FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

Megamon
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Megamon » 28 jun 2011, 18:13

VanBasten je napisao/la:
Megamon je napisao/la:Samo sto je Vidovic zadnji vezni...
Jeste, ali nije klasični destruktivac, ima dobar pregled igre, zna povući naprijed, organizovati napad, stati na loptu. A i zabiti. Zna mali lopte to ej sigurno.
Jos nije dos'o i necu uopste da stvaram viziju ekipe sa njim.Od zadnjih veznih u ekipi imamo Nuhica,K.Handzica pa moze se reci i Vucinu.Ali prirodna pozicija Vucine je krilo.Dobar je Vidovic ali mozda je i glupo gomilati igrace...

golmani:
Hadzidzulbic :?:
Hamzic
Hodzic

odbrana
Torlak
Dupovac
Beli
Comor
Trebinjac
An.Skoro
Arsenijevic :?:

veza
K.Handzic
Nuhic
Scepanovic
Kojasevic
Suljic
Hadzija
Am.Handzic
Pehlic
Vidovic :?:
Smigalovic
Muharemovic

napad:
Obuca
Haskic
H.Handzic
Skoro :?:

Jos kad se uzme da imaju i ona dva iz Kozare na probi.Puno je to igraca za placati.Treba skresati spisak na 22 igraca
Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!

samosarajvo
Kontakt:

Post Postao/la samosarajvo » 28 jun 2011, 18:14

Megamon je napisao/la:Samo sto je Vidovic zadnji vezni...
Onda sve isto ostaje samo ga stavi u liniju sa Pixijem i Ledetom. Neko reci da nije klasicni destruktivac i da moze igrat i ofanzivnije .

ma sta bog da, ja bi se zadovoljio skoro,golmanom i zadrzavanjem dosadasnjeg kadra

@ZLi... do mene je , uvjek sam ga uvrstavao u ekipu. Ovdje sam ga SLUCAJNO zaboravio Zavisi od dana, kako se spominje dolazak igraca tako i ja pravim FORMACIJU. Mislim da dolaskom SKore on ne moze u prvu postavu ali da bi bio dobar dzoker. Sta dobar,odlican.
i jos nesto, ako ne dodje Vidovic vrlo vjerovatno Haris igra ljevog beka. On ili Hadzija , nema trece ali ja sam pravio ekipu sa Vidovicem, nema ljutnje
Zadnja izmjena: samosarajvo, dana/u 28 jun 2011, 18:15, ukupno mijenjano 1 put.

FCS-FCS
Kontakt:

Post Postao/la FCS-FCS » 28 jun 2011, 18:14

UPS je napisao/la:Ja kazem samo da je proci Orebro, cisto zbog rejtinga i to bi bilo to za evropu ove godine, ne ocekujem nista previse. Sto se lige tice, sa ovim igrackim kadrom titula se mora uzeti, mislim da bi to dalo ogroman vjetar u ledja Amiru, Irfanu i nama :roll:
isto razmisljamo..i ova ti je zlatna i realna ;) ;)

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 28 jun 2011, 18:15

I kad si se ufatio Harisa i lijeve strana,ja Hareta nikad nebi stavio na krilo,nije to za njega,i covjek je sad dobio na masi da moze nositi po dvojicu na ledjima,i ako cemo vec gledati njegovu poziciju onda on treba da se ganja za poziciju centarfora,a to sto je ljevak pa eto kao mora biti na lijevom krilu,nemora vala,sa onim fizickim predispozicijama uopste nije za krila,nego za 9-tke sto kazu :)
Zadnja izmjena: miky_hz, dana/u 28 jun 2011, 18:16, ukupno mijenjano 1 put.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

kosewsko hill
Kontakt:

Post Postao/la kosewsko hill » 28 jun 2011, 18:18

Da li bi mi neko znao reći šta je bilo sa Imširovićem? Igrao je za vas prije 3-4 godine desnog beka ja mislim.Imao povredu leđa, ovako nešto.
Željo - My first love!!!

VanBasten
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la VanBasten » 28 jun 2011, 18:18

Jos nije dos'o i necu uopste da stvaram viziju ekipe sa njim.Od zadnjih veznih u ekipi imamo Nuhica,K.Handzica pa moze se reci i Vucinu.Ali prirodna pozicija Vucine je krilo.Dobar je Vidovic ali mozda je i glupo gomilati igrace...

Da, jesu, ali su obojica više defanzivno orjentisani. Igra prema naprijed im je definitivno lošija strana, organizacij napada itd.. Vučina je recimo dobro igrao tu ulogu. A sumnjam da ćemo igrati s jedim zadnjim, mislim da ćemo igrati s dva, jednim destruktivcem i drugim malo kreativnijim igračem poput Vidovića, ili Vučine možda ?.

No, slažem se s tvojom konstatcijom da je rano da ag stavljamo u formacije. Ustvari, pravljenej formacija u ovom vaktu je malo besmisleno, ne znamo još uvijek koji će sve igrači biti potpisani, ni u kojem sistemu ćemo uopće igrati.
glupost za hrabre je sebičan lijek

Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop

FCS-FCS
Kontakt:

Post Postao/la FCS-FCS » 28 jun 2011, 18:19

Arogantni je napisao/la:
ekii je napisao/la:Nesto su nam se kone prepale,nema nesto da se jave samo onako poneki u mahovima naleti.. :lol: :lol: :lol:
mozda zato sto kone ne zanima FK Sarajevo i informacije o istom, dok vas sve zivo o FK Zeljeznicaru zanima i sve komentarisete, ne bi me cudilo da vecina vas zna vise o Zelji od mene...
bas se lozis odmah,,sto bi nas vi zanimali
a kao drugo samo se sjetim postova u januaru ove godine tvojih likova kao @nikad izvini a sada banovan
svrsavali ste i molimi Boga za nasu jos tezu situaciju..al vidis kako se sve vrlo brzo okrenu u nasu korist
ipak ,htio priznati ili ne, sa SKOROM i jos jednim zvucnim ali za sada tajanstvenim pojacanjem vrlo lahko prelazimo na 1 poziciju ko sto smo presli sa 3 na 2 ..sad u maju

Megamon
Kontakt:

Post Postao/la Megamon » 28 jun 2011, 18:20

VanBasten je napisao/la:

Da, jesu, ali su obojica više defanzivno orjentisani. Igra prema naprijed im je definitivno lošija strana, organizacij napada itd.. Vučina je recimo dobro igrao tu ulogu. A sumnjam da ćemo igrati s jedim zadnjim, mislim da ćemo igrati s dva, jednim destruktivcem i drugim malo kreativnijim igračem poput Vidovića, ili Vučine možda ?.

No, slažem se s tvojom konstatcijom da je rano da ag stavljamo u formacije. Ustvari, pravljenej formacija u ovom vaktu je malo besmisleno, ne znamo još uvijek koji će sve igrači biti potpisani, ni u kojem sistemu ćemo igrati.
Plisek zna. 8-)
Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!

VanBasten
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la VanBasten » 28 jun 2011, 18:21

Megamon je napisao/la:
VanBasten je napisao/la:

No, slažem se s tvojom konstatcijom da je rano da ag stavljamo u formacije. Ustvari, pravljenej formacija u ovom vaktu je malo besmisleno, ne znamo još uvijek koji će sve igrači biti potpisani, ni u kojem sistemu ćemo igrati.
Plisek zna. 8-)
Tamam! :)
glupost za hrabre je sebičan lijek

Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop

ZLi

Post Postao/la ZLi » 28 jun 2011, 18:21

miky_hz je napisao/la:I kad si se ufatio Harisa i lijeve strana,ja Hareta nikad nebi stavio na krilo,nije to za njega,i covjek je sad dobio na masi da moze nositi po dvojicu na ledjima,i ako cemo vec gledati njegovu poziciju onda on treba da se ganja za poziciju centarfora,a to sto je ljevak pa eto kao mora biti na lijevom krilu,nemora vala,sa onim fizickim predispozicijama uopste nije za krila,nego za 9-tke sto kazu :)
Ma Hare se ubio za Ljevokrilnog napadaca vjeruj ..Tu je najaci !!! A moze igrati i spica i desno krilo,sve po potrebi zavisi....
" TEREN JE NAJBOLJE MJERILO ZA SVE "

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 28 jun 2011, 18:22

kosewsko hill je napisao/la:Da li bi mi neko znao reći šta je bilo sa Imširovićem? Igrao je za vas prije 3-4 godine desnog beka ja mislim.Imao povredu leđa, ovako nešto.
Prekinuo karijeru,povrede,mislim da sad trenira djecu u klubu,mini uzrast :)
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

kosewsko hill
Kontakt:

Post Postao/la kosewsko hill » 28 jun 2011, 18:24

miky_hz je napisao/la:
kosewsko hill je napisao/la:Da li bi mi neko znao reći šta je bilo sa Imširovićem? Igrao je za vas prije 3-4 godine desnog beka ja mislim.Imao povredu leđa, ovako nešto.
Prekinuo karijeru,povrede,mislim da sad trenira djecu u klubu,mini uzrast :)
Šteta.. dobar je on bio pravo, trenirao sam jedno vrijeme sa njim, pravi sportista je bio.
Željo - My first love!!!

HZ_ilidzaa
Kontakt:

Post Postao/la HZ_ilidzaa » 28 jun 2011, 18:31

Imamo dobrog trenera na klupi , muka mi vise od vasih taktika.

FCS-FCS
Kontakt:

Post Postao/la FCS-FCS » 28 jun 2011, 18:37

HZ_ilidzaa je napisao/la:Imamo dobrog trenera na klupi , muka mi vise od vasih taktika.
naravno , pustite covjeka da radi
ali ipak i mi imamo pravo praviti taktike i sl

Silkoni
Kontakt:

Post Postao/la Silkoni » 28 jun 2011, 19:20

Odkle vam info za Vidovica? Hvala pozzzzz :D

Megamon
Kontakt:

Post Postao/la Megamon » 28 jun 2011, 19:29

Silkoni je napisao/la:Odkle vam info za Vidovica? Hvala pozzzzz :D
[youtube][/youtube] :mrgreen:

zlaya_tm87
Kontakt:

Post Postao/la zlaya_tm87 » 28 jun 2011, 19:29

na prvi pogled mi se ucini da vas je i Obama pojacao :mrgreen:

slika
Jer si jedan jedini, jer si nepobjedivi!

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 28 jun 2011, 20:10

Eh sad ide 7 dana treninga u Sarajevu...taman da imamo na oku sve,sta dolazi i kako se radi :) bit ce i koja prijateljska

Megamon
Kontakt:

Post Postao/la Megamon » 28 jun 2011, 20:11

Jesu li ono Skoro i Kojasevic bili u isto vrijeme u Jageloniji.Znaci vec su uigrani,a koliko me pamcenje sluzi mislim da sam upravu :D

GunnerS
Kontakt:

Post Postao/la GunnerS » 28 jun 2011, 20:13

miky_hz je napisao/la:Eh sad ide 7 dana treninga u Sarajevu...taman da imamo na oku sve,sta dolazi i kako se radi :) bit ce i koja prijateljska
Jel' odmaraju u rajvosa pa onda u međugorje ?! Il je i to mahalska ?!
a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Laganini1986 i 10 gostiju.