam SK
- ThE_mAnIaCs_1987
- Kontakt:
isti sam takav, najgora kablovskaever je napisao/la:ThE_mAnIaCs_1987 je napisao/la:jel poslije tomica ide djokovic i ako ide hoce li biti na tvever je napisao/la:Svaka cast drug za to 3:0,a i ja sam stavio jcuer prognozu za Tomu,jer stvarno igra extra lik..Nisam ocekivao da moze 3:0,mislio sam da ce biti neki duzi mec..Ne moras sad sve slikati i stavljati..Sretno dalje,valjda nesto bude danas..ALEEEE
Nazalost,ja mislim da nece..Na BHT1 ide Serena,a poslije nje se vjerovatno ukljuce na Murray-Gasquet,jer ce taj mec trajati (vjerovatno),a oni nemaju vremena da isprate cijeli match izmedju Noleta i Francuzice..Na SK imas sve,ali ja nemam SKHEBENI HS
Za zivot cijeli!
A tek sad vidim da si i ti na Grbavici..
Propali smo brate sa ovim HSom 
ever je napisao/la:A tek sad vidim da si i ti na Grbavici..Propali smo brate sa ovim HSom
Sto je najgore ukinuli su i b92 koji je bio na onom digitalnom paketu...bio je samo prvi dan dok BHT nije poceo prenositi
Murray nekako dobi set,Lopez 3-6
- ThE_mAnIaCs_1987
- Kontakt:
sto se tice kablovske, vise bih volio da nisamever je napisao/la:A tek sad vidim da si i ti na Grbavici..Propali smo brate sa ovim HSom
ja nisam ni imao priliku vidjeti kako taj b92 izgleda, to je valjda na pocetku wimbledona biloadnan24 je napisao/la:ever je napisao/la:A tek sad vidim da si i ti na Grbavici..Propali smo brate sa ovim HSom
Sto je najgore ukinuli su i b92 koji je bio na onom digitalnom paketu...bio je samo prvi dan dok BHT nije poceo prenositi![]()
Murray nekako dobi set,Lopez 3-6
a sve zive kablovske u ovom gradu imaju sport klub i sk +, samo mi nemamo, neko nas je prokleo sto se tice toga
Za zivot cijeli!

Skino 7 kvotu,promasio 2 para,kvota 2 i kusur
Svete, vidiš li šta Srbija ima?! Ima Novaka Đokovića, najboljeg svetskog tenisera. Pokori se Rogere, pokori se Rafaele, pokori se Andy! Srbija ima šampiona i zauvek će ga imati!
Tiket za danas,nakon dugo vremena da uplatim,valjda mi bude sretno .
APOEL - Cluj 1
Berdych - Fish over 40.5 gemova
Sarpsborg - Brann (-3+) zx2
Khimki - Sibir 2
Astrahan - Mordovia 2
37.89
Pozelio sam se na hokej kladit
APOEL - Cluj 1
Berdych - Fish over 40.5 gemova
Sarpsborg - Brann (-3+) zx2
Khimki - Sibir 2
Astrahan - Mordovia 2
37.89
Pozelio sam se na hokej kladit
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
Ako ima nekog na Live kladjenju,neka stavi da ce Fel.Lopez Okrenuti Kubota...Kasnije ce mi se zahvalit
Kvota 2.4
Kvota 2.4
Ma ja ga imam na glavnom listicu i gledam mec , nisam gledao goreg igraca od Kubota, nadmasio je Karlovica u svojoj igri, nadam se da ce ga servis stati visekelner je napisao/la:Ako ima nekog na Live kladjenju,neka stavi da ce Fel.Lopez Okrenuti Kubota...Kasnije ce mi se zahvalit![]()
Kvota 2.4
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.