Arsenal - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Artetitis

Gdje će Arsenal završiti iduće sezone?

Anketa je završila: 08 avg 2019, 14:38.

Šampioni (sami se prijavite nadležnom doktoru ako izaberete ovu opciju)
1
6%
Od drugog do četvrtog mjesta
3
19%
Peto ili šesto mjesto
7
44%
Od sedmog do desetog mjesta, pad u mediokritetstvo, Everton II FC
2
13%
Od jedanaestog do sedamnaestog mjesta, katastrofa, dobro da ne ispadnemo
0
Nema glasova.
Od osamnaestog do dvadesetog mjesta (vidjeti tekst iz zagrade kod prve opcije)
0
Nema glasova.
Uzimamo EL/neki domaći kup uz plasman u Top 4
1
6%
Uzimamo EL/neki domaći kup uz plasman van Top 4
2
13%

Ukupno glasova: 16

Faraon iz Visokog
Kontakt:

Re: Arsenal

Post Postao/la Faraon iz Visokog » 28 jun 2011, 17:43

Persi ce se penzionisat u Arsenalu ;)
🎶 Sixty million down the drain, Kai Havertz scores again! 🎶

Bosco
Kontakt:

Post Postao/la Bosco » 28 jun 2011, 17:45

Persie je prošlog ljeta potpisao dugogodišnji ugovor. ;)

mmirsad
Kontakt:

Post Postao/la mmirsad » 28 jun 2011, 17:57

Bosco je napisao/la:Persie je prošlog ljeta potpisao dugogodišnji ugovor. ;)
http://www.arsenal-bih.com/vijesti/zadn ... govor.html
evo ja ovdje procitao ....

Arnelinho
Kontakt:

Post Postao/la Arnelinho » 28 jun 2011, 19:05

Smo to dobili novog forumaša i navijača Arsenala? :D
Dobro nam doš'o.

A što se tiče pojačanja, evo Diego i Arturo Vidal se spominju. :lol:
Al' to su gluposti...Nasri vjerovatno ostaje, što li je onda u novom dresu (to treći il gostujući?) ako ide?! :D Cesca još zadržat, pa i Clichya (po men' ostaje 100%) a onda u lov na trojac Samba,Gervinho i Willian (o ovima se nekako najviše piše). :D
Do zadnjeg dana života mog samo Saraj'vo!!!

"How do you know what is right and what is wrong? Well you just try to analyse the situation as well as you can." - Arsene Wenger

CollegeGunner
Kontakt:

Post Postao/la CollegeGunner » 28 jun 2011, 19:10

slika
Novi gostojuci dres za iducu sezonu. 8-)
Meni se dopada. 8-)
Before Wenger, Arsenal had finished top four in 23 out of 92 seasons. Under him, it is 15 out of 15.

........................................With Wenger until the end...........................................

GunnerS
Kontakt:

Post Postao/la GunnerS » 28 jun 2011, 19:41

i meni se đasvi ti dresovi novi.
a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž

Romariooo
Kontakt:

Post Postao/la Romariooo » 28 jun 2011, 19:42

izgleda da ce cesc ipak kod nas doci, pise se kako ce klubovi najvjerovatnije naci na 35 miliona plus jos 4 miliona nekih klauzula, na zalost navijaca barcelone koji su u anketama pokazali da cak 80 posto nas ne zelimo njegov dolazak

isto pise se kako u arsenalu razmatraju kako potrositi te milione od cesca, vjerovatno povecanjem plata i zadrzavanjem kljucnih igraca kao nasri, te se spominju i imena : Arturo Vidal (Bayer Leverkusen),Scott Dann (Birmingham) Chris Samba (Blackburn Rovers), Phil Jagielka (Everton), Gary Cahill (Bolton), Mata (Valencia), Matuidi (Saint-Etienne), Oxlade-Chamberlain (Southampton) or Gervinho

usput, ovi dresovi izgledaju bas cool, prelijepa kombinacija boja
NE DAJTE MI LAGAT' !!!

Megamon
Kontakt:

Post Postao/la Megamon » 28 jun 2011, 19:48

Romariooo je napisao/la:izgleda da ce cesc ipak kod nas doci, pise se kako ce klubovi najvjerovatnije naci na 35 miliona plus jos 4 miliona nekih klauzula, na zalost navijaca barcelone koji su u anketama pokazali da cak 80 posto nas ne zelimo njegov dolazak

isto pise se kako u arsenalu razmatraju kako potrositi te milione od cesca, vjerovatno povecanjem plata i zadrzavanjem kljucnih igraca kao nasri, te se spominju i imena : Arturo Vidal (Bayer Leverkusen),Scott Dann (Birmingham) Chris Samba (Blackburn Rovers), Phil Jagielka (Everton), Gary Cahill (Bolton), Mata (Valencia), Matuidi (Saint-Etienne), Oxlade-Chamberlain (Southampton) or Gervinho

Za mustuluka si,kurvicu treba poslati u p3dersku Cataloniu :D
Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!

-Paja
Kontakt:

Post Postao/la -Paja » 28 jun 2011, 19:49

Smijesni Rom Arijo se ponovo nada ali na kraju prelaznog roka ponovo ce pognute glave napustiti ovaj topic :lol:

Kako sada ovi smradaloncici mijenjaju misljenje iz sedmice u sedmicu i na kraju kad ne dodje vec se osigurava kao nismo ga ni zeljeli hahahaha kako su samo priglupi.
Dio Arsenala

mmirsad
Kontakt:

Post Postao/la mmirsad » 28 jun 2011, 19:50

Romariooo je napisao/la:izgleda da ce cesc ipak kod nas doci, pise se kako ce klubovi najvjerovatnije naci na 35 miliona plus jos 4 miliona nekih klauzula, na zalost navijaca barcelone koji su u anketama pokazali da cak 80 posto nas ne zelimo njegov dolazak

iskreno volio bi da cesc ostane, ali ako zeli da ide sretan put i ne bi ga prodao po ovoj niskoj cijeni od 35 miliona to je sramotna cijena za najboljeg asistenta u proteklih pet godina engleske premier lige mislim da on vrijedi vise od 40 miliona, prema transfermarkt vrijedi 55 miliona eura.
Sto se tice ovih gore nabrojanih igraca jedino bi godio arsenalu Samba Mata i Gervinho ovo ostalo ne uklapa se u Arsenal.
HVALA NA DOBRODOSLICI :))))))

Romariooo
Kontakt:

Post Postao/la Romariooo » 28 jun 2011, 20:08

-Paja je napisao/la:Smijesni Rom Arijo se ponovo nada ali na kraju prelaznog roka ponovo ce pognute glave napustiti ovaj topic :lol:

Kako sada ovi smradaloncici mijenjaju misljenje iz sedmice u sedmicu i na kraju kad ne dodje vec se osigurava kao nismo ga ni zeljeli hahahaha kako su samo priglupi.
smijesni rom ario je samo jedan od 80 posto navijaca barce koji ne zele fabregasa uopce, ni za 40 ni za 30 miliona, a mnogi od nas ga sad ne bi htjeli ni da je dzaba

ta promjena misljenja u odnosu na proslo ljeto rezultat je cinjenice da se od tada do sada mnogo toga promijenilo, sad imamo neke druge sjajne igrace koji su dosli i zbog kojih cesc ne bi imao mjesta (tiago, maskerano, affelay), a i sam fabregas je tokom prosle sezone pokazao da je sklon povredama i da nije onaj igrac od prije

situacija se toliko promijenila da sad vjerovatno i vecina navijaca arsenala zele da ode, a vecina navijaca barce ne zeli da dodje, dakle sve je obrnuto nekako u odnosu na proslo ljeto
NE DAJTE MI LAGAT' !!!

CollegeGunner
Kontakt:

Post Postao/la CollegeGunner » 28 jun 2011, 20:19

Navijaci Arsenala koji zele da Cesc ode su naivne budale. Njegov odlazak bi nas od borbe za titulu odveo do borbe za Europu.
Ali ja se ne brinem jer jedini klub u koji bi Cesc mozda presao nema para za istog. ;)
Before Wenger, Arsenal had finished top four in 23 out of 92 seasons. Under him, it is 15 out of 15.

........................................With Wenger until the end...........................................

mmirsad
Kontakt:

Post Postao/la mmirsad » 28 jun 2011, 20:26

Romariooo je napisao/la:
-Paja je napisao/la:Smijesni Rom Arijo se ponovo nada ali na kraju prelaznog roka ponovo ce pognute glave napustiti ovaj topic :lol:

smijesni rom ario je samo jedan od 80 posto navijaca barce koji ne zele fabregasa uopce, ni za 40 ni za 30 miliona, a mnogi od nas ga sad ne bi htjeli ni da je dzaba

ta promjena misljenja u odnosu na proslo ljeto rezultat je cinjenice da se od tada do sada mnogo toga promijenilo, sad imamo neke druge sjajne igrace koji su dosli i zbog kojih cesc ne bi imao mjesta (tiago, maskerano, affelay), a i sam fabregas je tokom prosle sezone pokazao da je sklon povredama i da nije onaj igrac od prije

situacija se toliko promijenila da sad vjerovatno i vecina navijaca arsenala zele da ode, a vecina navijaca barce ne zeli da dodje, dakle sve je obrnuto nekako u odnosu na proslo ljeto
HEHEH kakav maskerano tiago i afellay nema od njih hljeba moj jarane pogledaj njihove igre samo i sve ce ti biti jasno .. maskerano je grijao klupu dok mu nisu nasli mjesto na stoperu tad je poceo malo da igra, afellay je odigrao 2-3 tekme i to je to, a ovaj tiago u kupu samo igrao i to je to i ti prosjecne igrace poredite sa zvjezdom kao sto je Fabregas. Mislim stvarno nema smisla. Iako nas je prosle godine prodao na Nou Campu al eto ipak je Arsenalov igrac i postujem ga i sve ono sto je uradio za arsenal iskreno mislim da ne bi Xavi imao mjestao u Barci ako bi cesc dosao :D :D

Romariooo
Kontakt:

Post Postao/la Romariooo » 28 jun 2011, 20:50

svako ko imalo zna o fudbalu vise bi volio imati u ekipi maskerana, affelaya i veliku nadu tiaga, nego jednog fabregasa, znas kako kaze srpska narodna poslovica "dva losa ubise Milosa", a kamoli trojica

a i arsenalu bi pametnije bilo da proda fabregasa dk jos nesto vrijedi, dok mu povrede ne oboe cijenu na 10 miliona, mozda bi ga kupio celzi ili city, a da dovete cvrsce igrace tipa maskerano, i golmana normalnog, vidjeli biste da bi bili konkurentniji u engleskoj
NE DAJTE MI LAGAT' !!!

CollegeGunner
Kontakt:

Post Postao/la CollegeGunner » 28 jun 2011, 20:55

Romariooo je napisao/la: a i arsenalu bi pametnije bilo da proda fabregasa dk jos nesto vrijedi, dok mu povrede ne oboe cijenu na 10 miliona,
slika

Romariooo
Kontakt:

Post Postao/la Romariooo » 28 jun 2011, 20:59

CollegeGunner je napisao/la:
Romariooo je napisao/la: a i arsenalu bi pametnije bilo da proda fabregasa dk jos nesto vrijedi, dok mu povrede ne oboe cijenu na 10 miliona,
slika
jeste jeste, dok on stoji pored klupe i krevelji se, na terenu dr. Xavi i maestro Iniesta reprezentaciji donose evropsko i svjetsko prvenstvo. tolika je to igrachina da se bori sa cazorlom, silvom i ostalim da udje umjesto dr. Xavija ili maestra don Inieste
NE DAJTE MI LAGAT' !!!

mmirsad
Kontakt:

Post Postao/la mmirsad » 28 jun 2011, 21:14

Romariooo je napisao/la:svako ko imalo zna o fudbalu vise bi volio imati u ekipi maskerana, affelaya i veliku nadu tiaga, nego jednog fabregasa, znas kako kaze srpska narodna poslovica "dva losa ubise Milosa", a kamoli trojica

a i arsenalu bi pametnije bilo da proda fabregasa dk jos nesto vrijedi, dok mu povrede ne oboe cijenu na 10 miliona, mozda bi ga kupio celzi ili city, a da dovete cvrsce igrace tipa maskerano, i golmana normalnog, vidjeli biste da bi bili konkurentniji u engleskoj
Prvo da ti odgovorim na prvi dio posta: tri igraca na terenu nemogu igrati umjesto jednog, sva tri nabrojana igraca nemaju onaj zadnji pas kao sto ima Fabra. U sezoni 2009-10 fabregas je svoje suigrace doveo u poziciju za gol oko 130 puta. U zadnjih 5 godina u najjacoj ligi svijeta je najbolji asistent, mislim u 23 godini je dostigao ono sto xavi ima sa 31 godinu.

Cijene velikim igracima ne opadaju to zapamti. Barsa nema para i to je problem sto ga nece da dovede misle ako ima zelju doci u barsz uzet cemo mi njega za male pare e pa nemere to tako. Arsenal je od dolaska Wengera konkurentan u svim takmicenjima i ujedno najstabilniji klub u svijetu sto se tice ekonomske situacije.

Romariooo
Kontakt:

Post Postao/la Romariooo » 28 jun 2011, 21:21

mmirsad je napisao/la:
Romariooo je napisao/la:svako ko imalo zna o fudbalu vise bi volio imati u ekipi maskerana, affelaya i veliku nadu tiaga, nego jednog fabregasa, znas kako kaze srpska narodna poslovica "dva losa ubise Milosa", a kamoli trojica

Prvo da ti odgovorim na prvi dio posta: tri igraca na terenu nemogu igrati umjesto jednog, sva tri nabrojana igraca nemaju onaj zadnji pas kao sto ima Fabra. U sezoni 2009-10 fabregas je svoje suigrace doveo u poziciju za gol oko 130 puta. U zadnjih 5 godina u najjacoj ligi svijeta je najbolji asistent, mislim u 23 godini je dostigao ono sto xavi ima sa 31 godinu.

Cijene velikim igracima ne opadaju to zapamti. Barsa nema para i to je problem sto ga nece da dovede misle ako ima zelju doci u barsz uzet cemo mi njega za male pare e pa nemere to tako. Arsenal je od dolaska Wengera konkurentan u svim takmicenjima i ujedno najstabilniji klub u svijetu sto se tice ekonomske situacije.
ma nije rossel glup, sto bi ga dovodio kad nam fabregas moze pomoci i kad igra za arsenal, asistencije onakve petom nisu vidjene jos od vremena rivalda

a rossel isto tako nije harmonikas pod satrom da ispunjava zelje, cescovu za povratak, vengerovu za 50 miliona, covjek je fino ponudio onoliko koliko je procijenio da bi to trebalo, i svaka mu cast, za igraca za klupe i to je puno (30miliona)ako se vengeru ne svidja ne mora ga ni prodavati, a posto je arsenal konkurentan ni cescu nece biti krivo da ostane

ima rossel para da kupi tri fabregasa, evo za sancheza nudi 30 miliona, dakle nije to zbog novca, postoje u fudbalu razlicite pozicije na kojim neki igraci igraju, za neku gdje ima mjeste moze se dati 50 miliona, za neku koja je sjajno popunjena puno je dati i 30 miliona, to je sva logika koju vi nazalost nikako da skontate
NE DAJTE MI LAGAT' !!!

Portillo
Kontakt:

Post Postao/la Portillo » 28 jun 2011, 22:23

Romariooo je napisao/la: ma nije rossel glup, sto bi ga dovodio kad nam fabregas moze pomoci i kad igra za arsenal, asistencije onakve petom nisu vidjene jos od vremena rivalda

a rossel isto tako nije harmonikas pod satrom da ispunjava zelje, cescovu za povratak, vengerovu za 50 miliona, covjek je fino ponudio onoliko koliko je procijenio da bi to trebalo, i svaka mu cast, za igraca za klupe i to je puno (30miliona)ako se vengeru ne svidja ne mora ga ni prodavati, a posto je arsenal konkurentan ni cescu nece biti krivo da ostane

ima rossel para da kupi tri fabregasa, evo za sancheza nudi 30 miliona, dakle nije to zbog novca, postoje u fudbalu razlicite pozicije na kojim neki igraci igraju, za neku gdje ima mjeste moze se dati 50 miliona, za neku koja je sjajno popunjena puno je dati i 30 miliona, to je sva logika koju vi nazalost nikako da skontate
Rosell nema ni za avionske karte do Kopenhagena a kamo li 40+ milja za Fabregasa.

Ej ba, za Sancheza davali skoro 40 miliona a za Cesca daju 35, jebote koja logika :lol:
O le le, O la la, ser del Barça es ser un subnormal

El FC Barcelona es una moda... El Real Madrid es eterno

Bosco
Kontakt:

Post Postao/la Bosco » 28 jun 2011, 22:48

CollegeGunner je napisao/la:Navijaci Arsenala koji zele da Cesc ode su naivne budale. Njegov odlazak bi nas od borbe za titulu odveo do borbe za Europu.
Ali ja se ne brinem jer jedini klub u koji bi Cesc mozda presao nema para za istog. ;)
Znači svi mi koji želimo gledat kapitena i igrača kako se bori na terenu, gine i pokazuje primjer mlađim igračima smo levati ? Šta je Cesc uradio tačno zadnje sezone što je hvale vrijedno ?

Nemojte bogati branit ga, jeste dobar igrač, bit će teško bez njega pa šta i ako ode ? Nije bog, nije nezamjenljiv koliko god to neki pokusali prikazat. Kad sam prezalio jednog Henrya, Vieiru, Bergkampa mali katalonac mi uopšte neće bit nikakav problem. A on će shvatit šta je uradio sebi kad 10 utakmica zaredom udje u 80 minuti da mijenja Xavia ili Iniestu.

Makar imamo Jackieja koji će ga "naslijedit" više nego solidno. Ko zna, možda jednog dana bude i bolji od Cesca.

Zaključano

Natrag na “Arsenal”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []