softicbilalinho2 je napisao/la:ej ljudi kako se zove onaj igrac sto je u zelju dosao iz velsa ili iz irske iz njihove lige
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
ZELJO DO GROBA ZIVOTA MI MOGA
Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...
Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...
Neki dan sam napisao da će Zrinjski otresti Želju. I nije Osim isprobavao taktike razne nego igrače isto kao i Jović, Naravno da je Zrinjski spremniji jer je ranije započeo pripreme. Džaba ti sto taktika ako nema igrača za istu. Prema tome kao što sam prije rekao ovaj Željo je i dalje po igračkom kadru među najgorim ekipama u premijer ligi. Za titulu iz ničega treba puno novaca. Kad se stvarao ozbiljni klub Zrinjski i kad su ljudi odlučili što hoće u sezoni u kojoj su prvi puta prvaci bili doveli tačno jedanaest igrača i to kakvih. Uzgred to zadovoljstvo je koštalo upravu otprilike samo za pojačanja 300.000km ondašnjih. I 90% tih igrača je na jednu godinu potpisalo. Poslije te sezone niko sem jednog igrača nije više potpisao za Zrinjski na jednu godinu.
- bilalinho2
- Kontakt:
ok a kad je napustio zelju lollenovo je napisao/la:Softic vec je napustio Zeljubilalinho2 je napisao/la:ej ljudi kako se zove onaj igrac sto je u zelju dosao iz velsa ili iz irske iz njihove lige
A . C . A . B.
The Maniacs 1987
YNWA
Mes que un club
The Maniacs 1987
YNWA
Mes que un club
-
- Kontakt:
BLISTAJ U IGRI KO MOSTARSKO SUNCE, ZA TEBE KUCA HERCEG-BOSNE SRCE!
SAMO JAKO, SAMO DESNO!!
SAMO JAKO, SAMO DESNO!!
Željo je DALEKO najlošiji klub u Premier ligi...
...Meni je Željo drag,ali svi znate da ste i prošle sezone trebali ispasti,s obzirom na igru...Za vas je Modriča prošle sezone bila Arsenal...Međutim ja se nadam da će ovaj Osim uspjeti nešto posložiti...A koliko sam ja upratio Željo je prošle sezone imao možda 2-3 solidna igrača...Onaj Šimić,te onaj Bekrić,a Bešlija je također solidan,mada je po mom mišljenju loše igrao prošlu sezonu...

ma dobro nadam se da biti bolje...Zrinjski ima prawo jaku i uigranu ekipu,a i oni se spremaju za ove euro kupove!!!
BICE BOLJE!!!
BICE BOLJE!!!
cuj ovog mudraca...ko fol mu Željo drag,a lik se kvalitetno iskenja po njemu i popljuva klub do jaja....eki Modrica za nas Arsenal

"To govori da uopce nemamo sta raspravljati o spanskim klubovima jer one koje ti nazivas spanskim su u sustini engleski klubovi". - Paja
Bio sam rekao da ću napisati zvještaj pa ću ukratko 5-1 !
Željo me je neugodno iznenadio, i ovaj gol koji je postigao je iz poklonjenog penala. Učinio mi se na mahove onaj sa brojem 6 dobar obrambeni igrač ali previše se zajebaje i riskira s obzirom da igra stopera.
Ugavbnom, neočekivano loša igra Želje i iznenađujuće dobra igra Zrinjskog. Nismo mi igrali sa prvim timom nego smo i mi mijenjali kao i Željo, mislim da su svu ugrači dobili makar po nekoliko minuta.
Zaključak, i rezerve su nam bolje od vaših

Željo me je neugodno iznenadio, i ovaj gol koji je postigao je iz poklonjenog penala. Učinio mi se na mahove onaj sa brojem 6 dobar obrambeni igrač ali previše se zajebaje i riskira s obzirom da igra stopera.
Ugavbnom, neočekivano loša igra Želje i iznenađujuće dobra igra Zrinjskog. Nismo mi igrali sa prvim timom nego smo i mi mijenjali kao i Željo, mislim da su svu ugrači dobili makar po nekoliko minuta.
Zaključak, i rezerve su nam bolje od vaših

-
- Kontakt:
Volim sto znam,kako sam pogodio da cete 5-cu fasovati,moram opet poceti igrati kladionicu 

hajd lagano razligu sa ove teme...imaš temu o svom timu,pa tamo drkaj na ovu veliku pobjedu,na svoj tim,na svoje igrace i rezerve i ostala popratne elemente.Marin je napisao/la:Bio sam rekao da ću napisati zvještaj pa ću ukratko 5-1 !![]()
Zaključak, i rezerve su nam bolje od vaših![]()
Moderacija

"To govori da uopce nemamo sta raspravljati o spanskim klubovima jer one koje ti nazivas spanskim su u sustini engleski klubovi". - Paja
pa ti samo mislis na ovu stvar....drop je napisao/la:hajd lagano razligu sa ove teme...imaš temu o svom timu,pa tamo drkaj na ovu veliku pobjedu,na svoj tim,na svoje igrace i rezerve i ostala popratne elemente.Marin je napisao/la:Bio sam rekao da ću napisati zvještaj pa ću ukratko 5-1 !![]()
Moderacija![]()

ne samo ja vec i uži članovi tvoje familije,posebno ženski...a i muški pokazuju stanovite interese za toHordeZla je napisao/la:pa ti samo mislis na ovu stvar....drop je napisao/la:hajd lagano razligu sa ove teme...imaš temu o svom timu,pa tamo drkaj na ovu veliku pobjedu,na svoj tim,na svoje igrace i rezerve i ostala popratne elemente.Marin je napisao/la:Bio sam rekao da ću napisati zvještaj pa ću ukratko 5-1 !![]()
Moderacija![]()
![]()
![]()
![]()

jel to danas nisi ispunio normu,tj drkanje na europu i lesinara,pa nervozan
ti si mi najdrazi lik na ovom forumu bgm...hahahahahhahahahahahhahahahah

Marine ne prisjedaj ljudima na muku!
@drop pazi kako se izražavaš, te psovke i prostačenja se neće tolerirati!
Prati evropsko sarajevo bolan pusti nas na miru!HordeZla je napisao/la:jel to danas nisi ispunio normu,tj drkanje na europu i lesinara,pa nervozan
[*]

Zadnja izmjena: lenovo, dana/u 08 jul 2009, 00:47, ukupno mijenjano 1 put.
Promijeni potpis ili ces biti sankcionisan.Hvala
a provokacije poput ovih od ovog zvrka ce se tolerisati,predpostavljam.Eagles je napisao/la:Marine ne prisjedaj ljudima na muku!
Mislim,ako cemo se vrijedjati i provocirati da ni ja ne pucam čorcima...sve ima svoje,sve po zaslugama.
Nećemo se svađat ovdje,opomenuo sam ove što provociraju,i to tebi ne daje za pravo da prostačiš po forumu.Ako ti nešto smeta prijavi,a nemoj pravit još veći belaj.
Od sada svaki besmislen post brišem!
Od sada svaki besmislen post brišem!
- el-fighter
- Kontakt:
Poraz Želje je bio očekivan, ali ne ovoliki. Zrinjski je odavno na žešćim pripremama jer se ljudi dobro spremaju za Evropu. Željo je bez pravih i uhodanih igrača. Željo nije imao ni valjane pripreme, ali nadam se da će do početka sezone Osim nešto smisliti i iz rukava izvući nek igrače, koji će se boriti za plave boje naredne sezone, te da će ovi klocevi zasluženo dobiti nogu, a ne da brukaju Želju. Znam da se ovi igrači koji nisu dostojni da nose plavi dres neće lako iskorijeniti, ali za par sezona će Osim sve to srediti i Željo će biti ponovo onaj stari. Nerealno je očekivati da Osim promijeni Želju nabolje za samo par sedmica. Do početka sezone je malo vremena i sada samo treba dovesti još kojeg dobrog igrača i sljedeće sezone biti zadovoljan jednim od prvih pet mjesta u Premijer ligi.
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
- alan ford 26
- Kontakt:
Smetljari (citaj pitari) se nasladjuju porazom svetog kluba u prijateljskoj utakmici, jadna majko. JOs jedan dokaz svog jada i cemera udbasa. Samo laganini, sad cete ispasti odma iz te fol evrope koja vam je uzgred namjestena, a onda vas mi karamo narednih 10 godina kao sto smo i ovaj zadnji derbi i samo vam jos jednom pokazali koliki ste k.... i sada i uvijek bili.
I ajd jednom zauvijek mars sa ove teme pacenici i kompleksasi
"Bolje živjeti 100 godina u bogatstvu, nego jedan dan u siromaštvu!"
Sarajevo ce ispasti iz evrope a vi spasti sa kruskealan ford 26 je napisao/la:Smetljari (citaj pitari) se nasladjuju porazom svetog kluba u prijateljskoj utakmici, jadna majko. JOs jedan dokaz svog jada i cemera udbasa. Samo laganini, sad cete ispasti odma iz te fol evrope koja vam je uzgred namjestena, a onda vas mi karamo narednih 10 godina kao sto smo i ovaj zadnji derbi i samo vam jos jednom pokazali koliki ste k.... i sada i uvijek bili.

Ovog zelju ni Ferguson ne spasava

Zadnji derbi a sta je sa ostalim Bob Rock

Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
Trenutno korisnika/ca: b00t, Cuspajz, Dofu, Levin, Mamba21, MrAmarOsim, NeSamSafetee, Orvel, Rule_hz, Vanja8, WeekendOffender, zaostrog i 77 gostiju.