FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
5-0
...ovo je sad previse...znao sam da cemo izgubiti...ali ovo...mada i treba nam ovo malo da se spustimo 
ZELJO DO GROBA ZIVOTA MI MOGA
Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...
Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...
5:0Željoman je napisao/la:znate li ozbiljno koji je rezultat
hoces slovima da ti napisemŽeljoman je napisao/la:znate li ozbiljno koji je rezultat
aj bola jel fkt 5-0 pa sta je ba to19TM87 je napisao/la:hoces slovima da ti napisemŽeljoman je napisao/la:znate li ozbiljno koji je rezultat
Volim te Zeljo!!!
namjestio osim formacijuzlatandr je napisao/la:aj bola jel fkt 5-0 pa sta je ba to19TM87 je napisao/la:hoces slovima da ti napisemŽeljoman je napisao/la:znate li ozbiljno koji je rezultat
Džeko-Ibišević-NEZAUSTAVLJIVO
- el-fighter
- Kontakt:
Ako je ovaj rezultat tačan, onda se pokazalo da ova euforija oko Želje je bila uzalud i da novo rukovodstvo i igrači nisu ništa pokazali, te da se još dosta toga treba uraditi.
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
e cuj rukovodstvo nije nisa pokazalo...pa sa onim hadaljima dobro nisu izgubili i od goska...ovo pokazuje da jos treba pojacanja...a i sam amar je reko da vodi 20 igraca da bi mogli igrati na 2 gola, sto znaci da medju tih 20 ima 10 koji nezasluzuju sveti dresel-fighter je napisao/la:Ako je ovaj rezultat tačan, onda se pokazalo da ova euforija oko Želje je bila uzalud i da novo rukovodstvo i igrači nisu ništa pokazali, te da se još dosta toga treba uraditi.
- BOSNA JE ZAKON
- Kontakt:
a gdje gledate rezultate?
gooooool 5-1 
iz penala Bekric
iz penala Bekric
- SarajevoMostar
- Kontakt:
Ma nesekiram se ja, djelit ce ta dva kluba na kraju sezone prvo mjesto. Ovo je prijateljska a rezultat nista neznaci. Prijateljski rezultat.
- el-fighter
- Kontakt:
Znam jarane da je kratko vrijeme da nova uprava i rukovodstvo nešto više urade. Znam da Željo sprema potpunu rekonstrukciju tima i da će većina ovih igrača napustiti Grbavicu. Nadam se da Osim zna šta radi i nadam se19TM87 je napisao/la:e cuj rukovodstvo nije nisa pokazalo...pa sa onim hadaljima dobro nisu izgubili i od goska...ovo pokazuje da jos treba pojacanja...a i sam amar je reko da vodi 20 igraca da bi mogli igrati na 2 gola, sto znaci da medju tih 20 ima 10 koji nezasluzuju sveti dresel-fighter je napisao/la:Ako je ovaj rezultat tačan, onda se pokazalo da ova euforija oko Želje je bila uzalud i da novo rukovodstvo i igrači nisu ništa pokazali, te da se još dosta toga treba uraditi.
da će početkom sljedeće sezone Željo biti mnogo jači i da ovakve poraze neće sebi dopuštati. Do početka nove sezone nije ostalo mnogo vremena, a mene zanima kako će za to vrijeme Željo uspjeti naći deset igrača koji zaslužuju da nose plavi dres. Možda Osim to i uspije, ali je više šansi da će većina od ovih 10 igrača koji nezaslužuju da nose Željin dres, sljedeće sezone ipak igraju za Želju.
Velež do groba života mi moga
UHh jest **** hladan tuss treba jos pojacanja ovako se nemere na titulu definitvno 
Jest prijateljski rezultat pravo, ja mislim da su se dogovoriliSarajevoMostar je napisao/la:Ma nesekiram se ja, djelit ce ta dva kluba na kraju sezone prvo mjesto. Ovo je prijateljska a rezultat nista neznaci. Prijateljski rezultat.
ja vas ljuzde neke ne razumijem slazem se da je rezultat previsok...ali brate moj ovaj zrinjski je trebo zelju dobiti 3 razlike na grbavici kad se igralo pod reflektorima...druga stvar oni su vec duze na pripremama i uigraniji su 20 puta, opet podvlacim da je rezultat previsok a bio bi manji sigurno da je bilo vece zalaganje nasih alkoholicara i "talenata", ali ne brinem **** ce im kevu amarnime_tm87 je napisao/la:UHh jest **** hladan tuss treba jos pojacanja ovako se nemere na titulu definitvno
Pa sta ste ocekivali da cemo dobiti Zrinjski i to u Mostaru sa onim klocevima, balerinama, pic.......Cast izuzetcima.
"My Favorite Ring is Always the Next One"
auuuuuu sto nas nagrdise ljudi propisno.Al na vrijeme cisto da vide gdje smo i sta smo!!!S druge strane je i bolje ovako neki igraci ce i otpasti,ocekivao jesam da ce mo izgubiti al ne i sa ovolikom razlikom....
Zadnja izmjena: lenovo, dana/u 07 jul 2009, 22:47, ukupno mijenjano 1 put.
Promijeni potpis ili ces biti sankcionisan.Hvala
cuj odrasti pa vidis da je covjek u pravu....heheh19TM87 je napisao/la:odrasti...ultra@rajvosa je napisao/la:5 Komada,5 komada to je nasa nada![]()
![]()
bit ce zeljo opet sampion
zavrseno 5-1
Ništa, ništa...Glavu gore!
Pripremne zato i postoje, da se uvide greške, očito u Želji ih ima, pa će to gosp. Osim da sa suradnicima konzultuje do 01. augusta i utakmice protiv Čelika.
Pripremne zato i postoje, da se uvide greške, očito u Želji ih ima, pa će to gosp. Osim da sa suradnicima konzultuje do 01. augusta i utakmice protiv Čelika.
Moje su slutnje bile uvijek malo čudne, tesko je mene preći je l' znaš?