Da,Juve B,koji nas je "mlatno",2x,prosle godine.I ove bi mogli,ako marotta bude ovako radio...SoloJuve26 je napisao/la:Ma glupost je to, ako on vrijedi toliko u serie B onda Chiellini vrijedi 500 milje ha ja,...
A znamo da Marotta nece nikad dati te pare.....
Vidim Ekdal bi mogo u Parmi,, jebote ovi bi se mogli komotno zvati Juvetnus B..
Juventus FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
Re: Juventus F.C.
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
- SoloJuve26
- Kontakt:
Ma kako smo igrali prosle sezone nije ni cudno, svak nas je mlatio ko god da je stigo,, A da negovorim o igracima samo se smjeskali nakon poraza. To nije juventus, ali ako cemo se bojati Parmu s Gio, Ekdala i tako dalje onda netrebamo ni igrati narednu sezonuBigBen je napisao/la:Da,Juve B,koji nas je "mlatno",2x,prosle godine.I ove bi mogli,ako marotta bude ovako radio...SoloJuve26 je napisao/la:Ma glupost je to, ako on vrijedi toliko u serie B onda Chiellini vrijedi 500 milje ha ja,...
A znamo da Marotta nece nikad dati te pare.....
Vidim Ekdal bi mogo u Parmi,, jebote ovi bi se mogli komotno zvati Juvetnus B..
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
- SoloJuve26
- Kontakt:
- JuveSissoko
- Kontakt:
pregovori oko Inlera su propali, ponudili smo 15 miliona za Vidala.
gsol: According to these recent revelations, not only did Juventus win the title in 2005 without cheating but they did it without cheating against direct rivals who were cheating. HahaWOW we had a squad then.No wonder Juvitalia won the WC in 2006.
- JuveSissoko
- Kontakt:
ponudili smo 35 miliona za Aguera ali... drugi su cak ponudli vise 
gsol: According to these recent revelations, not only did Juventus win the title in 2005 without cheating but they did it without cheating against direct rivals who were cheating. HahaWOW we had a squad then.No wonder Juvitalia won the WC in 2006.
Kako sam ja kontao, on ime neku klauzulu u ugovoru, da može otići za 12 miliona, ali da 10 ide klubu, a 2 miliona njemu, a on se odrekao ta 2 miliona koja idu njemu kako bi došao u Juve. Odličan potez Stephana, ovakvi se igrači cijeneSoloJuve26 je napisao/la: Neznam jel ovo istina al cito sam da ce Lichesteiner sam odplatiti 2 milj e da proce u Juventus? ako je to istina onda svaka cast..
- JuveSissoko
- Kontakt:

done deal
p.s. odbio je City radi nas, dobro je, jos uvijek nismo izgubili "draz", posljednja prilika za dobar merkato i jak Juventus, ovo ljeto je ispit za sve u vrhu kluba.
Lafo odbio City radi nas
27,5 godina Mašallah
27,5 godina Mašallah
SAMO ZBOG LJUBAVI PREMA BORDO BOJI
★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
- JuveSissoko
- Kontakt:
da, isto kao i Krasic koji je cekao dva mjeseca na nas, isto kao sto je Diego nogirao Bayern, isto kao sto je Mascherano htio doci odmah nakon Serie B, kao sto je Viera nogirao sve velike klubove i dosao nama, etc etc, ne treba da te to cudi, mene nije nikad, do ove sezone, kad smo grohnuli, al eto i dalje "cuda" se desavaju
- JuveSissoko
- Kontakt:
Vidal blize Juventusu nego Diarra, mary go around 
- JuveSissoko
- Kontakt:
idemo dalje od Hašima, Dzevada, Mečoke,Nedjiba.... za raju
.... Astori štoper Cagliaria-nudimo Pasquata i Marronea te nesto para, a ovo mi se, i nadam se da je istina, pravo svidja, zamjena Vargas-Cerci za Martinez-Giandonato, DDTS 
- SoloJuve26
- Kontakt:
JuveSissoko je napisao/la:ponudili smo 35 miliona za Aguera ali... drugi su cak ponudli vise
Jel se zna koji su to ponudili da im hebem sve...
citam da se i roma ukljucila za Aguero
Ma Real ce uvijek dati vise nego sto da Juve (sumnjam da cete vi dati 45 milja) a Manzano je rekao i sam: "Bolje od Reala 45 miliona nego od nekog drugog kluba 35", dalje, nemoj se naci uvrijedjen, ali mislim da je u ovom momentu Atletico jaci od Juventusa (moje licno misljenje, sto sarajlija kaze, ne zelim diskusijuSoloJuve26 je napisao/la:JuveSissoko je napisao/la:ponudili smo 35 miliona za Aguera ali... drugi su cak ponudli vise
citam da se i roma ukljucila za Aguero
Ej da, spominje se Lass u kontekstu sa Juventusom, again.
O le le, O la la, ser del Barça es ser un subnormal
El FC Barcelona es una moda... El Real Madrid es eterno
- SoloJuve26
- Kontakt:
Ma nije problem al ja mislim vi kad bi nudili duplo vise opet vam nebi ovi prodali, jer on valjda ima u svom kontraktu da nemoze ici u Real M i nadam se da je tako=)..Chelsea se pika oko Falcao, Real dovedi izgleda Neymara a Barcelona ce vjerovanto uzeti Sancheza tako da na kraju mi ostajemo sami da dovedemo AgueraPortillo je napisao/la:Ma Real ce uvijek dati vise nego sto da Juve (sumnjam da cete vi dati 45 milja) a Manzano je rekao i sam: "Bolje od Reala 45 miliona nego od nekog drugog kluba 35", dalje, nemoj se naci uvrijedjen, ali mislim da je u ovom momentu Atletico jaci od Juventusa (moje licno misljenje, sto sarajlija kaze, ne zelim diskusijuSoloJuve26 je napisao/la:JuveSissoko je napisao/la:ponudili smo 35 miliona za Aguera ali... drugi su cak ponudli vise
citam da se i roma ukljucila za Aguero), a o Romi da i ne pricam. Dakle, jedini klub u koji Aguero moze ovo ljeto je Real (eventualno Chelsea), rekao je to i Maradona, ili ostaje u Atleticu ili ide u Real, treceg nema.
Ej da, spominje se Lass u kontekstu sa Juventusom, again.
Naprotiv, bas se pise da su klubovi potpisali taj neki predugovor (nesto kao sa Ronaldom 2008.), te da Real ima prednost ispred svih da ga kupi. A nisu ni oni glupi da djaba gube 10 miliona samo radi rivalstva?!SoloJuve26 je napisao/la: Ma nije problem al ja mislim vi kad bi nudili duplo vise opet vam nebi ovi prodali, jer on valjda ima u svom kontraktu da nemoze ici u Real M i nadam se da je tako=)..Chelsea se pika oko Falcao, Real dovedi izgleda Neymara a Barcelona ce vjerovanto uzeti Sancheza tako da na kraju mi ostajemo sami da dovedemo Aguera..Kako je pisalo vec smo se dogovorili s igracom sad samo treba s klubom i to je to, sad citam da traze 39 milj e i nas je onda
O le le, O la la, ser del Barça es ser un subnormal
- SoloJuve26
- Kontakt:
Portillo je napisao/la:Naprotiv, bas se pise da su klubovi potpisali taj neki predugovor (nesto kao sa Ronaldom 2008.), te da Real ima prednost ispred svih da ga kupi. A nisu ni oni glupi da djaba gube 10 miliona samo radi rivalstva?!SoloJuve26 je napisao/la: Ma nije problem al ja mislim vi kad bi nudili duplo vise opet vam nebi ovi prodali, jer on valjda ima u svom kontraktu da nemoze ici u Real M i nadam se da je tako=)..Chelsea se pika oko Falcao, Real dovedi izgleda Neymara a Barcelona ce vjerovanto uzeti Sancheza tako da na kraju mi ostajemo sami da dovedemo Aguera..Kako je pisalo vec smo se dogovorili s igracom sad samo treba s klubom i to je to, sad citam da traze 39 milj e i nas je onda
Pusti sad Cereza i Caminera sto laprdaju da ga nece prodat Realu, a i sami znaju da ga samo Real u ovom momentu moze kupiti. Ponavljam, Maradona je rekao da ostaje u Madridu sigurno. Ali da bi vam bio veliko pojacanje to je sigurno, mozda i najbolje u zadnjih 20. godina ajde da ne pretjerujem, jedno od najboljih (izuzmi one, svi znamo koje).
Ma maradona u zadnje vrijeme nezna gdje a kamol sta prica.. sta ja znam nisam ja toliko optimista za Aguero al jbg kad sve citas da su sredili s igracom i samo da treba jos klubom onda nezna covjek sta da vjeruje.. Jer ja stvarno zelim tog igraca u Juventus i treba nam takav da bi se vratili na stare staze. Ja ni neznam sta ce vam Aguero, imate na klupi Kaka
- Bianconeri1988
- Kontakt:
Pa Marotti je data neka vrsta ultimatuma da dovede Aguera, ima odriješene ruke, ukoliko ne dovede Aguera njemu je noga, hajd što je navijačima preko glave svega, tako je i sa Agnellijem, nema se više šta čekati...Nakon Aguera potreban je još jedan štoper ili lijevi bek, jer poziciju lijevog beka može popuniti i Chiellini...
Moje mišljenje je neko da treba dovesti Aguera, Vidala ili Inlera i Vargasa ili Bastosa...
A nogu trebaju dobiti već mnogo pusta spomenuti igrači Amauri, Iaquinta i ostali..čak je moguć i odlazak Tonija, što je po meni sasvim logično ako dođe Aguero...
Moje mišljenje je neko da treba dovesti Aguera, Vidala ili Inlera i Vargasa ili Bastosa...
A nogu trebaju dobiti već mnogo pusta spomenuti igrači Amauri, Iaquinta i ostali..čak je moguć i odlazak Tonija, što je po meni sasvim logično ako dođe Aguero...
Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
- SoloJuve26
- Kontakt:
Bianconeri1988 je napisao/la:Pa Marotti je data neka vrsta ultimatuma da dovede Aguera, ima odriješene ruke, ukoliko ne dovede Aguera njemu je noga, hajd što je navijačima preko glave svega, tako je i sa Agnellijem, nema se više šta čekati...Nakon Aguera potreban je još jedan štoper ili lijevi bek, jer poziciju lijevog beka može popuniti i Chiellini...
Citam bas da se ovome sminkeru amauri nejde nigdje, jer nezeli da smanji platu tako da odbija druge ponude
- SoloJuve26
- Kontakt:
Ovo je jednostavno posljednja šansa da gledamo "stari" Juventus; Juve koji je harao Serijom A (nadovezujem se na anketu). Uprava je potrošila sve kredite, mora se naći dobar strateg (nadam se da Conte to jeste) koji će dobro posložiti momčad kako bi igra imala smisao. Pored toga, par ciljanih pojačana (po mogućnosti zvučnih imena) koja bi u budućnosti mogla nositi igru tima.
Da, znam da se ovo čini kao "nemoguća misija", al' s ovakvim pristupom nema se šta tražiti. Ako se naredne sezone ne plasiraju među prvih 5 - Adios Juve.
Da, znam da se ovo čini kao "nemoguća misija", al' s ovakvim pristupom nema se šta tražiti. Ako se naredne sezone ne plasiraju među prvih 5 - Adios Juve.
Still learning...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.