FC Internazionale Milano

Moderatori/ce: Monolog,ribery,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma

MaGiCa
Kontakt:

Re: F.C. Internazionale Milano

Post Postao/la MaGiCa » 26 jun 2011, 23:16

sarajlija89 je napisao/la:Onih godina ste mogli dovoditi jer niste imali konkurenciju iz dobro poznatih razloga. Jedna losa sezona i to bi trebao biti vas povratak u realnost aBd... :mrgreen:

Jbg, nista licno....al sve se vraca...

Liga je generalno propala nakon 2006. i ovo je zalosno gledat, ne mozemo biti konkurentni ni osrednjim engleskim i spanskim klubovima na trzistu.Inter je nesto mogao u tom periodu jer je imao rezultate, pa...

Sad je vec svima tesko, ali kad ne mogu ni Milan ni Juventus, onda je posteno da i vi propadate, kao jedan od uzrocnika ove situacije u talijanskom fudbalu.

ne morate replicirati...ne zelim raspravu, ali ne bi bilo posteno da se ne radujem novonastaloj situaciji u Interu. :lol:

Ali tek ce se vdijeti posljedice od 2006. i tek ce se oglasiti oni koji su likovali kada su izbacili najslavniji talijanski klub i time unazadili ligu za 10 godina..

Eh, da...

Sabane, smesan si.
Kazes da ne zelis raspravu, a pises takav post koji je 100% poziv na istu. :lol:
Gobbi vergognoso.

[youtube][/youtube]

MaGiCa
Kontakt:

Post Postao/la MaGiCa » 26 jun 2011, 23:21

Tritolone je napisao/la:Cuj i da se nije desilo ono sta je svejedno se talijani nebi mogli borit protiv Arapa, Pereza, Barce kuraca palaca.

Sve ti je jasno kad ovi daju 100 miliona za jednog igraca, cijene su skocile u nebo a Talijani to nazalost nemogu pratit.
+1

Mada ima i do loseg poslovanja klubova u Serie A. Nisu samo Arapi&Perez ti koji su nastetili Calciu.

Gledaj Inter: matori igraci, velike plate, eksperimentisanje sa trenerima, los podmladak...Jbga, nisu za to mocnici iz belog sveta krivi, vec Moratti i njegovi saradnici.

sarajlija89
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija89 » 26 jun 2011, 23:26

Znate da sam korektan i da ne provociram i postujem ove momke ovdje, koji nisu krivi sto za pogresan klub navijaju :lol:

Rekoh da ne zelim raspravu i rekoh da mi ne replicirate u tome smisllu, jer nema potrebe, zbog gore navedenog.

Moji stavovi su od ranije poznati i to nije tajna, ne moram se zato nikome ulizivati, ali postujem navijace Intera kao ljude :P Nije to nisita smijesno moj Magica :P

Fino sam ja to reko... :lol:

Uglavnom, u pravu sam i to je to :mrgreen:

Edit:

@tritolone

Bore se i oni i danas iako nemaju love, samo zato sto nigdje u Evropi ne postoje tako 3 velika tima, koji imaju tradiciju i slavu. Ali, rezultatski su nekonkurentni, a rezultat je mjerilo svega...

Kad nema rezultata, nema ni para, nema ni mogucnosti privuci najbolje igrace i sl....

Do 2006. se moglo i te kako...
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI

★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

Mister No
Kontakt:

Post Postao/la Mister No » 26 jun 2011, 23:50

Šabane,
dokle će 2006 biti uzrok svemu lošeg po Juve, 15-20 godina ćete o tome pričati kako je calcio uništen a nakon 2006-e su 2 titule LP stigle u Italiju.
Složiću se sa Magicom, Moratti je još uvijek u Madridu a niko da ga probudi..Inter šalje maloga Dell Agnella , najboljeg strijelca primavere, u Livorno a spominju se Palaciosi i k.rci palci kao pojačanja ....

Mister No
Kontakt:

Post Postao/la Mister No » 26 jun 2011, 23:55

silenT. je napisao/la:spominje se i Ricky Álvarez igrač Vélez Sársfield... 23. godine ima i igra polušpicu....
gledao sam ga malo po Youtubeu, neizgleda loš ....
Vežu ga i za Romu, Arsenal i samo kada MCity uleti, finito...

Tritolone
Kontakt:

Post Postao/la Tritolone » 26 jun 2011, 23:58

Mister No je napisao/la:Šabane,
dokle će 2006 biti uzrok svemu lošeg po Juve, 15-20 godina ćete o tome pričati kako je calcio uništen a nakon 2006-e su 2 titule LP stigle u Italiju.
Složiću se sa Magicom, Moratti je još uvijek u Madridu a niko da ga probudi..Inter šalje maloga Dell Agnella , najboljeg strijelca primavere, u Livorno a spominju se Palaciosi i k.rci palci kao pojačanja ....
Ja nemogu vjerovat kako se olako odricemo mladih nada, prvo Destro sad i Dell Agnello, a onda ce opet za te iste igrace za par godina nudit po 30 milja. :evil:
Io non rubo il campionato ed in Serie B non sono mai stato!

Urlando contro il cielo

Tu regina di milano
Io son pazzo di te

Go into a room too fast kid, the room eats you.

adointer
Kontakt:

Post Postao/la adointer » 27 jun 2011, 00:03

sarajlija89 je napisao/la: Liga je generalno propala nakon 2006. i ovo je zalosno gledat, ne mozemo biti konkurentni ni osrednjim engleskim i spanskim klubovima na trzistu.Inter je nesto mogao u tom periodu jer je imao rezultate, pa...

.
nego reci ti meni kad je to Juve sta osvojio zadnje u Europi??kolika je to sila ako ima samo 2 LP??de mi reci zbog cega to oni nisu osvajali u europi,zbog Morattija?ili zbog cega su osvajali samo u Italiji,zbog Moggija,, :evil:
"Kada se rukujem sa milanistom, operem ruke...kada se rukujem sa juventinom, izbrojim prste!" Peppino Prisco

Mister No
Kontakt:

Post Postao/la Mister No » 27 jun 2011, 00:05

@tritolone
imamo Biraghia i Santona na bočnim pozicijama , pa Natalina i Bennedetia nazad, Crisetigha u vezi , Simonea i Alibeca u napadu i teško će bilo ko od njih dobiti neku šansu u Interu ....

adointer
Kontakt:

Post Postao/la adointer » 27 jun 2011, 00:07

Mister No je napisao/la:@tritolone
imamo Biraghia i Santona na bočnim pozicijama , pa Natalina i Bennedetia nazad, Crisetigha u vezi , Simonea i Alibeca u napadu i teško će bilo ko od njih dobiti neku šansu u Interu ....
zar nije Natalino pola Genoin?Benedetti valjda ide u Torino na posudbu,,,
"Kada se rukujem sa milanistom, operem ruke...kada se rukujem sa juventinom, izbrojim prste!" Peppino Prisco

Puma
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Puma » 27 jun 2011, 00:09

ma to je bezveze, sa svima ce tako biti, ili ce biti prodani ili posudjivani non-stop, i to nije problem samo Intera, vec svih italijanskih klubova

i ovo co-ownership, ja bih to ukinuo, to je sistem koji unistava mlade nade i onemogucava im da se dokazu, pogotovo u velikim klubovima

cini mi se da im mladi igraci samo sluze da bi pokrili transfere nedostatkom novca- "nemam ti toliko novca za tog igraca, ali evo ti par miliona + tri moja najtalentovanija igraca" - to se dogadja svaki dan

a da napomenem, Interov u-12 uzrast je ubjedljivo najbolji na svijetu, sto je i potvrdjeno pocetkom juna u Spaniji, a nikad niko od njih nece dobti priliku da zaigra za A tim
Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'

Tritolone
Kontakt:

Post Postao/la Tritolone » 27 jun 2011, 00:09

A treba im dat sansu jednu sezonu pa vidit na cemu smo sa njima. Netreba igrat 15-ak utakmica u kontinuitetu nego nek im daju sansu u onim utakmica protiv slabijih klubova i u kup utakmica. Mi sve skartamo od sebe a to cemo sigurno pozalit

Urlando contro il cielo

Tu regina di milano
Io son pazzo di te

Mister No
Kontakt:

Post Postao/la Mister No » 27 jun 2011, 00:11

adointer je napisao/la:zar nije Natalino pola Genoin?Benedetti valjda ide u Torino na posudbu,,,
Zaboravio sam na to, spomenuo sam tu dobru generaciju iz primavere koja neće dobiti šansu u Interu ali hoće Jonathan ( momka nisam gledao nikad ) i ostali...

adointer
Kontakt:

Post Postao/la adointer » 27 jun 2011, 00:12

eto River je ispao,sad bi bilo dobro kupit Lamelu za male pare,,

Grande
Kontakt:

Post Postao/la Grande » 27 jun 2011, 00:19

Joj ovih likova i velikih dusebriznika naseg Intera sto su nam zabrinuti,a najvise ovi navijaci juventusa koji su propali kao bugarska skupstina i propadaju svakim danom sve vise i vise...Sta se bolan vi brinete za nas???Dovest cemo ponovo 2-3 vrhunska imena i opet cemo se boriti za scudetto sa milanom i tako isto za kup a vi se borite za ligu evrope i tjesite se malo,jer juve,roma,napoli nece jos dugoo dugoo godina osvojiti nista kraj Intera i milana....

Meni je vas zao covjece,ali vi se hranite kada nas PREDSJEDNIK povuce nekad los potez ali no sikiriki i vidjet cete za par dana kada dovede par pojacanja gdje cete biti i sta cete govoriti...
INTER SIAMO NOI ! ! !

Tritolone
Kontakt:

Post Postao/la Tritolone » 27 jun 2011, 00:25

Ja se nadam da imas pravo ali sve sta se do sada desilo vodi potpuno drugacijim putem.

Ocigledno je da se Moratti pribojava financiskog fair playa i nezeli trosit ogromne pare kao prije.

Urlando contro il cielo

Tu regina di milano
Io son pazzo di te

adointer
Kontakt:

Post Postao/la adointer » 27 jun 2011, 00:26

Logicno :mrgreen:

Interista di cuore
Kontakt:

Post Postao/la Interista di cuore » 27 jun 2011, 01:10

Ma sve ce to bit super i puno bolje nego sto svi ocekujete.Pojacanja ce bit sigurno ;)

Ovaj Alvarez je dobar igrac i zadnjih dana ga sve vise i vise dovode u vezu sa Interom,navodno smo ponudili nesto vise od 10 miliona eura za njega.Moze igrat u veznom redu te na obje krilne pozicije i iza napadaca,jako polivalentan igrac a uz sve to ima samo 23 godine...

P.S. i da ne dovedemo nikog i da ja budem trener opet cemo u najgorem slucaju bit 2. :mrgreen: Tako da price o propadanju i kojekakvim glupostima mozete samo zaboravit ;)

I da,velika je vjerovatnoca da ce biti vraceno pravilo o dovodjenju 2 non EU igraca sto bi moglo olaksat ovaj mercato.
I'm getting better looking everyday. I can't wait for tomorrow.

Chi per l'Inter vive, non muore mai...

MaGiCa
Kontakt:

Post Postao/la MaGiCa » 27 jun 2011, 10:25

Interista di cuore je napisao/la:Ma sve ce to bit super i puno bolje nego sto svi ocekujete.Pojacanja ce bit sigurno ;)

Ovaj Alvarez je dobar igrac i zadnjih dana ga sve vise i vise dovode u vezu sa Interom,navodno smo ponudili nesto vise od 10 miliona eura za njega.Moze igrat u veznom redu te na obje krilne pozicije i iza napadaca,jako polivalentan igrac a uz sve to ima samo 23 godine...

P.S. i da ne dovedemo nikog i da ja budem trener opet cemo u najgorem slucaju bit 2. :mrgreen: Tako da price o propadanju i kojekakvim glupostima mozete samo zaboravit ;)

I da,velika je vjerovatnoca da ce biti vraceno pravilo o dovodjenju 2 non EU igraca sto bi moglo olaksat ovaj mercato.

Videcemo Dzenane. Ja mislim da Inter tesko regresira i da je 2010 bila samo bljesak, sto je jako lose po italijanski fudbal. Ova sezona ce biti jos teza, jer ce konkurencija biti jaca, a igra se samo za 3 mesta koja vode u LS.

Grande
Kontakt:

Post Postao/la Grande » 27 jun 2011, 14:54

MaGiCa je napisao/la:
Interista di cuore je napisao/la:Ma sve ce to bit super i puno bolje nego sto svi ocekujete.Pojacanja ce bit sigurno ;)

Videcemo Dzenane. Ja mislim da Inter tesko regresira i da je 2010 bila samo bljesak, sto je jako lose po italijanski fudbal. Ova sezona ce biti jos teza, jer ce konkurencija biti jaca, a igra se samo za 3 mesta koja vode u LS.
Intera je prosle godine unistio Benitez na pocetku sezone,i da je Lea bio od samog pocetka osvojili bi scudetto 100%,ali nema veze.Ova sezona ce biti za nas jedna od boljih,cuj jaka konkurencija,koja???INTER,milan i roma ce biti prve 3 ekipe i vi ostali se borite za ligu evrope...I ako ne dovedemo jos pojacanja(a dovest cemo 100%) opet imamo najbolju ekipu u Italiji sa zdravim Walterom,Luciom,Ranokiom,Maiconom,Snajderom,Etom,Pacinijem plus ostala pojacanja,zato se vi nemojte brinut za Inter koje ce ove godine ponovo dominirat u Italiji sa milanom,a vama ostaje borba za ostala mjesta...VOZDRA :mrgreen:
INTER SIAMO NOI ! ! !

Silvio B
Kontakt:

Post Postao/la Silvio B » 27 jun 2011, 14:59

Grande je napisao/la:
MaGiCa je napisao/la:

Intera je prosle godine unistio Benitez na pocetku sezone,i da je Lea bio od samog pocetka osvojili bi scudetto 100%,ali nema veze.Ova sezona ce biti za nas jedna od boljih,cuj jaka konkurencija,koja???INTER,milan i roma ce biti prve 3 ekipe i vi ostali se borite za ligu evrope...I ako ne dovedemo jos pojacanja(a dovest cemo 100%) opet imamo najbolju ekipu u Italiji sa zdravim Walterom,Luciom,Ranokiom,Maiconom,Snajderom,Etom,Pacinijem plus ostala pojacanja,zato se vi nemojte brinut za Inter koje ce ove godine ponovo dominirat u Italiji sa milanom,a vama ostaje borba za ostala mjesta...VOZDRA :mrgreen:
hehehhe

Odgovori

Natrag na “FC Internazionale Milano”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []