Evo Vladavić prešao u Salzburg. Zna li neko šta je sa Štilićem, gdje će preći.
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
Nek je Vladavic presao u Salzburg jer ako RBS stigne do Lige Prvaka Admir ce imat jos bolju sansu da se dokaze i onda poslije 09/10 sezone da predje u neko jaci klub u Njemackoj...Engleskoj(?). A o Stilicu se nista nezna, izgleda da je s njim isto slucaj kao sa Dzekom samo sto mediji manje pricaju o njemu. Stila zeli da ide al' klub nece da ga pusti, traze ogromno obestecenje. Ne mislim da bi Stila imao nesta protiv i da ostane jos ovu polu sezonu jer kako sam cuo finansijski uvjeti u Lehu su fenomenalni, barem prema (ne)primanju u Zeljiel-fighter je napisao/la:Pa dobro ljudi nisu Gomez i Toni reprezentativci BiH.![]()
![]()
Evo Vladavić prešao u Salzburg. Zna li neko šta je sa Štilićem, gdje će preći.
Hehe, eh to koliko kosta ne bih ti znao reci. Moras pitati naseg kolegu Tarika, jer on za to ima autorsko pravo (lik ga je koristio tisucu putabosanac723 je napisao/la:Izvini necu vise majke mi, nisam znao...stvarno izvini...koliko kosta transfer, da kupim taj smajlic?geronimo je napisao/la: Ma ja, bosanac723 nek' si mu rek'o, prate ljudi sve lige, nijednu statistiku ne promase.![]()
Nego, zasto koristis moj omiljeni smajlic.......
![]()
![]()
Odlicno, stvarno sam sretan za njega. Tamo igra vec jedan Bosanac : Veldin Muharemovic.mone je napisao/la:S.Smajić potpisao za Lokeren na 5godina
Igra dobro i veliki je talenat ali previse cesto sebe stavlja u nezgodne situacije.el-fighter je napisao/la:Husejnović je sigurno veliki talenat, ali zasada nije imao priliku da pokaže šta zna. Mislim da bi u Werderu mu trebali davati više šanse, jer momak stvarno igra dobro. Nadam se da će u budućnosti od ovog momka imati koristi i reprezentacija.
Sve je to u redu, drug Tile, ali u svoj ovoj prici ne treba zaboraviti Salihamidzica, koji je,iz ratom zahvacenene BiH, dosao kao 15-godisnjak bez ikoga svoga bliznjeg, totalno nezreo, bez znanja jezika, pa je svoj put krcio kako je znao i umjeo. Radio kao konobar da bi imao za putne troskove i usput vrijedno trenirao.BiH-TiTo je napisao/la:Kukurijek..
Ja nisam niti rekao niti mislio da njemu bas Nijemci rade zlo,mislio sam uopste na "ljude".....da ima svakojakih kao i sto sam znas ali ipak kada je neko sa svojom familijom i sa svojim prijateljima puno je lakse,covjek se osjeca normalno sigurnije i lakse prelazi preko problema
Zar nije tako?!
I da se jos osvrnem na to Nijemci i Njemacka,svaka cast tim ljudima i toj drzavi ali sam mislio da nije bas lako bilo Saidu doci na trening i trenirati sa tako puno dobrih igraca i reprezentativaca a istovremeno neznati njemacki jezik......to sigurno nije lako!
Ja znam da to prolaze i drugi mladi igraci ali sam uopsteno i mislio i pisao o mladim igracima koji odlaze mladi van i dolaze u iskusenja.
Vedo je isto tako prosao ali je Vedo ipak momak koji je znao i njemacki i engleski
Miske je rodjen u njemackoj
Salihovic se gotovo i rodijo u Njemackoj i pored njega njegovi roditelji
Bajramovic rodjen u Njemackoj
Sa Dzekom je bila gotovo slicna situacija ali je bar Dzeku doveo Plishek koji ga je i trenirao u Zelji,ipak se Edo mogao malo osloniti na nekoga sto ipak znaci puno
Nadam se ipak da ce Said uspjeti a to mu od srca zelim kao i svim nasim ljiljanima sirom Europe i dalje.....
Pozdrav