RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA

cunami
Kontakt:

Re: RSD Velež Mostar

Post Postao/la cunami » 28 jun 2011, 09:53

sony_91 je napisao/la:
pepe_signori je napisao/la:A ti si sigurno golman Omladinca koji je trebao doci vamo na probu i sad zugas na Bobica, ti ces iz mionice gledati utakmice u konjicu jel??'... Drzi se ti Mionice:.. n emoze ekipa ispast zbog golmana, sto ne kazes kako je protiv bosne iz visokog branio ili kaknja??'
Ilišković je golman Orašja, a ne Omladinca, uglavnom samo kažem da Bobić nema kvaliteta za Velež, a to ćete vidjeti i sami.

A gledao sam ga na sljedećim utakmicama: Gradina 2-2 Igman, Igman 0-2 Krajišnik, Orašje 4-0 Igman, Igman 2-0 Omladinac.
Bobic je prosao citav omladinski pogon Veleza,branio vec za prvi tim u vrijeme kad smo se vracali u Premijer ligu i mislim da je praksa,ko nije za Velez nece igrat,zavrsena a imamo mislim dva izuzetno mlada i kvalitetna golmana tako da je na njima da rade i da se bore

AlemC85
Kontakt:

Post Postao/la AlemC85 » 28 jun 2011, 11:19

zanima me ako iko zna, šta će biti sa stadionom, hoće li biti daljih radova tokom ljeta, kada ekipa ode na pripreme izvan grada?

samosarajvo
Kontakt:

Post Postao/la samosarajvo » 28 jun 2011, 12:55

Kakav je ovaj golman Hadziđulbić...??? Jel neka taraba ili .. ? :D

AlemC85
Kontakt:

Post Postao/la AlemC85 » 28 jun 2011, 13:02

samosarajvo je napisao/la:Kakav je ovaj golman Hadziđulbić...??? Jel neka taraba ili .. ? :D
Nećete pogriješiti ako ga dovedete, što stariji to bolji...

VELEZDOGROBA
Kontakt:

Post Postao/la VELEZDOGROBA » 28 jun 2011, 13:58

upravo sam saznao da je golman emir hadžidzulbic novi clan sarajeva....
steta izgubismo extra golmana:-(
emire hvala ti za sve sto si ucinio za nas velez!!!!!!

sretno

Titova-Juga
Kontakt:

Post Postao/la Titova-Juga » 28 jun 2011, 14:29

A i Emir se seta nesto u zadnje vrijeme malo u Velez malo vani... Daj covjece odluci se.
A sto se njega kao golmana tice, Sarajevo je dobilo PREJAKO pojacanje!
Jedina mana su mu prekidi, nekada zna letiti u prazno.
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.

- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !

Smrt nacionalizmu !!

Pirke
Kontakt:

Post Postao/la Pirke » 28 jun 2011, 14:35

Titova-Juga je napisao/la:A i Emir se seta nesto u zadnje vrijeme malo u Velez malo vani... Daj covjece odluci se.
Da je barem otisao vani...
U mome zavičaju vinograd zori
I žene feredže nose.
U mome zavičaju najviše ima
Kamenja i bijede bose.
Pa ipak kad jednom sklopim oči,
želja ce posljednja biti:
Da me se moji drugovi sjete
I da me put juga nose.

vm22
Kontakt:

Post Postao/la vm22 » 28 jun 2011, 14:52

pa njemu je 35 godina ! Gdje leti vise ! :D

cunami
Kontakt:

Post Postao/la cunami » 28 jun 2011, 14:53

Pirke je napisao/la:
Titova-Juga je napisao/la:A i Emir se seta nesto u zadnje vrijeme malo u Velez malo vani... Daj covjece odluci se.
Da je barem otisao vani...
Sarajevo je dobilo dobrog golmana ali mislim da ni Ostrakovic nije puno losiji od njega.Jedino je iskustvo na Hadzijinoj strani ali sto se tice kvalitete,tu su negdje i mislim da je dobro sto Velez ima dva relativno mlada golmana i liku Ostrakovica i Bobica.Cuo sam da se spominje Ceric da ce doci,Gancev je otisao jer sam citao u novinama i zna li iko spominju li se jos kakva potencijalna pojacanja

AlemC85
Kontakt:

Post Postao/la AlemC85 » 28 jun 2011, 15:46

malo postajem i sebi i vama dosadan, ali me zanima da li će se ovoga ljeta išta raditi na stadionu, osim uređenja terena? toliko...

cunami
Kontakt:

Post Postao/la cunami » 28 jun 2011, 15:52

AlemC85 je napisao/la:malo postajem i sebi i vama dosadan, ali me zanima da li će se ovoga ljeta išta raditi na stadionu, osim uređenja terena? toliko...
Ma ne moze nista preko noci.Mi bi i pravili i stadion,i dovodili igrace i jos bi stabilizovali klub u novcanom smislu.Je li mislis da je Velez za to odmah spreman?Mislim da nema smisla trazit skoro sve u isto vrijeme.Nama je vazno da se radi u klubu,da se klub pomalo stabilizuje,da pocinjemo licit na klub nakon rasula prosle godine.Nama je sad vazna stabilizacija,pa igracki kadar za iducu sezonu jer pripreme pocinju danas,tako sam procitao,a trebala bi ekipa krenut u Francusku sredino jula a sto se mene tice,nek se sa stadionom pocne polako pa neka traje i par godina ali da Velez dobije normalan stadion,uslovan ako se vec nema namjeru pravit u Sjevernom

MostaracVelezovac
Kontakt:

Post Postao/la MostaracVelezovac » 28 jun 2011, 15:53

VELEZDOGROBA je napisao/la:upravo sam saznao da je golman emir hadžidzulbic novi clan sarajeva....
steta izgubismo extra golmana:-(
emire hvala ti za sve sto si ucinio za nas velez!!!!!!

sretno
Hadzija je zakon!
http://www.heroji.ba/midhat-hujdur/

AlemC85
Kontakt:

Post Postao/la AlemC85 » 28 jun 2011, 15:57

cunami je napisao/la:
AlemC85 je napisao/la:malo postajem i sebi i vama dosadan, ali me zanima da li će se ovoga ljeta išta raditi na stadionu, osim uređenja terena? toliko...
Ma ne moze nista preko noci.Mi bi i pravili i stadion,i dovodili igrace i jos bi stabilizovali klub u novcanom smislu.Je li mislis da je Velez za to odmah spreman?Mislim da nema smisla trazit skoro sve u isto vrijeme.Nama je vazno da se radi u klubu,da se klub pomalo stabilizuje,da pocinjemo licit na klub nakon rasula prosle godine.Nama je sad vazna stabilizacija,pa igracki kadar za iducu sezonu jer pripreme pocinju danas,tako sam procitao,a trebala bi ekipa krenut u Francusku sredino jula a sto se mene tice,nek se sa stadionom pocne polako pa neka traje i par godina ali da Velez dobije normalan stadion,uslovan ako se vec nema namjeru pravit u Sjevernom
mislim da si rekao punu istinu, a pogotovo što se tiče stadiona, pa i slažem se korak po korak, pa ćemo dobiti ekstra stadion abd, samo polako...

cunami
Kontakt:

Post Postao/la cunami » 28 jun 2011, 16:06

AlemC85 je napisao/la:
cunami je napisao/la:
mislim da si rekao punu istinu, a pogotovo što se tiče stadiona, pa i slažem se korak po korak, pa ćemo dobiti ekstra stadion abd, samo polako...
Ma ovo je nasa realnost.Velez nije u takvoj poziciji da radi sve odmah.I stadion,i vraca dugove i slaze igrace za iducu sezonu se prevelik zalogaj trenutno za Velez.Nama treba da se klub dovede u normalu,ne trebaju nama neka extra pojacanja koliko nam treba da se uvede red i sistematski rad unutar kluba i uprave a onda se sve veze jedno za drugo,od igraca i pojacanja pa do stadiona.Nama treba da Velez pocne prodavat svoje igrace kao sto radi Zeljo,ali do gradnje stadiona mislim da cemo jos neko vrijeme pricekat ali nadat cu se da se varam i to zestoko ;)

brato brato
Kontakt:

Post Postao/la brato brato » 28 jun 2011, 16:28

jedan mi je covjek rekao iz Veleža , kad odu u francusku i kad se budu vracali pozvat ce neki klub iz francuske da dode u Mostar da igraju protiv nas prijateljsku utakmicu i kao oni ce doc tu vidit ce da stadion i nije bas najbolji i da ce pomoc donirat reflektore kao neki dogovor.. sad koliko je to tacno ostaje da vidimo ..zz

AlemC85
Kontakt:

Post Postao/la AlemC85 » 28 jun 2011, 16:33

meni se čini da oko ovih priprema u francuskoj i svega ostalog ima možda i Vahinog masla, ko zna...

cunami
Kontakt:

Post Postao/la cunami » 28 jun 2011, 16:34

brato brato je napisao/la:jedan mi je covjek rekao iz Veleža , kad odu u francusku i kad se budu vracali pozvat ce neki klub iz francuske da dode u Mostar da igraju protiv nas prijateljsku utakmicu i kao oni ce doc tu vidit ce da stadion i nije bas najbolji i da ce pomoc donirat reflektore kao neki dogovor.. sad koliko je to tacno ostaje da vidimo ..zz
Svasta se moze desit.Ovaj odlazak u Francusku je ogroman korak naprijed za klub jer se radi nesto,pocelo se radit koliko toliko normala i samo da potraje a iskreno,mozda je to neki dogovor gore u Francuskoj.Nama je vazno da se klub stabilizuje,da ne tavori na dnu lige ovakve,da nam GOSK i Travnik budu ispred nas i treba se pocet radit normala,da se pocnu prodavat igraci iz Veleza,da se radi normala,da se pocne stadion obnavljat,da se radi sistematski i najvaznije,da se ulaze koliko moze u omladinski pogon jer su nam predpioniri prvaci drzave a treniraju na terenu gdje bi i konj nogu slomio :D
Znaci,ima materijala samo treba da se pocne radit kako treba a ove pripreme se idu preko agencije jer je to normalno u evropi,tako svi rade i zakazuju se utakmice preko agencija

AlemC85
Kontakt:

Post Postao/la AlemC85 » 28 jun 2011, 19:19

kako protiče ili kako je protekla prozivka, ko je bio a ko nije itd, hvala...

demamo
Kontakt:

Post Postao/la demamo » 28 jun 2011, 19:22

Novi igrač hrvatskog prvoligaša Intera iz Zaprešića je Makedonac Goran Gančev, doskorašnji član sarajevskog Željezničara.
Gančev je proteklih sezona nosio dres sarajevskih plavih, a prošlu je sezone odradio kao posuđen igrač u mostarskom Veležu.
Transfer je potvrđen na službenoj internet stranici Intera iz Zaprešića,

nista od ganceva, prava steta, extra stoper!! iako je bilo prica da bi mozda ostao al nista, idemo dalje....
Krene li dušman ti na zide,
u san starih mezarova,
udariće na Šehide,
što krv će liti za brda ova!

nino hrastek
Kontakt:

Post Postao/la nino hrastek » 28 jun 2011, 19:37

Rodjeni jel istina da neki kadric dolazi u bratstvo iz gracanice ako jeste kakav je igrac sta igra

Zaključano

Natrag na “FK Velež”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []