GNK Dinamo Zagreb
Re: Dinamo Zagreb
Na tom mjestu što ti govoriš je bio dok je bio stari sjever.. zašto su ga pomaknuli ne znam. 

...što je više lome to je volim jače...
Super vam ide obnova stadiona,samo jedno pitanje hocel biti atletska staza plava il ice samo prekritit postojecu atletsku plavom bojom.Ako taj dio sredite,moglo bi to stvarno pristojno izgledat!
Majstore, vidiš da smo sad o tome pisali.haris10 je napisao/la:Super vam ide obnova stadiona,samo jedno pitanje hocel biti atletska staza plava il ice samo prekritit postojecu atletsku plavom bojom.Ako taj dio sredite,moglo bi to stvarno pristojno izgledat!

- gospodin Seljakovic
- Kontakt:
hvala za info .. moguce da ih je bilo strah od urusavanja one zgrade S-Z, nisu reflektori 5kg, to je metalna kontrukcija .. sad ne znam sta ce uradit s tim, nadam se da ce direktor stadiona smislit nesto pametnojacky09 je napisao/la:Na tom mjestu što ti govoriš je bio dok je bio stari sjever.. zašto su ga pomaknuli ne znam.
do neki dan su govorili da ce bit neka podloga, nisu spominjali stazu nigdje, ja sam kontao da ce salit neki beton il sta vec, a danas je ovo izaslo na sluzbenoj stranici:haris10 je napisao/la:Super vam ide obnova stadiona,samo jedno pitanje hocel biti atletska staza plava il ice samo prekritit postojecu atletsku plavom bojom.Ako taj dio sredite,moglo bi to stvarno pristojno izgledat!
Velika novost koja će vizualno biti najatraktivnija bit će i plava atletska staza. Uređenje kreće nakon završetka radova na travnjaku.
pa nece biti vise MAXI-RUGLO
bit ce to sada pristojan stadion,jos kad se na njemu bude igrala liga prvaka po skupinama abd
Volim ZRINJSKI,volim MOSTAR,svaki kamen ovoga grada,nek se zna da u njemu vojska ULTRASA vlada
Prvak BiH- 2004/2005, 2008/2009, 2013/2014
Pobjednik Kupa BiH-2007/2008
http://youtu.be/eg6aEePF5B4
Prvak BiH- 2004/2005, 2008/2009, 2013/2014
Pobjednik Kupa BiH-2007/2008
http://youtu.be/eg6aEePF5B4
- Titova-Juga
- Kontakt:
Ne znam tacno cifru, a necu da bubam sada napamet, medjutim koliko se ulozilo u ovaj Maksimir jos od Canjuge,
mogla se sigurno jedna velika ASTRONOMSKA arena od 60.000 izgraditi !
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.
- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !
Smrt nacionalizmu !!
- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !
Smrt nacionalizmu !!
- gospodin Seljakovic
- Kontakt:
i jos bi ostalo za par igraca vrhunske klaseTitova-Juga je napisao/la:Ne znam tacno cifru, a necu da bubam sada napamet, medjutim koliko se ulozilo u ovaj Maksimir jos od Canjuge,
- themaniacs_87
- Kontakt:
Čitam na nogometnom magazinu forumu, koliko vrijeđate nas i naš sport. Možemo i mi isto da radimo to na ovoj i Hajdukovoj temi, ali nećemo...
Čemu tolika mržnja ?
Kod: Označi sve
http://www.nogometni-magazin.com/forum/viewtopic.php?f=15&t=479&start=400

Čemu tolika mržnja ?
F.K. Željezničar - klub koji se voli u cijelom svijetu!
A.C.A.B. !
A.C.A.B. !
Ne kvari temu, registriraj se na taj forum pa pitaj.themaniacs_87 je napisao/la:Čitam na nogometnom magazinu forumu, koliko vrijeđate nas i naš sport. Možemo i mi isto da radimo to na ovoj i Hajdukovoj temi, ali nećemo...Kod: Označi sve
http://www.nogometni-magazin.com/forum/viewtopic.php?f=15&t=479&start=400
![]()
Čemu tolika mržnja ?
- gospodin Seljakovic
- Kontakt:

samo nek se radi, samo nek se radi

- ŠB_Fidelis
- Kontakt:
Ima tu bolan posla, al ne da mi se brate ni onakvog ga vise gledati kad god dodjem ccc. Tako da ne moze gore nikako.
...Život za Široki...
- gospodin Seljakovic
- Kontakt:
ma de ba, kakav je bio sad da radovi stanu ljudi ce rec da je napravljen dobar posaoŠB_Fidelis je napisao/la:Ima tu bolan posla, al ne da mi se brate ni onakvog ga vise gledati kad god dodjem ccc. Tako da ne moze gore nikako.
Jutros vrlo dobra utakmica sa naše strane, utakmicu sam gledao u jednom kafiću u Mostaru. 1.poluvrijeme dosta loše, ipak se utakmica igrala u 10:30. U tome razdoblju smo imali nekoliko dobrih šansi ali Krstanović i Bećiraj nisu bili precizni. Čim je počelo 2.poluvrijeme naš pogodak. Nakon jednog skraćenog kornera lopta se odbila na vrh šesnaesterca do Vrsaljka koji sjajnim udarcem pogađa u rašlje. Naši napadi se nakon toga nastavljaju, nakon jednog sjajnog ulaska Alispahića u 16m, i njegove povratne lopte Badelju, Badelj je pucao ali se lopta odbila od braniča Ružemberoka i ulazi u mrežu. Nekoliko trenutaka prije Tonel je zbog bolova napustio teren. Nadam se da nije ništa ozbiljno. Evo početnog sastava:
Dinamo: Kelava (od 60. Lončarić), Vrsaljko (od 60. Tomečak), Tonel (od 54. Ademi), Cufre (od 60. Vida), Ibanez (od 60. Palić), Leko (od 60. Calello), Badelj (od 60. Chago), Alispahić (od 60. Šitum), Sammir (od 46. Kovačić), Beqiraj (od 60. Sylvestr), Krstanović (od 60. Rukavina)
Kelava nije imao nešto posla, Tonel i Cufre su svoj posao obavili sjajno, zaista djeluju impresivno, Vrsaljko odličan, Ibanez može i bolje, Leko i Badelj su odradili lavovski posao, Leko odličan u primopredaji lopte, Alispahić također vrlo dobar, Sammir najavljuje povratak u staru prošlojesensku formu,, Krstanović i Bećiraj su mogli i bolje reagirati u pojedinim situacijama. Nakon promjena u 60.min. utakmice tempo je pao. S klupe su mi se najviše dopali Tomečak, Šitum i Kovačić. Vida još nije pravi, jednom je katastrofalno pogriješio, sreća pa je Lončarić spasio stvar.
Dinamo: Kelava (od 60. Lončarić), Vrsaljko (od 60. Tomečak), Tonel (od 54. Ademi), Cufre (od 60. Vida), Ibanez (od 60. Palić), Leko (od 60. Calello), Badelj (od 60. Chago), Alispahić (od 60. Šitum), Sammir (od 46. Kovačić), Beqiraj (od 60. Sylvestr), Krstanović (od 60. Rukavina)
Kelava nije imao nešto posla, Tonel i Cufre su svoj posao obavili sjajno, zaista djeluju impresivno, Vrsaljko odličan, Ibanez može i bolje, Leko i Badelj su odradili lavovski posao, Leko odličan u primopredaji lopte, Alispahić također vrlo dobar, Sammir najavljuje povratak u staru prošlojesensku formu,, Krstanović i Bećiraj su mogli i bolje reagirati u pojedinim situacijama. Nakon promjena u 60.min. utakmice tempo je pao. S klupe su mi se najviše dopali Tomečak, Šitum i Kovačić. Vida još nije pravi, jednom je katastrofalno pogriješio, sreća pa je Lončarić spasio stvar.
Only ONE UNITED
Kimi Raikkonen:"How does it feels to drive at 300 km/h? - It feels normal."
Srcu mome tiha patnja, oku mome radost i sjaj, Dinamo Zagreb najbolji si znaj
Podrška Jackyu
Kimi Raikkonen:"How does it feels to drive at 300 km/h? - It feels normal."
Srcu mome tiha patnja, oku mome radost i sjaj, Dinamo Zagreb najbolji si znaj
Podrška Jackyu
Jurčić odabrao već prvu 11 za Neftci. Ovako bi to trebalo izgledati:
....................Kelava........................
...Vrsaljko...Tonel.....Cufre.......Ibanez...
.................Leko........Badelj...............
...........Sammir...............Alispahić......
..............Beqiraj........Krstanović.........
Samo ću reći JADNA NAM MAJKA.

- gospodin Seljakovic
- Kontakt:
jacky09 je napisao/la:Jurčić odabrao već prvu 11 za Neftci. Ovako bi to trebalo izgledati:
opet Sammir kod aut linije??

nakon sto je Vaha 129482874938492085737593929 puta ponovio da on mora igrat u sredini gdje ima vise prostora s loptom ovaj ga opet gura na bok .. Jurcic nam je izgleda najslabija karika
Ma to je neka romb formacija gdje uopće nebi imali igrače na strani nego bi sve išlo preko sredine, neka taktika iz 76.gospodin Seljakovic je napisao/la:
opet Sammir kod aut linije??![]()
![]()
![]()
![]()
nakon sto je Vaha 129482874938492085737593929 puta ponovio da on mora igrat u sredini gdje ima vise prostora s loptom ovaj ga opet gura na bok .. Jurcic nam je izgleda najslabija karika

Gdje je Vida ?
Doveden je za veliku sumu novca i baš me čudi zašto Kruno nije stavio Domagoja u prvih XI, ali drago mi je radi Alispahića i nadam se da će u Dinamu igrati važnu kariku i da će pomoći da dođu do pobjede protiv Neftcija.

Doveden je za veliku sumu novca i baš me čudi zašto Kruno nije stavio Domagoja u prvih XI, ali drago mi je radi Alispahića i nadam se da će u Dinamu igrati važnu kariku i da će pomoći da dođu do pobjede protiv Neftcija.
- gospodin Seljakovic
- Kontakt:
ahaa .. na prvi pogled mi se ucinila standardna 4-4-2 s malo isturenim krilima .. a ako je Sammir u sredini onda je dobro, nije Jurcic toliko los, stekao je iskustva u Lokomotivijacky09 je napisao/la:
Ma to je neka romb formacija gdje uopće nebi imali igrače na strani nego bi sve išlo preko sredine, neka taktika iz 76.Panj opet šikanira Tomečaka svojim neznanjem.

Vida nije zadovoljio, zato i jest na klupi .. to je ono sto sam ja kontao da ce bit kad on dodje, nije puno igrao, a NEKAD je bio dobar, znaci velikim slovima NEKAD .. a kakav je sad nismo znali jer je slabo igrao .. veliki klubovi ne kupuje takve igrace il ih bar dovedu polusezonu na posudbu il pak ako su slobodni igraci na probu pa ako zadovolji ostaje .. Vida je za sad uzalud bacen novac, al nadam se da je to samo za sadNeutral_ je napisao/la:Gdje je Vida ?![]()
sto se tice Alispahica, Jurcic kaze da je malo izgubljen na treninzima jer nikad nije igrao u tako velikom klubu i nije radio tako zestoko .. al vidi se da se mali trudi, vec je zabio gol, a jucer je protiv Ruzemberoka upisao asistenciju .. mogao bi bit nova zvijezda

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.