a vidi napustio nas je lazo e sad nekom je bio dobar nekom los meni je bio solidan pogotovo u zadnjem dijelu a u kljucnim utakmicama na racun njega su se zeba i visca nadavali golova , e sad on je napadac a dao je svi znate koliko golova i to je s te strane lose a doveli smo adilovica ko zamjenu neki kazu bolji vidjecemo + selimovica koji moze pomoci i na bokovima a i u vrhu napada tako da smo tu se malo pojacali jer realno ni prosle sez. nismo imali rez. napadaca , svaka cast bajri al mislim da je raja njega furala samo jest ima jak udarac al nije to to ... sto se tice veze culum nam je otisao sto jest minus al imajte u vidu da nam je stancevski prosle sezone bio povrijedjen te nesto min. je igrao od njega ove sezone ocekujem puno vise , culum je borac al dosta usporava igru tu mislim sa stancevskim imamo brzi protok lopte eto doveden je taj drakula al se povrijedio pa vidjecemo a nemojte zaboraviti malog zolotica koji se mislim ove sezone dobiti puno vise prostora za igru , ostali igraci su ostali sto se tice odbrane tu smo losiji u odnosu na proslu sezonu sehic nam ode sigurno bitan igrac vidjecemo mogu li ga ova dvojca zamjeniti mesic je otisao i mirko . al imamo oporavljenog bog. , mislim da nam treba min. jedno pojacanje u odbrani , al sta imam ja pametovati Amar zna i ako budu mogli da dovedu sigurno ce dovesti ....bosnas_ je napisao/la:Zelju je napustilo za sada 7 igraca a doveli smo dva pojacanja,Adilovica i Selimovica...Drakul je za ovu polusezonu izgubljen,pa njega i ne racunam! hm,lose jako lose! Pitari su sacuvali proslogodisnji igracki kadar koji je osvojio drugo mjesto u prvenstvu i dovode 3-4 za nase uslove vrhunska pojacanja! pa jebote vise...dokle ce nasa uprava igrati se i kockati sa ugledom kluba! zasto se ne izvinu navijacima sto nisu doveli Vladavica,koji bi sa igrackog i marketinskog aspketa preporodio Zeljeznicar! imamo pare,prodajemo igrace,a adekvatnih pojacanja ni na vidiku,sramota! Sarajevo trenutno ima mnogo jaci igracki kadar od nas,i veliki su favoriti za titulu u nasoj ligi a u Evropi imaju kud i kamo vece sanse.. Zeljo je mene razocarao u svakom smislu,evropske utakmice protiv Serifa samo sto nisu pocele,a mi smo mnogo slabiji nego prosle sezone...a svi znamo da prosle sezone i nismo imali Bog zna kakvu ekipu,a sta tek od ove mozemo ocekivati!? mene je uprava blago receno razocarala,za sada naravno...
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Istina, da je Amar vodio tu generaciju, sigurno bi do grupne fazeEuropa lige došli.ThE_mAnIaCs_1987 je napisao/la:ja mislim da je ta generacija stila buba coca najjaca generacija zelje poslije newcastlea(po imenima), ali zbog nekih drugih stvari nisu uspjeli cak ni evropu kako treba izboriti, a sad kad imamo losije igrace, realno govoreci mi u 2 godine uzimamo 2 trofeja i 2 godine uzastopno igramo u evropi, amar je cudo jedno veliko, ogromnoChWilla je napisao/la:ja sam htio reći da ekipa koja je igrala sa newcastleom i za bobu izbacili malagu uopšte nije bila sastavljena od nekih aman zaman igračina. a stole je naveo i jednog po jednog, gotovo svi su bili ili naša djeca ili besplatno dovedeni. oni koji su najskuplje plaćeni relativno su najmanje pokazali, kao šilić (svugdje je bolje igrao nego u želji), mudrinić i tica. seferović je recimo bio ime, ali je imao 35 godina, k'o alen sad jebote. pa duplo je talentovanija bila generacija štilić-buba-cocalić, da smo bogdu tada imali situaciju makar kao danas.
i naravno da žujo nije pravi, veliki biznismen. al' stavite se vi u poziciju jednog, pa mi recite biste li ulagali u fudbal u ovoj i ovakvoj državi, neovisno u koji klub?
Ima li ko Zujin broj mobitela da ga nazovemo i naruzimo sto ne kupuje pojacanja
kako bi se sj*b*o kad bi se skupili mi sa foruma i nazvali ga hahaha

Volim te Zeljo!!!
Ovi sto nesto kukaju ijaoooooooo komsinica bla bla, komsinice nam vrse klasicno samoubistvo.
Ljudi su duzni ko Grcka i uzimaju isluzene stare igrace koji su hajmo reci imena i koja traze sigurno velike plate i premije itd itd. Igrace koje za godinu ili dvije mogu nogom u zicigu dobro opaliti i to je to, a ne zaraditi sta na njima. Ako vec nemas para onda dobro gledas kako ces uloziti ovo malo sto nemas, a oni bas kvalitetno ono odlaze sa stilom.
Nije ljubomora nego cisto poslovno hehe. Tako da ne kukate ijao vidi kona.
Ljudi su duzni ko Grcka i uzimaju isluzene stare igrace koji su hajmo reci imena i koja traze sigurno velike plate i premije itd itd. Igrace koje za godinu ili dvije mogu nogom u zicigu dobro opaliti i to je to, a ne zaraditi sta na njima. Ako vec nemas para onda dobro gledas kako ces uloziti ovo malo sto nemas, a oni bas kvalitetno ono odlaze sa stilom.
Zadnja izmjena: Avanes, dana/u 28 jun 2011, 17:11, ukupno mijenjano 1 put.
Prvenstvo je vaznije, kup je onako usput.
Pa dokle cete vise pricati kako niste zadovoljni s transferima. Kada cete vise te svoje nabulozne izjave staviti na papir i vidjeti koliko ce ta vasa pojacanja kostati Zelju za ovu narednu sezonu. Jel bolje sada dovesti ta "vasa pojacanja" i potrositi sve pare koje imamo (kroz obestecenja,plate,bonuse itd.) i ispadnemo od Serifa, koji je ruku na srce jaci od nas i sa pojacanjima ili je bolje sacekati iducu sezonu kada budemo nosioci (kao sto je sada Sarajevo) pa uloziti novac (koji bi vi vec potrosili) u igrace jer bi imali dobre sanse za prolaz jer smo nosioci a samim tim bi i dio ulozenih sredstava vratili prolaskom u naredni krug.
Na kraju krajeva ne pobjedjuju pojedinci nego kolektiv.
Na kraju krajeva ne pobjedjuju pojedinci nego kolektiv.
- bistrikboy
- Kontakt:
Znaci ne mogu da vjerujem da spominete anam one...
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
NE vidim razlog što njih spominjete sad.Eto Sarajevo se pojačalobistrikboy je napisao/la:Znaci ne mogu da vjerujem da spominete anam one...

"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće. Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge."
Kao npr.?Avanes je napisao/la:Ovi sto nesto kukaju ijaoooooooo komsinica bla bla, komsinice nam vrse klasicno samoubistvo.
Oslobodjenje 28.6

Sve što imaš njemu daš, mi smo Željini Željo je naš !
White shoes never lose !
White shoes never lose !
[youtube][/youtube]
nabit ih nogom
nabit ih nogom
Pa jel moguće da igrači neće odratit nijedan trening na Koševu?
Željo je klub koji se voli u cijelom svijetu !
- bistrikboy
- Kontakt:
Hoce prije utakmice a i ne kontam sto je sada to toliko bitno...babilonTM je napisao/la:Pa jel moguće da igrači neće odratit nijedan trening na Koševu?
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
bistrikboy je napisao/la:Hoce prije utakmice a i ne kontam sto je sada to toliko bitno...babilonTM je napisao/la:Pa jel moguće da igrači neće odratit nijedan trening na Koševu?
Kako nije bitno, bit ćemo gosti u svom gradu. I pored toga što je kvalitet na njihovoj strani, mi smo hendikepirani i za mjesto odigravanja "domaće" utakmice. I kad još tome dodaš da će igrači možda jednom, ili nijednom izaći na teren na Koševu prije utakmice onda se teško čemu možemo nadati!
Upravo o tome i ja govorim!Ne bih da se petljam komsije,ali bez minimalno 4-5 dana treninga na Kosevu je neozbiljno.
Zadnja izmjena: babilonTM, dana/u 28 jun 2011, 18:08, ukupno mijenjano 1 put.
Ne bih da se petljam komsije,ali bez minimalno 4-5 dana treninga na Kosevu je neozbiljno.
- bistrikboy
- Kontakt:
Pa nije na Kosevu sljaka pa da se privikavaju a i nije im bas nepoznat teren,uvijek smo do sada tako radili da se odrade dva treninga gore...babilonTM je napisao/la:bistrikboy je napisao/la:Hoce prije utakmice a i ne kontam sto je sada to toliko bitno...babilonTM je napisao/la:Pa jel moguće da igrači neće odratit nijedan trening na Koševu?
Kako nije bitno, bit ćemo gosti u svom gradu. I pored toga što je kvalitet na njihovoj strani, mi smo hendikepirani i za mjesto odigravanja "domaće" utakmice. I kad još tome dodaš da će igrači možda dva puta izaći na teren na Koševu prije utakmice onda se teško ćemu možemo nadati!
- kosewsko hill
- Kontakt:
Pa većina naših igrača, ako ne i svi su na Koševu odigrali dosta utakmica, tako da ne bi trebao to biti neki hendikep.babilonTM je napisao/la:bistrikboy je napisao/la:Hoce prije utakmice a i ne kontam sto je sada to toliko bitno...babilonTM je napisao/la:Pa jel moguće da igrači neće odratit nijedan trening na Koševu?
Kako nije bitno, bit ćemo gosti u svom gradu. I pored toga što je kvalitet na njihovoj strani, mi smo hendikepirani i za mjesto odigravanja "domaće" utakmice. I kad još tome dodaš da će igrači možda jednom, ili nijednom izaći na teren na Koševu prije utakmice onda se teško čemu možemo nadati!
Upravo o tome i ja govorim!Ne bih da se petljam komsije,ali bez minimalno 4-5 dana treninga na Kosevu je neozbiljno.
Željo - My first love!!!
Mogu oni odigrati nekoliko utakmica godišnje, ali opet je to malo kada jačeg protivnika hoćemo pobjediti na domaćem terenu. Ako njima odgovara Koševu na kojem su igrali 3 puta prošle sezone, onda odgovara i meni.
hoće, al' u onoj stvari. on subašića prodaje već godinu dana, cifre u igri samo padaju, a sa platama i igračima koje dovodi klub ga godišnje dosta više od te cifre.xxl basket je napisao/la:ChWilla je napisao/la:i šta je uspio s rezultatskog aspekta, a kolike su mu objektivno šanse da vrati pare koje je uložio?
prodaja subasica za 600 000 eura bice solidno vracanje ulozenog novca
Realno.. puno nas pitara, nadali smo se (cak bili obijedjeni) da ce zeljo biti jaci u iducoj sezoni , pogotovo sto ima pare. Do sada nista od toga li OK to je Amarova odluka jer se on kod vas za sve pita a najvise za dovodjenje igraca. Koliko je to dobro ili lose pokazace tekme koje su ispred vas. Mislim da je taj Selimovic za vec legendarnog Lazu..Messi ali za onog smogovca nisam bas siguran da je nesto posebno..bosnas_ je napisao/la:Zelju je napustilo za sada 7 igraca a doveli smo dva pojacanja,Adilovica i Selimovica...Drakul je za ovu polusezonu izgubljen,pa njega i ne racunam! hm,lose jako lose! Pitari su sacuvali proslogodisnji igracki kadar koji je osvojio drugo mjesto u prvenstvu i dovode 3-4 za nase uslove vrhunska pojacanja! pa jebote vise...dokle ce nasa uprava igrati se i kockati sa ugledom kluba! zasto se ne izvinu navijacima sto nisu doveli Vladavica,koji bi sa igrackog i marketinskog aspketa preporodio Zeljeznicar! imamo pare,prodajemo igrace,a adekvatnih pojacanja ni na vidiku,sramota! Sarajevo trenutno ima mnogo jaci igracki kadar od nas,i veliki su favoriti za titulu u nasoj ligi a u Evropi imaju kud i kamo vece sanse.. Zeljo je mene razocarao u svakom smislu,evropske utakmice protiv Serifa samo sto nisu pocele,a mi smo mnogo slabiji nego prosle sezone...a svi znamo da prosle sezone i nismo imali Bog zna kakvu ekipu,a sta tek od ove mozemo ocekivati!? mene je uprava blago receno razocarala,za sada naravno...
Uglavnom, sretno !!!
Trenutno korisnika/ca: Ferroviere1987, Paromlinac i 45 gostiju.