Real Madrid CF (oficijelna tema)
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,Donnie Darko
Re: Real Madrid C.F.
Pokusajte bez vrijedjanja. Ako nastavite- idete na hladjenje.
nije tebi do naseg medjusobnog vrijedjanjaribery je napisao/la:Pokusajte bez vrijedjanja. Ako nastavite- idete na hladjenje.

de cojece stvarno me sramotis..Harrison je napisao/la:Odakle ti ta informacija da je Real doveo Riberija, lupetas i siris dezinformacije, ako ga je doveo daj nam link gdje je to objavljeno.alldenn je napisao/la:Moje licno misljenej je da je Ribery bolji od svakog koga je Real doveo !

pa nije ni rekao da su ga doveli, nisi ti dobro razumio recenicu.Harrison je napisao/la:Odakle ti ta informacija da je Real doveo Riberija, lupetas i siris dezinformacije, ako ga je doveo daj nam link gdje je to objavljeno.alldenn je napisao/la:Moje licno misljenej je da je Ribery bolji od svakog koga je Real doveo !
hajd opet procitaj pa se javi

Lol ovo je mozda provokatorski al je najveca glupost koju je netko izjavio.BrnJeeH je napisao/la:Taj ronaldo je skuplji od barcinog prvog sastava - citavog i ostatka klupe a ti pricaj sta hoces
Na vasu zalost napravili smo najboljeg evropskog napadaca svih vremena napravili smo jednog od najboljih golmana svih vremena
Ronaldo skuplji od Barcinog 1.sastava i klupe , nije skuplji od Messi-a ( jedino sto je Perez glup pa daje 30mil vise nego sto treba ) - ovo je provokacija ocita
A ovo za najboljeg napadaca svih vremena je smijesno , mozda najboljeg napadaca Real Madrida , Raul nije ni u top10 napadaca svih vremena .
Cassilas je dobar al ni on ne pripada medju najbolje golmane svih vremena .
Al necemo se svadjat ni raspravljat , al suvisnih komentara od tebe na pretek .
ja ne znam zasto se na temu REAL MADRID javljaju "navijaci"barce imate svoju temu i drkajte na messija valdesa xavi .
Moja domovina Republika Bosna i Hercegovina
marsej mali tim
uprava me mrzi ali sam jaci i od njih
marsej mali tim
uprava me mrzi ali sam jaci i od njih
Harrison je napisao/la:alldenn je napisao/la:Moje licno misljenej je da je Ribery bolji od svakog koga je Real doveo !![]()
![]()
![]()
Toliko zelim to da procitam da je Ribery dosao u Real da mi se pocelo prividjati
Molim vas editujte vase postove gdje me citirate kao da se nista nije dogodilo
Nek crknu dusmani, mi smo najjaci.
Zeljeznicar za zivot cijeli.
Zeljeznicar za zivot cijeli.
Jadno i smjesno , taj ROaldo nek virjedi ko citavo trziste i neka Realov 1 tim vrijedi 8 puta vise od Barcinog , djaba im ! KUda vodi taj tim ? U 8minufinala LP ???? SMjesni ste !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Jedan Messi , Henry , Iniesta , Xavi , Puyol vrijede koliko citav Real Madrid !
Pa ajde mi nabroj vrijednost 15 najboljih igraca Barcelone - i kad sve to spojis ne vrijedi onoliko koliko i ronaldo - samo po ugovoru kojeg ima sa realom..naravno da ima tu boljih igraca ili jedan igracFurymaker je napisao/la:
Lol ovo je mozda provokatorski al je najveca glupost koju je netko izjavio.
Ronaldo skuplji od Barcinog 1.sastava i klupe , nije skuplji od Messi-a ( jedino sto je Perez glup pa daje 30mil vise nego sto treba ) - ovo je provokacija ocita
A ovo za najboljeg napadaca svih vremena je smijesno , mozda najboljeg napadaca Real Madrida , Raul nije ni u top10 napadaca svih vremena .
Al necemo se svadjat ni raspravljat , al suvisnih komentara od tebe na pretek .

Raul je najbolji strijelac Real Madrida svih vremena, uskoro ce imati najvise nastupa svih vremena u najboljem klubu svih vremena, najbolji je strijelac spanjolske reprezentacije svih vremena, te je najbolji strijelac lige prvaka svih vremena - ocito je da je najbolji EVROPSKI napadac svih vremena
Iker Casillas je definitivno jedan od najboljih olmana koji su ikad branili
To sto vi barcelonini navijaci necete nista priznati to je vase..ocito je da vi svi gurate svoje timove..npr ja priznajem da je messi najbolji igrac svijeta, da je barcelona 100 puta bolja od reala, ali takodjer sam svjestan cinjenice da vecina vas prati nogomet od prije nekoliko godina i tako da niko od vas ne poznaje raula ili casillasa...
@ allden - napisi jos jednu o barceloni, vidjeces kad vam ja uletim na vasu temu
BrnJeeH je napisao/la:Pa ajde mi nabroj vrijednost 15 najboljih igraca Barcelone - i kad sve to spojis ne vrijedi onoliko koliko i ronaldo - samo po ugovoru kojeg ima sa realom..naravno da ima tu boljih igraca ili jedan igracFurymaker je napisao/la:
Lol ovo je mozda provokatorski al je najveca glupost koju je netko izjavio.
Al necemo se svadjat ni raspravljat , al suvisnih komentara od tebe na pretek .kao sto je messi
Raul je najbolji strijelac Real Madrida svih vremena, uskoro ce imati najvise nastupa svih vremena u najboljem klubu svih vremena, najbolji je strijelac spanjolske reprezentacije svih vremena, te je najbolji strijelac lige prvaka svih vremena - ocito je da je najbolji EVROPSKI napadac svih vremena
Iker Casillas je definitivno jedan od najboljih olmana koji su ikad branili
To sto vi barcelonini navijaci necete nista priznati to je vase..ocito je da vi svi gurate svoje timove..npr ja priznajem da je messi najbolji igrac svijeta, da je barcelona 100 puta bolja od reala, ali takodjer sam svjestan cinjenice da vecina vas prati nogomet od prije nekoliko godina i tako da niko od vas ne poznaje raula ili casillasa...
@ allden - napisi jos jednu o barceloni, vidjeces kad vam ja uletim na vasu temu
hahahahhaha ... joj bolesti.
Nije ni vama dosadno
vrlo zanimljive rasprave
(nedo bog nikome
)
@BrnJeeH nedaj da te zajebavaju uleti na temu Barce baci im bombu

DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
mislim da će Realu trebati izuzetno jaki igrači na poziciji defanzivnog veznog. Trebat će pokrivat ogroman prostor iza Ronalda, Kake, Benzeme i Raula. Gago je solidan ali Lass (Diarra) je katastrofalan. Ako već imaju love potrebniji im je Xabi Alonso neg Ribery.
Ti si slabmone je napisao/la:mislim da će Realu trebati izuzetno jaki igrači na poziciji defanzivnog veznog. Trebat će pokrivat ogroman prostor iza Ronalda, Kake, Benzeme i Raula. Gago je solidan ali Lass (Diarra) je katastrofalan. Ako već imaju love potrebniji im je Xabi Alonso neg Ribery.

a ebo sve sto ne budem dosadan ko prije nego sto su mi acc obrisalimiky_hz je napisao/la:Nije ni vama dosadno![]()
vrlo zanimljive rasprave
(nedo bog nikome
)

kad vam tata uleti tamo...ebo ti one vehabije iz tuzle

Ti si slabLass najbolji pojedinac Reala u prosloj sezoni ( gledam durug polusezonu) uz Higuaina
imamo različita mišljenja i to je sasvim OK

Jooj sto ja ovo ne volim - COVJECE POKUSAVAM TE ISPROVOCIRATI! REAGIRAJ KAO DIVLJAK ! 

hehe barem si iskrenBrnJeeH je napisao/la:Jooj sto ja ovo ne volim - COVJECE POKUSAVAM TE ISPROVOCIRATI! REAGIRAJ KAO DIVLJAK !

Ev pa gledaj
Po transfer marketu :
Barcelona:
Lionel Messi - 60.000.000 €
Andres Iniesta - 45.000.000 €
Xavi H. - 45.000.000 €
Eto´o - 45.000.000 €
Henry - 27.000.000 €
Yaya - 22.000.000 €
Puyol - 28.000.000 €
D.Alves - 30.000.000 €
Pique - 15.000.000 €
Marquez - 12.000.000 €
Abidal - 18.000.000 €
Valdes - 15.000.000 €
Bojan - 15.000.000 €
Keita - 15.000.000 €
Hleb - 17.000.000 €
Real Madrid :
Casillas - 32.000.000 €
Pepe - 22.000.000 €
Albiol - 9.000.000 €
S.Ramos - 30.000.000 €
L.Diarra - 18.000.000 €
Sneijder - 26.000.000 €
C.Ronaldo - 60.000.000 €
Kaka - 55.000.000 €
Benzema - 29.000.000 €
Raul - 26.000.000 €
Higuain - 20.000.000 €
M.Diarra - 20.000.000 €
Robben - 30.000.000 €
Van Der Vaart - 18.000.000 €
Hunterlaar - 20.000.000 €
Barcelona - 475.000.000 €
Real Madrid - 545.000.000 €
s tim da Real ima 29 igraca , a Barca 23 , ...
Gluposti valjas , velike
Po transfer marketu :
Barcelona:
Lionel Messi - 60.000.000 €
Andres Iniesta - 45.000.000 €
Xavi H. - 45.000.000 €
Eto´o - 45.000.000 €
Henry - 27.000.000 €
Yaya - 22.000.000 €
Puyol - 28.000.000 €
D.Alves - 30.000.000 €
Pique - 15.000.000 €
Marquez - 12.000.000 €
Abidal - 18.000.000 €
Valdes - 15.000.000 €
Bojan - 15.000.000 €
Keita - 15.000.000 €
Hleb - 17.000.000 €
Real Madrid :
Casillas - 32.000.000 €
Pepe - 22.000.000 €
Albiol - 9.000.000 €
S.Ramos - 30.000.000 €
L.Diarra - 18.000.000 €
Sneijder - 26.000.000 €
C.Ronaldo - 60.000.000 €
Kaka - 55.000.000 €
Benzema - 29.000.000 €
Raul - 26.000.000 €
Higuain - 20.000.000 €
M.Diarra - 20.000.000 €
Robben - 30.000.000 €
Van Der Vaart - 18.000.000 €
Hunterlaar - 20.000.000 €
Barcelona - 475.000.000 €
Real Madrid - 545.000.000 €
s tim da Real ima 29 igraca , a Barca 23 , ...
Gluposti valjas , velike

Omfg - govorim o cijenama igraca koje stoje u njihovim ugovorima
Casillas kosta 127 miliona
Ronaldo 1 milijardu
Real ima 35 igraca
Ronaldo 1 milijardu
Real ima 35 igraca

- sanelmasetic
- Kontakt:
mislim da je najbolje misljenje dao bivsi trener Reala, Ramos.. Barselona ima ekipu, a za Real cemo tek vidjet, nek im je Bog na pomoci
:)

Jᴜᴠᴇ, sᴛᴏʀɪᴀ ᴅɪ ᴜɴ ɢʀᴀɴᴅᴇ ᴀᴍᴏʀᴇ
Jebote ugovor pa i Valdes je jucer produzio ugovor sad mu je cjena 100-150 mil a realno nije vise od 10-15 miliona ,ako cemo gledati po tome Valdes je onda ko po Reala,i Iniesta ima u ugovoru da moze otici za 150 mil...da ne nabrajam daljeBrnJeeH je napisao/la:Omfg - govorim o cijenama igraca koje stoje u njihovim ugovorima
Ronaldo 1 milijardu
Real ima 35 igraca

DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.