FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Previse pesimizma, debilizma i "profesionalizma" na jednom mjestu ...
Samir je tako igrao jednu čitavu polusezonu. Prije toga ga dugo vremena nije bilo i **** mu se majka.spielführer_21 je napisao/la:Samir Bekrić ja igrao i lijepo i borbeno.. Najveća i jedina razlika između šampionske ekipe i ove je Samir Bekrić, igrač koji je bio za dva koplja ispred cijele PL.. Zeba je majstor ali je strašno lijen, da radi koliko treba davno bi završio u ligama petice, ali je prelijen i to je i Amar rekao..irridu je napisao/la:otpravnik_vozova je napisao/la: i sa hodanjem je bio glavni kreator igre i jedan od najboljih igraca ,naravno da je imao losih partije posebno na par gostovanja al haj ti igraj fudbal lijep za oko protiv mesara iz travnika,trebinja...![]()
Kad do sada nije proradio na tome, ne vjerujem ni da će ove godine.. A to će nam biti najveći problem, on može dobro igrati kad u vezi imamo 4 dobra trkača koji rade za njega, ali mi imamo 2-3 uvrh glave i zbog Zebe izgleda kao da imamo igrača manje u jačim utakmicama..
Isto tako sada Šehi svi puše **** od ushićenja kako je dobar a većina je pljuvala po njemu dugo dugo vremena navodeći kako je debil, kreten, i kako treba ići da se kali u neku nižu ligu jer nije za Želje.
Zeba je statistički naš najbolji igrač. To što se vama ne dopada kako on izgleda na terenu je isključivo vaš problem. Iako me, s obzirom šta sve pišete, ludo zanima kako uopšte znate kako on na terenu izgleda, jer utakmice sigurno ne gledate uživo.
Ljudi su ****.
Još nešto. Za one koji konstantno pričaju kako se može dovesti igračina za 200 hiljada maraka - imate valjda svi zidove u kući. Lagano, svako jutro glavom jedno sat-dva udarati od iste. Nećete postati pametniji, ali možda usljed glavobolje prestanete pisati gluposti.
Znam vrlo dobro i ko se spominjao i ko je sve trebao po rijecima forumasa doci a nije ni bio blizu bilo kojeg kluba u BIH i da je svima vise manje dosta spekulacija,opet ti napominjem da nisam nista izmislio nego prenio procitano u najtiraznije dnevnom listu i opet kazem kao i maloprije da ukoliko oni lazu mnogo sire ljudske mase onda sam i ja slagao ovih stotinjak forumasa koji posjecuju forum ss.ba.aleksandar_veliki je napisao/la:Vidi, mislim da je navijacima Zeljeznicara dosta te price o dolascima. Spominjao se Muslimovic, pa ovaj pa onaj i onda ne bude nista. Zato sam sebi uzeo za pravo da ti kazeem da talasas beze, bar sto se tice Smajica i mislim da je mnogo bolje da ljudi znaaju na cemu su nego da zive u nekim zabludama. Dakle, dobro sam ja informiran i mogu ti reci da od tog transfera nece biti nista, odnosno izgledi da se realizuje su jedan posto.legenda79 je napisao/la:Ja samo prenosim sta sam procitao u dnevnoj stampi koju sam uredno platio 1 KM,a postujuci pravila ovog foruma nisam naveo naziv navedenog dnevnog lista....samo cu ti reci da se malo bolje informises ipak si ti jedan od administratorao ovog foruma..!!!aleksandar_veliki je napisao/la: Samo cu ti reci da talasas i da siris dezinformacije.
Eto ukoliko si 99% siguran da nece doci to tog transfera i to je informacija mada ne tako fina za procitati al eto,ja sam napisao ono sto sam procitao ti si me mozda demantovao i rasprava zavrsena.Nisam zasluzio repliku od administatora da "talasam bezveze i sirim dezimformacije",glupo mi je da ti skrecem paznju na nesto znam da si administrator ali moras biti malo suptilniji u nekim stvarima,jer nisam ni ja pao s kruske(citam,izlazim krecem se u drustvu,radim na mjestu gdje dolazi mnogo ljudi sa zvucnim imenima i u dobrim sam odnosima sa istim)
Pozdrav za administraciju..!!
Sta je ba sta ste zapjenili sa tim pesimizmom prelazni rok jos nije zavrsen a i pojacanja koja su stigla sasvim dovoljna za ovu ligu i Moldavce ako jos neko potpise Elhamdulila ako ne i sa ovim sto imamo titula nije daleko.Za kvalitetne igrace treba puno para,sta da ih dovedemo i nista u Evropi ne postignemo,zaradimo 100 hiljada a stvorimo obaveze prema njima pet puta vece,bolje da nasu djecu forsiramo i da na njima u buducnosti zaradjujemo.Od koga to strahujete,ko se to toliko pojacao Borac,Siroki,Sarajevo niko nista posebno.koje to doveo neko extra pojacanje,jeli to mozda Skoro neka prevaga za prvenstvo(pa covjek nemoze da sastavi tri mjeseca i pet utakmica vani,pa ako je tolika klasa nebi se svakih par mjeseci vracao u ovu nasu "najacu" Evropsku ligu).Gledajuci realno mi i Siroki smo prvi favoriti jer imamo zatvorenu finasijsku situaciju a nemamo sukoba u upravi i oko kluba.Gledajte sta se desava kod komsija hiljadu nekih struja,dovodili su navijace ni krive ni duzne do ludila svako hoce da je gazda i uvjek ce biti nekih hajvana koji gledaju samo svoj interes a ne interes Sarajeva sto je van pameti,ljudi doveli odlicnog trenera a pojedinim majmunuma smeta(komsije ne pisem ovu kao provokaciju nego kao sliku onoga sto se desavalo zadnjih dana).Na kraju i ja licno bih volio da Zeljo zavrsi u grupnoj fazi E.L. ali ljudi za tako nesto treba imati pet do sest igraca koje bi trebali platiti najmanje petsto do sesto hiljada eura godisnje ali raja budimo objektivni to u ovoj drzavi jos zadugo nece moci niko.
Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil
življenja i ponašanja.
življenja i ponašanja.
Bata_Barata je napisao/la:Ne pisem cesto, ovo mi je 2-3 put
Samo da kazem NE ZNATE VI BOLJE OD AMARA !!!
ps. Pile eto molba, evo sad i nikadhaj nam reci hocel biti pojacanja? bez bombi pls
Eto ti odgovor od prave osobeStole iz Bora je napisao/la:Avaz:
Buduci da je na nekim pozicijama deficitaran, trener Amar Osim najavio je da ce do prve ovosezonske utakmice angazirati jos nekoliko provjerenih igraca.

FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
Ne kaze se djaba : prvo pometi ispred svoga praga ! Prosle a i predprosle sezone bilo je svega na tribina . Od gomile pljuvaca koji su dolazili da lijece komplekse , galame , psuju , urlicu , smaraju , i tjeraju ljude koji su dosli da bodre , do tribine koja se bukvalno skoro raspala pred kraj sezone !
Eh sada kad mi neko kaze nemogu to da gledaju pa se nerviraju ( ovi posteni pljuvaci ) i mene nerviraju oni i odredjeno negativno pisanje na forumu ( negativno je blaga rijec ) pa nisam nikome hebao ma...., se.... , na.. itd , iako bi pojedincima i na stadionu i ovde volio oplesti po jednu dvije vaspitnopopravne , cisto da se malo zamisle .
POnavljam se opet i sam sebi izgledam kao budala , ali zar se ne mozemo dogovoriti da se organizujemo sto se tice navijaca pa da nas sto vise dodje na utakmicu protiv Sherifa ? Zar ne moze svako od nas , evo recimo od danas da pocne izbacivati najavnu spicu na FB profil svaki dan ? Moze li se pricati o nekoj koreografili i da se pocnu sredstva prikupljati ? Da se medju raju pusti malo necega pozitivnog , da se bodri srcem , da ti je drago otici na utakmicu i dati maximum svoj , svaki od nas , mozemo li to da uradimo ?
Zelim samo da razmislite svi , cime vise dobijamo , mi i klub ?
Eh sada kad mi neko kaze nemogu to da gledaju pa se nerviraju ( ovi posteni pljuvaci ) i mene nerviraju oni i odredjeno negativno pisanje na forumu ( negativno je blaga rijec ) pa nisam nikome hebao ma...., se.... , na.. itd , iako bi pojedincima i na stadionu i ovde volio oplesti po jednu dvije vaspitnopopravne , cisto da se malo zamisle .
POnavljam se opet i sam sebi izgledam kao budala , ali zar se ne mozemo dogovoriti da se organizujemo sto se tice navijaca pa da nas sto vise dodje na utakmicu protiv Sherifa ? Zar ne moze svako od nas , evo recimo od danas da pocne izbacivati najavnu spicu na FB profil svaki dan ? Moze li se pricati o nekoj koreografili i da se pocnu sredstva prikupljati ? Da se medju raju pusti malo necega pozitivnog , da se bodri srcem , da ti je drago otici na utakmicu i dati maximum svoj , svaki od nas , mozemo li to da uradimo ?
Zelim samo da razmislite svi , cime vise dobijamo , mi i klub ?

Željezničar za život cijeli !
elSaik je napisao/la:Još nešto. Za one koji konstantno pričaju kako se može dovesti igračina za 200 hiljada maraka - imate valjda svi zidove u kući. Lagano, svako jutro glavom jedno sat-dva udarati od iste. Nećete postati pametniji, ali možda usljed glavobolje prestanete pisati gluposti.

Željezničar za život cijeli !
Sve što imaš njemu daš, mi smo Željini Željo je naš !
White shoes never lose !
White shoes never lose !
- Baja_Zvjerka
- Kontakt:
Za Muslimovica je bila zjbancija i toga su svi bili svjesni..Vidi, mislim da je navijacima Zeljeznicara dosta te price o dolascima. Spominjao se Muslimovic, pa ovaj pa onaj i onda ne bude nista. Zato sam sebi uzeo za pravo da ti kazeem da talasas beze, bar sto se tice Smajica i mislim da je mnogo bolje da ljudi znaaju na cemu su nego da zive u nekim zabludama. Dakle, dobro sam ja informiran i mogu ti reci da od tog transfera nece biti nista, odnosno izgledi da se realizuje su jedan posto.
Zasto od Smajica nema nista?? Ako covjek rijesi papire sa Lokerenom dolazi, a ako ne onda ostaje tamo, to mi je i licno rekao.. Eh sad jedino ako ti nisi sef Lokerena, onda izvini molim te...

Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
"Ona raja na jugu, to je ono što ja nosim, nosim tu, duboko. Oni i ne znaju to."
F.K. Željezničar prvak Bosne i Hercegovine 1946. godine.
F.K. Željezničar prvak Bosne i Hercegovine 1946. godine.
Cuj GUSO...SVASTA !!!!
-
- Kontakt:
...svega i svacega se insan nacitao u prethodnim danima; usudit cu se kazati, kako je mnogo toga bilo ofirno, besmisleno,...srecom ima i onih koji mogu nasmijatielSaik je napisao/la:Još nešto. Za one koji konstantno pričaju kako se može dovesti igračina za 200 hiljada maraka - imate valjda svi zidove u kući. Lagano, svako jutro glavom jedno sat-dva udarati od iste. Nećete postati pametniji, ali možda usljed glavobolje prestanete pisati gluposti.

Oj Gušu cemo prijaviti,njemu svaka cast za njegovu karijeru i sve to,ali da ga prijavimo za jednu Evropsku utakmicu,pa i za nase lige je vise slab.
Ono Gušo odbrani penal u 90. minuti za prolaz dalje u 3. pretkolo

Željezničar za život cijeli.
- Grbavica moj zivot
- Kontakt:
Trebaju biti 3 golmana u ekipi.Bolje je da je onog juniora prijavio nego Gusu al ima Amar svoje razloge.
svoj ti pos'o !
Nedo Bog povrede prvog golmana Zelje...MaJaBa je napisao/la:Oj Gušu cemo prijaviti,njemu svaka cast za njegovu karijeru i sve to,ali da ga prijavimo za jednu Evropsku utakmicu,pa i za nase lige je vise slab.
onda starac od 100 ljeta na golu

ne provociram al me samo interesuje da vidim kako pojedinci brane sir amara i njegovu zamisao da prvih 11 moze bez kvalitetnog golmana , koje godiste je guso ??????
1975.FCS-FCS je napisao/la:Nedo Bog povrede prvog golmana Zelje...MaJaBa je napisao/la:Oj Gušu cemo prijaviti,njemu svaka cast za njegovu karijeru i sve to,ali da ga prijavimo za jednu Evropsku utakmicu,pa i za nase lige je vise slab.
onda starac od 100 ljeta na golu
![]()
![]()
ne provociram al me samo interesuje da vidim kako pojedinci brane sir amara i njegovu zamisao da prvih 11 moze bez kvalitetnog golmana , koje godiste je guso ??????

Željezničar za život cijeli.
Da bit ce prijavljen Guso kao i do sada u svakoj evropskoj i prvenstvenoj utakmici ali kao treci golman to sto ce u nastavku nositi broj 1 to je samo povlastica koju Guso uziva u klubu...ozbiljno se racuna na Karica u pocetnoj postavi a drugi je vjerovatno ovaj mali sto je stigao iz olimpica..!!MaJaBa je napisao/la:Oj Gušu cemo prijaviti,njemu svaka cast za njegovu karijeru i sve to,ali da ga prijavimo za jednu Evropsku utakmicu,pa i za nase lige je vise slab.
Zadnja izmjena: legenda79, dana/u 29 jun 2011, 12:45, ukupno mijenjano 2 puta.
mladji od van der sara 5 godina.
Iz daleka gledam ulice tvoje
tamo su slike, djetinjstva moga
tamo je sve što je moje.
tamo su slike, djetinjstva moga
tamo je sve što je moje.
Trenutno korisnika/ca: ANamelessGhoul i 53 gosta.