Megamon je napisao/la:Je l' to kojasevic povrac'o
aha
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Megamon je napisao/la:Je l' to kojasevic povrac'o
Hadjija je bio nesto bolestan,uglavnom nije nikakv belaj.padobranac1978 je napisao/la:Megamon je napisao/la:Je l' to kojasevic povrac'o
aha,Hadzije nije bilo nikako
miky_hz je napisao/la:Bio je danas,nemoze cojk dvaput u godinama je
jarane ja te nista ne kontam,majke mi...kanarinac je napisao/la:ljudi usps e edeji ja prijavit na ovaj forum nije mi islo hehehe ali moram aj isceram novi hordas koji je tu uz vas i selam svima od mene
heehheeh druze vjeruj da i ja sad sam ne kontam sta sam napisao J**+ me tastatura bice boljepadobranac1978 je napisao/la:jarane ja te nista ne kontam,majke mi...kanarinac je napisao/la:ljudi usps e edeji ja prijavit na ovaj forum nije mi islo hehehe ali moram aj isceram novi hordas koji je tu uz vas i selam svima od mene
ado-hz je napisao/la:Ja neznam sta je Pixiju, jednom sam ranije usao na tekmu i lik kod korner linije povraca dusu ispusta....![]()
![]()
.....ovaj ce mu na treningu dusu izvaditi, trebalo bi otici odnijeti mu kakvog voca dok su jos u Fojnici
VanBasten je napisao/la:ado-hz je napisao/la:Ja neznam sta je Pixiju, jednom sam ranije usao na tekmu i lik kod korner linije povraca dusu ispusta....![]()
![]()
.....ovaj ce mu na treningu dusu izvaditi, trebalo bi otici odnijeti mu kakvog voca dok su jos u Fojnici
Neka, sutra će opet da povraćaHZ_ilidzaa je napisao/la:Vidi Pixija nema na FBu, u ova doba vazda online...![]()
Plisek Plisek sta im uradi...
Ma ne samo u našoj ligi, svugdje gdje se igra imalo ozbiljan fudbal. Možemo mi imati 11 Mesiaj u ekipi, ali ako su oni u 60' već nesposobni za šprint od 30 metara, kakve koristi od njih.ado-hz je napisao/la:Ja se samo nadam da cemo fizicki biti spremni svaku tekmu 120min jer u ovoj usranoj ligi samo fizicka sprema igra ulogu, tehnicki toliko nije ni bitno kad se seljaci udaraju,zato nek ih dobro Plisek napuca da pucaju od snage
Naravno,slazem se zato treba siroka klupa, nek dovedu jos kojeg igraca isplatice se kad tad to....a sto se tice fizicke spreme lako je igrati na Kosevu, al treba imati snage da slomis protivnika na straniVanBasten je napisao/la:Neka, sutra će opet da povraćaHZ_ilidzaa je napisao/la:Vidi Pixija nema na FBu, u ova doba vazda online...![]()
Plisek Plisek sta im uradi...
edit: aha, nema ga večeras, ne skontah. Naravno, krevetac je sad majka![]()
Ma ne samo u našoj ligi, svugdje gdje se igra imalo ozbiljan fudbal. Možemo mi imati 11 Mesiaj u ekipi, ali ako su oni u 60' već nesposobni za šprint od 30 metara, kakve koristi od njih.ado-hz je napisao/la:Ja se samo nadam da cemo fizicki biti spremni svaku tekmu 120min jer u ovoj usranoj ligi samo fizicka sprema igra ulogu, tehnicki toliko nije ni bitno kad se seljaci udaraju,zato nek ih dobro Plisek napuca da pucaju od snage
Osim toga, ne smije nam se dešavati kao ranijih godina kad smo igrali Evropu, odigramo 6 tekmi u Evropi, počne prvenstvo naši već ne mogu meda. Umorni od Evrope. **** miša, pa niste odigrali 300 utakmica pa da vas je već umor savlad'o. Profesionalci ste, niste amateri ba...

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.