RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA
- Titova-Juga
- Kontakt:
Re: RSD Velež Mostar
Ćorić pojačanje

- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.
- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !
Smrt nacionalizmu !!
- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !
Smrt nacionalizmu !!
eto nek su hasanovic i bobic pojacanjaTitova-Juga je napisao/la:Ćorić pojačanje![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ma coric je dobar, samo ga malo hebe sto je spor... jbga
ma... napadac ko napadac...VFCB je napisao/la:ma coric je dobar, samo ga malo hebe sto je spor... jbga
-
MostaracVelezovac
- Kontakt:
vm22 je napisao/la:eto nek su hasanovic i bobic pojacanjaTitova-Juga je napisao/la:Ćorić pojačanje![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Vise ce doprinijet Velezu 3-4 igraca od 80% kvalitete koji imaju 2-3 godine da se uigraju i koji ce biti jaci tim, nego jedan odlican igrac koji je tu godinu dana i ode prije nego ima vremena da se uigra.
Vaznije je Velezu da su svi ugovori na 2-3 godine nego da se traze 1-2 igraca i plate se godinu dana i na kraju raspad sistema.
Drugim rijecima, Coric, Hasanovic i Bobic su vrijedniji Velezu sa 2+ godine ugovorima nego neki drugi "veliki igraci" koji su tu na par mjeseci. Tu su u stvari pojacanja.
http://www.heroji.ba/midhat-hujdur/
Dobra i jedina ispravna je ova "da mi dodje tata u dresu svinjskog ,.ebem li mu mate."! Dalje,coric ne igra godinu a ne par mjeseci kako kaze tanovic i to nije nikakvo pojacanje! ovi sto su na nekim probama i nisu se odazvali,ala rovcanin,mars u pi.ku materinu.kada ih izdr.aju i vide da ne mogu nigdje onda ce u velez! e tanovicu kar.no stara, to im ti garantujes mjesto na stetu ovih sto su bili na prozivci, cujem boga mi da bi ti mogo i malo maze dobiti ako nastavis taliti na stetu veleza i nekih igraca koji su vjerniji velezu od tebe!
TANOVIC JE LOPOVCINA!!!
Da se ovaj Mašić slučajno ne zove Adnan, bivši igrač Omladinca, Rijeke, Čelika, Aluminija, Lovćena. Zadnju polusezonu je bio u Njemačkoj?demamo je napisao/la: Odoviću su se danas odazvali: Oštraković, Šuta, Bobić, Hero, Kajtaz, Kodro, Škaljić, Kazazić, Demić, Zolj, Duraković, Brković, Ćorić, Hasanović, Kalajdžić, Dedić, Dž.Kovačević, Zvonić, Marić, Kovačević, Mašić i Hajdarović.
Izvor: ****.ba
[youtube][/youtube]
Čini mi se da je po ovoj prvoj prozivci, ekipa Veleža nije nimalo lošija u odnosu na proljetni dio, čak šta više, smo možda i bolji što se tiče sastava, samo, je opet ponavljam deficit u napadu, jedino bi smo tu mogli imati problema...
-
pepe_signori
- Kontakt:
Brate moj... i ja mislim da jos jednog napadaca treba da dovedemo i da je to to i da vise niko ne treba. Cuo sam da mali Djano igra dobro kao spic, neki dan mi ga bas Rema hvalio , a i s Avdom sam malo pricao kaze Djano je stvoren za napadaca - razbijaca... eto ako je to istina onda dovesti jednog iskusnije sa njim ili Mrkvu ostaviti ,mislim da bi to onda bila dobra opcija...
jest,to je tajsony_91 je napisao/la:Da se ovaj Mašić slučajno ne zove Adnan, bivši igrač Omladinca, Rijeke, Čelika, Aluminija, Lovćena. Zadnju polusezonu je bio u Njemačkoj?demamo je napisao/la: Odoviću su se danas odazvali: Oštraković, Šuta, Bobić, Hero, Kajtaz, Kodro, Škaljić, Kazazić, Demić, Zolj, Duraković, Brković, Ćorić, Hasanović, Kalajdžić, Dedić, Dž.Kovačević, Zvonić, Marić, Kovačević, Mašić i Hajdarović.
Izvor: ****.ba
[youtube][/youtube]
"If you can't support us when we lose, don't support us when we win."
VFC & MUFC
VFC & MUFC
Uz ove igrače na prvoj prozivci su bila prisutna trojica novajlija Dejan Mašić, Aldin Kovačević i Emir Hajdarović.
Ovi su izvjestili da je u pitanju neki Dejan, a ne Adnan Mašić
Ovi su izvjestili da je u pitanju neki Dejan, a ne Adnan Mašić
Krene li dušman ti na zide,
u san starih mezarova,
udariće na Šehide,
što krv će liti za brda ova!
u san starih mezarova,
udariće na Šehide,
što krv će liti za brda ova!
Pošto sam pročitao da je završena sanacija travnjaka u Vrapčićima, da li može neko, naravno ako slike i postoje, postaviti ih sa obnovljenim travnjakom?
Pa da mi je tata svasta bi mu nagovorio u dresu susjednih s.mradova.SRETO je napisao/la:Dobra i jedina ispravna je ova "da mi dodje tata u dresu svinjskog ,.ebem li mu mate."! Dalje,coric ne igra godinu a ne par mjeseci kako kaze tanovic i to nije nikakvo pojacanje! ovi sto su na nekim probama i nisu se odazvali,ala rovcanin,mars u pi.ku materinu.kada ih izdr.aju i vide da ne mogu nigdje onda ce u velez! e tanovicu kar.no stara, to im ti garantujes mjesto na stetu ovih sto su bili na prozivci, cujem boga mi da bi ti mogo i malo maze dobiti ako nastavis taliti na stetu veleza i nekih igraca koji su vjerniji velezu od tebe!
A drugo,SRETO,zasto bi Tana dobivao mazu?Reci meni ili svima nama jer ja licno nisam upoznat sa tim problemima.Rovcanin bi se trebao vratit kao i svi koji ne nadju agazman u inostranstvu i to je logicno a kad se vrate,trenerovo je hoce li igrat ili nece a posto su igrali u Odovica,onda ce vjerovatno opet.Pa bilo je i domacih igraca koji su isli na probe pa ne prodju i vrate se u Velez i igraju prije onih nego sto dodju na probu.
Mislim da ti teza nije na mijestu ali to je tvoje misljenje i ja ga postujem ali ne bi volio da dodje do raskola u klubu jer ova uprava radi dobro i to je stav vecine navijaca i rezultati to govore koji su uradjeni do sad a to je da se produzilo nekoliko ugovora sa glavnim igracima,obezbijedjene pripreme u Francuskoj i ipak se radi nesto
-
pepe_signori
- Kontakt:
Ti cunami, jesi li procitao imena s jucerasnje prozivke, nadam se isto tako da znas, da nije potpisan ugovor ni s Velagicem , niti s Kajtazom, niti s Kodrom niti Skaljicem, ni Iveticem.... mada oni tvrde u novinama da jesu...Evo i ja se krecem po gradu i mogu ti reci da dosta raje zuga na Tanovica, glupo je ikakvu mazu spominjati, al je ocito da ima dosta ljudi koji ga ne zele u klub... Samo da znas da je taj covjek izbacio iz uprave po meni covjek koji je u prosloj polusezoni namicao najvise para u klubu, a to je Meaz Begovic... I jos nesto jer ja mislim da te znam....IMas istu pricu kao Nedim Ajanic glasnogovnik kluba koji lize dupe Okanom - Tani!cunami je napisao/la:Pa da mi je tata svasta bi mu nagovorio u dresu susjednih s.mradova.SRETO je napisao/la:Dobra i jedina ispravna je ova "da mi dodje tata u dresu svinjskog ,.ebem li mu mate."! Dalje,coric ne igra godinu a ne par mjeseci kako kaze tanovic i to nije nikakvo pojacanje! ovi sto su na nekim probama i nisu se odazvali,ala rovcanin,mars u pi.ku materinu.kada ih izdr.aju i vide da ne mogu nigdje onda ce u velez! e tanovicu kar.no stara, to im ti garantujes mjesto na stetu ovih sto su bili na prozivci, cujem boga mi da bi ti mogo i malo maze dobiti ako nastavis taliti na stetu veleza i nekih igraca koji su vjerniji velezu od tebe!
A drugo,SRETO,zasto bi Tana dobivao mazu?Reci meni ili svima nama jer ja licno nisam upoznat sa tim problemima.Rovcanin bi se trebao vratit kao i svi koji ne nadju agazman u inostranstvu i to je logicno a kad se vrate,trenerovo je hoce li igrat ili nece a posto su igrali u Odovica,onda ce vjerovatno opet.Pa bilo je i domacih igraca koji su isli na probe pa ne prodju i vrate se u Velez i igraju prije onih nego sto dodju na probu.
Mislim da ti teza nije na mijestu ali to je tvoje misljenje i ja ga postujem ali ne bi volio da dodje do raskola u klubu jer ova uprava radi dobro i to je stav vecine navijaca i rezultati to govore koji su uradjeni do sad a to je da se produzilo nekoliko ugovora sa glavnim igracima,obezbijedjene pripreme u Francuskoj i ipak se radi nesto
ne vjerujem u neki raskol, pa dobro uvjiek ima onih za i protiv to je demokratija, ali novi raskol u Veležu, bi bio njegov definitivni kraj, jer nakon toga nema više povratka, zato cunami ne sluti više, nek sve ide svojim tokom...
Ja sam procitao na stranici kluba da je dogovorena saradnja sa Mrkvom,Kajtazom,Kodrom i Skaljicem a ne da je i potpisano a jucer su se i Kodro i Skaljic pojavili na prozivci jer pise tako.Ja ne znam i nemam veze ko je Nedim Ajanic nego sve pisem sto procitam jer ja ne znam neke stvar koje znaju pojedinci jer su blizu kluba.Pise da se Ivetic vraca do nedelje,da se Stokic vraca i ja se nadam da je tako.Ja licno ne gotivim Tanu jer je i on zasluzan za ovakvo stanje Veleza jer je bio godinama dio kluba ali dok je Niksic tu,mislim da se ne moze radit drugacije nego normalno i zato nekad kazem nesto i ispadne da branim Tanu.Ja covijeka znam kako izgleda ali ga nikad nisam pozdravio ni rijeci progovorio kao neki i navijaci i igraci.Mene samo zanima Velez a to sta je bilo,zelim da zaboravim jer po ovim izjavama i nekim vijestima,Velez je krenuo u skroz drugom smijeru i klub ide prema poboljsanju a ne pada u jos vecu rupu koja nema dnapepe_signori je napisao/la:Ti cunami, jesi li procitao imena s jucerasnje prozivke, nadam se isto tako da znas, da nije potpisan ugovor ni s Velagicem , niti s Kajtazom, niti s Kodrom niti Skaljicem, ni Iveticem.... mada oni tvrde u novinama da jesu...Evo i ja se krecem po gradu i mogu ti reci da dosta raje zuga na Tanovica, glupo je ikakvu mazu spominjati, al je ocito da ima dosta ljudi koji ga ne zele u klub... Samo da znas da je taj covjek izbacio iz uprave po meni covjek koji je u prosloj polusezoni namicao najvise para u klubu, a to je Meaz Begovic... I jos nesto jer ja mislim da te znam....IMas istu pricu kao Nedim Ajanic glasnogovnik kluba koji lize dupe Okanom - Tani!cunami je napisao/la:Pa da mi je tata svasta bi mu nagovorio u dresu susjednih s.mradova.SRETO je napisao/la:Dobra i jedina ispravna je ova "da mi dodje tata u dresu svinjskog ,.ebem li mu mate."! Dalje,coric ne igra godinu a ne par mjeseci kako kaze tanovic i to nije nikakvo pojacanje! ovi sto su na nekim probama i nisu se odazvali,ala rovcanin,mars u pi.ku materinu.kada ih izdr.aju i vide da ne mogu nigdje onda ce u velez! e tanovicu kar.no stara, to im ti garantujes mjesto na stetu ovih sto su bili na prozivci, cujem boga mi da bi ti mogo i malo maze dobiti ako nastavis taliti na stetu veleza i nekih igraca koji su vjerniji velezu od tebe!
-
MostaracVelezovac
- Kontakt:
Mislim da ti trebas stvarno prestat lajat na ljude i krit se iza svog nika - ako imas problema s nekim, budi mangup i reci svoje ime i prezime i onda laj na njih. A evo lista razloga zasto nemas pojma sta pricas.pepe_signori je napisao/la:Ti cunami, jesi li procitao imena s jucerasnje prozivke, nadam se isto tako da znas, da nije potpisan ugovor ni s Velagicem , niti s Kajtazom, niti s Kodrom niti Skaljicem, ni Iveticem.... mada oni tvrde u novinama da jesu...Evo i ja se krecem po gradu i mogu ti reci da dosta raje zuga na Tanovica, glupo je ikakvu mazu spominjati, al je ocito da ima dosta ljudi koji ga ne zele u klub... Samo da znas da je taj covjek izbacio iz uprave po meni covjek koji je u prosloj polusezoni namicao najvise para u klubu, a to je Meaz Begovic... I jos nesto jer ja mislim da te znam....IMas istu pricu kao Nedim Ajanic glasnogovnik kluba koji lize dupe Okanom - Tani!cunami je napisao/la:Pa da mi je tata svasta bi mu nagovorio u dresu susjednih s.mradova.SRETO je napisao/la:Dobra i jedina ispravna je ova "da mi dodje tata u dresu svinjskog ,.ebem li mu mate."! Dalje,coric ne igra godinu a ne par mjeseci kako kaze tanovic i to nije nikakvo pojacanje! ovi sto su na nekim probama i nisu se odazvali,ala rovcanin,mars u pi.ku materinu.kada ih izdr.aju i vide da ne mogu nigdje onda ce u velez! e tanovicu kar.no stara, to im ti garantujes mjesto na stetu ovih sto su bili na prozivci, cujem boga mi da bi ti mogo i malo maze dobiti ako nastavis taliti na stetu veleza i nekih igraca koji su vjerniji velezu od tebe!
1) Procitao sam imena i sasvim sam zadovoljan sa imenima... Imamo jaci tim nego prosle godine, ne samo u odbrani i vezi nego cak i na golu. Hadzija, legenda, gura 35tu i svakog trenutka se moze povrijediti i to ce biti kraj - njegove zlatne godine su prosle u Velezu i zato mu hvala - a Ostrakovicevo vrijeme tek dolazi. Dalje, Zolj moze vise da trci od Zaima a ko sto smo vidjeli prosle godine treba nam vise trke na sredini. Skaljic je sasvim dovoljno jak da bude tu, mada i Stokic je sigurno vrijedan igrac. Sve u svemu - ne kontam ti pricu "jesi vidio igrace na prozivci" - ukratko, jesam, i sta hoces da kazes???
2) Kazes dosta raje zuga po Tanovicu? Koje raje? One raje sto ne daje marke za Velez? One raje koji nemaju clansku kartu Veleza iz 2010/2011 godine? One raje koji nisu donatori? Sta me briga sta ta "raja" ima da kaze - oni se ne pitaju ni u svojim kucama, sta se imaju ovde pitat. Oni koji nisu clanovi Veleza nemaju prava uopste da pljuju na ljude u Velezu. Lako je pricat gluposti - a kad treba zasukat rukave nigdje vas ni jednog. Raja, ali PRAVA RAJA, koja je STVARNO uz Velez je sigurno 95% uz Tanovica - a ti kenjci po kafanama sto neznaju nista osim zugat - zaista nisu ni bitni. Nisu nikad ni bili. To sto oni pricaju - to je samo potvrda meni da je Tana ok. Jer ako mi one kafanske hablecine kazu lijevo - ja vjerujem da je ispravan pravac desno - iz iskustva.
Mislim da smo se pod sretnom zvijezdom rodili jer nismo Drakula potpisali - momak je non stop povrijedjen - evo nece ni na pripreme sa Zeljom otic jer je OPET povrijedio ISTI misic ISTE noge.
3) Pucas se imenima koja si nacuo na kafi u Fejicevoj i pricas nebuloze - molim te prestani se brukat. Glup si. Neznas. Dobro je. Dosta je.
4) Ti trebas ustat pa reci Nedimovo ime, kao imena svih onih momaka koji se lome u klubu kao on, raja iz FKVelezLive itd (i koji to rade ni za kakav interes) nego samo da POMOGNU Velezu - sto je nesto sto ti, i mnogi kao ti sto samo laprdate po kafanama, niti imate mozga da uradite a niti imate znanja.
Toliko Pepe le Pew
http://www.heroji.ba/midhat-hujdur/
-
VELEZDOGROBA
- Kontakt:
KAD OVO PROCITATE SHVATICETE STA JE VELEZ
Danas, u nepunih sat vremena, na klupski telefon, stigla su dva zanimljiva poziva. Prvo je klupsku administraciju iznenadio mostarski Makedonac Goran Gančev, koji se javio sa željom da još jednom pozdravi sve u klubu i navijače:
- Prije dva dana potpisao sam za Inter Zaprešića. Međutim, osjetio sam još jednom potrebu da se zahvalim svima u klubu, od uprave, trenera, mojih saigrača pa do radnika na stadionu na prijemu tokom mog boravka u Veležu. Pozdravio bih i navijače, koji su i meni lično dali veliki stimulans, posebno u onoj prvoj utakmici protiv Zrinjskog. Tada, kao što sam i mnogo puta istakao, nisam ni bio svjestan važnosti derbija, ali navijači su mi pokazali koliko im znači ta utakmica. Još jednom hvala svima i naravno, nemojte misliti da ste ostali bez vatrenog navijača. Kada jednom u Makedoniji obučete dres Pelistera, onda nikada više ne možete navijati za Vardar. Tako je i u BiH. Velež je jedini klub koji mi je ostao u srcu i ko zna, možda nam se opet spoje putevi, pa obučem crveni dres, istakao je Goran Gančev.
I dok se još nisu ni slegle pozitivne emocije, ponovno nas je iznenadio telefon. Ovaj put sa druge strane slušalice bio je glas čovjeka, koji je u formacijskom sastavu bio iza leđa upravo stoperu Gančevu.
- Eto jučer sam dogovorio svoju saradnju sa Sarajevom, iako sam mislio malo smanjiti sa intenzitetom i već dogovarao saradnju sa Bratstvom iz Gračanice, koje se takmiči u Prvoj ligi FBiH, a i tu je u mom komšiluku. Ipak, poziv sa Koševa i njihov stav da im mogu pomoći u evropskim takmičenjima ipak su izazov za svakog igrača. Ipak, želim da se zahvalim svim divnim ljudima u Mostaru, za četiri godine koje sam proveo sa određenim pauzama. Nisam rođen u Mostaru, ali ću se uvijek u Mostaru osjećati kao domaćim. Velež je moj klub bio i prije, a tako je i danas i biće ubuduće. Normalno profesionalac sam pa ću onih 90 minuta na golu Sarajeva ili bilo kojeg drugog kluba odraditi profesionalno svoj posao, ali minut prije toga i minut poslije toga, uvijek će mi Velež, zbog odnosa prema meni ljudi u Veležu i navijača, biti na posebnom mjestu, rekao je Emir Hadžidžulbić i dodao:
- Nemojte sumnjati ima Velež i u ovoj sezoni odlične golmane u „Oštrom“ i „Bobetu“, a to kažem jer sam i sa jednim i sa drugim u određenom periodu dijelio svlačionicu i znam kako momci razmišljaju i rade na treningu, rekao je popularni Hadžija.
Danas, u nepunih sat vremena, na klupski telefon, stigla su dva zanimljiva poziva. Prvo je klupsku administraciju iznenadio mostarski Makedonac Goran Gančev, koji se javio sa željom da još jednom pozdravi sve u klubu i navijače:
- Prije dva dana potpisao sam za Inter Zaprešića. Međutim, osjetio sam još jednom potrebu da se zahvalim svima u klubu, od uprave, trenera, mojih saigrača pa do radnika na stadionu na prijemu tokom mog boravka u Veležu. Pozdravio bih i navijače, koji su i meni lično dali veliki stimulans, posebno u onoj prvoj utakmici protiv Zrinjskog. Tada, kao što sam i mnogo puta istakao, nisam ni bio svjestan važnosti derbija, ali navijači su mi pokazali koliko im znači ta utakmica. Još jednom hvala svima i naravno, nemojte misliti da ste ostali bez vatrenog navijača. Kada jednom u Makedoniji obučete dres Pelistera, onda nikada više ne možete navijati za Vardar. Tako je i u BiH. Velež je jedini klub koji mi je ostao u srcu i ko zna, možda nam se opet spoje putevi, pa obučem crveni dres, istakao je Goran Gančev.
I dok se još nisu ni slegle pozitivne emocije, ponovno nas je iznenadio telefon. Ovaj put sa druge strane slušalice bio je glas čovjeka, koji je u formacijskom sastavu bio iza leđa upravo stoperu Gančevu.
- Eto jučer sam dogovorio svoju saradnju sa Sarajevom, iako sam mislio malo smanjiti sa intenzitetom i već dogovarao saradnju sa Bratstvom iz Gračanice, koje se takmiči u Prvoj ligi FBiH, a i tu je u mom komšiluku. Ipak, poziv sa Koševa i njihov stav da im mogu pomoći u evropskim takmičenjima ipak su izazov za svakog igrača. Ipak, želim da se zahvalim svim divnim ljudima u Mostaru, za četiri godine koje sam proveo sa određenim pauzama. Nisam rođen u Mostaru, ali ću se uvijek u Mostaru osjećati kao domaćim. Velež je moj klub bio i prije, a tako je i danas i biće ubuduće. Normalno profesionalac sam pa ću onih 90 minuta na golu Sarajeva ili bilo kojeg drugog kluba odraditi profesionalno svoj posao, ali minut prije toga i minut poslije toga, uvijek će mi Velež, zbog odnosa prema meni ljudi u Veležu i navijača, biti na posebnom mjestu, rekao je Emir Hadžidžulbić i dodao:
- Nemojte sumnjati ima Velež i u ovoj sezoni odlične golmane u „Oštrom“ i „Bobetu“, a to kažem jer sam i sa jednim i sa drugim u određenom periodu dijelio svlačionicu i znam kako momci razmišljaju i rade na treningu, rekao je popularni Hadžija.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.