Svi bi vi da j.ebete a zenite nevino e pa ne moze tako drugari
Facebook (pitanja, problemi...)
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Facebook ;)
Moram vam ga sad turiti
||| FKZeljeznicar |||
Jaci od ratova,rezima i partija 1921-2011!
...dok ima nas i on ce da traje...
-
jasko_juve
- Kontakt:
jesi nam turio necu moc zaspat veceras dok ne legnem..LudLo 4 je napisao/la:Moram vam ga sad turiti
★ 36 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Jesi pametan i duhovit sigurno jedes duhove,ugasi komp ako ti stara uleti u sobu belaj druze belaj.Ajd uzdravlje djecicojasko_juve je napisao/la:jesi nam turio necu moc zaspat veceras dok ne legnem..LudLo 4 je napisao/la:Moram vam ga sad turiti
||| FKZeljeznicar |||
-
jasko_juve
- Kontakt:
ne jedem duhove..volim pastetu i volim ono dobrooo umocit u sir i kajmak al domaci..auuuuu..jos paradajza malo..
a mislio si da si vidovit,al nisi..haj sto nisi vidovit vec si i glup..ne moze mi niko uletit u sobu djecace..tako da manje udaraj u tastaturu, nayebaces..pozz maliiiiii...
a mislio si da si vidovit,al nisi..haj sto nisi vidovit vec si i glup..ne moze mi niko uletit u sobu djecace..tako da manje udaraj u tastaturu, nayebaces..pozz maliiiiii...
Jednostavno prema ovim trebama se treba odnosit kao i one prema sebi dakle bez poštovanja
I iskoristit sve moguće 
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
LudLo 4 je napisao/la:Moram vam ga sad turiti
A sto bi zenili nevino? Iskustvo se cijeni.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
- tarpi do bagro 2
- Kontakt:
Ima li neko da prodaje cipove za texas holdem na FB
Nek se javi na PP
Nek se javi na PP
---Skinhedi oko mene skankuju...
OK brate iskustvo kao iskustvo ali nevalja kad je kao Giggs iskusna recimo.Cartman je napisao/la:LudLo 4 je napisao/la:Moram vam ga sad turiti
Svi bi vi da j.ebete a zenite nevino e pa ne moze tako drugari![]()
A sto bi zenili nevino? Iskustvo se cijeni.
R.I.P
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
- Arsenalisation
- Kontakt:
mOZE li se ljudi izaaci kako iz svih grupa,stranica u kojoj ste uclanjeni...?

“I hated every minute of training, but I said, ''Don't quit. Suffer now and live the rest of your life as a champion.''”-Muhammad Ali
O Fortuna
velut luna
statu variabilis...
♥ VICTORIA CONCORDIA CRESCIT ♥
O Fortuna
velut luna
statu variabilis...
Joj kako me iritira kad me nadje neka tetka i hoce da bude prijatelj. Sta ces ti meni na facebooku koji qurac? Ovo treba zabranit svima preko 30.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
-
jasko_juve
- Kontakt:
samo odes napusti stranicu il grupu i to je to..otvoris grupu il stranicu iz koje zelis da se isclanis i ispod slike te grupe,stranice pise napusti il ne svidja mi se i to je to..Arsenalisation je napisao/la:mOZE li se ljudi izaaci kako iz svih grupa,stranica u kojoj ste uclanjeni...?![]()
![]()
Mozes, tako sto udjes u ove kao opcije, i ides redom i onda ti se otvore stranice koje si like i odes ukloni...Arsenalisation je napisao/la:mOZE li se ljudi izaaci kako iz svih grupa,stranica u kojoj ste uclanjeni...?![]()
![]()

(otvori sliku u novom tabu da je vidis cijelu...)
ZABORAVITI NECEMO , OPROSTITI NEMOZEMO
....:::::...SREBRENICA 11.07.1995...:::::......
....:::::...SREBRENICA 11.07.1995...:::::......
- Arsenalisation
- Kontakt:
@jasko_juve nisam mislio tako,nisam debil znam na taj nacin...adis.p je napisao/la:Mozes, tako sto udjes u ove kao opcije, i ides redom i onda ti se otvore stranice koje si like i odes ukloni...Arsenalisation je napisao/la:mOZE li se ljudi izaaci kako iz svih grupa,stranica u kojoj ste uclanjeni...?![]()
![]()
(otvori sliku u novom tabu da je vidis cijelu...)
Hvala Adise pokusat cu sad,mada ce mi trebat dan citav jer imam preko 1000 ovih stranica...
“I hated every minute of training, but I said, ''Don't quit. Suffer now and live the rest of your life as a champion.''”-Muhammad Ali
O Fortuna
velut luna
statu variabilis...
O Fortuna
velut luna
statu variabilis...
Dodala mene moja prije mjesec dana i ja je stavio na cekanje. Kad stize mi poruka na mob prije sedmicu i par danaCartman je napisao/la:Joj kako me iritira kad me nadje neka tetka i hoce da bude prijatelj. Sta ces ti meni na facebooku koji qurac? Ovo treba zabranit svima preko 30.
Kao, sto si to na tetku ljut.
Prihvatio je ja i stavio joj zabranu na sve.
Meni govori stara što me ne dodaš u prijatelje evo svi imaju svoje roditelje u prijateljima ja nećuasylum je napisao/la:Dodala mene moja prije mjesec dana i ja je stavio na cekanje. Kad stize mi poruka na mob prije sedmicu i par danaCartman je napisao/la:Joj kako me iritira kad me nadje neka tetka i hoce da bude prijatelj. Sta ces ti meni na facebooku koji qurac? Ovo treba zabranit svima preko 30.
Kao, sto si to na tetku ljut.![]()
Prihvatio je ja i stavio joj zabranu na sve.
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
Heyy raja pozdrav.Molio bi ako neko zna gdje naci prevodioca za spanski jezik treba mi hitno(inace sam iz doboja i ovdje nema prevodioca za spanski,pa eto neki susjedni grad ako neko zna nije problem da se proseta
)hvala
Jesi li proba sa google translateom:madrileno je napisao/la:Heyy raja pozdrav.Molio bi ako neko zna gdje naci prevodioca za spanski jezik treba mi hitno(inace sam iz doboja i ovdje nema prevodioca za spanski,pa eto neki susjedni grad ako neko zna nije problem da se proseta)hvala
http://translate.google.com/#hr|es|
- moustapha
- Kontakt:
Google+ nova drustvena mreza iz Google-a. Mogla bi postati ozbiljna konkurencija FB-u.
Mobile
[youtube][/youtube]
Mobile
[youtube][/youtube]
#divovi
http://www.facebook.com/#!/profile.php? ... 2572950497
Zna li iko ovu curu?? Govori da je sa Ilidze,ali ja ne vjerujem da je ovo pravi profil.
Zna li iko ovu curu?? Govori da je sa Ilidze,ali ja ne vjerujem da je ovo pravi profil.
<3 Bosna i Hercegovina <3 Manchester United <3 NK Celik <3
Zbog cega mislis da je fake profil?sikirica je napisao/la:http://www.facebook.com/#!/profile.php? ... 2572950497
Ja mislim da je pravi.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.