I Torlak je bio na probi u Dynamu,zadovoljio ali ipak odlucio da se vrati u Sarajevo.Inace sto se tice navijaca Dresdena,sigurno medju top5 u njemackoj.sony_91 je napisao/la:Mirza Džafić trenutno na probi u Dynamo Dresden-u
FK Rudar Prijedor
- Megamon
- Kontakt:
Re: FK Rudar Prijedor
Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!
Jedan od najboljih igrača prijedorskog kluba, Mirza Džafić će se na pripremama Rudara pojaviti u utorak, i to je ono što je navijače ovog kluba najviše interesovalo. On se trenutno nalazi na odmoru u Njemačkoj u krugu porodice...
- Pričalo se da je Džafić pronašao inostrani angažman, ali koliko ja znam, on će u Prijedor doći u utorak i to sa jednim danom zakašnjenja - tvrdi sportski direktor Janjetović.
Kaže Zoran Janjetović, a prenosi Blic. Kome sad vjerovati?
- Pričalo se da je Džafić pronašao inostrani angažman, ali koliko ja znam, on će u Prijedor doći u utorak i to sa jednim danom zakašnjenja - tvrdi sportski direktor Janjetović.

Samo njega volem, jer sam seljak golem! FKRP 1928
juče igrao pripremnu utakmicu, prvo poluvrijeme, http://www.dynamo-dresden.de/aktuell/ne ... -lenkaran/Hemuli je napisao/la:Jedan od najboljih igrača prijedorskog kluba, Mirza Džafić će se na pripremama Rudara pojaviti u utorak, i to je ono što je navijače ovog kluba najviše interesovalo. On se trenutno nalazi na odmoru u Njemačkoj u krugu porodice...
- grad-na-rijeci-sani
- Kontakt:
Janjetovic zaboravio da postoji internet i da se sve sazna.Hemuli je napisao/la:Jedan od najboljih igrača prijedorskog kluba, Mirza Džafić će se na pripremama Rudara pojaviti u utorak, i to je ono što je navijače ovog kluba najviše interesovalo. On se trenutno nalazi na odmoru u Njemačkoj u krugu porodice...
E kako nas lazu.
i danas evo Dresden igra pripremnu, evo ima već link http://www.lshunter.tv/football-live-st ... video.html , možda zaigra i danas pa možete gledati 

- grad-na-rijeci-sani
- Kontakt:
Hvala, moram pogledati.sony_91 je napisao/la:i danas evo Dresden igra pripremnu, evo ima već link http://www.lshunter.tv/football-live-st ... video.html , možda zaigra i danas pa možete gledati
Ljudi evo sad sam gledao 20 minuta prvog poluvremena, i koliko sam skontao Dzafic je postigao jedan lep gol, i drugi put se odlično snašao i šutirao gavom tik pored stative. Loša je rezolucija prenosa, al mislim da je on ono bio, trenutno je poluvreme.
evo i ja gledam prenos na digi tv ,trenutno je 1- 1. dzafic je zabio gol, igra od prve minute i broj je 22Vlado PD je napisao/la:Ljudi evo sad sam gledao 20 minuta prvog poluvremena, i koliko sam skontao Dzafic je postigao jedan lep gol, i drugi put se odlično snašao i šutirao gavom tik pored stative. Loša je rezolucija prenosa, al mislim da je on ono bio, trenutno je poluvreme.
Znači bio sam upravu, dečk je zabio gol i igra odlično, ala mu vera, mogao je da postigne još jedan pogodak kada bio sam al neki igrač vidno ljubomoran mu nije prosledio loptu.mmmirza je napisao/la:evo i ja gledam prenos na digi tv ,trenutno je 1- 1. dzafic je zabio gol, igra od prve minute i broj je 22Vlado PD je napisao/la:Ljudi evo sad sam gledao 20 minuta prvog poluvremena, i koliko sam skontao Dzafic je postigao jedan lep gol, i drugi put se odlično snašao i šutirao gavom tik pored stative. Loša je rezolucija prenosa, al mislim da je on ono bio, trenutno je poluvreme.
Ma momak je extra igrač i zaslužio je da ide negdje vani, postić 19 golova u 33 utakmice nije mala stvar. Inače meni morate čestitati na otkrivanju đe trenutno Mirza Džafić trese protivničke mreže 

Drago mi je zbog Džafića što se dobro pokazao na probi i što je dokazao da se i iz Prijedora može otići u inostranstvo i živiti se od fudbala. Samo mi je mnogo krivo što uprava Rudara radi loš posao. Džafić će isto kao što su i Avdukić, Stakić, Jevtić i mnogi drugi dobri igrači otišli kao slobodni igrači i Rudar je ostao uskraćen, bez marke!
PS: Sony, svaka čast na obavještenju i istraživanju!

- grad-na-rijeci-sani
- Kontakt:
Da je malo mladji, ja bi volio da ostane, ali znajuci situaciju u nasem klubu i to da Dzafa ima 30 godina bilo bi steta da ne potpise za Dynamo. Jer treba i on od necega zivjeti.
Zato mu zelim svu srecu svijeta!
Zato mu zelim svu srecu svijeta!
kakav je vam aleksandar kikić danas pregovaro sa zvijezdom a ima ponudu i celika
-
- Kontakt:
To je najbolji defanzivac lige definitivno,a ja sam odavno pisao samo je trenutak potreban da Gavran krene i napravi vam toliko zla,a to ćr da se desi vrlo blizu.
-
- Kontakt:
Hemuli je napisao/la:Drago mi je zbog Džafića što se dobro pokazao na probi i što je dokazao da se i iz Prijedora može otići u inostranstvo i živiti se od fudbala. Samo mi je mnogo krivo što uprava Rudara radi loš posao. Džafić će isto kao što su i Avdukić, Stakić, Jevtić i mnogi drugi dobri igrači otišli kao slobodni igrači i Rudar je ostao uskraćen, bez marke!
Ma daj ljudi shvatite da niko nece da potpisuje visegodisnje ugovore....nema smisla...sad razmislite , ovi su iz uprave trazili na pol sez za Avduku 200 000 maraka od Borca , i naravno covjeku na kraju sez istekne ugovor i sa dzabaka ode....druga stvar je ta da vas opet ni jedan strani klub nece kupiti ako imate ugovor , jer jednostavno losa nam je liga a svi ovdje koji traze igrace nemaju neke pare pa da sad daju recimo 70 hiljada (koliko i zaista vrijede neki igraci) a znaju da je liga haos i price su stalno vani da su igraci smjesni , losi ovo ono!
Da li je bio neko danas na prozivci? Ko se pojavio, ko nije?
I zna li neko hoće li biti treninga danas?

- Жика Павловић
- Kontakt:
' ", % & ?.
Presipamo iz supljog u prazno, ovo nema smisla a ni pomaka, pitanje je kada ce nastati jedna velika rupa, jer do sad smo krpili ove male rupice, al kad eksplodira otice sve u PM... necemo uspjeti izgurati ovu sezonu ako se nastavi kako se krenulo, u upravi sjede nesposobni ljudi i nas klub uopste nema adekvatne ljude koji bi dovodlili pojacanja i radili ugovorima koje imaju igraci, odliv para je ogroman, e sad gdje idu pare to niko ne zna.
-
- Kontakt:
Vlado PD je napisao/la:Presipamo iz supljog u prazno, ovo nema smisla a ni pomaka, pitanje je kada ce nastati jedna velika rupa, jer do sad smo krpili ove male rupice, al kad eksplodira otice sve u PM... necemo uspjeti izgurati ovu sezonu ako se nastavi kako se krenulo, u upravi sjede nesposobni ljudi i nas klub uopste nema adekvatne ljude koji bi dovodlili pojacanja i radili ugovorima koje imaju igraci, odliv para je ogroman, e sad gdje idu pare to niko ne zna.
A da mi je znati koje pare , kad ih ionako neeeeemaaa! haha

zdra'o momci! imali ko voljan da mi kaze kakav je aleksandar kikic igrac? opcenito me zanima njegovo zalaganje i kondicija-snaga...hvala
Trenutno korisnika/ca: antisisoja1919, ik0ik0, ledesma, MikiPirs i 47 gostiju.