San Antonio Spurs

BIHfan
Kontakt:

Re: San Antonio Spurs

Post Postao/la BIHfan » 27 jun 2011, 20:12

LBJ MVP je napisao/la:
BIHfan je napisao/la:
LBJ MVP je napisao/la:Ma malo zezancije nikad ne škodi :lol:
Nego kontam kako smo dobar trade odradili ovo je nevjerovatno :?
Još da se RJ-a riješit ja nešto kontam kome bi bio potreban i tu mi Lakersi prvi dolaze na um :lol: Artest užasan,a na Barnesa se i ne mogu baš oslonit još povrede :? No teško da nam oni mogui šta ponudit ipak da im Bynuma uzmemo za RJ-a bilo bi smiješno ipak je Bynum 2. centar lige
Stvarno me zanima kome bi ga mogli uvalit :roll:
Ma ko da gledam Sunsima ce te ga uvalit. :)
Nemamo od njih šta da uzmemo jedino Nasha da bude 6. igrač to bi mi se svidjelo no ne bi bilo koristi za ekipu ;)
Mada bi ja i pirstao na Hilla umjesto RJ-a :mrgreen:
Uzmete Warricka, ionako bi vam dobro dosao PF.
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM

Donnie Darko
Kontakt:

Post Postao/la Donnie Darko » 27 jun 2011, 21:33

Od Sunsa za propalog Jeffersona mozete dobiti jedino Childressa :lol: A jedini igrac za kojeg bi eventualno dobili Nasha je, hm, bojim se da takvih nemate u ekipi.

D1n0
Kontakt:

Post Postao/la D1n0 » 28 jun 2011, 00:23

Volio bi da Nash ide u CONTENDER(Mavs, Lakers, Heat, Thunder) i da odlazi iz tu jeb.nu No-Defense ekipu.. Nadam se da ce klaunovi iz Arizone ga trejdovat u Off Season! Zelim da on osvoji prsten kosto DIRK, Jkidd...

Hmm, mozda kad bude Free Agent u 2012... Ali ipak mislim da ce Suns trejdovat prije..
DIRK NOWITZKI!!!

NBA Champion
NBA Finals MVP
NBA Regular Season MVP
10 x All Star
4 x NBA All-First team
FIBA World Championship MVP
Eurobasket MVP

kakavdanakneiskustvu
Kontakt:

Post Postao/la kakavdanakneiskustvu » 28 jun 2011, 17:00

Donnie Darko je napisao/la:Od Sunsa za propalog Jeffersona mozete dobiti jedino Childressa :lol: A jedini igrac za kojeg bi eventualno dobili Nasha je, hm, bojim se da takvih nemate u ekipi.

ginobili?

LBJ MVP
Kontakt:

Post Postao/la LBJ MVP » 05 okt 2011, 14:09

Tony Parker signed for Asvel Willeurbane! He will earn 1.500€ in one month!
He should be a Role Model for NBA players...

Je li ovo istina?
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.

kakavdanakneiskustvu
Kontakt:

Post Postao/la kakavdanakneiskustvu » 05 okt 2011, 19:43

LBJ MVP je napisao/la:Tony Parker signed for Asvel Willeurbane! He will earn 1.500€ in one month!
He should be a Role Model for NBA players...

Je li ovo istina?

istina je

NEZALAGANJE
Kontakt:

Post Postao/la NEZALAGANJE » 30 nov 2011, 20:56

Po zadnjim informacijama,izgleda da RJ nece biti amnestiran,jer ne bi time isli mnogo ispod luxury tax-a,a tesko je naci i bolju zamjenu na toj poziciji,za pare koje imamo....Druga stvar,ta opcija se u neku ruku zeli i sacuvati,mada postoji i drugi nacin da on ode,posto je RC nakon trejda Hilla rekao da nismo jos zavrsili s trejdovima...

LBJ MVP
Kontakt:

Post Postao/la LBJ MVP » 30 nov 2011, 23:10

NEZALAGANJE je napisao/la:Po zadnjim informacijama,izgleda da RJ nece biti amnestiran,jer ne bi time isli mnogo ispod luxury tax-a,a tesko je naci i bolju zamjenu na toj poziciji,za pare koje imamo....Druga stvar,ta opcija se u neku ruku zeli i sacuvati,mada postoji i drugi nacin da on ode,posto je RC nakon trejda Hilla rekao da nismo jos zavrsili s trejdovima...
I meni je bolja opcija da se sačuva ta amnestija kako već.Teško ćemo naći bilo šta bolje,a ko zna dobro će doći za moguća crna vremena.A RJ ako i ne ode može biti odličan igrač s klupe.Kako god treba širina ekipi
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.

NEZALAGANJE
Kontakt:

Post Postao/la NEZALAGANJE » 01 dec 2011, 01:17

LBJ MVP je napisao/la:
NEZALAGANJE je napisao/la:Po zadnjim informacijama,izgleda da RJ nece biti amnestiran,jer ne bi time isli mnogo ispod luxury tax-a,a tesko je naci i bolju zamjenu na toj poziciji,za pare koje imamo....Druga stvar,ta opcija se u neku ruku zeli i sacuvati,mada postoji i drugi nacin da on ode,posto je RC nakon trejda Hilla rekao da nismo jos zavrsili s trejdovima...
I meni je bolja opcija da se sačuva ta amnestija kako već.Teško ćemo naći bilo šta bolje,a ko zna dobro će doći za moguća crna vremena.A RJ ako i ne ode može biti odličan igrač s klupe.Kako god treba širina ekipi
Upravo tako,a moje misljenje je da cemo ove godine imati dostojnu zamjenu(bar defanzivno)ako on odluci da 'nestane' u nekim utakmicama :D PS Proslog jutra je omogucen razgovor sa FA i prve informacije govore da ciljamo Carona Butlera.... Po meni odlican igrac,ali mi se cini da onda neko tu ide...Ciljam na RJ-a :D

LBJ MVP
Kontakt:

Post Postao/la LBJ MVP » 01 dec 2011, 02:29

NEZALAGANJE je napisao/la:
LBJ MVP je napisao/la:
Upravo tako,a moje misljenje je da cemo ove godine imati dostojnu zamjenu(bar defanzivno)ako on odluci da 'nestane' u nekim utakmicama :D PS Proslog jutra je omogucen razgovor sa FA i prve informacije govore da ciljamo Carona Butlera.... Po meni odlican igrac,ali mi se cini da onda neko tu ide...Ciljam na RJ-a :D
Uh Caron bi odličan bio zna zabiti,ali i pored dugogodišnjeg iskustva u Wizardsima zna da nije reinkarnacija MJ-a.Mislim da bi se fino uklopio dobar,konstantan igrač koji bi se odlično uklopio u Popovu filozofiju igru.Uvijek može dati svojih 15,a nekad i povući do pobjede.Ne bi bilo loše da amnestiramo RJ-a i dovedemo Carona :D
To znači da Mavsi neće produžit s njim?

NEZALAGANJE
Kontakt:

Post Postao/la NEZALAGANJE » 01 dec 2011, 02:38

@LBJ Realno male su nam sanse da bas mi budemo ti koji ce njega pridobiti,jer drugi timovi mogu ponuditi vise...Kaze se da ce i Mavsi probati njegov re-sign,ali im nije prioritet,imaju puno vecih problema u FA :D

Raul_64
Kontakt:

Post Postao/la Raul_64 » 01 dec 2011, 07:33

Amnestija je dobra za 90% klubova ali ne i za Spurse jer nisu napravili gresku u koracima vec vise od 10 godina.

Cuo sam za Butlera ali imamo neke druge prioritete..

Buford zeli Timia na "4"..a kao prvi pikovi za centra su Nene i Marc Gasol 8-)
samo laganica,vjerujmo R.C-u.

Denver ima sjebane ugovore i Nene mi izgleda kao izgledna opcija..
dok Marc,tesko da Memphis nece matchirat bilo koju ponudu al eto..

bilo bi fino da smo ga draftovali prije Marvin Wiliamsa :lol: :roll:
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.

Donnie Darko
Kontakt:

Post Postao/la Donnie Darko » 01 dec 2011, 12:28

Raul_64 je napisao/la:Amnestija je dobra za 90% klubova ali ne i za Spurse jer nisu napravili gresku u koracima vec vise od 10 godina.

Kako bi to Spursi trebali dovest Nenea ili Gasola? Za MLE? :roll:

NEZALAGANJE
Kontakt:

Post Postao/la NEZALAGANJE » 01 dec 2011, 16:34

Donnie Darko je napisao/la:
Raul_64 je napisao/la:Amnestija je dobra za 90% klubova ali ne i za Spurse jer nisu napravili gresku u koracima vec vise od 10 godina.

Kako bi to Spursi trebali dovest Nenea ili Gasola? Za MLE? :roll:
Ma tako je jedino i moguce,ali sasvim je jasno da igrac poput Nene-a u svom prime-u nece potpisati za MLE,dok ce Memphis mecirati svaku ponudu za Gasola(tako su bar rekli)pa je to nerealno.'Greska u koracima' u zadnjih 10god SA je upravo Jeffersonov ugovor,koji i rekonstruiran pravi velike probleme u nasem salary cap-u,a da ne spominjem da je igrac gotovo nerazmjenjiv,mada takodje mislim da ce RC tu uraditi nesto dobro....Nama i treba jedan igrac na poziciji pf/c ,ali on,prema sadasnjim nasim plateznim mogucnostima,nece biti velika zvijezda i igrac koji pravi znacajnu razliku(osim ako ne bude neki trejd) vec igrac koji ce prvenstveno donijeti dobru odbranu u solidnih 15-20min,zavisno od toga da li je pf ili c....

LBJ MVP
Kontakt:

Post Postao/la LBJ MVP » 02 dec 2011, 01:15

Uz igru u napadu od prošle godine i bez nekih velikih povreda kao lom ruke jedino to i treba ovoj ekipi neki centar da zatvori reket.U nekim trenucima smo smiješno izgledali protiv Grizzliesa prošle dogine kada su Z-Bo,Gasol i ostali uništavali nas u reketu.Šta bi bilo još da su imali Gaya i dodatnu opciju izvana

NEZALAGANJE
Kontakt:

Post Postao/la NEZALAGANJE » 03 dec 2011, 01:55

@LBJ Mislim da nama i jeste problem protiv ekipa koje imaju visoke i jake 4 i 5,jer mi to nemamo u takvom kvalitetu....Ostale pozicije kod protivnika me nikada nisu zabrinjavale,jer smo ih i znali zaustaviti pod 1,a pod 2,moje je misljenje da ekipa koja nema igraca od bar 15p u prosjeku sa low posta nije tim za sampionsku titulu.To je razlog zasto ti nedavno rekoh da OKC ne smatram sampionskim timom,ma koliko dobri bili ostali igraci.Nije do toliko do 'nerazumnog' Westbrook-a,koliko do nedostatka low post prijetnje i tih 'lakih' koseva.Kod nas se pise da bi mogli opet potpisati Oberta(mislim da moze odigrati nesto cim je ovog ljeta igrao turnir za Olimpijske igre i ocekuje se da nastupi na istim sl god.),'penzija' McDyess-a takodje jos nije potvrdjena,a kontaktiran je i Josh Howard,sto ce reci da ozbiljno trazimo 3 i sve se glasnije spominje amnestija RJ-a(mada mislim da ako prava 3 ne potpise,nece amnestirati ovog, sto je i logicno)...Nije iskljucen ni neki trejd ;)

Raul_64
Kontakt:

Post Postao/la Raul_64 » 06 dec 2011, 17:00

R.J + Blair i pik 2 runde za Kamana..

Treba nam "big man".

A Nene,vise zbog toga jer je rekao da su mu Spursi prvi izbor..
pare su problem,ali npr. Clipersi traze nisko krilo trejdovati R.J za Gomesa npr i otvoriti prostor za manevar,mada nerealisticno.

T. Prince
C. Landry
Grant Hill
S. Battier

neki slobodni agenti koje realno mozemo dovesti..
ko god,mada nece niko drasticno unaprijediti nivo igre.

Butler ili Howard?
u tom slucaju vidim kako se koristi amnestija na Jefersonu.

tako da bi idealan scenario za mene bio Princ + "big man" koji bi dosao u eventualnom trejdu R.J.

ja:///

bolje se nadati Spanulisu..

Donnie Darko
Kontakt:

Post Postao/la Donnie Darko » 06 dec 2011, 19:29

Clippersi zele dobro nisko krilo, ne Richarda Jeffersona.

Raul_64
Kontakt:

Post Postao/la Raul_64 » 06 dec 2011, 19:42

Donnie Darko je napisao/la:Clippersi zele dobro nisko krilo, ne Richarda Jeffersona.
Richard Jefferson nije zaboravio igrati kosarku..
jedno 4 miliona preplacen ali u ekipi gdje bi mogao uzeti neke protekcije a ne samo ono sto dodje do njega u kutu.
znao je on napasti obruc :roll:

I Blair je u potpunosti iskoristiv,drag mi je al istini za volju njegove granice su poznate.

I sad bi uzeo Lorbek ispred Bonera,svaka cast Popu ali malo manje vremena nek utrosi na to kako pronaci minute za crvenog..

A i ova kosarka se svela na dva krkana odvaljena od brda pod kosem..

**** bilo kakav sistem kad si imao Duncana i Admirala pod kosem.

jah spominje se i Carter..
Jefferson mozda ne odgovara sistemu,ali Carter bi isti vrlo lahko mogao unistit.
ni Butler ni Howutra ne bi bili neki veliki upgrade u odnosu na R.J.

[youtube][/youtube]

jos kad bi Pop promjenio malo politiku sto se tice rukia :?

NEZALAGANJE
Kontakt:

Post Postao/la NEZALAGANJE » 06 dec 2011, 20:31

Raul_64 je napisao/la:R.J + Blair i pik 2 runde za Kamana..

Treba nam "big man".

A Nene,vise zbog toga jer je rekao da su mu Spursi prvi izbor..
pare su problem,ali npr. Clipersi traze nisko krilo trejdovati R.J za Gomesa npr i otvoriti prostor za manevar,mada nerealisticno.

T. Prince
C. Landry
Grant Hill
S. Battier

neki slobodni agenti koje realno mozemo dovesti..
ko god,mada nece niko drasticno unaprijediti nivo igre.

Butler ili Howard?
u tom slucaju vidim kako se koristi amnestija na Jefersonu.

tako da bi idealan scenario za mene bio Princ + "big man" koji bi dosao u eventualnom trejdu R.J.

ja:///

bolje se nadati Spanulisu..
Cijenim stvarno tvoje misljenje i zaista su sve jace glasine da imamo trejd neki ugovoren koji bi nam doveo 4 ili 5(mislim da bi RJ def bio dio tog trejda)...Medjutim,moras biti svjestan da to nece biti Caman, jer Clippersima niti treba RJ(imaju tu vec Aminua koji napreduje i Gomesa,a nama on ne treba jer je nikakav suter za tu poziciju,kad si ga vec pomenuo)niti Blair(pored Blakea i C.Smitha)...Za Nene-a ne znam nikad da je izjavio da smo mu mi prva opcija,a i vec sam objasnio ranije da je njegov dolazak nemoguc....Prince se i ne spominje,a Carter se spominje sam zato,jer bi bio "jeftin",mada je opste misljenje da je on novi RJ,ako ga se potpise...G Hill i Battier imaju bolje ponude,ako odluce da mijenjaju sredinu....Znaci,gotovo sam ubijedjen da je to ili Howard ili Butler....Sto se tice Leonarda,sigurno ce imati lijepu minutazu,ako pokaze ono sto se predvidja za njega,ali opet moras imati nekog iskusnijeg uz njega,pa zato i trazimo 3...Cap prostor nam zavisi i od povlacenja Dice-a,ali i od onih koji bi bili ukljuceni u eventualni trejd za visokog igraca(u prevodu trejd ili amnestija RJ ,ako ga se ne moze ukljuciti u trejd, da bi doveli nekoga) Sumnjam da bi Holt volio mnogo da "odemo u minus" plus ne mozemo koristiti puni MLE,ako se dovede visoki igrac tipa Camana... P.S.I Howard i Butler bi bili itekakav upgrade u odnosu na RJ-a,prvi zbog svoje defanzivne igre,koja nam itekako "pati" o odlaska BB,a drugi, jer oduvijek imao onu stvar da preuzme kada ostalima ne ide i sigurno ne bi nestao s parketa kao pomenuti...

Odgovori

Natrag na “San Antonio Spurs”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.