Drug, ako ti se ne svidja kako radi nasa uprava, kako radi GOSPODAR FAMILIJE, kako nas STATISTICKI NAJBOLJI IGRAC igra, onda nemoj ovdje ni komentarisati ! Niko ovde nije dosao da cita pesimizam, i gluposti, vjeruj mi ovo mi je 71 post na forumu, vjeruj mi prosao sam sa ZELJOM vise nego 90% raje na ovom i na org. forumu, vjeruj mi da mi je pun K***C vas pesimista koji iz godine u godinu, unistaveta vasom pricom sve ono (bar malo) ljepog sto se napravi ! ! ! ! !otpravnik_vozova je napisao/la:Ti mi garantujes!!! Vidim ja druze i sam ko je kakav igrac!babilonTM je napisao/la:@ otpravnik vozova
Svaka čast za sve, al za ovo sa Zebom se ne mogu složiti. Ne želim ulaziti u dublju raspravu, ali je Zeba jedini igrač koji zna sa loptom u Želji. Glavni problem je bio što nije imao kome gurati lopte naprijed, Lazi?
I ova priča oko Bekrića, stoji...Jest Željo bio jači u prekidima sa Bekrićevim centaršutevima, ali sad kad Zeba hoće da sa Lazom odigra neki dupli pas, to ne ide. U par navrata se vidjelo da Lazo Zebi smeta, al bukvalno smeta. Nije trkač, nije borac na terenu, ali garantujem da je naš najbolji igrač!
Lazo je igrao u sampionskoj ekipi a Zeba nije....i do koga je??? On moze na bajramskom igrati samo.
Ne zelim ni ja nikavu raspravu ali mi navedi neke dobre poteze ZZ? Kako Bekricu, Lazo nije smetao?
Dalje otpratnice, treba tebe otpratiti u laktase, pa da vidis kako BOLI , ALI BUKVALNO SRCE PARA, kada tvoja SVETINJA GUBI 2:0, kako boli kada KRUNIC, HOTIC i ostala raja, APLAUDIRAJU, kada utakmica zavrsi sa 3:0 u gostima protiv Laktasa, i jos kazu "Nemam sta zamjeriti svojim momcima" ! Dakle otpratnice, daj da tebe lagano , ali sigurno OTPRATIMO SA OVOG FORUMA ! ! !
CISTO ISKRENO ! ! ! H8ERI DIE ! ! !
1921 Ljubav prema tebi GRANICE NEMA !