Naravno,slazem se zato treba siroka klupa, nek dovedu jos kojeg igraca isplatice se kad tad to....a sto se tice fizicke spreme lako je igrati na Kosevu, al treba imati snage da slomis protivnika na straniVanBasten je napisao/la:Neka, sutra će opet da povraćaHZ_ilidzaa je napisao/la:Vidi Pixija nema na FBu, u ova doba vazda online...![]()
Plisek Plisek sta im uradi...
edit: aha, nema ga večeras, ne skontah. Naravno, krevetac je sad majka![]()
Ma ne samo u našoj ligi, svugdje gdje se igra imalo ozbiljan fudbal. Možemo mi imati 11 Mesiaj u ekipi, ali ako su oni u 60' već nesposobni za šprint od 30 metara, kakve koristi od njih.ado-hz je napisao/la:Ja se samo nadam da cemo fizicki biti spremni svaku tekmu 120min jer u ovoj usranoj ligi samo fizicka sprema igra ulogu, tehnicki toliko nije ni bitno kad se seljaci udaraju,zato nek ih dobro Plisek napuca da pucaju od snage
Osim toga, ne smije nam se dešavati kao ranijih godina kad smo igrali Evropu, odigramo 6 tekmi u Evropi, počne prvenstvo naši već ne mogu meda. Umorni od Evrope. **** miša, pa niste odigrali 300 utakmica pa da vas je već umor savlad'o. Profesionalci ste, niste amateri ba...
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
- Megamon
- Kontakt:
http://www.fksinfo.com/np-1376-Pliek_vo ... stigao.htm
http://www.fksinfo.com/galerija/categor ... 1c04bc93ed
http://www.fksinfo.com/galerija/categor ... 1c04bc93ed
Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!

fuliš (100% šansu), pušiš
glupost za hrabre je sebičan lijek
Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop
Yeben plisani medo. :mrgreen:Mora da su ovi iz teplica,dernek napravili kad je ovaj otisao.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
- tm-ovac iz mase
- Kontakt:
Sve ovo fino izgleda i nadam se da će ovaj "san" potrajat dugo i dugo 
a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž
- Giallorossi
- Kontakt:
- neutralan__
- Kontakt:
Sta je uradio ?Giallorossi je napisao/la:Respect za Haskica
Jel on ovo gore radi sklekove ?
FK Budućnost Banovići 1947 Ljumani 1988
- Giallorossi
- Kontakt:
http://www.fksinfo.com/galerija/data/me ... 011_28.jpg majicaneutralan__ je napisao/la:Sta je uradio ?Giallorossi je napisao/la:Respect za Haskica
FK Sarajevo ♥ Chicago Bulls ♥ Chicago Bears ♥ AS Roma ♥
Zadnja izmjena: -A-, dana/u 29 jun 2011, 00:58, ukupno mijenjano 1 put.
- tm-ovac iz mase
- Kontakt:
Ovaj gore sto radi sklekove kad krene nova sezona za njega ce govoriti da je najbolji igrac ligeneutralan__ je napisao/la:Sta je uradio ?Giallorossi je napisao/la:Respect za Haskica
TM87
Komsije,kakva je situacija sa Škorom
Evo i od mene sretno u Evropi,vidim ovaj Orebro gubi ligaske utakmice mislim da vam oni ne bi predstavljali veliki problem
Evo i od mene sretno u Evropi,vidim ovaj Orebro gubi ligaske utakmice mislim da vam oni ne bi predstavljali veliki problem
Željezničar za život cijeli.
Plišani im je danas pokazao šta ih to čeka ako kojim slučajem se nađu u nekoj ozbiljnoj ligi.harishp je napisao/la:Yeben plisani medo. :mrgreen:Mora da su ovi iz teplica,dernek napravili kad je ovaj otisao.
Bio im je show pravi, prvo vježbe snage, brzine i ekplozivnosti...kad su kontali da je konačno kraj....utakmica.
Svaka fula, kazna. Nakon što je završilo 0:0, kolektivna kazna sklekovima za obje ekipe
A u Teplicama im je svejedno, manje-više isti režim ih čeka ko god da im bude trener. Nama je ovo novina, tamo standard.
Češka liga tempom ništa ne zaostaje za recimo Njemačkom, sve ekipe su izuzetno fizički spremne.
Haskic je takodjer danas zabijo golcinu sa 35 m ... I dobio je velike aplauze i od gledalaca i igracaneutralan__ je napisao/la:Sta je uradio ?Giallorossi je napisao/la:Respect za Haskica
- neutralan__
- Kontakt:
Aha,hvala,svaka mu cast i od mene.Giallorossi je napisao/la:http://www.fksinfo.com/galerija/data/me ... 011_28.jpg majicaneutralan__ je napisao/la:Sta je uradio ?Giallorossi je napisao/la:Respect za Haskica
Nego na kojoj god slici Haskic i Smigalovic su zajedno,ne razdvajaju se.
Da pitam kako je se pokazao,jel zadovoljio vase ukuse ?
Sta vi mislite o njemu,hocel daleko dogurati ? Isto pitanje vazi i za Smigalovica.
EDIT: @aS_Roma Hajde drago mi je,neka tako zabije i Orebru.
FK Budućnost Banovići 1947 Ljumani 1988
- tm-ovac iz mase
- Kontakt:
Vi mi niste jasni nikako ovaj gore kaze da je zavrsilo 0:0 i da su kaznjeni sa sklekovima a ti kazes da je dao gol sa 35maS_Roma je napisao/la:Haskic je takodjer danas zabijo golcinu sa 35 m ... I dobio je velike aplauze i od gledalaca i igracaneutralan__ je napisao/la:Sta je uradio ?Giallorossi je napisao/la:Respect za Haskica
TM87
Bina je ta ozbiljnost i radna atmosfera..to se vec postiglo.
Slijedeca faza je da Plisek kroz utakmice,sto medjusobne sto prijateljske,selektira ekipu..i eventualno utvrdi gdje jos skripi.
Ide ovo fino...
Slijedeca faza je da Plisek kroz utakmice,sto medjusobne sto prijateljske,selektira ekipu..i eventualno utvrdi gdje jos skripi.
Ide ovo fino...
- Mrkva_i_Cevapi
- Kontakt:
Joj raja evo zivim u Saint Louis-u 11 godina. Ne mogu vam opisati koliko mi je drago zbog ovih desavanja u klubu. Sigurno je i vama jos vise ali eto morao sam reci! Nadam se plasmanu u grupe LE, ali kup i titula bi trebali biti nasi!!! Volim te Sarajevo
)))
http://www.youtube.com/watch?v=RCkFshzJvNE Nova epizoda Mihajla :)
Bio je trenining i prije ovog, jutarnjitm-ovac iz mase je napisao/la:
Vi mi niste jasni nikako ovaj gore kaze da je zavrsilo 0:0 i da su kaznjeni sa sklekovima a ti kazes da je dao gol sa 35m
Pa momci koji su ih gledali kazu da za sada djeluje da bi mogli biti iznenadjenje,i da bi mogli pruziti vise nego sto se na pocetku ocekivalo od njih. Na prvi pogled izgledaju sasvim dobro. E sada,najbitnije je kako ce Plisek zamisliti koncepciju igre ,i na koji nacin ce posloziti ekipu i ko ce se sve uklopiti u njegove planove.neutralan__ je napisao/la: Da pitam kako je se pokazao,jel zadovoljio vase ukuse ?
Do Pliseka je...
Trenutno korisnika/ca: DoktorXabaras, Laganini1986 i 14 gostiju.