La Liga

Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers

Adi_Zepce
Kontakt:

Re: Primera Division (Liga BBVA)

Post Postao/la Adi_Zepce » 29 jun 2011, 00:05

kumkalesic je napisao/la:
juznjak> je napisao/la:Pedro Leon je odlican igrac ,za njega bolje bi bilo da predje u Valenciju , samo cini mi se da je odbio preci u Liverpool :?

Barca blizu dovodjenja Fabregasa , nadam se da ce Thiago otici ima dosta ponuda ,recimo Mancheer i Chelsea iz engleske dok u Spaniji za njega se interesuju Malaga i Atletico . Steta da sjedi da klupi takav dragulj .
Ma nece tip nigdje iz Reala, iako zna da tamo nema mjesta ni na klupi...
Samo me nesto interesuje vezano za Valenciu, pa zar u toj momcadi na desnoj strani ne igra Pablo Hernandez. Zasto uopste i traze nogometase za tu poziciju u ekipi (naravno ako uopste i traze)
Mislim da bi za Thiaga najbolje bilo da ostane u Spaniji, jer bi bolje sazreo kao nogometas. Prava stvar bi bila da ga Barca da nekom klubu u Primeri, gdje bi konstantno igrao i stjecao potrebno iskustvo. Stvarno ne vjerujem da ce ga Rosell prodati...
Onako kontam, pametan potez bi bilo, recimo da ga Atletico uzme na pozjamicu na dvije sezone. Mislim da bi to bilo u interesu za oba kluba.
Real stavio Leona na transferku,te je njegova cijena 8.000.000 eura,znaci da je na prodaju :D Istina,igra Pablo na desnoj strani ali ne moze cijelu sezonu da igra on,mora nekad malo barem odmoriti,a i povrede su tu.Tako da nam treba konkurencija na toj poziciji :D
De pequeño yo te empecé a seguir! Poco a poco me enamoré de ti! Cuando juegues siempre estaré a tu lado! No me falles Valencia! Yo nunca te he fallado!!!

www.valencia-balkan.net

Tribalian
Kontakt:

Post Postao/la Tribalian » 29 jun 2011, 00:06

Jefferson Montero,igrac Viljareala,otisao na jednogodisnju pozajmicu u Betis.
.... nekad bol, nikad strah, nekad muk.....

Tribalian
Kontakt:

Post Postao/la Tribalian » 29 jun 2011, 01:01

Diogo Salomao,dosao u La Korunju,na jednogodisnju pozajmicu iz Sporting Lisabona.

Adi_Zepce
Kontakt:

Post Postao/la Adi_Zepce » 29 jun 2011, 01:16

Prema britanskim i bugarskim portalima:Valencia spremila ponudu za Berbatova :D
Bugari o ponudi Valencije:
http://www.btv.bg/sport/svetoven-futbol ... batov.html
De pequeño yo te empecé a seguir! Poco a poco me enamoré de ti! Cuando juegues siempre estaré a tu lado! No me falles Valencia! Yo nunca te he fallado!!!

www.valencia-balkan.net

juznjak>
Kontakt:

Post Postao/la juznjak> » 29 jun 2011, 11:32

sta ce vam taj kloc ,nije nista bolji od Aduricha :D

Kako su lijepi novi dresovi Real Sociedada 8-)
slika

Inace do sada Malaga najvise potrosila na transfere 31,3 millona eura na drugom mjestu je Real 28 ,Valencia 17 te Atletico 11 mil Eura . Naravno tek se ocekuju pravi transferi od Barce(Fabregas i Sanchez) Real (Kun) Atletico(Osvaldo,Piatti Borja) i tako dalje.....
El Glorioso vuelve a ser un grande ! Rap sucks. Rap = Retards Attempting Poetry.
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡

Adi_Zepce
Kontakt:

Post Postao/la Adi_Zepce » 29 jun 2011, 11:36

On je dobar ba igrac,ali je preskup :D Bolje je za te novce da dovedemo jednog napadaca od 7-8 miliona i jednog dobrog branica :D

www.valencia-balkan.net

Portillo
Kontakt:

Post Postao/la Portillo » 29 jun 2011, 11:41

Danas je umro Carlos 'Lobo' Diarte, Paragvajac je bio igrac Zaragoze, Valencije, Salamance i Betisa. Bio je solidan napadac (bar tako brojke pokazuju) a sa Valencijom je osvojio Kup kralja.
Pocivaj u miru.
O le le, O la la, ser del Barça es ser un subnormal

El FC Barcelona es una moda... El Real Madrid es eterno

Adi_Zepce
Kontakt:

Post Postao/la Adi_Zepce » 29 jun 2011, 13:31

Portillo je napisao/la:Danas je umro Carlos 'Lobo' Diarte, Paragvajac je bio igrac Zaragoze, Valencije, Salamance i Betisa. Bio je solidan napadac (bar tako brojke pokazuju) a sa Valencijom je osvojio Kup kralja.
Pocivaj u miru.
Uz Maria Kempesa jedan od najboljih napadaca Valencije svih vremena,njegov rekord od 11 pogodaka u sedam uzastopnih utakmica jos niti jedan napadac Valencije nije oborio.

R.I.P Lobo

www.valencia-balkan.net

Bertrand
Kontakt:

Post Postao/la Bertrand » 29 jun 2011, 19:07

http://www.skysports.com/story/0,,11095_7010413,00.html

Ali Syed doveo Hectora Cupera na mjesto trenera Racinga. Vjerovatno sad krene i neko mini-trošenje...
Greatness dies
Unsung and lost, invisible to history

juznjak>
Kontakt:

Post Postao/la juznjak> » 29 jun 2011, 22:41

Bertrand je napisao/la:http://www.skysports.com/story/0,,11095_7010413,00.html

Ali Syed doveo Hectora Cupera na mjesto trenera Racinga. Vjerovatno sad krene i neko mini-trošenje...
Ma kakvi jarane ,taj je izgleda neki teski preverant,nije isplatio igracima obecane plate te je nestao bez traga :lol:

Vidjecemo sta ce vjeciti luzer uraditi sa Cantabrima ,meni su nekako dosadili u Primeri tako da bi volio da ispadnu sljedece sezone ,naravno treba sacekati da vidimo sta ce se desiti sa novim vlasnikom .
El Glorioso vuelve a ser un grande ! Rap sucks. Rap = Retards Attempting Poetry.
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡

Tribalian
Kontakt:

Post Postao/la Tribalian » 29 jun 2011, 23:55

Michelangelo Albertazzi(20),fudbaler Milana,stigao na jednogodisnju pozajmicu u Hetafe.

juznjak>
Kontakt:

Post Postao/la juznjak> » 30 jun 2011, 19:13

Agent Zapate izjavio da je ovaj vrlo blizu Madrigala ,te da je odusevljen ponudom Villareala ...jos je izjavio da je vrlo srecan sto se za njega interesuje jedan tako vazan klub poput''zute podmornice ''.

Kandidat za prjecednika Athletica José María Amorrortu izjavio da Bielsa njegov kandidat za klupu . Inace mislim da je Bielsa smijesan trener za Caparosa ,Caparos vec 2 puta obezbjedjuje Athleticu Evropu a znamo sta je bilo prije par sezona uglavnom borba za opstanak . Po meni sljedece sezone glavni kandidati za 4 poziciju (ako ostane Caparos) imaju sjajnu generaciju .

famarillo
Kontakt:

Post Postao/la famarillo » 30 jun 2011, 19:51

jedno je sigurno, a to je da nisu odavno imali jaci sastav, a to da ce biti medju top 4, tesko.
Klub koji nosi boje, koje se i nalaze na zastavi Bosne i Hercegovine, Villarreal CF.

famarillo
Kontakt:

Post Postao/la famarillo » 30 jun 2011, 20:05

juznjak> je napisao/la:sta ce vam taj kloc ,nije nista bolji od Aduricha :D

Kako su lijepi novi dresovi Real Sociedada 8-)
slika

Inace do sada Malaga najvise potrosila na transfere 31,3 millona eura na drugom mjestu je Real 28 ,Valencia 17 te Atletico 11 mil Eura . Naravno tek se ocekuju pravi transferi od Barce(Fabregas i Sanchez) Real (Kun) Atletico(Osvaldo,Piatti Borja) i tako dalje.....
Samo slabi klubovi se pojacavaju :mrgreen:
Klub koji nosi boje, koje se i nalaze na zastavi Bosne i Hercegovine, Villarreal CF.

juznjak>
Kontakt:

Post Postao/la juznjak> » 30 jun 2011, 22:11

Castellon zbog dugova izbacen u 4 ligu :cry: izbaceno je jos par poznatih klubova kao sto su Alicante, C. Leonesa, P. Ejido, Palencia .

Tribalian
Kontakt:

Post Postao/la Tribalian » 30 jun 2011, 22:15

juznjak> je napisao/la:Castellon zbog dugova izbacen u 4 ligu :cry: izbaceno je jos par poznatih klubova kao sto su Alicante, C. Leonesa, P. Ejido, Palencia .
Steta,sta reci osim jbem ti pare i dugove i pun mi je qrac ovog savremenog fudbala ,nabijem i FIFU i UEFU i Blatera i Platinija i sve Arape sto kupuju klubove i lopove koji namestaju tekme i sve one koji unistavaju sve sto valja :!:

juznjak>
Kontakt:

Post Postao/la juznjak> » 30 jun 2011, 22:48

Nemoj tako pa tvoja Malaga ima da dominira zbog Arapa :mrgreen: bas mi zao Castellona ,kazu da je Castellon popularniji od Villareala u provinciji Castellon . :|

Adi_Zepce
Kontakt:

Post Postao/la Adi_Zepce » 01 jul 2011, 13:21

Danas predstavljeni novi dresovi Valencije :D
slika

www.valencia-balkan.net

anonymousHD
Kontakt:

Post Postao/la anonymousHD » 01 jul 2011, 13:24

wow, prefini dresovi...

Mandrak
Kontakt:

Post Postao/la Mandrak » 01 jul 2011, 13:30

Valencia tradicionalno ima odlicne dresove, evo i ovi novi nisu iznimka ;) ...imaju jak i upecatljiv grb i to daje uvijek neki šmek.

Odgovori

Natrag na “Primera Division”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.