FK Borac - Banja Luka - ARHIVA POSTOVA

Moderator/ica: vlakanje

TeaM87
Kontakt:

Re: FK Borac - Banja Luka

Post Postao/la TeaM87 » 27 jun 2011, 16:15

Dolazim u miru ¨!

Prvo, u Evropi dosta srece, da dostojno predstavite drzavu BiH ! A sto se tice vas slijedece sezone u nasoj ligi, evo garantujem danas da necete ni Evropu izborit'. Neki jaki ljudi su vam otisli, doce lopovi, prodat' igrace uzet pare i ostaviti klub na cjedilu. Slicna situacija se desila i u Modrici ( ne govorim da ce te ispasti iz lige ). Vama svu srecu zelim. Vas klub je ostao bez dosta prvotimaca samo zato jer ste potpisivali ugovore sa igracima na pola godine-godinu. Samo zelim da vam skrenem paznju na situaciju u vasem klubu. Znam da ce te sad svi govoriti "mrs na svoju temu" ali nema veze. :)
FKŽ !

veteran 1987
Kontakt:

Post Postao/la veteran 1987 » 27 jun 2011, 16:20

TeaM87 je napisao/la:Dolazim u miru ¨!

Prvo, u Evropi dosta srece, da dostojno predstavite drzavu BiH ! A sto se tice vas slijedece sezone u nasoj ligi, evo garantujem danas da necete ni Evropu izborit'. Neki jaki ljudi su vam otisli, doce lopovi, prodat' igrace uzet pare i ostaviti klub na cjedilu. Slicna situacija se desila i u Modrici ( ne govorim da ce te ispasti iz lige ). Vama svu srecu zelim. Vas klub je ostao bez dosta prvotimaca samo zato jer ste potpisivali ugovore sa igracima na pola godine-godinu. Samo zelim da vam skrenem paznju na situaciju u vasem klubu. Znam da ce te sad svi govoriti "mrs na svoju temu" ali nema veze. :)
ma nemoj se vracati na svoju temu vole i ovdje ljudi humor :D
"JOŠ OD 1926"

TeaM87
Kontakt:

Post Postao/la TeaM87 » 27 jun 2011, 16:27

veteran 1987 je napisao/la:

ma nemoj se vracati na svoju temu vole i ovdje ljudi humor :D
Sjetices me se za godinu :mrgreen:
FKŽ !

Škripar 2
Kontakt:

Post Postao/la Škripar 2 » 27 jun 2011, 20:35

Maccabi iz Haife, protivnik Borca u kvalifikacijama za Ligu prvaka,izgubio je prijateljski meč u Austriji protiv Rapida iz Bukurešta,četveroplasirane ekipe iz Rumunjske lige.Jedini pogodak za Rapid postigao je Herea u 15. minutu. Podsjetimo da je Maccabi u ovom prijelaznom roku ostao bez dva vrlo važna strijelca i to Tomera Hemeda (Mallorca) i Liora Refaelova (Club Brugges) dok je Arik Benado završio karijeru zbog teže povrijede. Stigli su Hrvat Jurica Buljat, Srbin Bojan Šaranov i dva domaća igrača Wiam Amasha (Kyrat-Shmona) i Dela Yempolski (Netanya

SrdjanBL
Kontakt:

Post Postao/la SrdjanBL » 27 jun 2011, 21:15

Uz duzno postovanje nemas pojma. Ali dobro nije bitno da se nesto zna bitno je da se lupi.

Nadam se da ti je ova procjena tacna kao zimus one sto su dolazile sa vase strane, podsjecanja radi bilo je:
"Siroki nam je najveci konkurent", "Borac slabi 50% nego jesenas", "Prvi smo poslije cetvrtok kola" itd. Samo nastavite sa takvim procjenama jer mi smo onda sve jaci i jaci.

A da, treci put castimo. ;)

SrdjanBL
Kontakt:

Post Postao/la SrdjanBL » 27 jun 2011, 21:19

Оно % " " % је " $ су ", ? " " $ ?, ? у " " " у саставу " ?.

To je to. ;)

VAM
Kontakt:

Post Postao/la VAM » 27 jun 2011, 21:36

SrdjanBL je napisao/la:

Uz duzno postovanje nemas pojma. Ali dobro nije bitno da se nesto zna bitno je da se lupi.

Nadam se da ti je ova procjena tacna kao zimus one sto su dolazile sa vase strane, podsjecanja radi bilo je:
"Siroki nam je najveci konkurent", "Borac slabi 50% nego jesenas", "Prvi smo poslije cetvrtok kola" itd. Samo nastavite sa takvim procjenama jer mi smo onda sve jaci i jaci.

A da, treci put castimo. ;)
...nemoj tako ipak oni imaju tekmu više kod kuće još plus to mi im dolazimo na noge na rućno pravljenu gubavicu...a tek plavo proljeće,kad to amar sve posloži sa sve stanćeskim u veznom redu... :lol: :lol: :lol:
Republika Srpska le,Borac dolazi iz nje,za nju bori se i pobjeđuje,Borac Banjaluka le ale... Naš klub, naš grad,samo nama pripada,samo Borac u Evropi neka Srpskom odzvanja...

babilonTM
Kontakt:

Post Postao/la babilonTM » 27 jun 2011, 22:01

Neaktivni ste mi, nije valjda toliko pesimizma zbog Makabija?
Hajde, ko je otišao, ko dolazi, ima li šta za stadion?
Ne mogu da vjerujem da je stranica Kozare aktivnija, od stranice prvaka zemlje!
Željo je klub koji se voli u cijelom svijetu !

tm-ovac iz mase
Kontakt:

Post Postao/la tm-ovac iz mase » 27 jun 2011, 22:03

babilonTM je napisao/la:Neaktivni ste mi, nije valjda toliko pesimizma zbog Makabija?
Hajde, ko je otišao, ko dolazi, ima li šta za stadion?
Ne mogu da vjerujem da je stranica Kozare aktivnija, od stranice prvaka zemlje!
Upravu je covjek trebate se malo probuditi!
TM87

SrdjanBL
Kontakt:

Post Postao/la SrdjanBL » 27 jun 2011, 22:05

Ne mozemo doci na red od vas :lol: :lol: :lol: :lol:

babilonTM
Kontakt:

Post Postao/la babilonTM » 27 jun 2011, 22:29

http://www.sportsport.ba/tag/fk_borac-4-1.html

Kad malo bolje pogledam, nije da se baš ne izvještava o Borcu.Nije dovoljno, ali koliko forumaši pišu, ovo je i previše!
Željo je klub koji se voli u cijelom svijetu !

gavran
Kontakt:

Post Postao/la gavran » 28 jun 2011, 12:43

[quote="jubitubi"]Ne brinite se vi,postoji forum na kojem svakodnevno pisu simpatizeri Borca,stara ekipa sa ss.ba,samo sto to nije ovaj.[/quote]

ali koliko vidim citate ovaj redovno ;)
Prvaci SRBIH :1946
Prvaci SFRJ : 1971/1972
Prvaci BIH: 1997/1998, 2000/2001, 2001/2002, 2009/2010, 2011/2012 ,2012/2013
Kup BIH : 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012
Superkup BIH : 1998,2000,2001
Kup UEFA: 1/4-1971/1972, 1/2-1984/1985

SrdjanBL
Kontakt:

Post Postao/la SrdjanBL » 28 jun 2011, 13:07

Smijanje dobro dodje, zdravo je, zato ljudi navrate pomalo ;)

Adi_Zepce
Kontakt:

Post Postao/la Adi_Zepce » 28 jun 2011, 14:18

Jesu stigli ovi Brazilci u Borac ili ste odustali od njih? :D
De pequeño yo te empecé a seguir! Poco a poco me enamoré de ti! Cuando juegues siempre estaré a tu lado! No me falles Valencia! Yo nunca te he fallado!!!

www.valencia-balkan.net

gavran
Kontakt:

Post Postao/la gavran » 28 jun 2011, 14:56

[quote="Adi_Zepce"]Jesu stigli ovi Brazilci u Borac ili ste odustali od njih? :D[/quote]

zapelo na granici :mrgreen:
Prvaci SRBIH :1946
Prvaci SFRJ : 1971/1972
Prvaci BIH: 1997/1998, 2000/2001, 2001/2002, 2009/2010, 2011/2012 ,2012/2013
Kup BIH : 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012
Superkup BIH : 1998,2000,2001
Kup UEFA: 1/4-1971/1972, 1/2-1984/1985

Леотар
Kontakt:

Post Postao/la Леотар » 29 jun 2011, 15:04

$ се $ - пре свега ¥ $ " поносно $ ? &, -!
& ? " 1925

Dragan-BL
Kontakt:

Post Postao/la Dragan-BL » 29 jun 2011, 15:07

? ? ? " ? " у првој " $ ? ? за ? " " " " " " ? &, & се " 13. ? у ?. ? је рођен 18. ' 1978. $ у " " " за $ $ " $ $ на " ?.

$ " ? је ¥ 1999. $ у ? ?, $ " свој $ у " $ " $ $ ". 2004. $ $ је $ на " " Ц, $ " ? " $ $ ? $ се & " у " &, у & је $ 1. & 2007. $ на ' " " " " (0:1). "Ватрено %" у ? рангу ? ? " је 23. $ 2007. $, $ је $ ' " $ " " (2:2).

У " 2010-11 ? је $ $ ' у ? & " то онај ? " ? " " (0:0), $ је у првенству на центру " 17 пута. ' ? " " ? сезоне на " је $ $ " је " " $ " ? " $ у 19. ?, а " је % ? 4:4, те $ " Јувентуса " " у 25. ?, " је " " ? (1:0) " у своју ".

? $ $ ? " у %-', " - " $ 20. ? на $ $ у ?, $ је ? $ $. $ је рођен 10. ' 1983. $ у Вавервену, а, & " ?, ' се $ $ " $ у својој $.

$ је $ 11. & 2001. $ на " " $ " '-а, а тај сусрет је ¥ " - $ " " 14 $ & пожара у $ &-& у $, $ је 180 ? ".

$ ' " је $ $ $ је 7. јуна 2011. $ у " ? за & првенство у / " ", а " су ? " & " " " ?.
' ": ' $ " " ' $ $ $ је " ? &...

Е ' '...

Trigger
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Trigger » 29 jun 2011, 19:13

jubitubi je napisao/la:Da li ste vi culi za sarkazam. 8-)
Sarkazam ili ne, situacija u Borcu je vrlo teška, to više nije nikakva tajna...'bruji čaršija', pišu mediji...a čestiti Darko Ljubojević samo sliježe ramenima i nema odgovora niti na jedno pitanje o pojačanjima (pogotovo o kojima se naveliko pričalo) jer kako je sam izjavio - nema ni MARKE (KM) i kako i koga da dovede (a kaže mogao bi, imao bi koga - i to kvalitetne igrače) !?

Borac je smijenio (a neki i utekli..) skoro cijelo rukovodstvo...za potpredsjednika stavili onog hudnjaka Ibrahimbegovića-Fišera, poznatog kao 'marionetu' (kažu - Kopanjinog, zadnje vrijeme...) koji je bio izvrstan igrač, ali sve ostalo...'cirkus', dokazano! Lj.Ćubić, repeticija...da li on onomad 'odvede' Borca u niži rang!? :shock:

Odavno je Borac i u "ratu" sa entitetskim FS i sad je opet borba ko će u koju fotelju s obzirom da će uskoro 'izbori' u FS RS!? Da li je "bijeg" Kopanje iz kluba manevar za fotelju u savezima...!? :mrgreen:
Hoće li Borac i Banja Luka, konačno, dobiti svog istinskog predstavnika u entiteskom savezu (FS RS), pa i državnom (FS/NS BiH) jer to ovaj anonimus Petković Rodoljub sigurno nije, makar jeste iz BL, nekad i Borčev junior bio...ali Borac mu vazda 'zadnja rupa na svirali' bio i ostao......bio i ostao "apartčik", beskičmenjak :evil:

Tako sarkazam "pređe" u tugu - kamo sreće da nije tako, ali u klubu je totalni haos a kako će se to odraziti na ekipu, igrače...o tom-potom?

Glavno je da slavni trener Zvjezdan C. trenira strogoću na treninzima, odigra i neriješeno sa Rudarom iz Pljevalja :o ...a o utakmicama s C.Zvezdom - ni slova, a 21. juli sve bliže....Maccabi....

Žalosno, ali istinito - Borac nakon 85 godina postojanja, jedan od najstarijih naših klubova, nekad klub s 'obrazom' iza kojeg je stajala cijela Banja Luka, regija, Bos.Krajina, posta prvi put šampion države a ni čestitog stadiona nema (samo makete i bajke...), dugovi do "neba"...a kroz klub - promenada "lopova", tajkuna, papaka.....rijetko se nađe neko "zrno" pravog Borčevca, onog koji ga zaista voli i radi a da nije u pitanju lični interes....

Sarkazam je, drugar, da je "čuvena" IGOKEA glavni sportski projekat a da su FK i RK, pa i KK, Borac "donji" u svakom pogledu i mnogi bi voljeli i da ih nema'....
IGOKEA!? - Kažu ima veći budžet od FK i RK Borca, kažu neki, zajedno...a ako lažu, onda garant ima pojedinačno...i to je dovoljno za sarkazam... :roll:
Bosno moja poharana....

Papalukas
Kontakt:

Post Postao/la Papalukas » 29 jun 2011, 19:23

A ti uvijek pokazes najcrnju stvar, i to uglvnom Borca, ajde ti meni reci u kojem klubu, ne samo u Bih, nego u cijeloj bivsoj drzavi cvijetaju ruze, ko to nema dugove, podmukle clanove uprave koji zele samo da uzmu koji dinar, ko ima pare za skupa pojacanja.
Situacija u Borcu je daleko od bajne, al kazem vam da je puno puno bolja nego sto je bila prije par godina, i na zalost mnogih bice i bolja.
Borac da ne dovede ni jednog igraca, pa cak i da ode Maletic borice se za vrh, a vjerujte da ce pojacanja ubrzo doci, i da cemo imati i jacu ekipu od proslogodisnje sa kojom smo protutnjali kroz ligu.
Pozdrav svim dobronamjernim ljubiteljima Borca a pozdravljam i ostale sto se brinu, da kazem da ce Borac ipak prezivjeti i ove turbolencije i biti jos jaci,dakle nema razloga za brigu ;)

Trigger
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Trigger » 29 jun 2011, 19:34

Papalukas je napisao/la:A ti uvijek pokazes najcrnju stvar, i to uglvnom Borca, ajde ti meni reci u kojem klubu, ne samo u Bih, nego u cijeloj bivsoj drzavi cvijetaju ruze, ko to nema dugove, podmukle clanove uprave koji zele samo da uzmu koji dinar, ko ima pare za skupa pojacanja.
Situacija u Borcu je daleko od bajne, al kazem vam da je puno puno bolja nego sto je bila prije par godina, i na zalost mnogih bice i bolja.
Borac da ne dovede ni jednog igraca, pa cak i da ode Maletic borice se za vrh, a vjerujte da ce pojacanja ubrzo doci, i da cemo imati i jacu ekipu od proslogodisnje sa kojom smo protutnjali kroz ligu.
Pozdrav svim dobronamjernim ljubiteljima Borca a pozdravljam i ostale sto se brinu, da kazem da ce Borac ipak prezivjeti i ove turbolencije i biti jos jaci,dakle nema razloga za brigu ;)
Ja ću ti iskreno vjerovati i izviniti se javno za sve "crnjake" koje eto pišem, ako su laž - ali to su informacije koje samo 'dobijem' od ljudi iz BL, onih koje VOLE Borca....

PS:
Ipak, ti drugar nisi ni jednim argumentom, konkretno, opovrgao moj post, koji je sve samo nije zlonamjeran....a o dugovima, sportu....floskula, znaš i ti - vidi, malo, pod "Igokea".... 8-)
Bosno moja poharana....

Zaključano

Natrag na “FK Borac”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.