Sportski komentatori

effe_sa
Kontakt:

Re: Sportski komentatori

Post Postao/la effe_sa » 29 jun 2011, 16:29

visković je prilično dobar komentator za fudbal, a možda je u tenisu još jači
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland

MaGiCa
Kontakt:

Post Postao/la MaGiCa » 29 jun 2011, 17:09

effe_sa je napisao/la:visković je prilično dobar komentator za fudbal, a možda je u tenisu još jači
Pa covek je teniski trener po obrazovanju. Mislim ima i to i zurnalistiku. ;)
A fudbal komentarise kao drugi sport. Tenis mu je uvek bio #1.
Sad cesto zna da "zabaguje", ali Viskovic od pre 5-6 godina je bio klasa za sve komentatore - kao Edin Avdic za basket. Inace, niko ne zna za koga on navija u Srbiji (radio je derbije 100% objektivno :o ), ali sam siguran da je simpatizer/navijac Lpoola u Engleskoj.

obannon
Kontakt:

Post Postao/la obannon » 29 jun 2011, 21:31

Jedan je Zvonko Mihajlovski, kakav glas.
- " $...

Bilal
Kontakt:

Post Postao/la Bilal » 08 jul 2011, 23:39

Kaze danas Suko Aldin Setkic je izgubio od Jurgena Melzera :lol:
Onda ga Mayer ispravi i rece od Jurgena Zoppa :mrgreen:

guber90
Kontakt:

Post Postao/la guber90 » 09 jul 2011, 06:21

Bilal je napisao/la:Kaze danas Suko Aldin Setkic je izgubio od Jurgena Melzera :lol:
Dobro je da nije rekao Jurgena Kloppa :lol: :lol: .
Messi zipa, eto Spahe ! ! !

Ukoliko vidite gresku u bilo kom od mojih postova, a da je vezana sa pravopisom, molio bih da mi ukazete na nju :). Hvala ! ! !

28TAGOE
Kontakt:

Post Postao/la 28TAGOE » 10 jul 2011, 21:28

Ne znam je li ko od vas danas gledao na Eurosportu SP za žene u fudbalu,al su mi ona dvojica likova totalno gotivni i otkačeni.

U toku prenosa vode kviz za najljepšu fudbalerku,na pitanje nekog šta je nagrada za pobjednicu - uslijedio je odgovor " ako ti odgovorimo slijede momentalni otkazi". Ako neko zna kako se zovu njih dvojica pošto do sada nisam pratio,nek kaže.
LARISSA RIQUELME!

mirza_9
Kontakt:

Post Postao/la mirza_9 » 10 jul 2011, 21:33

28TAGOE je napisao/la:Ne znam je li ko od vas danas gledao na Eurosportu SP za žene u fudbalu,al su mi ona dvojica likova totalno gotivni i otkačeni.

U toku prenosa vode kviz za najljepšu fudbalerku,na pitanje nekog šta je nagrada za pobjednicu - uslijedio je odgovor " ako ti odgovorimo slijede momentalni otkazi". Ako neko zna kako se zovu njih dvojica pošto do sada nisam pratio,nek kaže.

"Eurosportov legendardni dvojac": Milorad Milinković i Predrag Bajčetić :D :D

Posebna zanimljivost vezana za komentatorski par (Predrag Bajčetić i Milorad Milinković Debeli) na „Eurosportu“ je to što su njih dvojica, iako opredeljeni za druge profesije, pokazali zavidnu informisanost i snalaženje pred mikrofonima. Bez unapred planirane „polemičnosti“ ili razlike u stručnosti, Bajčetić i Milinković se nadopunjuju i iskreno oduševljavaju izuzetnim fudbalskim potezima.

Milinković je, inače, afirmisani filmski reditelj pa je njegov izlet među sportske komentatore pokazatelj velike pasije prema fudbalu. A kad se nešto radi iz zadovoljstva, uz punu svest o medijskim uslovnostima, gledaoci dobijaju neuobičajen proizvod od zaljubljenika. Vrednost tog luksuza ćemo osetiti tek kada ostanemo bez njega.

28TAGOE
Kontakt:

Post Postao/la 28TAGOE » 10 jul 2011, 21:35

Mirza hvala ti,zaista do sada nisam pratio,al su me danas oduševili u mnogim segmentima,toliko su opušteni a zanimljivi.Govoreći brazilska prezimena tjeraju te da gledaš utakmicu,plus onaj kviz i one pošalice na račun sudija,perfekcija,jedva čekam polufinala,valjalo bi nešto i na yt stavit. ;)
LARISSA RIQUELME!

MaGiCa
Kontakt:

Post Postao/la MaGiCa » 10 jul 2011, 21:36

28TAGOE je napisao/la:Ne znam je li ko od vas danas gledao na Eurosportu SP za žene u fudbalu,al su mi ona dvojica likova totalno gotivni i otkačeni.

Predrag Bajcetic i Milorad Milinkovic. Ako si gledao film "Mrtav ladan", onda ti je sve jasno. Prvi je producent tog filma, a drugi reziser.

Gazi
Kontakt:

Post Postao/la Gazi » 12 jul 2011, 01:51

MaGiCa je napisao/la:

Predrag Bajcetic i Milorad Milinkovic. Ako si gledao film "Mrtav ladan", onda ti je sve jasno. Prvi je producent tog filma, a drugi reziser.
Fakat??
Onda nije ni cudo sto su likovi ludi.
Prejaki su definitivno 8-)
Ja tebe volim,volim te fakat!!!

Švabo : "U Bosni kvalitetni ljudi imaju kompleks niže vrijednosti a nekvalitetni nemaju nikakve komplekse"

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 12 jul 2011, 23:09

Jbt jesam se ja istripo'vo ili je Milutin Grgur prenosio Mogren-Litex,dakle izasao je iz zatvora. 8-)
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

MaGiCa
Kontakt:

Post Postao/la MaGiCa » 18 jul 2011, 16:03

Juce "mali Sasa" Susec u dnevniku HRTa, odvalio epsku provalu: "Ponajbolja svetska momcad Argentina..."slika

Ne znam samo po kom osnovu je to ponajbolja ekipa na svetu :?: Po vrednosti igraca, po igri, po ujednacenosti linija, po hype-u, po lepoti igraca... :roll:

Covek ocigledno nije gledao mnogo fudbala poslednjih 15-20 godina. 8-)

Rooney88
Kontakt:

Post Postao/la Rooney88 » 18 jul 2011, 16:09

Devil je napisao/la:Jbt jesam se ja istripo'vo ili je Milutin Grgur prenosio Mogren-Litex,dakle izasao je iz zatvora. 8-)
Nisam gledao ali me zanima nesto drugo. Sto je zaglavio uopste? :?
R.I.P

MIRZA RASCIC

Željezničar za život cijeli!

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 18 jul 2011, 17:15

Rooney88 je napisao/la:
Devil je napisao/la:Jbt jesam se ja istripo'vo ili je Milutin Grgur prenosio Mogren-Litex,dakle izasao je iz zatvora. 8-)
Nisam gledao ali me zanima nesto drugo. Sto je zaglavio uopste? :?
Imao laznu diplomu,tacnije on i dan danas govori da je sa diplomom sve u redu.Naime kada se prijavljivao za glavnog urednika RTCG,prilozio je diplomu iz 90-ih godina o zvanju profesora socijologije,i bio izabran za urednika,ali je policija dobila "anonimnu" prijavu da nesto nije uredu sa diplomom,i tako on "udje" tri meseca u tvorza. :)
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

Johnyx95
Kontakt:

Post Postao/la Johnyx95 » 21 jul 2011, 20:05

Velid Spaho: 'Golman Orebra se odlicno postavio.'

Inace lik govori o penalu za Sarajevo. :lol: :lol: :roll:
Zola in, Zola passes, Zola scores !

TZ_BoY
Kontakt:

Post Postao/la TZ_BoY » 22 jul 2011, 13:17

Bilal je napisao/la:Kaze danas Suko Aldin Setkic je izgubio od Jurgena Melzera :lol:
hahaha al ono dvoje na devis cupu :lol: :lol:

You lose ?
yes i know and ?
hmmm :? :? :o :o :o :geek: :geek: :geek: :geek: :geek: :geek: :ugeek:

:lol: :lol: :lol: :lol: najludji
Live for nothing or die for something

<3 FC Barcelona | mes que club <3
<3 FK Sloboda <3
<3 Mercedes Mclaren <3

Dushi_Rob
Kontakt:

Post Postao/la Dushi_Rob » 23 jul 2011, 21:41

Slusam evo Bahu na TV1 i stvarno me stid da ovakav covjek radi na jednom "javnom mjestu" ...

Samo obratite paznju na njegove provale ! Ponavlja po peti put "Victor Valdes" a jasno se vidi da je to Pinto, jos je ON licno naglasio da je Valdes izasao iz igre a da je Pinto na golu :lol: :lol: :lol:
Kratke hlače,duga brada,kalašnjikov ambasada...

Be Casual ...

kakavdanakneiskustvu
Kontakt:

Post Postao/la kakavdanakneiskustvu » 23 jul 2011, 21:44

Dushi_Rob je napisao/la:Slusam evo Bahu na TV1 i stvarno me stid da ovakav covjek radi na jednom "javnom mjestu" ...

Samo obratite paznju na njegove provale ! Ponavlja po peti put "Victor Valdes" a jasno se vidi da je to Pinto, jos je ON licno naglasio da je Valdes izasao iz igre a da je Pinto na golu :lol: :lol: :lol:

levat žešći

Bilal
Kontakt:

Post Postao/la Bilal » 23 jul 2011, 21:59

kakavdanakneiskustvu je napisao/la:
Dushi_Rob je napisao/la:Slusam evo Bahu na TV1 i stvarno me stid da ovakav covjek radi na jednom "javnom mjestu" ...

levat žešći
Vazda bio ;)

newton_heath_lyr
Kontakt:

Post Postao/la newton_heath_lyr » 23 jul 2011, 22:02

Dva puta Baho govori kako reprezentacija Bosne i Hercegovine 18.Avgusta igra prijateljski mec protiv Grcke.
Ne mogu da vjerujem koji lapsusi.
BosnaE

Odgovori

Natrag na “Ostalo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.