Jesi li vidio narednih šest poena nakon povrede stopala? Pet neforsiranih grešaka, koje su Del Potru omogućile da spasi set loptu i da u taj brejku povede 3-0. Del Potro je izgubio prvi set samo zato što je maloumanmirzza je napisao/la:Rafa i njegovo stopalo hahahah, oj koji mis majko draga, koja opstrukcija i koja taktika. Da sam Del Potro demostrativno bih napustio mec.
Grand Slam
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Re: Grand Slam
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
						Voli te tvoje Sarajevo.
Ono što je trenutno izvjesno jeste da cijela Srbija  i ostatak Novakovih fanova diljem svijeta  navijaju  za " magnetnu rezonancu " a ako i nju Rafa "dobije" onda se navija za Fisha...

Nisi u pravu.Evo prvi ja ne navijam za "magnetnu rezonancu".Da je u pitanju ona plačipizda e to je nešto drugo.Ovako,Rafa je veliki sportista i po priči gotovo svih igrača na turu i veliki čovjek.Mister No je napisao/la:Ono što je trenutno izvjesno jeste da cijela Srbija i ostatak Novakovih fanova diljem svijeta navijaju za " magnetnu rezonancu " a ako i nju Rafa "dobije" onda se navija za Fisha...
Zato,očekujem finale Novak-Rafa

"Indija,Pakistan..."
veliko finale Rafa-Federer

Nije Roger igr'o tol'ko lose (k'o sto ovde pricate), nego je Misa igr'o predobro, i sa onom igrom nije mog'o nista vise od seta! To pokazuje kol'ko je Roger superioran! Vodi 11:0 i izgubio je 3 seta..  Eh sad najveci derbi dosad, Tsonga, koji je u fantasticnoj formi, igra na travi bolje nego ikad, servira sjajno, bio blizu da uzme i Queens... Bit ce to tezak mec za Rogera, kojeg bi mog'o izgubit...
 Eh sad najveci derbi dosad, Tsonga, koji je u fantasticnoj formi, igra na travi bolje nego ikad, servira sjajno, bio blizu da uzme i Queens... Bit ce to tezak mec za Rogera, kojeg bi mog'o izgubit...  Scenario je slican k'o u RG, kada je drugi Francuz, Monfils jedva dobio Ferrera i bio preumoram za Rogera, no sad je Tsonga pocistio Ferrera i bit ce to strasno ****...
 Scenario je slican k'o u RG, kada je drugi Francuz, Monfils jedva dobio Ferrera i bio preumoram za Rogera, no sad je Tsonga pocistio Ferrera i bit ce to strasno ****...
ps Organizovat cu jednu igru ovde, ako se slazete, nadam se da ce biti puno prijava..

Eh sad najveci derbi dosad, Tsonga, koji je u fantasticnoj formi, igra na travi bolje nego ikad, servira sjajno, bio blizu da uzme i Queens... Bit ce to tezak mec za Rogera, kojeg bi mog'o izgubit...
 Eh sad najveci derbi dosad, Tsonga, koji je u fantasticnoj formi, igra na travi bolje nego ikad, servira sjajno, bio blizu da uzme i Queens... Bit ce to tezak mec za Rogera, kojeg bi mog'o izgubit...  Scenario je slican k'o u RG, kada je drugi Francuz, Monfils jedva dobio Ferrera i bio preumoram za Rogera, no sad je Tsonga pocistio Ferrera i bit ce to strasno ****...
 Scenario je slican k'o u RG, kada je drugi Francuz, Monfils jedva dobio Ferrera i bio preumoram za Rogera, no sad je Tsonga pocistio Ferrera i bit ce to strasno ****...ps Organizovat cu jednu igru ovde, ako se slazete, nadam se da ce biti puno prijava..

Roger Federer the greatest of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Nemoj, majke ti.Edin TM87 je napisao/la:ps Organizovat cu jednu igru ovde, ako se slazete, nadam se da ce biti puno prijava.

"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
Jesi zao, sad cu namjerno i ima da se prijavis, inace nista od stripovaMonolog je napisao/la:Nemoj, majke ti.Edin TM87 je napisao/la:ps Organizovat cu jednu igru ovde, ako se slazete, nadam se da ce biti puno prijava.

- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Ma ako si mislio na pogađanje rezultata u tenisu, molio bih te da to i ne pokrećeš.   Ako je nešto drugo u pitanju, onda bi se o tome i dalo pričati.
 Ako je nešto drugo u pitanju, onda bi se o tome i dalo pričati.  

"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
Evo sta sam mislio, upravo pogadjanje rezultata, pa vi vidite svidjal' vam se il' ne:
Dakle, igra pocinje od cetvrfinala (samo muskarci) i evo odmah primjer kako se igra..
Federer - Tsonga 3:1 - 6:4, 7:6, 3:6, 7:5.
Znaci, ako pogodite samo pobjednika dobijate 2 boda, ako pogodite rezultat u setovima dobijate 5 bodova, ako pogodite tacan rezultat u bilo kojem setu dobijate 10 bodova i ako pogodite konacan rezultat svih setova (sto je nemoguce ) dobijate 20 bodova! Pobjednik dobija titulu najboljeg tenis-strucnjaka na forumu
 ) dobijate 20 bodova! Pobjednik dobija titulu najboljeg tenis-strucnjaka na forumu  

Vidis da je extra, hajmo prijave!!!

Dakle, igra pocinje od cetvrfinala (samo muskarci) i evo odmah primjer kako se igra..
Federer - Tsonga 3:1 - 6:4, 7:6, 3:6, 7:5.
Znaci, ako pogodite samo pobjednika dobijate 2 boda, ako pogodite rezultat u setovima dobijate 5 bodova, ako pogodite tacan rezultat u bilo kojem setu dobijate 10 bodova i ako pogodite konacan rezultat svih setova (sto je nemoguce
 ) dobijate 20 bodova! Pobjednik dobija titulu najboljeg tenis-strucnjaka na forumu
 Vidis da je extra, hajmo prijave!!!
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Ja nisam za. Ne znam za ostale, al' ovdje je bitnije da se priča o tenisu, a ne toliko da se pravi kladionica od istoga. Ukoliko se ostali ipak odluče da podrže ovu tvoju ideju, onda ok, al' meni se ista ne dopada. 
Prava i kvalitetna diskusija bi se (polako) izgubila, a to nije ni u čijem interesu, vjeruj mi.

Prava i kvalitetna diskusija bi se (polako) izgubila, a to nije ni u čijem interesu, vjeruj mi.
Kad to počinje 

Zadnja izmjena: GunnerS, dana/u 28 jun 2011, 14:48, ukupno mijenjano 1 put.

a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž
izgleda da je sve uredu sa Nadalom  

vamos rafa

vamos rafa
Ne bih se nista izgubilo, ukoliko bude dovoljno prijava, otvorit cemo novu temu za prognoze, a ovde ce se diskutovati k'o i prije.Monolog je napisao/la:Ja nisam za. Ne znam za ostale, al' ovdje je bitnije da se priča o tenisu, a ne toliko da se pravi kladionica od istoga. Ukoliko se ostali ipak odluče da podrže ovu tvoju ideju, onda ok, al' meni se ista ne dopada.

Slažem se sa @Monologom. Tema bi se samo upropastila do ove nedjelje. Ako bi se igra već pravila, onda bi najbolje bilo napraviti temu o tome, al' pošto je već četvrtfinale, ne vrijedi. 

Greatness dies
Unsung and lost, invisible to history
						Unsung and lost, invisible to history
jel gleda ko "moju" Lisicki protiv one psihopatkinje bartoli?

---------------FC Barcelona -------------- AS Roma------------
Indianapolis Colts --- Miami Heat --- Tampa Bay Lightning
Ako se neko hoće igrati, neka se otvori posebna tema za to, ovu ostaviti za pisanje o tenisu...

GunnerS je napisao/la:Kad to počinje
Znaci, moze odmah poceti, otvorit cemo novu temu, ali nek' se ovde prijavi dovoljan broj ljudi do 7 sati i onda otvaramo temu i pocinjemo sa prognozama, treba mi min 8 ljudi, evo ja sam prvi, gunnesr drugi, hajmo dalje, do 7 sati!Edin TM87 je napisao/la:Dakle, igra pocinje od cetvrfinala (samo muskarci) i evo odmah primjer kako se igra..
ma ustvari moze i do sutra do pocetka prvog meca!
sam otvorite posebnu temu za to. al ja imam još bolji prijedlog, da igramo jedni protiv drugih.
8 nas je i onda ždrijebamo parove , da bude čim sličnije pravom tenisu

Hmm, nije ti losa ideja, no o tom cemo vidjeti veceras, samo da se ljudi prijave!maminho je napisao/la:sam otvorite posebnu temu za to. al ja imam još bolji prijedlog, da igramo jedni protiv drugih.
otvori temuEdin TM87 je napisao/la:Hmm, nije ti losa ideja, no o tom cemo vidjeti veceras, samo da se ljudi prijave!maminho je napisao/la:sam otvorite posebnu temu za to. al ja imam još bolji prijedlog, da igramo jedni protiv drugih.

Bartoli, pa i komentatori ju sprdaju

Zadnja izmjena: maminho, dana/u 28 jun 2011, 15:01, ukupno mijenjano 1 put.

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 1 gost.