Juventus FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma

Koga mislite da ćemo dobiti u 1/4 finalu?

Anketa je završila: 15 mar 2019, 07:26.

Barcelona
3
12%
Tottenham
2
8%
Porto
7
28%
Ajax
4
16%
United
5
20%
City
0
Nema glasova.
Liverpool
4
16%

Ukupno glasova: 25

Arogantni
Kontakt:

Re: Juventus F.C.

Post Postao/la Arogantni » 28 jun 2011, 11:37

evo sad gledo snimak Ivory Coast-Brazil 3:3 na prvenstvu do 17 god. Nas nesudjeni igrac Piazon pokazuje da je velika buducnost pred njim ali pustimo sad njega mene je kupio jedan drugi igrac a on je Sulejman Kulibali u 2 utakmice 7 golova a tek mu 16 god. sto znaci da igra sa godinu starijim igracima a ima ovako impresivne statistike.
Mozda bi Marotta trebao baciti oko na njega jer momak igra u Sijeni maltene nasem B timu kojeg je vodio sadasnji nas trener Konte i vjerovatno bi imali prednost u kupovini u odnosu na ostale...
Bice on sigurno novi Drogba...
Sve stvari su prolazne samo su 2 vječne, a to su JUVE i FK ZELJO...

Bice JUVE opet sampion akoBOGda!!!

★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

L-Train
Kontakt:

Post Postao/la L-Train » 28 jun 2011, 12:11

Arogantni je napisao/la:evo sad gledo snimak Ivory Coast-Brazil 3:3 na prvenstvu do 17 god. Nas nesudjeni igrac Piazon pokazuje da je velika buducnost pred njim ali pustimo sad njega mene je kupio jedan drugi igrac a on je Sulejman Kulibali u 2 utakmice 7 golova a tek mu 16 god. sto znaci da igra sa godinu starijim igracima a ima ovako impresivne statistike.
Mozda bi Marotta trebao baciti oko na njega jer momak igra u Sijeni maltene nasem B timu kojeg je vodio sadasnji nas trener Konte i vjerovatno bi imali prednost u kupovini u odnosu na ostale...
Bice on sigurno novi Drogba...
Real se vec ozbiljno raspituje za tog momka Kulibalija.Izgleda da je mali strasan talenat,a uskoro ce se svi veci klubovi zainteresovati i vidjecemo ko ce na kraju dobiti ovog novog Drogbu kako ga vec sad nazivaju 8-)
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.

Padovan
Kontakt:

Post Postao/la Padovan » 28 jun 2011, 15:37

http://www.juvefans.info/portal/index.php?id=2034

Ovo bi bilo odlično, sve više legendi zauzima mjesta u Juventusu! ;)

http://www.juvefans.info/portal/index.php?id=2038

Ako bi bilo odobreno pravilo o 2 non EU igrača, mislim da bi Hondu trebalo pokušati dovesti, jer je odličan igrač, a nije ni mnogo skup može se dovesti za najviše 15 miliona :)!

Moja zelja pored Honde je i Mata koji bi se odlično uklopio u sistem Conte-a, samo što je Mata mnogo skuplji oko 25 miliona!

Čitam Moratti se "usrao", nije više siguran da će Inter biti regularan, ali izvjesno je da se puno neće promjeniti, jer ipak neće oni dozvoliti da se proces ponovi, jer bi sve bilo neregularno od 2006 godine!

sarajlija89
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija89 » 28 jun 2011, 16:23

[youtube][/youtube]

Mozda ce ovakvi dresovi bit?? :P

Daj ba da zavrse ovoga Aguera sto prije, pa daga na Copi mozemo gledati ko igraca Juventusa :lol:
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI

JuveSissoko
Kontakt:

Post Postao/la JuveSissoko » 28 jun 2011, 18:33

slika :mrgreen:
gsol: According to these recent revelations, not only did Juventus win the title in 2005 without cheating but they did it without cheating against direct rivals who were cheating. HahaWOW we had a squad then.No wonder Juvitalia won the WC in 2006.

sarajlija89
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija89 » 29 jun 2011, 11:17

Blizu je Kun, a vidim vec i kartu u jednom smjeru za Torino uzeo :lol:

Agnelli: Koliko je titula osvojio inter?

http://www.juvebalkan.com/portal/index. ... /3640.html

SKY: Tiago ključ za dolazak Aguera?

http://www.juvebalkan.com/portal/index. ... /3646.html

slika
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI

Admir_Sa
Kontakt:

Post Postao/la Admir_Sa » 29 jun 2011, 12:06

aguero, kvaljarela, del piero, jakvinta, matri, amauri

da nije malo za seriu a, bez evrope :roll:
nema potpisa

dzenan01
Kontakt:

Post Postao/la dzenan01 » 29 jun 2011, 13:24

“Mi smo u našoj istoriji osvojili 29 Scudetta, Milan 18, ne znam tačno za inter...” baca sumnju Agnelli. :D

Kakva je ovo karta gore :lol:
SAMO ZBOG LJUBAVI PREMA BORDO BOJI

★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

MaGiCa
Kontakt:

Post Postao/la MaGiCa » 29 jun 2011, 13:38

Jučerašnji sastanak urodio plodom, Madriđani smanjili zahteve, pa će se Argentinac u narednih nekoliko dana najverovatnije preseliti u Italiju.
Juventus bi mogao do kraja nedelje da dobije najveće pojačanje u prelaznom roku, razgovori se kreću u pravom smeru, Atletiko je nakon sastanka sa agentima odličnog Argentinca spustio cenu na 40 miliona evra.

Juventus nudi 35, veruje se da će uz nekog igrača, ili eventualno bonuse i taj jaz biti prevaziđen.

Naime, Aguero i nema drugih ponuda, Atletiko ga neće pustiti u Real, sam igrač ne želi u Englesku, gde su se pominjali Siti i Čelsi.

Mediji u njegovoj domovini prenose da je prelomio, hoće među "bjankonere", a pristao je već na ponudu od 7.5 miliona evra po sezoni, koliko je imao i u Atletiku.

Očekuje se da u narednih par dana Bepe Marota odleti u Madrid i posao privede kraju.

sportske.net

JuveSissoko
Kontakt:

Post Postao/la JuveSissoko » 29 jun 2011, 17:37

Sports Nippon reached an anonymous official in Corso Galileo Ferraris, which he assured to do "everything possible to bring Honda to Turin. Once we define a couple of things, we could announce the transfer." - TuttoJuve :?
gsol: According to these recent revelations, not only did Juventus win the title in 2005 without cheating but they did it without cheating against direct rivals who were cheating. HahaWOW we had a squad then.No wonder Juvitalia won the WC in 2006.

Padovan
Kontakt:

Post Postao/la Padovan » 29 jun 2011, 17:48

JuveSissoko je napisao/la:Sports Nippon reached an anonymous official in Corso Galileo Ferraris, which he assured to do "everything possible to bring Honda to Turin. Once we define a couple of things, we could announce the transfer." - TuttoJuve :?
Meni je on drag igrač, volio bi da on ili Matu dodju :), odličan igrač, gledao sam ga mnogo puta, odlično izvodi slobodnjake, dobra jedan na jedan, odličan šut 8-)

Moggiano
Kontakt:

Post Postao/la Moggiano » 29 jun 2011, 18:21

Iskreno nadam se da ce Kun doći i da ponovo gledamo stari Juve,u anketi sam naravno glasao za prvu opciju ;)
Na gostovanje Željo kreće, zaustavit nas niko neće...

sarajlija89
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija89 » 29 jun 2011, 18:34

Ma jbo Hondu, nama treba provjereniji motor :lol: :mrgreen:

Diarra na sredini i to je to...

@Moggiano

Dobro dosao, nadam se da ces biti aktivan, jer ovdje ima puno dobrih i konkretnih stvari oko Juventusa, tako da nemas potrebu zalaziti na duge forume.

Mozes odmah ubaciti ovaj potpis koji mi, svi Juventini, isticemo. :mrgreen: :lol:

JuveSissoko
Kontakt:

Post Postao/la JuveSissoko » 29 jun 2011, 18:43

vidi, sam Moggi dosao na forum, Grande Moggiano :D ma ja kontam ovo oko Honde, to ti je smisljen potez proboja na njihovo trziste, kad samo vidim koliko para Park Man Utd-u donosi a nije vala nista specijalan igrac, pa ako Hondu dovedu, dovedu, ne moze nam odmoc

sarajlija89
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija89 » 29 jun 2011, 18:52

ma ja kontam ovo oko Honde, to ti je smisljen potez proboja na njihovo trziste, kad samo vidim koliko para Park Man Utd-u donosi a nije vala nista specijalan igrac, pa ako Hondu dovedu, dovedu, ne moze nam odmoc
Vidis, to sam zaboravio, iako sam i sam isticao da je fazon kupit nekog Azijata i da onda tamo na trzistu napravis dar-mar.

Nista, svu lovu treba na Hondu dat :lol: jbt...dobar je igrac, a tek kakav marketinski potez. 8-)

Izgleda da napredujemo, vrlo progresivne ideje :lol:

JuveSissoko
Kontakt:

Post Postao/la JuveSissoko » 29 jun 2011, 19:02

sarajlija89 je napisao/la:
ma ja kontam ovo oko Honde, to ti je smisljen potez proboja na njihovo trziste, kad samo vidim koliko para Park Man Utd-u donosi a nije vala nista specijalan igrac, pa ako Hondu dovedu, dovedu, ne moze nam odmoc
Vidis, to sam zaboravio, iako sam i sam isticao da je fazon kupit nekog Azijata i da onda tamo na trzistu napravis dar-mar.

Nista, svu lovu treba na Hondu dat :lol: jbt...dobar je igrac, a tek kakav marketinski potez. 8-)

Izgleda da napredujemo, vrlo progresivne ideje :lol:
:mrgreen: recimo u Kini ili Japanu samo jedna porodica nek kupi Juventusove dresove, dovoljno je :lol: ili bolje, nek jedno kinesko selo u slucaju kupovine nekog Kineza, pocne navijat za Juve, to ti je odmah 10-15 miliona navijaca vise :D naravno uz uslov da imaju TV :D

Moggiano
Kontakt:

Post Postao/la Moggiano » 29 jun 2011, 19:07

sarajlija89 je napisao/la:Ma jbo Hondu, nama treba provjereniji motor :lol: :mrgreen:

Diarra na sredini i to je to...

@Moggiano

Dobro dosao, nadam se da ces biti aktivan, jer ovdje ima puno dobrih i konkretnih stvari oko Juventusa, tako da nemas potrebu zalaziti na duge forume.

Mozes odmah ubaciti ovaj potpis koji mi, svi Juventini, isticemo. :mrgreen: :lol:
Hvala drug,hvala i ovome ispod tebe također :D Cesto citam ovu temu na ovom forumu i eto odlucio sam se za registraciju :D

Moze taj potpis ali bez tog reda o Sarajevu :lol: :lol:
Na gostovanje Željo kreće, zaustavit nas niko neće...

sarajlija89
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija89 » 29 jun 2011, 19:16

:lol: :lol:

Sta je ovo, svi zeljeznicari osim mene. Mada, vidio sam da i @Juventus0244 navija za Sarajevo. :lol:

Samo ga kopiraj, standardna procedura :lol:

dzenan01
Kontakt:

Post Postao/la dzenan01 » 29 jun 2011, 19:17

sarajlija89 je napisao/la::lol: :lol:

Sta je ovo, svi zeljeznicari osim mene. Mada, vidio sam da i @Juventus0244 navija za Sarajevo. :lol:

Samo ga kopiraj, standardna procedura :lol:
Sarajlija, necemo diskriminaciju na forumu :mrgreen:
SAMO ZBOG LJUBAVI PREMA BORDO BOJI

aguero88_
Kontakt:

Post Postao/la aguero88_ » 29 jun 2011, 19:18

ima i Robijasa :P

Zaključano

Natrag na “Juventus FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []