FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee
- Baja_Zvjerka
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Za Muslimovica je bila zjbancija i toga su svi bili svjesni..Vidi, mislim da je navijacima Zeljeznicara dosta te price o dolascima. Spominjao se Muslimovic, pa ovaj pa onaj i onda ne bude nista. Zato sam sebi uzeo za pravo da ti kazeem da talasas beze, bar sto se tice Smajica i mislim da je mnogo bolje da ljudi znaaju na cemu su nego da zive u nekim zabludama. Dakle, dobro sam ja informiran i mogu ti reci da od tog transfera nece biti nista, odnosno izgledi da se realizuje su jedan posto.
Zasto od Smajica nema nista?? Ako covjek rijesi papire sa Lokerenom dolazi, a ako ne onda ostaje tamo, to mi je i licno rekao.. Eh sad jedino ako ti nisi sef Lokerena, onda izvini molim te...
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
"Ona raja na jugu, to je ono što ja nosim, nosim tu, duboko. Oni i ne znaju to."
F.K. Željezničar prvak Bosne i Hercegovine 1946. godine.
Cuj GUSO...SVASTA !!!!
-
al_akhisari
- Kontakt:
...svega i svacega se insan nacitao u prethodnim danima; usudit cu se kazati, kako je mnogo toga bilo ofirno, besmisleno,...srecom ima i onih koji mogu nasmijatielSaik je napisao/la:Još nešto. Za one koji konstantno pričaju kako se može dovesti igračina za 200 hiljada maraka - imate valjda svi zidove u kući. Lagano, svako jutro glavom jedno sat-dva udarati od iste. Nećete postati pametniji, ali možda usljed glavobolje prestanete pisati gluposti.
Oj Gušu cemo prijaviti,njemu svaka cast za njegovu karijeru i sve to,ali da ga prijavimo za jednu Evropsku utakmicu,pa i za nase lige je vise slab.
Ono Gušo odbrani penal u 90. minuti za prolaz dalje u 3. pretkolo
Željezničar za život cijeli.
- Grbavica moj zivot
- Kontakt:
Trebaju biti 3 golmana u ekipi.Bolje je da je onog juniora prijavio nego Gusu al ima Amar svoje razloge.
svoj ti pos'o !
Nedo Bog povrede prvog golmana Zelje...MaJaBa je napisao/la:Oj Gušu cemo prijaviti,njemu svaka cast za njegovu karijeru i sve to,ali da ga prijavimo za jednu Evropsku utakmicu,pa i za nase lige je vise slab.
onda starac od 100 ljeta na golu
ne provociram al me samo interesuje da vidim kako pojedinci brane sir amara i njegovu zamisao da prvih 11 moze bez kvalitetnog golmana , koje godiste je guso ??????
1975.FCS-FCS je napisao/la:Nedo Bog povrede prvog golmana Zelje...MaJaBa je napisao/la:Oj Gušu cemo prijaviti,njemu svaka cast za njegovu karijeru i sve to,ali da ga prijavimo za jednu Evropsku utakmicu,pa i za nase lige je vise slab.
![]()
![]()
ne provociram al me samo interesuje da vidim kako pojedinci brane sir amara i njegovu zamisao da prvih 11 moze bez kvalitetnog golmana , koje godiste je guso ??????
Da bit ce prijavljen Guso kao i do sada u svakoj evropskoj i prvenstvenoj utakmici ali kao treci golman to sto ce u nastavku nositi broj 1 to je samo povlastica koju Guso uziva u klubu...ozbiljno se racuna na Karica u pocetnoj postavi a drugi je vjerovatno ovaj mali sto je stigao iz olimpica..!!MaJaBa je napisao/la:Oj Gušu cemo prijaviti,njemu svaka cast za njegovu karijeru i sve to,ali da ga prijavimo za jednu Evropsku utakmicu,pa i za nase lige je vise slab.
Zadnja izmjena: legenda79, dana/u 29 jun 2011, 12:45, ukupno mijenjano 2 puta.
mladji od van der sara 5 godina.
Iz daleka gledam ulice tvoje
tamo su slike, djetinjstva moga
tamo je sve što je moje.
tamo su slike, djetinjstva moga
tamo je sve što je moje.
Pa dobro,kao i do sada,otkad je ponovo tu,Guso ima status igraca-trenera,tako da nema nista cudno sto je prijavljen,to ne znaci da ce igrati.Cijelo vrijeme je bio prijavljen i za ligaske nastupe kao treci golman.
http: //fkzeljeznicar.ba/ Najbolji portal za najbolji klub !
- Baja_Zvjerka
- Kontakt:
Ne znam sto pitas kad nisi upucen, imamo Karica koji je svakako bolji od tog Bulbula vaseg, i golmana Olimpica koji je takodje odlican, a Guso je tu kao 3 opcija do koje aBd nece doci.. Jedino mi je malo bezze sto su mu dali broj 1, ali eto, nije to ni vazno toliko..FCS-FCS je napisao/la:Nedo Bog povrede prvog golmana Zelje...MaJaBa je napisao/la:Oj Gušu cemo prijaviti,njemu svaka cast za njegovu karijeru i sve to,ali da ga prijavimo za jednu Evropsku utakmicu,pa i za nase lige je vise slab.
![]()
![]()
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
Da to sam htjeo da kazem otkako je ponovo u zelji..!!boccaccio je napisao/la:Pa dobro,kao i do sada,otkad je ponovo tu,Guso ima status igraca-trenera,tako da nema nista cudno sto je prijavljen,to ne znaci da ce igrati.Cijelo vrijeme je bio prijavljen i za ligaske nastupe kao treci golman.
I ja se pitam šta je tu čudno što je Gušo i ove godine prijavljen?boccaccio je napisao/la:Pa dobro,kao i do sada,otkad je ponovo tu,Guso ima status igraca-trenera,tako da nema nista cudno sto je prijavljen,to ne znaci da ce igrati.Cijelo vrijeme je bio prijavljen i za ligaske nastupe kao treci golman.
"Ona raja na jugu, to je ono što ja nosim, nosim tu, duboko. Oni i ne znaju to."
Velibor Vasilić, koji je nedavno produžio ugovor sa „plavima“, napustio je redove Željezničara sa kojim je jučer stigao na nastavak priprema u Sloveniju. Prema informacijama do kojih smo uspjeli doći od izvora bliskih stoperu tima sa Grbavice, odbrambeni fudbaler na putu je za Iran gdje bi trebao potpisati ugovor sa jednim od tamošnjih klubova. Ime kluba još uvijek je nepoznanica
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
Tu bi trebalo onda da dobijemo obestecenje?pile87 je napisao/la:Velibor Vasilić, koji je nedavno produžio ugovor sa „plavima“, napustio je redove Željezničara sa kojim je jučer stigao na nastavak priprema u Sloveniju. Prema informacijama do kojih smo uspjeli doći od izvora bliskih stoperu tima sa Grbavice, odbrambeni fudbaler na putu je za Iran gdje bi trebao potpisati ugovor sa jednim od tamošnjih klubova. Ime kluba još uvijek je nepoznanica
Još jedan štoper manjepile87 je napisao/la:Velibor Vasilić, koji je nedavno produžio ugovor sa „plavima“, napustio je redove Željezničara sa kojim je jučer stigao na nastavak priprema u Sloveniju. Prema informacijama do kojih smo uspjeli doći od izvora bliskih stoperu tima sa Grbavice, odbrambeni fudbaler na putu je za Iran gdje bi trebao potpisati ugovor sa jednim od tamošnjih klubova. Ime kluba još uvijek je nepoznanica
Vjerovatnoboccaccio je napisao/la:Tu bi trebalo onda da dobijemo obestecenje?pile87 je napisao/la:Velibor Vasilić, koji je nedavno produžio ugovor sa „plavima“, napustio je redove Željezničara sa kojim je jučer stigao na nastavak priprema u Sloveniju. Prema informacijama do kojih smo uspjeli doći od izvora bliskih stoperu tima sa Grbavice, odbrambeni fudbaler na putu je za Iran gdje bi trebao potpisati ugovor sa jednim od tamošnjih klubova. Ime kluba još uvijek je nepoznanica
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
pile87 je napisao/la:Vjerovatnoboccaccio je napisao/la:Tu bi trebalo onda da dobijemo obestecenje?pile87 je napisao/la:Velibor Vasilić, koji je nedavno produžio ugovor sa „plavima“, napustio je redove Željezničara sa kojim je jučer stigao na nastavak priprema u Sloveniju. Prema informacijama do kojih smo uspjeli doći od izvora bliskih stoperu tima sa Grbavice, odbrambeni fudbaler na putu je za Iran gdje bi trebao potpisati ugovor sa jednim od tamošnjih klubova. Ime kluba još uvijek je nepoznanica
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 13 gostiju.