FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee

lisander
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la lisander » 28 jun 2011, 17:52

[youtube][/youtube]
nabit ih nogom

babilonTM
Kontakt:

Post Postao/la babilonTM » 28 jun 2011, 17:53

Pa jel moguće da igrači neće odratit nijedan trening na Koševu?
Željo je klub koji se voli u cijelom svijetu !

bistrikboy
Kontakt:

Post Postao/la bistrikboy » 28 jun 2011, 17:55

babilonTM je napisao/la:Pa jel moguće da igrači neće odratit nijedan trening na Koševu?
Hoce prije utakmice a i ne kontam sto je sada to toliko bitno...
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua

babilonTM
Kontakt:

Post Postao/la babilonTM » 28 jun 2011, 18:06

bistrikboy je napisao/la:
babilonTM je napisao/la:Pa jel moguće da igrači neće odratit nijedan trening na Koševu?

Kako nije bitno, bit ćemo gosti u svom gradu. I pored toga što je kvalitet na njihovoj strani, mi smo hendikepirani i za mjesto odigravanja "domaće" utakmice. I kad još tome dodaš da će igrači možda jednom, ili nijednom izaći na teren na Koševu prije utakmice onda se teško čemu možemo nadati!
Ne bih da se petljam komsije,ali bez minimalno 4-5 dana treninga na Kosevu je neozbiljno.
Upravo o tome i ja govorim!
Zadnja izmjena: babilonTM, dana/u 28 jun 2011, 18:08, ukupno mijenjano 1 put.

-A-
Kontakt:

Post Postao/la -A- » 28 jun 2011, 18:07

Ne bih da se petljam komsije,ali bez minimalno 4-5 dana treninga na Kosevu je neozbiljno.

bistrikboy
Kontakt:

Post Postao/la bistrikboy » 28 jun 2011, 18:08

babilonTM je napisao/la:

Kako nije bitno, bit ćemo gosti u svom gradu. I pored toga što je kvalitet na njihovoj strani, mi smo hendikepirani i za mjesto odigravanja "domaće" utakmice. I kad još tome dodaš da će igrači možda dva puta izaći na teren na Koševu prije utakmice onda se teško ćemu možemo nadati!
Pa nije na Kosevu sljaka pa da se privikavaju a i nije im bas nepoznat teren,uvijek smo do sada tako radili da se odrade dva treninga gore...
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua

kosewsko hill
Kontakt:

Post Postao/la kosewsko hill » 28 jun 2011, 18:13

babilonTM je napisao/la:

Kako nije bitno, bit ćemo gosti u svom gradu. I pored toga što je kvalitet na njihovoj strani, mi smo hendikepirani i za mjesto odigravanja "domaće" utakmice. I kad još tome dodaš da će igrači možda jednom, ili nijednom izaći na teren na Koševu prije utakmice onda se teško čemu možemo nadati!
Upravo o tome i ja govorim!
Pa većina naših igrača, ako ne i svi su na Koševu odigrali dosta utakmica, tako da ne bi trebao to biti neki hendikep.
Željo - My first love!!!

babilonTM
Kontakt:

Post Postao/la babilonTM » 28 jun 2011, 18:19

Mogu oni odigrati nekoliko utakmica godišnje, ali opet je to malo kada jačeg protivnika hoćemo pobjediti na domaćem terenu. Ako njima odgovara Koševu na kojem su igrali 3 puta prošle sezone, onda odgovara i meni.

ChWilla
Kontakt:

Post Postao/la ChWilla » 28 jun 2011, 18:26

xxl basket je napisao/la:
ChWilla je napisao/la:i šta je uspio s rezultatskog aspekta, a kolike su mu objektivno šanse da vrati pare koje je uložio?

prodaja subasica za 600 000 eura bice solidno vracanje ulozenog novca
hoće, al' u onoj stvari. on subašića prodaje već godinu dana, cifre u igri samo padaju, a sa platama i igračima koje dovodi klub ga godišnje dosta više od te cifre.

Avanes
Kontakt:

Post Postao/la Avanes » 28 jun 2011, 18:30

Vade ga pare od karti :mrgreen: :mrgreen:
Prvenstvo je vaznije, kup je onako usput.

FCS-FCS
Kontakt:

Post Postao/la FCS-FCS » 28 jun 2011, 18:32

bosnas_ je napisao/la:Zelju je napustilo za sada 7 igraca a doveli smo dva pojacanja,Adilovica i Selimovica...Drakul je za ovu polusezonu izgubljen,pa njega i ne racunam! hm,lose jako lose! Pitari su sacuvali proslogodisnji igracki kadar koji je osvojio drugo mjesto u prvenstvu i dovode 3-4 za nase uslove vrhunska pojacanja! pa jebote vise...dokle ce nasa uprava igrati se i kockati sa ugledom kluba! zasto se ne izvinu navijacima sto nisu doveli Vladavica,koji bi sa igrackog i marketinskog aspketa preporodio Zeljeznicar! imamo pare,prodajemo igrace,a adekvatnih pojacanja ni na vidiku,sramota! Sarajevo trenutno ima mnogo jaci igracki kadar od nas,i veliki su favoriti za titulu u nasoj ligi a u Evropi imaju kud i kamo vece sanse.. Zeljo je mene razocarao u svakom smislu,evropske utakmice protiv Serifa samo sto nisu pocele,a mi smo mnogo slabiji nego prosle sezone...a svi znamo da prosle sezone i nismo imali Bog zna kakvu ekipu,a sta tek od ove mozemo ocekivati!? mene je uprava blago receno razocarala,za sada naravno...
Realno.. puno nas pitara, nadali smo se (cak bili obijedjeni) da ce zeljo biti jaci u iducoj sezoni , pogotovo sto ima pare. Do sada nista od toga li OK to je Amarova odluka jer se on kod vas za sve pita a najvise za dovodjenje igraca. Koliko je to dobro ili lose pokazace tekme koje su ispred vas. Mislim da je taj Selimovic za vec legendarnog Lazu..Messi ali za onog smogovca nisam bas siguran da je nesto posebno..
Uglavnom, sretno !!!

Sweex
Kontakt:

Post Postao/la Sweex » 28 jun 2011, 18:34

Pozdrav za sve navijace Zeljeznicara!Novi kolacic :D

Omar500
Kontakt:

Post Postao/la Omar500 » 28 jun 2011, 18:38

Moguće je da bude dosta varijacija tokom sezone. Po meni, imamo dosta dobar napad i vezni red, sa dosta igrača koje je moguće rotirati. Odbrana škripi, ali doći će barem još jedan štoper.

slika

Prvi sastav, još uvijek ne potpuno izdefiniran. Nema beka, krilo se čeka, golmanska pozicija još uvijek nije razjašnjena.

slika

Drugi sastav, koji mi se dosta više sviđa. Ovdje sam Smajića izostavio, tu su Višća i Zeba na krilima, Stančeski kao pley. Ješe i Bogi štoperski tandem, Nyema na krilu. Tu su još odlični igrači sa klupe tipa Selimovića, Bešlije, Stanića, onda masa mladih tipa Baljića, Ramića, Zolotića, Alića pa i Pehilja i Nikolića. Neki od njih će sigurno igrati važniju ulogu tokom ove sezone, bar se nadam da hoće. Tu je i Jamak, valjda će i on da proradi, da pojača konkurenciju. Drakul i Elvir Čolić imaju zajedničke osobine, svako malo su povrijeđeni, a slove za odlične igrače. Očekujem da Stančeski i Višća eksplodiraju, da Ješe i Smajić dodju i to je to, ja zadovoljan.

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 28 jun 2011, 18:39

FCS-FCS je napisao/la:
bosnas_ je napisao/la:Zelju je napustilo za sada 7 igraca a doveli smo dva pojacanja,Adilovica i Selimovica...Drakul je za ovu polusezonu izgubljen,pa njega i ne racunam! hm,lose jako lose! Pitari su sacuvali proslogodisnji igracki kadar koji je osvojio drugo mjesto u prvenstvu i dovode 3-4 za nase uslove vrhunska pojacanja! pa jebote vise...dokle ce nasa uprava igrati se i kockati sa ugledom kluba! zasto se ne izvinu navijacima sto nisu doveli Vladavica,koji bi sa igrackog i marketinskog aspketa preporodio Zeljeznicar! imamo pare,prodajemo igrace,a adekvatnih pojacanja ni na vidiku,sramota! Sarajevo trenutno ima mnogo jaci igracki kadar od nas,i veliki su favoriti za titulu u nasoj ligi a u Evropi imaju kud i kamo vece sanse.. Zeljo je mene razocarao u svakom smislu,evropske utakmice protiv Serifa samo sto nisu pocele,a mi smo mnogo slabiji nego prosle sezone...a svi znamo da prosle sezone i nismo imali Bog zna kakvu ekipu,a sta tek od ove mozemo ocekivati!? mene je uprava blago receno razocarala,za sada naravno...
Realno.. puno nas pitara, nadali smo se(cak bili obijedjeni) da ce zeljo biti jaci u iducoj sezoni , pogotovo sto ima pare. Do sada nista od toga li OK to je Amarova odluka jer se on kod vas za sve pita a najvise za dovodjenje igraca. Koliko je to dobro ili lose pokazace tekme koje su ispred vas. Mislim da je taj Selimovic za vec legendarnog Lazu..Messi ali za onog smogovca nisam bas siguran da je nesto posebno..
Uglavnom, sretno !!!

Bas si fancy :mrgreen: kako se mozes nadat da ti konkurent bude jaci :mrgreen: mozes samo mislit,imati neko sopstveno misljenje da je jedan sastav jaci od drugog,a ti da se nadas da ce oni dovesti par igraca pa sa njima biti jaci :roll: trudit cu se da mislim da si se pogresno izrazio :)
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

FCS-FCS
Kontakt:

Post Postao/la FCS-FCS » 28 jun 2011, 18:43

Bio fancy ili ne kad skontas koliko para su dobili u zadnjih mjesc dana bilo je realno da odrijese kesu i dovedu barem 2 igraca , kako valja !!
To ti je realnost.... a mozda si i upravu jer sam htio reci "kontali smo..." a ne, nadali smo se

ChWilla
Kontakt:

Post Postao/la ChWilla » 28 jun 2011, 18:48

nemojte k'o boga vas molim vi da mi se nadate... :roll:

jug-onostalgicar
Kontakt:

Post Postao/la jug-onostalgicar » 28 jun 2011, 18:56

dosadilo mi je slusat ublehe oko pojacanja
plus uporedjivat sarajevo sa nama, pa sarajevo je u tolikim dugovima da kad bi imali svoje imovine davno bi bili u stecaju
smatram da uprava radi pametno jer pokusava sanirat dugove pa tek onda dovodit pojacanja, ja sam ubijedjen da i sa ovim sastavom amar moze uzet evropu, a onda sljedece godine kao nosilac kupit kakva pojacanja pa se borit.
bolje bit likvidan nego imat 5 vrhunskih igraca a na vrata ti kuca 500 firmi kojim dugujes pare

imaju ljudi koji se zovu menageri.. oni vode firmu (klub)
sto ne pustit njima da je vode???

kako neko moze biti negativan a u 2 godine 2 titule poceli smo i igrace prodavat za vecu lovu

FCS-FCS
Kontakt:

Post Postao/la FCS-FCS » 28 jun 2011, 18:57

ChWilla je napisao/la:nemojte k'o boga vas molim vi da mi se nadate... :roll:
dobro et ne nadamo se sto nam tvoji iz kluba i potvrdjuju dovodjenjem onog smogovca

themaniaks
Kontakt:

Post Postao/la themaniaks » 28 jun 2011, 18:59

Strpimo se do kraja prelaznog roka,pa onda cemo vidjeti jesmo li se pojacali ili nismo.Svaki,imalo bolji igrac gleda prvo da nadje inostrani angazman mi smo uvijek zadnja opcija,tako da molim za strpljenje :D
I zato ja navijam za Želju jer Željo jeste sve ono što oni nisu i Željo nije i nikad neće biti ono što su oni uvijek bili

bob
Kontakt:

Post Postao/la bob » 28 jun 2011, 19:05

FCS-FCS je napisao/la:Bio fancy ili ne kad skontas koliko para su dobili u zadnjih mjesc dana bilo je realno da odrijese kesu i dovedu barem 2 igraca , kako valja !!
To ti je realnost.... a mozda si i upravu jer sam htio reci "kontali smo..." a ne, nadali smo se
a vidi ako smo dobili pare ne znaci da sad sve pare bacimo na pojacanja pa sta bude , ima dugova i to se vraca kako bi inace licencu dobili za europska takmicenja jbga to je sad realnost , amar i sam kaze da bi odmah doveo 2,3 igraca i platio da zna da ce biti u pravom smislu pojacanja , a u nasoj ligi takvih igraca je malo te ono sto valja ceka da nadje vani neki ugovor a oni koji ne nadju onda potpisuju sta im se ponudi a to ti je vec otprilike krajem jula , istina kasno za ove prve utakmice al sigurno cemo dovesti jos kojeg igraca ...

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Google [Bot], Paromlinac, SamLake i 22 gosta.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []