FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee
- ZELJO MOJA
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Novi igrač hrvatskog prvoligaša Intera iz Zaprešića je Makedonac Goran Gančev, doskorašnji član sarajevskog Željezničara.
Gančev je proteklih sezona nosio dres sarajevskih plavih, a prošlu je sezone odradio kao posuđen igrač u mostarskom Veležu.
Transfer je potvrđen na službenoj internet stranici Intera iz Zaprešića
jos jedan u nizu odlazaka
Gančev je proteklih sezona nosio dres sarajevskih plavih, a prošlu je sezone odradio kao posuđen igrač u mostarskom Veležu.
Transfer je potvrđen na službenoj internet stranici Intera iz Zaprešića
jos jedan u nizu odlazaka
- zlaya_tm87
- Kontakt:
Bice pojacanja samo sabura i bez kukanja 

sinoć je bio sasvim solidan, samo mi nije jasan njegov status.Sad je na pozajmnici, pa trenira sa nama, pa onda opet je negdje posuđen
G R B A V I C A 2
to govorite od pocetka prelaznog roka , meni ovo smrdi , pa prodali smo najboljeg igraca i jos 6 ostalih a nista ne dovodimo osim ove dvojice za koje ne bih znao reci da li su pojacanja il... trebamo golmana podhitno kao npr. hadzidzulbica al pitari su se potrudili isto tako da i sacuvaju kadar i dovedu jos nekoliko provjerenih pojacanja , a mi????????? do sad razocarenjeSweex je napisao/la:Bice pojacanja samo sabura i bez kukanja
ŽELJEZNICAR 1921
La Vecchia Signora 1897
La Vecchia Signora 1897
- eliminator
- Kontakt:
navedi mi jednog igraca koji ce odmah doci u nasu ligu a da prvo ne potrazi inostrani angazman, pretezno dovedemo igrace pred sami kraj prelaznog rokamiki 90 je napisao/la:to govorite od pocetka prelaznog roka , meni ovo smrdi , pa prodali smo najboljeg igraca i jos 6 ostalih a nista ne dovodimo osim ove dvojice za koje ne bih znao reci da li su pojacanja il... trebamo golmana podhitno kao npr. hadzidzulbica al pitari su se potrudili isto tako da i sacuvaju kadar i dovedu jos nekoliko provjerenih pojacanja , a mi????????? do sad razocarenjeSweex je napisao/la:Bice pojacanja samo sabura i bez kukanja![]()
pa bočlji je Karić od Hadžijemiki 90 je napisao/la:to govorite od pocetka prelaznog roka , meni ovo smrdi , pa prodali smo najboljeg igraca i jos 6 ostalih a nista ne dovodimo osim ove dvojice za koje ne bih znao reci da li su pojacanja il... trebamo golmana podhitno kao npr. hadzidzulbica al pitari su se potrudili isto tako da i sacuvaju kadar i dovedu jos nekoliko provjerenih pojacanja , a mi????????? do sad razocarenjeSweex je napisao/la:Bice pojacanja samo sabura i bez kukanja![]()
e ako je hadzidzulbic pojacanje , a do juce se pljuvalo po bandovicu koji je za njega klasa od golmana , pa karic je za hadzidjulbica cassilas , bolje ovog malog iz olimpica forsirat da se razvija neg dovoditi istrosene golmane na zalasku karijere , stvarno nikad ljudima ugoditimiki 90 je napisao/la:to govorite od pocetka prelaznog roka , meni ovo smrdi , pa prodali smo najboljeg igraca i jos 6 ostalih a nista ne dovodimo osim ove dvojice za koje ne bih znao reci da li su pojacanja il... trebamo golmana podhitno kao npr. hadzidzulbica al pitari su se potrudili isto tako da i sacuvaju kadar i dovedu jos nekoliko provjerenih pojacanja , a mi????????? do sad razocarenjeSweex je napisao/la:Bice pojacanja samo sabura i bez kukanja![]()
-
the maniacs 87
- Kontakt:
Evo malo prije pričao sam preko telefona sa prijateljem iz Jajca koji je blizak i dobar sa Sulejmanom Smajićem kaže da je potpisao za neki klub koji vodi sada Blaž Slišković.
- ThE_mAnIaCs_1987
- Kontakt:
do 7.7.2011 je rokMaJaBa je napisao/la:Ljudi jel' se prijavio spisak igraca za Sheriff ?
Za zivot cijeli!
miki 90 je napisao/la:to govorite od pocetka prelaznog roka , meni ovo smrdi , pa prodali smo najboljeg igraca i jos 6 ostalih a nista ne dovodimo osim ove dvojice za koje ne bih znao reci da li su pojacanja il... trebamo golmana podhitno kao npr. hadzidzulbica al pitari su se potrudili isto tako da i sacuvaju kadar i dovedu jos nekoliko provjerenih pojacanja , a mi????????? do sad razocarenjeSweex je napisao/la:Bice pojacanja samo sabura i bez kukanja![]()
Jel te Stid ?
Razumijes ti mene burazere moj 
ok,hvalaThE_mAnIaCs_1987 je napisao/la:do 7.7.2011 je rokMaJaBa je napisao/la:Ljudi jel' se prijavio spisak igraca za Sheriff ?
Željezničar za život cijeli.
Ovog malog BUkvica treba isforsirat ko Sehu, sjetite se Sehe prethodnih godina i njegovih gafova na golu i pogledajte ga danas, isforsirat ovog BUkvica i za koju godinu probat uzet paru i od njegalottdogg je napisao/la:e ako je hadzidzulbic pojacanje , a do juce se pljuvalo po bandovicu koji je za njega klasa od golmana , pa karic je za hadzidjulbica cassilas , bolje ovog malog iz olimpica forsirat da se razvija neg dovoditi istrosene golmane na zalasku karijere , stvarno nikad ljudima ugoditimiki 90 je napisao/la:to govorite od pocetka prelaznog roka , meni ovo smrdi , pa prodali smo najboljeg igraca i jos 6 ostalih a nista ne dovodimo osim ove dvojice za koje ne bih znao reci da li su pojacanja il... trebamo golmana podhitno kao npr. hadzidzulbica al pitari su se potrudili isto tako da i sacuvaju kadar i dovedu jos nekoliko provjerenih pojacanja , a mi????????? do sad razocarenjeSweex je napisao/la:Bice pojacanja samo sabura i bez kukanja![]()
Bukvića, pa onda malog Kjosevskog. Štaviše, Kjosevskog bi ja bacio u vatru već za godinu-dvije.
Ne treba panicariti sto se tice pojacanja,vidim neki lupaju gluposti spominju pojacanja komsinicaa mi nista ovo ono,ima vremena,jes' da se trebaju uigrati ali pravom pojacanju ne treba puno da se uigra 
Lahko je bilo Šehu forsirati u godinama kad smo tavorili u sredini tabele.Kad se boriš za titulu svaka greška je presudna. Ali nema veze i ja mislim da bi Bukvića trebali forsirati pa šta bude.
FEDERER= KLOC
Slazem se da Bukvica treba forsirati,dobar je i Karic ali nije dugo vremena branio,vrijeme ucini svojeIker C je napisao/la:Lahko je bilo Šehu forsirati u godinama kad smo tavorili u sredini tabele.Kad se boriš za titulu svaka greška je presudna. Ali nema veze i ja mislim da bi Bukvića trebali forsirati pa šta bude.
Nemamo sta da se brinemo za golmana, Karic nije ko Seha ali opet je jedan od boljih u PL, vise trebamo da brinemo za lijevog beka i stopera, Bogi poslije povrede nije isti, a ni Vasilic mi ne ulijeva sigurnost. Mozda im se neko prikljuci u Sloveniji ko zna sta ce se sve desiti u bliskoj buducnosti 
NO PYRO NO PARTY
- Grbavica moj zivot
- Kontakt:
Karic je golman i po nema se tu sta pricat treba m udat sansu ja znam da je dobar golman 100 %,vi imate to takvo misljenje jer covijek nije imao sanse a na klupi sjedi tek godinu dana neznam otkud vam price da nije branio dvije i tako slicno.
svoj ti pos'o !
Trenutno korisnika/ca: Anpa, KrajinaTm87, Sarun, WeekendOffender i 32 gosta.